2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Geçmiş olsun canım yaz günü de grip daha da bir zor oluyor. Bende de birkaç gündür ishal vardı ama daha iyiyim şimdi çok şükür. Kendi doktorum bana bi ishal ilacı verdi bunu al dedi adı lomotil. Sadece bir tane içtim ama yine de gebelikte çok güvenli bi ilaç değil. Şimdi içim içimi yiyo hafiften. Acaba bir zararı olmuş mudur:((( ama yazan da kendi doktorum yani. Üstelik ilk iki gün günde iki tane al diğer günler de bire düşür demişti ben yine de sadece bir tane aldım. Tehlikeli olsa vermezdi dimi kızlar ?????

vermezdı cnm uzme kendını dr kontrlnde ıctın sonucta hemde bıtanecık bse olmaz allahn ıznıyle

Geçmiş olsun canım yaz günü de grip daha da bir zor oluyor. Bende de birkaç gündür ishal vardı ama daha iyiyim şimdi çok şükür. Kendi doktorum bana bi ishal ilacı verdi bunu al dedi adı lomotil. Sadece bir tane içtim ama yine de gebelikte çok güvenli bi ilaç değil. Şimdi içim içimi yiyo hafiften. Acaba bir zararı olmuş mudur:((( ama yazan da kendi doktorum yani. Üstelik ilk iki gün günde iki tane al diğer günler de bire düşür demişti ben yine de sadece bir tane aldım. Tehlikeli olsa vermezdi dimi kızlar ?????

canım hamileik de ilaç kullanılmaz diye bir şey yok geçen tv de bir doktorda söyledi. mesela ben hamilelik başında bronşit oldum geçmedi mecbur antibiyotik kullndım doktorumda kullan değilse öksürmekten düşük yaprsın ya da bebeğe sıçrar dedi. bende onun için korkuyorum ama olmaz ya doktor veriyor sonuçta

Biz geldiiik. Nasılsınız kızlar :16: biz daha geçmişi bitaramadık :19:

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

Maşallah :nazar:

sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım

Aslında ben eşimi doğumda yanımda isteyorum ama bakacaz duruma göre. Annem ve ablam aslında memleketten gelecekler onları yanımda isteyebilirim ama sanki eşim o zaman daha çok güç verir bana ve daha sakin davranır. Yani o anı canlandırıyorum da aklımda ablam da annem de kadın oldukları için onlar için bu normal olur ve sert bi şeyler söyleye bilirler bana o an. Eşimse ben gibi yeni görecek ve daha yumşak ve daha nazik davranır diye düşünüyorum. Ve sonuçta o da görsün ne kadar zor olduğunu :31:

nddd

ev işin ne alemde çoksevindim ayrıca gönlüne göre bir ev bulmana darısı başımıza :13:

suzancım

maşallah tostosuma ve sana :16:

canım eski kiracı 20 sine kadar çıkıcak evden. bende zaten ptesi izne başlıyorum :16: yavaş yavaş toplanmaya başlıycam bende. kardeşimde gelicek yardıma.
şimdi gözüm ev eşyalarında.:1::1: yeni banyo paspasımı alsam diyorum. birde mutfağa halı almam lazım. biraz masraf olucak doğum üstü ama olsun. bu evime hiç misafir alamıyordum küçük ve çok sıcak oluyor diye. şimdi herkesi toplarım evime :16::16:
sizede fotolarını gösteririrm

slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fena :( umarım herkes iyidir.
ah canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine :50:

biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi... :nazar::nazar::nazar: bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... :nazar::nazar: bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... :nazar: nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... :nazar: içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak... :16:

Ay nasıl da büyümüş bebişin annesi :emir_bebek: Maşallah :nazar:

canım eski kiracı 20 sine kadar çıkıcak evden. bende zaten ptesi izne başlıyorum :16: yavaş yavaş toplanmaya başlıycam bende. kardeşimde gelicek yardıma.
şimdi gözüm ev eşyalarında.:1::1: yeni banyo paspasımı alsam diyorum. birde mutfağa halı almam lazım. biraz masraf olucak doğum üstü ama olsun. bu evime hiç misafir alamıyordum küçük ve çok sıcak oluyor diye. şimdi herkesi toplarım evime :16::16:

sağol canım ayy ev olayına çok sevidim ya darısı başımıza :)

tmm cnm hayırlısı olsun tekrardan :31:

hep öyle olur zaten inşallah yüzü güler

inş cnm yaa :24:

çok güzel cnm :31:

maşallah subanallah cnm :nazar:

darısı başımıza :6:

ay cnm yaa nasıl eziyet ettiler sana bu halinle allah yardımcın olsun

ay öyle iyi niyetli bir kız yedi kat ele koşar ama bahtıda bir o kadar kötü :43:

sana da cnm :16:

tşkler cnm aldığın ürün çok hoşuma gitti :31:

mantıklı diyorum :13:

Allah'a havale ettim ben onlariii... Allah islah etsin :47::47:

vermezdı cnm uzme kendını dr kontrlnde ıctın sonucta hemde bıtanecık bse olmaz allahn ıznıyle

canım hamileik de ilaç kullanılmaz diye bir şey yok geçen tv de bir doktorda söyledi. mesela ben hamilelik başında bronşit oldum geçmedi mecbur antibiyotik kullndım doktorumda kullan değilse öksürmekten düşük yaprsın ya da bebeğe sıçrar dedi. bende onun için korkuyorum ama olmaz ya doktor veriyor sonuçta

Sağolun kızlar insan ne kadar hassas oluyor öyle ya. Hamilelik çok farklı bir süreç her şeyi kırk kere düşünüyoruz. Ufacık bi rahatsızlığımız olsa kendimizi değil hemen bebeğimizi düşünüyoruz acaba o etkilenir mi ona bişe olur mu diye. İyi ki kk var damdan düşeni damdan düşen anlar misali sizinle paylaşmak fikir almak çok güzel:))

kızlar bişey sorucam ,

ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi :ssz::ssz::ssz::ssz:

guvenmıyorum cnm yha eşme bda kardes ıstedıgı ıcın oğlma ben tedbrmı alim de

hehehehe tek deılmm :9: bnmde ole valla tosunm dıe sevıorum :))

raif çaylı var bde tatlım ayh bde o var dmı eşinden ayrlmak ama kım bakıcak sana orda

Hatırlayamadım yaa annem bakıcak orda tüm akrabalarmda orda kv dahil.. Ben bugün izne çıktım eşim devam edecek ve haftasonuda birlikte değiliz malesef sıkılmaktanda korkuyorum eşimde doğumda gelecek aslında eylüle kadar beraber kalıp döneceğiz ama ben gitmeye bir karar verebilsem :S

bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim :9: :9:
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım:9:
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr:9:

Çalışmalara değmiş nekadar güzeller güle güle sağlıkla giydir cnm :))

Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff :(

Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff :(

Ben de doğum iznindeyim o rahatlığı mutluluğu çok iyi anlıyorum:)) rahat rahat bebeğinle ilgilenirsin bundan sonra inşallah. Ama özel sektörde misin neden altı ay da olsa dört ay sonra dönecekmişsin ki.

Back
X