2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm cok gecmıs olsun bnada aynısı oldu hamılyken bde ınsann buzlugu bosalınca evde hıc bse yokmus gbı olyu bnde kv kalmya gtmısstm malesfkııı

aynn metede ellrı agznda ter cevırıom kucagmda bnm elımı ısırıo nasıda acıtıo dıs kasıyıcı aldık onuda almadı napcaz yha jel flnmı kullnsakkı cok ta kucukler pöfffffffff
bızde ozledk senı

ben iki saat zor tutuyorum siz nasıl alıştırdınız üç saate emmek istediğinde ne yaptınız

valla alıştırmak için tam 1 hafta mücedele ettim.. benimki de 2saatte bir hatta bazen saatbaşı emmek istiyordu.. önce 10-15 dk artırdım emzikle oyaladım evde gezdirdim oynadım konuştum öyle öyle süreleri artırarak alıştırdım.. gündüzleri abzen 4 saatte bir emdiği oluyor ama gece 3 saatte bir

ben de böyle şeyler giydirmek istiom ama çok büyük oluyo bizimkine.. 6-9 üstler sizinkine tam oluyor?? yanlış okumadım dimi maşallah diyorum... benimki içinde kaybolur bunu giydirsem

aa kızlar ne dicem bebeklerden kendimizi unuttuk halim pek içaçıcı değil gerçide
hani hamileyken göbeğimizde yoğunlaşma eğilimi gösteren istenmeyen tüylerimiz vardı yaaa
benimkiler bayabi döküldü
tek tük kaldı diyebilirim
bide kilolardan böyle kolayca kurtulabilsek tam süper olucak vallahi yaaa
70e sabitlendik kaldı yaff düşmüyoorr 60a bi düşseemmm eskisi gibii
tamam bak 63ede razıyım yeterki kalçadan gitsiinnn

Son düzenleme:

boylu bıraz bızmkı

sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak

Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim

yerım bn onuuuu bnde patık alıp gydrmek ıstıorum ama rahat olurmukı senn kız sevıo hrelde aygnda durdgna gore

en sondakı beyazdan bende de var cokda uygna aldım altnada ıcı polar kırmızı esortman 9.90 aldım onda cok tatlı olyo:) daha hıc gydrmedm ama bkez denemsdm ona sıra gelmdı daha:))) dger takmlarda cok guzel bende bayrmlık ıcın bı goz gezdrdm gzel seyler var. güle güle gysn pasan

ayy keske kuzuum olcak ama bak ben bugun csart ettım hamle kalmdn once kı en son aldgm kotu dendım vee gırdımmm:))))))dger kotlarım ve renklı pantolnlarmın dugmesı kapnmyor sdce sanrım bı 5 kıloya onarda kapanır az kaldı azz azımm:))lcwaiki kide ıyı syler var gbı gornyor cnm paylas bzmlede alıkaanın bayramlıklarnı:))) bende ayakkbı alcam
gercekden gun gun guzllsyor masallah. ck guzl bı kız olcak annesı gıbı

ayy harbıden haa bende ızlmcem yok o onu kesmıs bırı bırnı bogmus bende trafk kazrlndan cok korkyorm bde ucak kazlrndan esımden dolayı.. vıcdansız baba yaa allah cezasnı versın onun

2yıl once esım mısıra g<tmeden kurbanı kestık etlerı buzlga attk 2 gun sonra esım mısra bende annemlere 3au ugramdm eve eve grdgmde karslastgm manzara berbat bı haldı ve ben dolabımı degstrdm et kokmus cnku cok zor oldu temzlemesı kotu bı durum bu senede evde olmaycgm ıcın benm dolabı bosaltcam

hamarat suzan ıs basında:))cnm ınsallah haberlrnı beklyuorm ıcımden dengelenmıstır kalca duurmu dıye gecyor. haber ver bıze optumm
sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak

[url=http://......./c25MCx]
[/URL] [url=http://......./c25MCx]
[/URL]
[url=http://......./c25MCx]
[/URL]

Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim
oyy ıcım acıldıı valla gamzelerıne kendsıınıe masallah guzel kızım benım:)

Paradoks; gecmis olsun walla cnm cok uzuldum mantilarina dolmalarina (
bebisim; kizin cok tatli masallah oglusuma bi gostereyim ben bu sirineyiii :)))

Aşıdan sonraki ilk gecemizi atessiz atlatmis bulunmaktayiz hanimlar;
simdi bu durumda hala ates olma olasiligi varmi yoksa riski atlattikmi,ne dersiniz ???
bide suan resmen ayaklarim uyustu yaa;yatagina koydugum an uyaniyo saatlerdir ayagimda uyuyoo; bide masallah kilosuda artti iyice ayyyhhss uyustum resmen :)))

gömlekli takım çok hoşmuşşş.
hayırolsun canım. en büyük korkumuz artık bebişlerimizden ayrı kalmak ve onlara bişey olması Allah korusun inşallah yasamayız böyle sıkıntılar
bu arada kızında dünyalar tatlısı maşallahhh

bi daha artmaz ateşi canım merak etme.
aşıdan sonra biraz mutsuz ve anneye bağımlı oluyorlar canım. zor bir süreç. kolay gelsin :))

bizde aşımızı dün yaptırdık çok şükür hala ateş yok.

Bazı annelerimizin doktorları bebeğinizi 3 saate bir emzirin demiş başarabildiniz mi bir de 3 saate bir bebişleriniz kaç dk emiyor benimki 3 saatte 2 saatte aç kalsa ortalama 5 dk emiyor.

offf ya
bebeğimin gaz problemi hala geçmedi ya.nerdeyse 3.ay bitiyor.Hala kıvranıyor ve ben gaz ılacı kullanmak zorunda kalıyorum.o kadar cok ağlıyor kı.
Yetmezmiş gibi 10 gundur de kaka problemı var.Daha once günde 3 kez yapardı sonra 1 kez yapmaya başladı.Sımdıde 3 günde bır azıcık yapıyor.Ve bugun 3.gun hala yok.Ikınmaktan kıvranmaktan bır hal oldu.

Sız neler yapıyorsunuz kabızlık problemı olan arkadaşlar?

boylu bıraz bızmkı

yerım bn onuuuu bnde patık alıp gydrmek ıstıorum ama rahat olurmukı senn kız sevıo hrelde aygnda durdgna gore

canım 2 gündür giyindirmeye başladım hatta gece de başka bir patiği vardı onunla uyudu yavaş yavaş alıştırabilirsin sende.

bi daha artmaz ateşi canım merak etme.
aşıdan sonra biraz mutsuz ve anneye bağımlı oluyorlar canım. zor bir süreç. kolay gelsin :))

Nisa da az emiyor sağlık ocağında 15 dk en az emzir dedi 15 dk toplasan 5 defa emdi genelde az emiyor heleki geceleri uykudan kaldırdığım zaman çenesini açamıyorum öyle sıkıyorki bende heralde yeter diyorum yatırıyorum.Her çocuk farklı demekki bazılarınınki çok emer bazıları az emer ben fazla takılmıyorum süresine...

Kızlar ya ben sizi çok seviyorum :) yazmasam da her gün okuyorum. Hamileyken de cok faydalandım sagolun. Bebişleriniz de çok tatli masallahhhhj

Ya evet benimki de öyle. İki saatte bir emziriyordum çok acıkıyor çok ağlıyor. Bir buçuga düşürdüm ben de,

hımmm anladım canım ya bende çok şaşırıyorum şu ayda hiç kalkmayan bebeklere bizimki 2 saate bi kalkıyor hele sabaha karşı iyice sıklaşıyor uyanmaları

çok kötü olmuş canım yaa sinir bozucu hakkten ben olsam herhalde iyiyce sinir olurdum kv de kalmaya eşime de yansıtırdım neyse artık çok geçmiş olsun

kızlar yardım kızlar prensesıme tütü etek alıcam bayrama butikbebede var ama 0_3 yas yazıyor alsam buyk mu olur alan var mı bana bı yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…