2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

arkadaşlar merhaba bende 24 temmuzda hamile oldugumu ögrendim beta hcg 75di bugün tekrar beta hcg bakıldıgında 2070 cıktı ancak ultrasonda kese görülmedi alttan ultrasonlada bakıldı fakat görülmedi son adet tarihimde 1temmuz.doktorum dıs gebelikten süphelendi böyle bir durum yasayan varmı aranızda?birde yarın baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum acaba yarın kese gözükürmü?

Arkadaşlar ben kan testi yaptırdım, Beta HGC 85 çıktı, iki haftalık hamileyimmm

inşallah kesindir bende en son haziran 24 te adet gördüm yaptığım 3 idrar testi ve kanda gebelik testi kesin hamie olduğumu gösteriyor ama gittiğim doktarda bebişim gözükmedi ve doktorum çok şaşırdı. ve benim dün geceden beri kahverengi ara ara da olsa lekelenmem var ben panik yaptım tekrar doktoruma gittim ve bebiş bu sefer ne rahimde gözüküyor nede dışında doktorum dış gebelikten şüpheleniyor cuma günü tekrar gidicem eğer lekelenmem çoğalmazsa çoğalırsa alıncak dedi doktor ve ayrıca yaptırdığım beta hcg testlerimde ki değerlerim çok yüksek deil yani doktorumun demesine göre çok artması lazımmış çok endişeliyim umarım sorun çıkmaz çünkü ben daha önce bi dış gebelik geçirdim ve çok kötü bi şekilde atlattım hayatıma mal oluyordu allah herkesin yardımcısı olsun bu arada 1 oğlum var 5 yaşında ama 2. çok istiyorum yaşım 35

umarım gözükür benim beta hcg (son adetim 24 haziran bu arada ) adetimden 1 gün önce yaptırdım değer 53 çıktı hamilesin dedi ama ultrasonda gözükmedi erken dedi ben dün yine beta hcg yaptırdım değer 144 çıktı ( tabi bu zaman 1 haftayı geçti tekrarladım) kahverengi lekelenmem olduğu için doktoruma tekrar gittim kan değerlerin çok yavaş ilerlemiş binlere çıkması gerek dedi moralim çok bozuldu ve bebiş ultrasonda tam olarak yine gözükmedi doktorum dış gebelikten şüphelenyo ki ben daha önce bi dış gebelik geçirdim rabbim kimsenin başına böle kötü sonuçlar vermesin umarım güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım senin değerler baya yükselmiş bende bu kadar yükselmedi bile

dış gebelik olsa değer bu kadar yukselmezdi

122 saate diyor cnm ama normal olup olmadığını nerden anlayacağım.ben sana söyleyim mi 26 temmuz saat 12 sonraki 30 temmuz saat 20.00 bi bakar mısın cnm

bu saatlere göre 99,22 çıktı. normali 72-96 saat arasıymış bu seviyede.. ee bence çok sıkıntı varmış gibi durmuyor içini ferah tut. b-hcg değerleri tabii ki önemli ama kişisel. kimisinin çok yüksek oluyor 1 bebek, kimisinin normal değerlerde ikizleri oluyor. seninki de belki yavaş yükseliyor. bence bir test daha yaptırıp içini ferahlatabilirsin. ama dediğim gibi aklına kötü bişi getirme. sonuçta insanoğlunun en aciz olduğu yerdeyiz, karnındaki bebeğe yardım edemiyorsun. hadi keseni azcık daha büyüt yok iyi tutun :))) Mesela ben dün çok dedim hadi göster kendini göstermedi.. mecbur keyfini beklicez, o isterse göstericek :))
canını sıkma

Bununla ilgili konu da açtım ama kimseden cevap gelmedi.

Kan testi sonucu negatif çıkıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?

kan testini ne zaman yaptın? en son adet tarihin neydi? bikaç kez tekraralayıp öyle anlıyorlar gebelik olup olmadığını

Ins görünür canim benim de 1870 cikti bu sonuclarda gorunmeyebilir dedi pazar gunu terar gidecegiz sen yarin haber ver bu dr ne diyecek

banada temmuz ayı uğurlu gldı cok sukur dun doktora gttık kesemızı gordum hıc bı sorun yok dedı doktorum cok sukur darısı butun bekleyenlere...

banada temmuz ayı uğurlu gldı cok sukur dun doktora gttık kesemızı gordum hıc bı sorun yok dedı doktorum cok sukur darısı butun bekleyenlere...

kan testini ne zaman yaptın? en son adet tarihin neydi? bikaç kez tekraralayıp öyle anlıyorlar gebelik olup olmadığını

ben adete 3 gün kala öğrendim .idrarda pozitif çıktı

Hayrli olsn cnm ne kadrlik bebegin

bende adete 2 gün kala öğrendim. Kan testi yaptırmıstım. Keseyide gördük kontrolde. 5 agustosta yen,iden randevum var. O zaman kalp atıslarını duyarmıyız kızlar.Bide biliyorum komik ama benim karnım şişiyo ya.

ilk ogrendignde beta hcg kaçtı tatlım. ben 3gün kala öğrendim. bir ay sonra doktora gitmeyi düşünüyorm. 3 düşügm var korkuyorm

Benim tavsiyem sakın bir ay bekleme..madem 3 düşüğün var belki ona göre ilaç başlar

Benim düşük sebebim kan pıhtılaşmasiydi. Su an igne yapiyorum her gun 4+5oldu. Inan doktora gidip stresi cekmeye artik gücüm kalmadi 6 haftalikken gideyim de her sey belli olsun istiyorum. Sen de hamile.misin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…