canım bende böyle bişey olmadı...sadece ara ara adet olacakmısım gibi agrım oluyo,bide günüm geceli 2 gün oldu,gögüslerimde hassasiyet var okadar....pek umutlu deilim ama merak edemeden de edemiyorum:18:
inşallah olumludur..öğrenince burayada yaz olur muu..allah herkesin gönlüne göre versin inşallahh..
canım bende böyle bişey olmadı...sadece ara ara adet olacakmısım gibi agrım oluyo,bide günüm geceli 2 gün oldu,gögüslerimde hassasiyet var okadar....pek umutlu deilim ama merak edemeden de edemiyorum:18:
inş. hamişsindir canım ya bende kist çıktı dış dudakta canım antibiyotik kullanıyorum benim de adet günüm bugün ama test yapsam çıkar mı ki doktor yapmadı geçen gün günün daha geçmediği i,çin gerek yok dedi o yüzden içim içimi yiyor test yapsam mı yapmasam mı
gecmiş olsun canım...peki antibiyotik kullanırken bebek tehlikeli deil mi? benimde adetim geceli 2 gün oldu ama yapmadım bende yapsam mı diye düşünüyorum....ama ara ara adet olacakmısım gibi agrım oluyo oyuzden negatif olabilir ya:18:
tehlikeli canım ama doktor gerekli değil adetin geçmediği için yapmamaza gerek yok dedi bende normalde 25 güne olurum bugün 25 inci gün ama gerçen ay ilk defa 30 uncu gün oldum test yapmalı mıyım kafam karısık
canım ben adetten 2 gün önce yaptım negatif gördüm oyuzden beklemedeyim....sen bilirsin bence bekle
mrb sizce benim sonucum nasıl adetim bir gün geçtikten sonra 1015 çıktı..ne zaman görünür ki kese??
benimkine göre daha yüksek değerin ama inan bu değerlerle ilgili hiçbir bilgim yok tatlım. Cumartesi günü için doktordan randevu almayı planlıyorum bakalım ne diyecek. Bendeki de sağlıklı gebelikmi yoksa değilmi hiçbir bilgim yok. Sende kaç günlük gecikme var?
benim bugün 4. günüm..doktora gttim görünmedi bebek..doktor bebeğin görünmemesi olmadığı anlamına gelmez , bu tahlil sonucu ve bu 1015 değer yanlış çıkamaz dedi..bayramdan sonra gel görünür dedi..bende öyle yapcam bakalım
benimkine göre daha yüksek değerin ama inan bu değerlerle ilgili hiçbir bilgim yok tatlım. Cumartesi günü için doktordan randevu almayı planlıyorum bakalım ne diyecek. Bendeki de sağlıklı gebelikmi yoksa değilmi hiçbir bilgim yok. Sende kaç günlük gecikme var?
ayy inş güzel haber alırsın canım ya...adetin gecti mi peki,evde test yaptın mı peki ?
tatlm senin SAT ne zamandı? bu hamilelik takvimine göre aynı gün doğum gözüküyor
benim bugün 4. günüm..doktora gttim görünmedi bebek..doktor bebeğin görünmemesi olmadığı anlamına gelmez , bu tahlil sonucu ve bu 1015 değer yanlış çıkamaz dedi..bayramdan sonra gel görünür dedi..bende öyle yapcam bakalım
Bende yarın gidicem bakalım doktora ne dicek sağlıklımıdır değilmidir kafam çok karışık. Herkesin değerlerini bin küsürlerde görünce içime kurt düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?