Çok teşekkür ederim fotolar daha açıklayıcı olmuşBende mobeskoya gidicem önce ...bu bahsettiğin beşik banada çok mantıklı geldi
Oyun parkına dönüşebilmeside avantaj görünüyor.Malipaşa tarafında bebekodası satan dükkanlar varmış ama henüz gidemedim.Güzel alternatifler bulursam haber veririm...
canım bu sallanıyor mu
hayırlı olsun eviniz,güle güle oturun canım.uzunnnnnca bir aradan sonra tekrar sizlerleyiz... evimizi taşıdık çok şükür... anneannemiz de gelmişti... yerleştirdi bizi misler gibi Allah razı olsun... kocamannn ferah bi evimiz oldu çok şükür... güzel kızımız Ayliz'imizin de odasını ufaktan hazırlamaya başladık... evimizdeki krem zeminli ve gökkuşağı renklerinde olan köşe koltuğumuzu koyduk kızımızın odasına... bir de kullanmayacağımız bir dolap vardı... portmanto... onu da koyduk meleğimizin odasına... raflarına da bir bir dizdik kıyafetlerini, biberon-emziklerini... battaniyeleri, ayakabıları, bezleri vs... çok renkli görünüyor... her biri çok tatlı... Allah'ım hayırlısıyla sağlık-sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... anneannesi de Bursa'dan ciciler getirmiş... mmmhhh çoook şeker çoook... bugun anneanneyle dedeyi de yolcu ettik... herkes evinde bizde kocacıkla başbaşa kaldık... sizler de iyisiniz inşallah... özledim yahu...
Sevgili anneler bacaklarinizda odem varmi acaba,bnim uc gundeo kadar arttiki biranda 3kilo fazla cikiyorum
kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı?...
çok bulantı yapıyomu?
21+0 bugün benim, daha çok erken dedi sanırım 24-25. haftalarda yapılıyor.. dr da ben yaptır dediğim zaman yaptır dedi
cok tatalılarrrrrrrrrrrrrr cnm hele su bjk lıye bayıldım bend oglusuma ıstıyorummmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 654119 Eki Görüntüle 654120 Eki Görüntüle 654125 Eki Görüntüle 654123 Eki Görüntüle 654124 Eki Görüntüle 654127 Eki Görüntüle 654128 Eki Görüntüle 654131 Eki Görüntüle 654132
Bunlar da benim kızçemin cicişleri...Anneannemiz de çeyiz gibi düzüyor.
Büyük anneannemiz de öyle.Halalarımız da aldıkları cicişlerin resimlerini gönderiyorlar
cep telefonumuza.Onlar da çeyiz gibi hazırlık yapıyorlar
ben o kadraını okumadımda efendımızın kısının adı oldugu ıcın cok hosuma gıdıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
avınız hayılrı olsun cnm benımm darısı bıse ınsl(daha bulamadık butemıse gre ama neyse)saglıcakla mutlumesut yasayın ınsll kıscenızleeeeeeeeeeeeeeeeeeeuzunnnnnca bir aradan sonra tekrar sizlerleyiz... evimizi taşıdık çok şükür... anneannemiz de gelmişti... yerleştirdi bizi misler gibi Allah razı olsun... kocamannn ferah bi evimiz oldu çok şükür... güzel kızımız Ayliz'imizin de odasını ufaktan hazırlamaya başladık... evimizdeki krem zeminli ve gökkuşağı renklerinde olan köşe koltuğumuzu koyduk kızımızın odasına... bir de kullanmayacağımız bir dolap vardı... portmanto... onu da koyduk meleğimizin odasına... raflarına da bir bir dizdik kıyafetlerini, biberon-emziklerini... battaniyeleri, ayakabıları, bezleri vs... çok renkli görünüyor... her biri çok tatlı... Allah'ım hayırlısıyla sağlık-sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... anneannesi de Bursa'dan ciciler getirmiş... mmmhhh çoook şeker çoook... bugun anneanneyle dedeyi de yolcu ettik... herkes evinde bizde kocacıkla başbaşa kaldık... sizler de iyisiniz inşallah... özledim yahu...
çok bulantı yapıyomu?
merhaba annişler ve kuzucukları,
birkaçgündür giremedim hepinizi özledim valla.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
haftasonu hava güzel diye temizlik yaptım keşke yapmasaydım perişan oldum39 derece ateşle 2 gün boyunca yattım iğnelerle zor toparladım ama çok şükür bebişim iyimiş ona bişi olucak die çok korktum
benim de kriterlerim aynı ama benim ikiz olduğu için seçeneklerim çok azBende yazın doğum yapacağım için ilk önce bebek arabasına bakıyorum. az yer kaplasın bebekkende kullanılsın büyüyüncede kullanılsın. sağlam olsun hafif olsun e tabi fiyatıda uygun olsun gibi isteklerim olduğu için karar vermekte zorlanıyorum
ben de dün rüyamda epiduralle sezeryan oldum:) ama çok rahat geçti ertesi gün evimdeydim.bebişlerimi emzirdim vs. film gibi uzuuuun bir rüya... çok güzeldibende dün gece rüyamda sezeryan oluyordum Allahım berbattı yaa =((( normalden de korkuyorumm varllahi.
Allahım o zaman cesaret ve kolaylık versin bizlere de normal doğuralım inş.
çok bulantı yapıyomu?
çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir işte biz kadınlar hamilede olsak duramıyoruz aynen bende senin gibi dün habire temizlik yaptım oda ağrılarım olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?