2013 temmuz anneleri uyku probleminiz varmıı?Ben cok fenayım.

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Kızlar merhaba..Ben yaklasık bir haftadır artık uyku uyuyamıyorum ya benimle aynı durumda olan varmı?Dönerken 15 dk da bir uyanıyorum en sonunda artık uykumda kacıyor.Sabaha kadar zombi gibi dolasıyorum.Ne yapmak lazım deli olucam artık????????
??

Kızlar merhaba..Ben yaklasık bir haftadır artık uyku uyuyamıyorum ya benimle aynı durumda olan varmı?Dönerken 15 dk da bir uyanıyorum en sonunda artık uykumda kacıyor.Sabaha kadar zombi gibi dolasıyorum.Ne yapmak lazım deli olucam artık????????
??

canım bende gece uyuyorum ama çok sık tuvalete kalkıyorum.oyüzden birazuykusuz kalıyorum.gündüzleride birkaç saat uyuyorum uyku problemim şimdlik yok.çok uykum geliyor gündüz çok agırlaştım.ben yatarken karnımın altına ince yastı koyuyorum.o zaman hiç dönmüyorum.başımın altına da iki yastık koyuyorum ama ik yastıkta hafif sert değil.sert yatakta ve yastıkta yatma derim.geçmiş olsun.

canım bende gece uyuyorum ama çok sık tuvalete kalkıyorum.oyüzden birazuykusuz kalıyorum.gündüzleride birkaç saat uyuyorum uyku problemim şimdlik yok.çok uykum geliyor gündüz çok agırlaştım.ben yatarken karnımın altına ince yastı koyuyorum.o zaman hiç dönmüyorum.başımın altına da iki yastık koyuyorum ama ik yastıkta hafif sert değil.sert yatakta ve yastıkta yatma derim.geçmiş olsun.

Sagol canım.25 kişi bakmış kimse cevap yazma zahmetine girmemiş.Ne üzücü:(Dediklerini uygulayayım bi.Bende cok agırlastım bide rahim seklindenmidir nedir ben uzun süre tek tarafa yatamıyorum.Yatarsam acı icinde uyanıyorm.Zormuş hakketen artık hızlansın su süreç bebek doğmadan ben sabaha kadar beşik sallamış gbiiyim...Her gece her gece..Gündüz uyuma fırsatı bulursam ne ala bulamazsam carpılmış gibiyim.Allah hepimize kolaylıklar göstersin.

Sagol canım.25 kişi bakmış kimse cevap yazma zahmetine girmemiş.Ne üzücü:(Dediklerini uygulayayım bi.Bende cok agırlastım bide rahim seklindenmidir nedir ben uzun süre tek tarafa yatamıyorum.Yatarsam acı icinde uyanıyorm.Zormuş hakketen artık hızlansın su süreç bebek doğmadan ben sabaha kadar beşik sallamış gbiiyim...Her gece her gece..Gündüz uyuma fırsatı bulursam ne ala bulamazsam carpılmış gibiyim.Allah hepimize kolaylıklar göstersin.

inş Rabbim bize kolay ve sağlıklı doğum nasip eder .inş bebişleri saglıklı sıhattli kucagımıza alırız.ayrıca karnının altına katladığın çarşafıda serebilirsin bu da iyi geliyor.çalışıyormusun canım.herhalde daha izne ayrılmadın.kendine dikkat et.çok yoğun tempoda çalışıncada uyku problemli olur.stres falan uyku sorunu yapar.stres ve çok düşünceden uzak durmaya çalış.

Son düzenleme:
Evet canım öğretmenim ama izindeyim 3 haftadır ben mecburen ayrıldım bu durumlardan dolayı.İyikide ayrılmısım.Stres evet var gereksiz gereksiz seyleri düşünmekte üstüme yokk..Genelliklede uyku saatinde:(

Evet canım öğretmenim ama izindeyim 3 haftadır ben mecburen ayrıldım bu durumlardan dolayı.İyikide ayrılmısım.Stres evet var gereksiz gereksiz seyleri düşünmekte üstüme yokk..Genelliklede uyku saatinde:(

inş bundan sonra stes ve çok düşüncelerin etkisinde kalmazsın..doğumunada az kalmış.stres hamilelikte bebegi etkiliyor ve doğunca da bebek huysuz vs gaz problemi daha fazla oluyormuş.bol bol dinlen kendini yorma doğumdan sonra zaten uykusuz gece nöbetleri olucakmış şimdiden sakin huzurlu olmakta fayda var.

ben sağıma soluma çok rahat yatıyorum şimdilik ama benim de nefes problemim var. bazen otururken bile nefes alamıyor gibi oluyorum. yatınca daha da kötü :50:

Bende uyuyamıyorum yaaaaaaaa sabahlara kadar dolaşıyorum evin içinde:(((((( Gündüzde uyumuyorum toplamda dört saat uyuyorumdur:(( Yarın doktoruma sorucam bu durumu rabbim yardımcımız olsun.

kızlar bende 36. haftamı doldurdum.uyumak gerçekten çok güç oluyor artık .. sıcaklar ve büyümüş bir karınla yatmak sıkıntılı.
beden bu şekilde kendini doğum sonrası 2 saatte 1 emzirmeye hazırlıyormuş bir açıdan....

merhaba sürekli yan yatmak zorunda olduğumuz için hangi yöne yatarsam o bacağım inanılmaz ağrıyo o yüzden sık sık uyanıyorum. yüz üstü uyumayı çooook özledim :)

bendede aynı problem var sag tarf sol tarf derken sureklı uyanırum omuzlarım agrıo bnm backlarmn arasına yastık koyuyoeum daha rahat hıssedıorum ama bu seferde srtlarm bıtırıo bnı her tarafım agrmıs bı sekılde uyanıorum :31::31::31: allah yardmcımz olsun

Toplam 5 yastıkla uyuyabiliyorum sadece tuvalet problemim oluyor dönerken biraz ağrım oluyor ama toplamda 10 saat rahat uyuyorumdur :)

ben sağımdan soluma dönerken arada uyanıyorum ama gayet iyi uyuyorum karnım tok uyuyorum oğluş uyANDIRMIYOR

Back
X