günaydıııın :) ben de istanbulda? buarada bugün için doktordan randevu aldım hadi hayırlısı...
Kızlar buarada siz de hafif ateş var mı? Ben de dünden beri biraz var. Bugün doktora da söyleyeceğim...
seninle yakın haftalardayız bende cumartesi hem kontrolüm hemde test vermişti onların sonucunu göstermek için gidicem bu arada doktorun sana bazı testler verdimi ???
Evet benimde dün akşam biraz ateşim vardı hemde kasık bölgelerim hemde göbek deliğimin çevresinde çok ağrım vardı bunlar olması gereken ağrılar olabilir belki
Ben doktora bugün ilk defa gidicem. Tarihi geçti ve idrar testinde de ikinci çizgi silikte olsa gözüktübugün ya da testlerden sonra herşey belli olur. Eweeet çok yakın tarihlerimiz. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur. Ben idrar testinden sonra yani sonucu öğrendikten sonra bi garip oldum. Psikolojik mi bilmiyorum uykudan yeni uyanmış gibi miskin ve sersem gibiyim
herşeyin hayırlısı inş bende de öle bazen aylak aylak oturasım geliyo hiç bir iş yapasım yok psikolojik galiba :=)
kan testini adet gecikmesinden ne kadar sonra yaptırdın benimden 89 çıktı degerin ne kadar zamanda ne kadar yükseldi canım
herkese mrb.8 aydır sitede yazılanları takip ediyorum ve 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 5+5 haftalık hamileyim fakat hiç belirti yok ve ben pek heyecan falan hissedemedim.Aranızda belirtileri olanlar var mı?
bende geldimmm :)) kızlar bende temmuz ayında hamişliğini öğrenenlerdenim:) ve pco hastasıyım.Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu bana da yaşattı.keseyi gören ve kalp atışını duyan var mı? biz keseyi gördük ama doktorum çok küçük daha dedi ve kalp atışını duyamadık tabi.sizde durumlar nasıl?[/QUOT
mrb muhtemelen aynı zamanlarda hamile kalmışız sizinle. ben geçen hafta pazartesi gittim keseyi gördük karından ultrasonla. doktor bu perşembe için randevu verdi kalp atışlarını dinleyeceğiz bakalım.
Amannn amannn yat kalk dua et haline bende öyle diyordum 5 haftalıkken ama şimdi ölüyorum resmen, bulantı bi yandan yanma hissi bi yandan, yorgunlukta oluyo kasık ağrısı da
bende geldimmm :)) kızlar bende temmuz ayında hamişliğini öğrenenlerdenim:) ve pco hastasıyım.Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu bana da yaşattı.keseyi gören ve kalp atışını duyan var mı? biz keseyi gördük ama doktorum çok küçük daha dedi ve kalp atışını duyamadık tabi.sizde durumlar nasıl?[/QUOT
mrb muhtemelen aynı zamanlarda hamile kalmışız sizinle. ben geçen hafta pazartesi gittim keseyi gördük karından ultrasonla. doktor bu perşembe için randevu verdi kalp atışlarını dinleyeceğiz bakalım.
cnm keseyi gördüğünüzde kaç mm idi? bide b hcg değerin kaçtı?
cnm keseyi gördüğünüzde kaç mm idi? bide b hcg değerin kaçtı?
Doktor mm falan söylemedi bana sadece kesen oluşmuş güzel dedi. Ben beklediğim adet tarihini 3 gün geçince kan testi yaptırmıştım 2509.3 çıkmıştı değer. Testten 3 gün sonra da doktora gittim keseyi gördük.
Arkadaşlar merhaba. bugün sabah sağlık ocagına gittim. ısrar etmeme ragmen kan testi yapmadı fakat idrar testinde sonuc POZİTİF. :):):):) ardından durur muyum hemen bir sağlık merkezine gittim. kan testimi verdim. saat 16'da alıcam sonucumu. eşime ve aileme henüz birşey söylemedim. 10 gün gecikmişti emin de olamadım. ama sol kasıgımda sızlamalar var. asırı yorgunluk uyku hali 1 haftadır. sürpriz oldu açıkçası. sonra eczaneye gittim yine gebelik testi aldım yine yaptım yine pozitif sanırım hamileyim. içimde bir korku bir mutluluk bir tedirginlik bir telaş. sizlerle paylaşmak istedim. 1 hafta önce de koyu renk bir sıvı akıntım olmuştu. dediler ki bebek yerleşiyormuş. hormon tedavisi görmüştüm 6 ay ve öyle korkuyordum ki olmayacak diye. planladıgım tarih bu değildi belki 3-4 ay sonrası için dşünmüştük ama gelmek istedi miniğimiz. Dilerim ki bu duyguyu tatmak isteyen herkese yaşatsın Allah'ım daha henüz bişey anlamadım ama umarım bulantısız ve sıkıntısız geçer bu dönem :) bana göre 4 hafta, sağlık ocagındakiler 5 dediler ama bakalım kan sonucumda ne çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?