Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba..Ben yaklasık bir haftadır artık uyku uyuyamıyorum ya benimle aynı durumda olan varmı?Dönerken 15 dk da bir uyanıyorum en sonunda artık uykumda kacıyor.Sabaha kadar zombi gibi dolasıyorum.Ne yapmak lazım deli olucam artık????????
??
canım bende gece uyuyorum ama çok sık tuvalete kalkıyorum.oyüzden birazuykusuz kalıyorum.gündüzleride birkaç saat uyuyorum uyku problemim şimdlik yok.çok uykum geliyor gündüz çok agırlaştım.ben yatarken karnımın altına ince yastı koyuyorum.o zaman hiç dönmüyorum.başımın altına da iki yastık koyuyorum ama ik yastıkta hafif sert değil.sert yatakta ve yastıkta yatma derim.geçmiş olsun.
Sagol canım.25 kişi bakmış kimse cevap yazma zahmetine girmemiş.Ne üzücüDediklerini uygulayayım bi.Bende cok agırlastım bide rahim seklindenmidir nedir ben uzun süre tek tarafa yatamıyorum.Yatarsam acı icinde uyanıyorm.Zormuş hakketen artık hızlansın su süreç bebek doğmadan ben sabaha kadar beşik sallamış gbiiyim...Her gece her gece..Gündüz uyuma fırsatı bulursam ne ala bulamazsam carpılmış gibiyim.Allah hepimize kolaylıklar göstersin.
Evet canım öğretmenim ama izindeyim 3 haftadır ben mecburen ayrıldım bu durumlardan dolayı.İyikide ayrılmısım.Stres evet var gereksiz gereksiz seyleri düşünmekte üstüme yokk..Genelliklede uyku saatinde![]()
Toplam 5 yastıkla uyuyabiliyorum sadece tuvalet problemim oluyor dönerken biraz ağrım oluyor ama toplamda 10 saat rahat uyuyorumdur :)
merhaba sürekli yan yatmak zorunda olduğumuz için hangi yöne yatarsam o bacağım inanılmaz ağrıyo o yüzden sık sık uyanıyorum. yüz üstü uyumayı çooook özledim :)
donerken bnmde agrım oluyo nıese 5 yastık ıyımıs ama :128::128: