bugün farklı bir doktorada gittim kese yine gözükmedibugünkü doktor tekrar kan testine gerek yok degerin gayet güzel dedi bayramdan sonraya randevu verdi o zaman gel bir daha bakalım dedi inş sen gittiğinde güzel haberlerle dönersin bana bugün kısmet olmadı ama içimde bir his var bayramdan sonra görebilecekmişim gibi geliyor ins hislerimde yanılmam canım
canım ınşallah ıyi giderde Allahin izniyleAyni ilaçları kullaniyoruz..bende de folbiol tb. Var..sen bir kez doktora gittin ilaçlarını aldın bidaha 1 ay sonra gideceksin dimi..Maşallah iyi sabrediyosun
canım ne yaptınBide kan testi yanlış çıkabilir diyorlar idrar testide alıp gelicem :) haaaa bide değerler kaçın üstünde olunca hamilelik oluyo :)
adetin kac gün geciktiBiraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.
kan testi yanlış cikmaz kicanım ne yaptın
canım ınşallah ıyi giderde Allahin izniyle
merhaba anneler....bişey sormak istiyorum özel hastanede kan testi nasıl yaptırdınız...yani acil de mi,yoksa kadın dogumdan randevu ile mi? ben hiç yaptırmadımda bilmiyorum.....anlatırmısınız
merhaba anneler....bişey sormak istiyorum özel hastanede kan testi nasıl yaptırdınız...yani acil de mi,yoksa kadın dogumdan randevu ile mi? ben hiç yaptırmadımda bilmiyorum.....anlatırmısınız
mrb canım ben gittim hasta kayıt kısmına beta hcg yaptırıcam dedim.20 tl ücret alıp beni labaratuara gönderdiler. 1 saat sonrada değerimimn 1015 oldğnu öğrendim ama değerler hakkında pek fikrim yok.. bikaç konuya yorum yazıp buradaki arkadaşlara sormuştum..
tesekkür ederim canım cevapladıgın için.peki günün herhangibir saatinde yaptırılabilir dem be test.....benim adetimin olmadıgı 3.gün kan testini yaptırsam cıkar mı ki.....bu arada hamişliğin hayırlı olsun canım...sen ne zaman yaptırdın testi? adetin gecınce mi?[/QUOT iftara davetliydik adet günümün ertesi günü..yani adetim bir gün geçmişti..gelirken nöbetçi eczaneden idrar testi aldı eşim 2 tane..ben gerek yok kasıklarım çok ağrıyor yarın hastalancam hissediyorum dedim ama o dinlemedi..ewe gelince yaptım kopkoyu iki çizgi cıktı..tekrar yaptım 2. testi yine aynı..saat 12 buçuktu işte.eşim dedi hadi hastaneye gidiyoruz gece gece gttik işte.. yaniiiiiii her saatte gidilebiliyor canımm..sabah 5 te bile :) biz bu koca ay sadece bir kere ilişkiye girdik hiç ihtimal vermiyordum ama oldu..calışmalara başlayalı bu 8. ayımızdı.süprız bi şekilde geldi valla..darısı tüm bekleyenlere inşallahh..
iftara davetliydik adet günümün ertesi günü..yani adetim bir gün geçmişti..gelirken nöbetçi eczaneden idrar testi aldı eşim 2 tane..ben gerek yok kasıklarım çok ağrıyor yarın hastalancam hissediyorum dedim ama o dinlemedi..ewe gelince yaptım kopkoyu iki çizgi cıktı..tekrar yaptım 2. testi yine aynı..saat 12 buçuktu işte.eşim dedi hadi hastaneye gidiyoruz gece gece gttik işte.. yaniiiiiii her saatte gidilebiliyor canımm..sabah 5 te bile :) biz bu koca ay sadece bir kere ilişkiye girdik hiç ihtimal vermiyordum ama oldu..calışmalara başlayalı bu 8. ayımızdı.süprız bi şekilde geldi valla..darısı tüm bekleyenlere inşallahh..tesekkür ederim canım cevapladıgın için.peki günün herhangibir saatinde yaptırılabilir dem be test.....benim adetimin olmadıgı 3.gün kan testini yaptırsam cıkar mı ki.....bu arada hamişliğin hayırlı olsun canım...sen ne zaman yaptırdın testi? adetin gecınce mi?
tesekkür ederim canım cevapladıgın için.peki günün herhangibir saatinde yaptırılabilir dem be test.....benim adetimin olmadıgı 3.gün kan testini yaptırsam cıkar mı ki.....bu arada hamişliğin hayırlı olsun canım...sen ne zaman yaptırdın testi? adetin gecınce mi?[/QUOT iftara davetliydik adet günümün ertesi günü..yani adetim bir gün geçmişti..gelirken nöbetçi eczaneden idrar testi aldı eşim 2 tane..ben gerek yok kasıklarım çok ağrıyor yarın hastalancam hissediyorum dedim ama o dinlemedi..ewe gelince yaptım kopkoyu iki çizgi cıktı..tekrar yaptım 2. testi yine aynı..saat 12 buçuktu işte.eşim dedi hadi hastaneye gidiyoruz gece gece gttik işte.. yaniiiiiii her saatte gidilebiliyor canımm..sabah 5 te bile :) biz bu koca ay sadece bir kere ilişkiye girdik hiç ihtimal vermiyordum ama oldu..calışmalara başlayalı bu 8. ayımızdı.süprız bi şekilde geldi valla..darısı tüm bekleyenlere inşallahh..
tesekkür ederim canım....allah kucagına almayı nasıp etsin inşbende adetimden 2 gün önce test yaptım negatifti....suan test yapmaya korkuyorum negatif cıkarsa diye...adetimi geceli 2 gün oldu test yapsam cıkar mı ki
Bende de bulantı filan yok adet gecikmesi dışında,saçlarım dökülmeye başladı ki bu kadar erken olur mu bilmiyorum ve göğüslerde hassasiyet var 4 haftalık acaba ondan mı olmuyor bulantı bu bulantı olmamasına takıldım
adetin kac gün gecikti
Biraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.
çok teşekkür ederim amiiiiiiiinnnnnnn..idrar testi yanılabiliyor ..ama kan yanılmazz..oyüzden yakınında varsa özel bi hastane git hemen test yaptır..bu arada benim adetimden 4 gün once yerleşme kanaması denen biraz kahverengimsi bi kan geldi. çok azıcık ..adet oluyorum sandım ama olmadımm..sendede oldu mu hiç böle bişi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?