Sen söyleyince mantıklı geldi aslında bilemedimki ondan olabilir mi :44: benimki erkek.Ultrasonda bile öyle kıpır kıpır bir hali yoktu.Geneldede işte evde öyle kımıl kımıl bir bebek değil ...yenidoğan kız bebeklerin erkek bebeklere göre daha hareketli olduğunu duymuştum.Belki hamileliktede öyledir durum.Senin öğrenmen lazım artık ayrıntılıda görmediniz mi ?
haftasonu giremedim kızlar geçmişide okumadan önce bi bakıyım size dedim
cumt. günü eşimle ttahtakalede havuzluhana gittik keşif amaçlı neler var neler yok bi bakalım dedik aşşşırı kalabalıktı
elimde listeyle gittiğimde kesinlikle haftaiçi gitmem gerek adım atılmıyor çünkü.
öle dışarıya göre fiyatlar aşırı uygun değil aşağı yukarı aynı belki biraz pazarlık edilebilir. ama en azından bütüüünnn htiyaçlarımızı fazla oraya buraya bakmadan tek bi yerden alıp çıkacağımız bi yer. çeşit açısındanda herşey var. hem kendimiz hem yavrumuz için gerçekten fazla yorulmadan eksiklerimizi giderebiliriz bi bu kolaylığı var bence
bide şu park yatağı beğendim fiyatı uygun 230 tl. idi ben kırmızı beyaz istiyorum henüz kesin karar veremedik ama beğendik şimdilik en azından buda bi aşama
ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70
ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70
canim 3 hafta once en son ultrasyona girdim ve ayni gun icinde israrla 2 defa bakildi ve kesin o gun ogrenebilecegimizi dusunurken doktor goremedigini kesin birsey soyleyemecegini ama kiz olabilecegini soyledi ..yani goremiyorsak kizdir mantigiyla ki alakasi yokmus .. hem benim gobek yagli ve hemde gostermiyormus.. haftaya sali istanbulda 3d den bakilacak e heralde artik saklayamaz bizim ki :) cunku sinir oldum ..ananesininde bizimde hemen hemen aldigmiz hersey kirmizi beyaz sari yesil... mavi ve pembeye dokunamiyoruz .. merak tavan yapmis durumda hem kiz hem erkek ismiyle gardin almis bekliyoruz.. ve ben hareketlerinden dahi anlam cikarmaya tahmin yurutmeye calisiyorum :) ve umuyorum haftaya ogrendigimde burdanda ilan edecegim :)
su kelebek hoşuma gitti mavisi tabii erkek bebeğine olur mu bilemedim :26:
UYGUN FİYAT BEBEK ŞEKERİ KARGO DAHİL 37 TL GittiGidiyor'da 79009134
su kelebek hoşuma gitti mavisi tabii erkek bebeğine olur mu bilemedim :26:
UYGUN FİYAT BEBEK ŞEKERİ KARGO DAHİL 37 TL GittiGidiyor'da 79009134
canım allah daha da hayırlı bir iş nasip etsin inş eşine, güzel haberlerle gel, allah elbet bir rısk verecek minnoşuna da size de üzülme
benim görümcem o poşetleri bazen yıkayıp tekrar kullanıyordu
oy maaşallah tosuncuğa benim bıcırık hala poz vermiyor dr bile uyuz oldu :))
canım üzülme benim de dayımın eşinin doğumunda bebişin ciğerlerini patlattılar çokşükür evde şimdi tabii bir ay hastanede kalmıştı, güzel haberlerini ver çok geçmiş olsun
hayırlı olsuunnnn
avatar fotonuzu yesinlerrr çoook güzeell
benim görümcem de kervandan almıştı iki yıl önce bebek mobilyasını, ama kokusu iki yılda ancak çıktı, sanırım 4500tllik takımı tekstilleri dahil -halı hariç- 2750ye senetle almışlardı
ana dizini ilk kez duydum canım bilmiyorum ki bulursaan bana da haber ver
canim 3 hafta once en son ultrasyona girdim ve ayni gun icinde israrla 2 defa bakildi ve kesin o gun ogrenebilecegimizi dusunurken doktor goremedigini kesin birsey soyleyemecegini ama kiz olabilecegini soyledi ..yani goremiyorsak kizdir mantigiyla ki alakasi yokmus .. hem benim gobek yagli ve hemde gostermiyormus.. haftaya sali istanbulda 3d den bakilacak e heralde artik saklayamaz bizim ki :) cunku sinir oldum ..ananesininde bizimde hemen hemen aldigmiz hersey kirmizi beyaz sari yesil... mavi ve pembeye dokunamiyoruz .. merak tavan yapmis durumda hem kiz hem erkek ismiyle gardin almis bekliyoruz.. ve ben hareketlerinden dahi anlam cikarmaya tahmin yurutmeye calisiyorum :) ve umuyorum haftaya ogrendigimde burdanda ilan edecegim :)
bende bunu beğendim
SET 4 LÜ ÇOK GÜZEL BİR MODEL BEBEK ŞEKERİ 95 TL GittiGidiyor'da 81497629
ama kelebek sanki erkek bebeğe olmaz gibi geld bana :44:
olabilir ya neden olmasın. bende bebek şekeirni çok abartmayacağım. memlekete gidince malzem alıp kendim yapacağım ama hazır çok beğendiğim bi türden de bi 40-50 tane alacağım çok yakınlara ondan veriri sülale zaten kalabalık diğerlerine ucuz bişey yapacağım kendim :)
bu da güzelmiş olmaz mı diyosun
olur mu diyosun
Lyre=
artık babasıyla karar vericez
ay bu da hoşuma gitti EMZİKLİ PUŞETLİ BEBEK ŞEKERİ 4 LÜ SET 87 TL GittiGidiyor'da 82371721
buldum :))) yoksa resmini cekip gondercektim..
yatak < VYSSA VINKA | IKEA Türkiye
gonderdigin linkte bende 80-200 cm yaziyorduda o yuzden israrla olcuden bahsettim...
ama tr fiyati de 120 tl yaziliyor .. biz yaklasik 65 tl ye aldik burdan indirimdeydi sanirim :S
evet biz oyun parki icin aldik kurduk oyun parkini yatagida koyduk tartmadi.. bizim oyun parki bu .. suan tekrar demontaj yaptigimiz icin evden cekip gonderemiyorum :) int resimleri .. ama bu yataklar standart zaten tum besik ve oyun parklarina uyumludur.. ara markalardan yatak alinirsa parkyataklara olculeri uymayabilir..
Eki Görüntüle 679467
kizlar bebeginiz genelde karninizin neresinden tekmeliyor..degisiyormu tekme attigi yer yoksa hep ayni yerdenmi.. ???
benimki neden acaba nerdeyse ilk hissettigim gunden beri hep ayni yerden sol alt kasigimdan tekmeliyor.. tembelli bebisim ne .. bi dolas gezin ordan burdan hissettir varligini degil mi ..
sanki bu ahşaplar erkek bebekler için daha uygun gibi geldi bana
4 LÜ EKONOMİK KAMPANYA BEBEK ŞEKERİ 64,90 GittiGidiyor'da 81843071
kızlar bir de dediki
bebek ters duruyor kafa yukarıda bacaklar aşağıda eğer şekil değiştirmezse sezaryen olman zorunlu hale gelir dedi ama yüzde 99 dönüyor dedi
kızlar bir de dediki
bebek ters duruyor kafa yukarıda bacaklar aşağıda eğer şekil değiştirmezse sezaryen olman zorunlu hale gelir dedi ama yüzde 99 dönüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?