Benim düşük sebebim kan pıhtılaşmasiydi. Su an igne yapiyorum her gun 4+5oldu. Inan doktora gidip stresi cekmeye artik gücüm kalmadi 6 haftalikken gideyim de her sey belli olsun istiyorum. Sen de hamile.misin tatlim
aminnn ınşallah Allahim duysun sesimizi... senin kac haftalik oldu tatlım bide çok soru sordum ana ben de belirtiler başlamadı normal miEvet canım bende hamileyimbende de pıhtılaşma var bir düşüğüm var benimde..bende iğne kullanıyorum hergün. .Allah yardımcımız olsun..inşallah sağ salim kucağımiza almayi cumlemize nasip etsin
umarım gözükür benim beta hcg (son adetim 24 haziran bu arada ) adetimden 1 gün önce yaptırdım değer 53 çıktı hamilesin dedi ama ultrasonda gözükmedi erken dedi ben dün yine beta hcg yaptırdım değer 144 çıktı ( tabi bu zaman 1 haftayı geçti tekrarladım) kahverengi lekelenmem olduğu için doktoruma tekrar gittim kan değerlerin çok yavaş ilerlemiş binlere çıkması gerek dedi moralim çok bozuldu ve bebiş ultrasonda tam olarak yine gözükmedi doktorum dış gebelikten şüphelenyo ki ben daha önce bi dış gebelik geçirdim rabbim kimsenin başına böle kötü sonuçlar vermesin umarım güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım senin değerler baya yükselmiş bende bu kadar yükselmedi bile
Ins görünür canim benim de 1870 cikti bu sonuclarda gorunmeyebilir dedi pazar gunu terar gidecegiz sen yarin haber ver bu dr ne diyecek
Kizlarr, herkese Günaydınnn:)) Uzunca bir süredir katilamiyordum araniza ama artik burdayimm:)) Aramiza yeni katilan fazladiyla arkadas olmus, hepinize hayirli olsunnn kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:) Öncelikle bu birkac haftalik süre zarfinda edindiğim tecrubeleri aktarmak istiyorum sizlere..Arkadaslar benin anladigim kadariyla saglikli ve huzurlu bir hamilelik icin oncelikli altin kural: Dogru doktor.. Ben u an ailemin ysninda oldugum icin öylesine bir doktora gitmiştim ve nasil üzdü beni anlatamam. .öncelikle hiç ilgilenmedi ve rahim icinde kanama var hic kalkmadan yat dedi. Ben tabi uzuntuden kahroldim cunku bana hicbir aciklama yapmadı. . Birkaç arkadaş ima oldugu gibi bana da progestan ilac verdi gonderdi.ilacimu kullandim ve istirahat imi yaptim, fakat bu süre zarfinda subu anladim kizlar hamile kalmak hem cok kolay hem çok zor.tipki bunun gibi hamileligi surdurmek de oyle.eger saglikliysa yasamini surdurur diye dusundum.kendimi motive ettim. .ilaci kullanan arkadaslara sesleniyorum. Meget cevremde bircok kisi ayni ilactan kullanmis.icinizi raat tutun..daha sonra gittigin baska bir doktor ise bunlarin olabilecegini,ayrica su an şükür bir sorun olmadigini, saglikli bir embriyo ya bir sey olnayacagini soyledi. Tabi ben yine de ben cok yormuyorum kendimiSik sik dinleniyorum.Allah hepmize sifa versin kizlar.simdiden gecmis olsun.
aminnn ınşallah Allahim duysun sesimizi... senin kac haftalik oldu tatlım bide çok soru sordum ana ben de belirtiler başlamadı normal mi
Benim düşük sebebim kan pıhtılaşmasiydi. Su an igne yapiyorum her gun 4+5oldu. Inan doktora gidip stresi cekmeye artik gücüm kalmadi 6 haftalikken gideyim de her sey belli olsun istiyorum. Sen de hamile.misin tatlim
canım pıhtılaşmayı nasıl öğrendiniz?hangi tahliller yapıldı?ben doktordan istesem bakar mı ki?
hım anladım cnm.teşekkür ederim.cumartesi doktoruma gideceğim bi sorayım olmazsa.Pıhtılaşma genetik tahlillerden bakılıyor. .devlette yapılıyor mu bilmiyorum ama ben özel hastaneye gidiyorum doktorum burada çok tutar diye beni üniversite hastanesine göndermişti orada hiç ücret ödemedik hemde doktorla bile görüşmeden sekreter yaptı girişi. .bence doktoru kabul eder..ama sonuçlar 15 günde falan çıkıyor
Yok Estağfurullah. .benim sata göre 8 haftalik dr. Ye göre 6 haftalik..doktorlar iki haftayi saymiyorlarmis..bende de pek belirti yok ara ara mide bulantısı oluyor o kadar..ha birde rüyamda yiyecek görüyorum. .hamilelerde aserme öyle oluyormuş
hım anladım cnm.teşekkür ederim.cumartesi doktoruma gideceğim bi sorayım olmazsa.
ben de arastirma hastanesinde ücretsiz yaptırdım
benden 2 hafta ondesin canım. ben mthfra ve mthfr c den heterozigotm ya sen
Sende de mi 2 haftayi saymiyor. Ben bilmiyorum dersem baya utanicam
Ben hemşireyim de asm de çalıştığım için hastaneye gidememistim arkadaşım gösterdi sonuçlarımı ama ben heterozigot değilim onu biliyorum. .ben coraspin 100 de kullanıyorum 12 haftalik olana kadar kullanicam..sen kullaniyo musun?? Birde iğnen kaclik benimki 0.4 cc lik
Pazartesi doktora gittim keseyi gördük ama bebeği henüz görmüyorum ve rahimde kanama var dedi, progesteron verdi 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. İnş atlatabiliriz bu kanamayı(
canım estağf. ben sat göre 4+5 diye hesapladım doktora daha gitmedim çünkü. evet canım 0.4 clexane ve coraspin b12 alıyorum bide
Biraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.
Biraz önce netten tahlil sonucuma baktım ve BHCG değerim 661Ama belirti varmı derseniz adet gecikmesi haricinde hiçççç bişeycik yok. Ne yerleşme kanaması ne bulantı hiçbişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?