Herkese günaydıınn,, bişi sorcam karnınız yusyuvarlakmı büyüyo yoksa şekilsizmi?? benimki biraz şekilsiz sanki ben yusyuvarlak bi karın istiyoruuumm
evasude öyle coşkulu bir şekilde yazıyorsun ki her seferinde hoşuma gidiyor doğrusu.bende bu kadar heyecan yok seni okuyunca farkına varıyorum valla.ne güzel neşelisin.
bu arada kızlar dün dalinin sıvı deterjanını aldım burda bi arkadaş bahsetmişti. toz almadım tortu kalır felan diye zaten kendimizide sıvı kullanıyorum çok memnunum. hafta sonu yıkayacağım makineden 90 derecede yıkayın diyor ama ben 40 da yada 50 de yıkayacağım çünkü daha yeni eşyalar kirli değil ben üstünün fabrika tozu gitsin diye yıkayacağım sonrada ütüleyip kaldıracağım bi hurca hatta annem sıkı sıkı tembih etti :)
benimki yusyuvarlak top gibi.geçen top yutmuşsun diye dalga geçtiler.niye illa yusyuvarlak istiyorsunki,komik oluyor bu da.Herkese günaydıınn,, bişi sorcam karnınız yusyuvarlakmı büyüyo yoksa şekilsizmi?? benimki biraz şekilsiz sanki ben yusyuvarlak bi karın istiyoruuumm
Herkese günaydıınn,, bişi sorcam karnınız yusyuvarlakmı büyüyo yoksa şekilsizmi?? benimki biraz şekilsiz sanki ben yusyuvarlak bi karın istiyoruuumm
Annem ben de her türlü ayar var.Normalde çok ama çok duygusalım
Ama kızçem sayesinde duygusallık başka moda girdi..Kafama herşeyi çok
takan,çok detaylı düşünen bir insanım.Bu hamilelikle neşeme neşe kattım
ne bileyim bu kadar çocuk istediğim ben bile farkına varmamışım ona şaşırıyorum:26::26:
Maksimum duygular yaşatıyor bu kızçe bana ALLAH'ıma şükürler olsun
Sen de de heyecan var ama dışa vurum diye birşey var.Ben hiç çekinmeden yaşarım,yaşatırım
duygularımı.Hayat çok kısa çünkü korkuyorum.Neyse o konulara da girmeyelimmmmmm
Öpüyorum seni yavrum
Dün ilk defa bebek programına gözüm takıldı 90 derece ve 2.5 saat sürüyor daha önce hiç kullanmadığım için şaşırdımBende yıkamaya karar verdiğimde senin gibi yapardım hatta 40 derece yeterli.
Güzel denenmiş bir lohusa şerbeti tarifi olan var mı acaba :):)
kızlar bizim gözle göremediğimiz mikroplar her yerde bi yerde..bir yerde okumuştum ve bu mikroplar ancak 90 derecede yıkanınca ölüyormuş..
çamaşır makinalarının bebek düğmesinde o yüzden 90 derecede yıkıyor..
şimdi ilk olarak yıkıacaksanız düşük derece iyi yani sonuçta sadece tozu gitsin diye yıkıyoruz ama daha sonra çocuk kullanmaya başladıktan sonra o kadar soğuk suda yıkamayın çamaşırları azcık yüksek derecede yıkayınki mikropları ölsün..
yazılarınız görünce paylaşmak istedim kızlar
burda (antalya) aktarlarda lohusa şerbeti dediğinde sana bir sürü baharatın oldugu bir poşet veriyorlar.
sen o poşetteki baharatları bir kumaş keseye boşaltıp ağzını bağlıyorsun.(eskiden ananemde,babannemde yoğurt keseleri vardı ağzı ipli,büzülebilen o şekilde)
ağzını bağladığın keseyi büyükçe bir tencereye su koyup uzunca bir süre kaynatıyorsun,(aktar aldığın miktarla kaç kere yapacağını söylüyor) kaynarken kokusundan zaten mest oluyorsun .sonra bardaklara koyup üzereine dövülmüş ceviz,badem serpip servis ediyorsun.içen bir daha içiyor.
ama bu tarifi istanbul taraflarında yapmıyorlar,bilmiyorlarmış.
orada şerbet diye turuncu renkli kalıp satıyorlarmış.onu kaynatıp yapıyormuşsun ,çok basitmiş.
tadının da burdakiyle alakası yokmuş.onu içmedim ben,hiç cazip gelmedi bana.
istersen gönderirim sana burdan,yapar denersin.
birde bi arkadaş karbonattan bahsetmişti onu deterjana mı karıştıracağız ne kadar olmalı miktarı ?
valla bende aynı fikirdeyim bende ikinciyi hemen arkasından yapıcak cesaret yok zaten bana yardımcı olucak kimsede yok ailem kayseride, kv.deyede ben bırakmak istemiyorum evinden ayrılsın istemiyorum çocuğumun düzeni değişmesin diye.benimde eşim 30 yaşında ben 28 geç mi olur yani 5 yaş :44:
bende biraz aralarında yaş farkı olsun diye düşünüyorum. bakalım kısmet o zaman nasıl düşünücez bakalım.
ya ben isterimde kesin bişey diyemiyorum buluşma konusunda, eşim sıcak bakarmı hiç bilemiyorum doğrusuevet cnm bende isterim hem yüz yüze birbirimizi görmüş oluruz..açıkçası ben buraya resmimi paylaşmak istemem nolur nolmaz üye olmayan herkeste burayı takip edebiliyor dimi??internette kişisel bilgilerimi paylaşmam ben..oyüzden böyle bir orgaanizasyon yapılırsa gidip biyerlerde güzel bir sohbet ortamı yapabiliriz...ist Avrupa yakasında oturan diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesinler bakalım nolcak??
benimde ne yesem yanma oluyor midemde, bide acısu geliyor bazen boğazıma, maden suyu içiyorum bi dr.una söle rennie fln verir belki, kullananlar memnun kalıyolarAnnişler benim mide çok kötü
Göğüs aralarım acayip yanıyor şuan resmen ağlıyorum.evde havuçta yok ki yiyim.
Sizlerinde mide ekşimesi başladımı?
heeee, sen eşine internetten bi tane canlı sezeryan ameliyatı izletsene bakalım naapcak? benimkide sezeryan diyodu önceden aynı seninki gibi düşünüyordu,yok bebeğe bişi olmasın kanalda havasız kalmasın, ha alttan kesmişler ha üstten diyordu ama bi izledi sezeryan nasıl oluyor? adam karnı kat kat yarıp eliyle ayırmaya başlayınca alttan üstten asılıp, yok yok yoookkk sakın sezeryan olmasın normal olsun bu kadar eziyet çekilirmiii? demeye başladıKizlar esim normal dogum yapmami istemiyorr:26:hem beni hem bebegi dusundugunu soyluyor.uzun zamandir sezeryan olursun kesin felan diyordu.sabah sordum yine oylekonusunca.evet sezeryan olmani istiyorum diyor.o kadar sanci aci cekmeni istemiyorum dedi.sok oldum ilk defa endiseli gorunuyordu bu kadar.bebege bisey olur diye korkuyormus hem de.kuzenmin bebeginin kolu catladi dogumda.onu soyluyor ya bisey olursa diyor.ne yapacagimi sasirdim.akil verin.
kız şeklinin bi önemi varmıkiii? allah iyiliğini versinHerkese günaydıınn,, bişi sorcam karnınız yusyuvarlakmı büyüyo yoksa şekilsizmi?? benimki biraz şekilsiz sanki ben yusyuvarlak bi karın istiyoruuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?