2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

Kısssslarrrrr bende hemen aşağıdaki tıp merkezinden alıp geliyorummmm 2 dk ya açıklarım çok heyecanlıyımmmm :))))))

Bide kan testi yanlış çıkabilir diyorlar idrar testide alıp gelicem :) haaaa bide değerler kaçın üstünde olunca hamilelik oluyo :)

Ins canim 1500 5000 arasinda hcg oldugunda karindan gorunmuyormus daha 5000 cikmamistir allah hepimizin yardimcisi olsun

merhaba anneler....bişey sormak istiyorum özel hastanede kan testi nasıl yaptırdınız...yani acil de mi,yoksa kadın dogumdan randevu ile mi? ben hiç yaptırmadımda bilmiyorum.....anlatırmısınız

canım ınşallah ıyi giderde Allahin izniyle

merhaba anneler....bişey sormak istiyorum özel hastanede kan testi nasıl yaptırdınız...yani acil de mi,yoksa kadın dogumdan randevu ile mi? ben hiç yaptırmadımda bilmiyorum.....anlatırmısınız

Beta hcg baktirmak istediğini söylediğin zaman laboratuvar olarak giriş yapıyorlar. .yani benim gittiğim hastanede öyleydi

mrb canım ben gittim hasta kayıt kısmına beta hcg yaptırıcam dedim.20 tl ücret alıp beni labaratuara gönderdiler. 1 saat sonrada değerimimn 1015 oldğnu öğrendim ama değerler hakkında pek fikrim yok.. bikaç konuya yorum yazıp buradaki arkadaşlara sormuştum..

tesekkür ederim canım cevapladıgın için.peki günün herhangibir saatinde yaptırılabilir dem be test.....benim adetimin olmadıgı 3.gün kan testini yaptırsam cıkar mı ki.....bu arada hamişliğin hayırlı olsun canım...sen ne zaman yaptırdın testi? adetin gecınce mi?

iftara davetliydik adet günümün ertesi günü..yani adetim bir gün geçmişti..gelirken nöbetçi eczaneden idrar testi aldı eşim 2 tane..ben gerek yok kasıklarım çok ağrıyor yarın hastalancam hissediyorum dedim ama o dinlemedi..ewe gelince yaptım kopkoyu iki çizgi cıktı..tekrar yaptım 2. testi yine aynı..saat 12 buçuktu işte.eşim dedi hadi hastaneye gidiyoruz gece gece gttik işte.. yaniiiiiii her saatte gidilebiliyor canımm..sabah 5 te bile :) biz bu koca ay sadece bir kere ilişkiye girdik hiç ihtimal vermiyordum ama oldu..calışmalara başlayalı bu 8. ayımızdı.süprız bi şekilde geldi valla..darısı tüm bekleyenlere inşallahh..

Göğüslerde bendede var sanki değişiklik uç rengi koyulaştı gibi. Bide adet olcakmışım gibi çok nadirde olsa ağrım oluyor. Bulantı 2 aydan sonra filanda başlayabiliyormuş. takma o kadar bence...

çok teşekkür ederim amiiiiiiiinnnnnnn..idrar testi yanılabiliyor ..ama kan yanılmazz..oyüzden yakınında varsa özel bi hastane git hemen test yaptır..bu arada benim adetimden 4 gün once yerleşme kanaması denen biraz kahverengimsi bi kan geldi. çok azıcık ..adet oluyorum sandım ama olmadımm..sendede oldu mu hiç böle bişi??

adetin kac gün gecikti

Benim evlenmeden öcne hiç adet düzenim yoktu. Evlendim ilaç kullandım düzene girdi ama bıraktıktan sonra bi hemen adet oldum bide 31 gün sonra. Eğer adet düzenimi 31 gün üzerinden hesaplarsak 20 temmuzda adet olmam gerekirdi. 12 gün geçmiş oluyo.

Biraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661 Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.

mrb sizce benim sonucum nasıl adetim bir gün geçtikten sonra 1015 çıktı..ne zaman görünür ki kese??

canım bende böyle bişey olmadı...sadece ara ara adet olacakmısım gibi agrım oluyo,bide günüm geceli 2 gün oldu,gögüslerimde hassasiyet var okadar....pek umutlu deilim ama merak edemeden de edemiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…