2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

Benim düşük sebebim kan pıhtılaşmasiydi. Su an igne yapiyorum her gun 4+5oldu. Inan doktora gidip stresi cekmeye artik gücüm kalmadi 6 haftalikken gideyim de her sey belli olsun istiyorum. Sen de hamile.misin tatlim

Evet canım bende hamileyim bende de pıhtılaşma var bir düşüğüm var benimde..bende iğne kullanıyorum hergün. .Allah yardımcımız olsun..inşallah sağ salim kucağımiza almayi cumlemize nasip etsin

Evet canım bende hamileyim bende de pıhtılaşma var bir düşüğüm var benimde..bende iğne kullanıyorum hergün. .Allah yardımcımız olsun..inşallah sağ salim kucağımiza almayi cumlemize nasip etsin
aminnn ınşallah Allahim duysun sesimizi... senin kac haftalik oldu tatlım bide çok soru sordum ana ben de belirtiler başlamadı normal mi

inşallah canım umarım hayırlı haberler alırız ikimizde... bende değerlerim yüksek diye gönlümü ferah tutmaya calısıyorum allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin sende gönlünü ferah tut canım

Ins görünür canim benim de 1870 cikti bu sonuclarda gorunmeyebilir dedi pazar gunu terar gidecegiz sen yarin haber ver bu dr ne diyecek

bugün farklı bir doktorada gittim kese yine gözükmedi bugünkü doktor tekrar kan testine gerek yok degerin gayet güzel dedi bayramdan sonraya randevu verdi o zaman gel bir daha bakalım dedi inş sen gittiğinde güzel haberlerle dönersin bana bugün kısmet olmadı ama içimde bir his var bayramdan sonra görebilecekmişim gibi geliyor ins hislerimde yanılmam canım

katılıyorum canım sana. ben de 6.haftamdayım, geçen hafta kahvemsi lekelenmeler yaşadım,mayıs ayındada bir düşük yaşayınca hemen doktora koştum, gittiğim doktor rahimde kanama olduğunu 2 gün serum alarak hastanede yatmam gerektiğini söyledi, düşük tehdidi gördü, ben yatmayıp başka bir doktora gittim o içimi çok rahatlattı rahimde kanama olduğunu ama sağlam bir bebekse eğer bunu atlatabileceğini söyledi ve tabi tedbir olarak progestan ve istirahat verdi.şimdi raporluyum 2 gündür hastaneda değil, rahatca evimde yatıyor ve hapımı kullanıyorum.çok şükür bugün akıntım sarıya dönüştü.doktor moral açısından da çok önemli.Allah bebişlerimize sağlıklıca kavuşturmayı nasip etsin inş...

aminnn ınşallah Allahim duysun sesimizi... senin kac haftalik oldu tatlım bide çok soru sordum ana ben de belirtiler başlamadı normal mi

Yok Estağfurullah. .benim sata göre 8 haftalik dr. Ye göre 6 haftalik..doktorlar iki haftayi saymiyorlarmis..bende de pek belirti yok ara ara mide bulantısı oluyor o kadar..ha birde rüyamda yiyecek görüyorum. .hamilelerde aserme öyle oluyormuş

Benim düşük sebebim kan pıhtılaşmasiydi. Su an igne yapiyorum her gun 4+5oldu. Inan doktora gidip stresi cekmeye artik gücüm kalmadi 6 haftalikken gideyim de her sey belli olsun istiyorum. Sen de hamile.misin tatlim

canım pıhtılaşmayı nasıl öğrendiniz?hangi tahliller yapıldı?ben doktordan istesem bakar mı ki?

canım pıhtılaşmayı nasıl öğrendiniz?hangi tahliller yapıldı?ben doktordan istesem bakar mı ki?

Pıhtılaşma genetik tahlillerden bakılıyor. .devlette yapılıyor mu bilmiyorum ama ben özel hastaneye gidiyorum doktorum burada çok tutar diye beni üniversite hastanesine göndermişti orada hiç ücret ödemedik hemde doktorla bile görüşmeden sekreter yaptı girişi. .bence doktoru kabul eder..ama sonuçlar 15 günde falan çıkıyor

hım anladım cnm.teşekkür ederim.cumartesi doktoruma gideceğim bi sorayım olmazsa.

Pazartesi doktora gittim keseyi gördük ama bebeği henüz görmüyorum ve rahimde kanama var dedi, progesteron verdi 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. İnş atlatabiliriz bu kanamayı (

hım anladım cnm.teşekkür ederim.cumartesi doktoruma gideceğim bi sorayım olmazsa.

ben de arastirma hastanesinde ücretsiz yaptırdım

benden 2 hafta ondesin canım. ben mthfra ve mthfr c den heterozigotm ya sen

Sende de mi 2 haftayi saymiyor. Ben bilmiyorum dersem baya utanicam
Ben hemşireyim de asm de çalıştığım için hastaneye gidememistim arkadaşım gösterdi sonuçlarımı ama ben heterozigot değilim onu biliyorum. .ben coraspin 100 de kullanıyorum 12 haftalik olana kadar kullanicam..sen kullaniyo musun?? Birde iğnen kaclik benimki 0.4 cc lik

canım estağf. ben sat göre 4+5 diye hesapladım doktora daha gitmedim çünkü. evet canım 0.4 clexane ve coraspin b12 alıyorum bide

Pazartesi doktora gittim keseyi gördük ama bebeği henüz görmüyorum ve rahimde kanama var dedi, progesteron verdi 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. İnş atlatabiliriz bu kanamayı (

Değerli arkadaşım aynı sıkıntı bende de oldu. Kanamam oldu geçen hafta doktor bana da aynı ilacı verdi. iki gün yattım. Kanamam geçti çok şükür. Sen de mutlaka yat hiç yorma kendini. aklına kötü şeyler getirme. Bak gör herşey yoluna girer Allah'ın izniyle.

Biraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661 Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.

canım estağf. ben sat göre 4+5 diye hesapladım doktora daha gitmedim çünkü. evet canım 0.4 clexane ve coraspin b12 alıyorum bide

Ayni ilaçları kullaniyoruz..bende de folbiol tb. Var..sen bir kez doktora gittin ilaçlarını aldın bidaha 1 ay sonra gideceksin dimi..Maşallah iyi sabrediyosun

Biraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661 Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.

Hayirli olsun dikkat et kendine inşallah bir problem çıkmadan hepimiz atlatiriz gebeliği. . Zaten herkeste yerleşme kanaması olmuyor. Bende de olmadı içini ferah tut..kasiklarinda adet olacakmış gibi ağrı olabilir genelde herkeste oluyor.bulantilarda bazılarında 6 haftalikken bazılarında daha geç başlıyor

Bende de bulantı filan yok adet gecikmesi dışında,saçlarım dökülmeye başladı ki bu kadar erken olur mu bilmiyorum ve göğüslerde hassasiyet var 4 haftalık acaba ondan mı olmuyor bulantı bu bulantı olmamasına takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…