2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

Sen yine iyisin keseyi görmüşsün ben daha hiçbişey görmedim Kan tahlilinden sonra gidemedim doktora. Randevu aldım pazartesi anca boşmuş hastanedeki doktorlar.

merhaba, 30 Temmuz günü hamile olduğumu öğrendim:)

bir düşük, bir dışgebelik ameliyatı sonucu sağ tüpüm alındı, bir aşılama ve bir de tüp bebek denemesinden sonra Allah'ım ol dedi ve ben hamile kaldım.

doktorumuz iki hafta sonra randevu verdi ve ben hala inanamıyorum o kadar uğraştıktan çabaladıktan sonra öyle birden bire oluverdi hala inanamıyorum şaka gibi geliyor sanki rüyadayım ve uyanınca herşey yine eskisi gibi olacak...

iki defa betahcg yaptırdım çok mutluyum ve çok korkuyorum

ama artık yarın için umudum var :)

İnşallah gönlüne göre olur herşey,sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,sevgiler...

çok teşekkürler,

umarım bu defa herşey yolunda gider:)

senin için de herşeyin umduğun gibi, gönlünden geçen gibi olması dileğiyle sevgiler...

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hiç korkma içini ferah tut. Bol bol dua et şükret. Allah yardımcımız olsun. sevgilerle

Bugün kontrolüm vardı. Doktora gittim. Benim bızdık kendini hala göstermedi. Kese çok şükür büyüyor ama bebek henüz görünürde yok. Çok esrarengiz bir bebek olacak galiba. Haftaya tekrar gideceğim doktora. Bakalım hayırlısı artık. Sizler de halen bebek görünmüyorsa dert etmeyin. Her gebelik her bebek farklı oluyor işte. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah! Amiiin

benimde 15 ve 5 yaşında iki oğlum var 3. kez hamileyim büyük oğlum hamileliğime sevinmedi ama küçük oğlum sevindi zaten o istemişti kardeşi olmasını büyük oğlumla aramız açıldı napıyım bilmiyorum

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Sağlıkla Kucağınıza alırsınız inşallah. Büyük oğlunuzun yaşı itibariyle hissettikleri normal aslında. Arkadaşlarından utanacaktır. Yanında çok fazla dillendirmeyin. Konuyu çok konuşmayın. Biraz zaman verin ona. siz de çok dert etmeyin alışacak nasıl olsa. Kardeşi doğupta büyüdüğünde hem de kız olursa abicim abicim diye peşinden koşarsa hemen yağları eriyiverir. Annem iyi ki doğurmuş diye geçirir aklından inan ki.

arkadaslar doktora gitmeyecem diyordm dayanamayp bugün gittim sat gore tam 5haftadayim vajinada baktı keseye 12mm ıyi ni haftama gore bide karından net göremedi niye

kızlar bende 25 temmuz'da öğrendim kanda 275 çıktı sonra 29 temmuz'da 1615 çıktı ve doktor ultrasonda çok minik bişey var 2 gün sonra tekrar gel dedi 31 temmuz'da kesemizi gördük zaten satım 27 haziran doktor daha kalp atışı için erken dedi ve 14 ağustos'a randevu verdi sizce normal mi? muhtemelen haftaya duyulurdu ama bayram tatili diye bu tarihe verdi diye düşünüyorum

Selam arkadaşlar Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 21 temmuzda öğrendim bebeğimi hcg 134 idi. Bugün muayene oldum ultrasonla bakıldı keseyi gördük doktorum gerekli testleri istedi, 15 gün sonrada tekrar gittiğimde kalp atışlarını duyulacakmış umarım her şey yolunda gider :)

ben de 15gün sonra kalp.atisini dinlemek icin gidecem kesen kac mm di

merhabalar hayırlı olsun bebişin...bişey sormak istiyorum acaba kan testini ne zaman yaptın? idrar testi yaptın mı peki ? cok soru sordum ama cevaplarsan sevirinim canım

merhabalar hayırlı olsun bebişin...bişey sormak istiyorum acaba kan testini ne zaman yaptın? idrar testi yaptın mı peki ? cok soru sordum ama cevaplarsan sevirinim canım

çok teşekkürler, rica ederim sorarak yardımcı olacağız birbirimize...temmuz 19 da evde test yaptım silik çıkmıştı 21 de kan testi yaptırdım o gün belli oldu zaten. başka test olmadı ama pazartesi idrar kan şeker bir dünya test olacak kısmetse.

tesekkür ederim canım...benim de adetim geceli 3 gün oldu....ama stresten mi gecikti yoksa oruc tuttugumdan mı bilmiyorum cünkü adet günümden 2 gün önce test yaptım negatifti...hemde adet olacakmısım gibi arada agrım oluyo oyuzden soruyorum sana anlamak için canım...peki 19 temmuz adet tarihin miydi yoksa adetin gecmiş miydi?

Bir kaç gün daha bekle tekrar yap ya da regl olmazsan kan tahlili yaptır bence. ben 10 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 3 ay olmuştu o yüzden adetim düzensizdi haziran 10 da oldum ardından 20 ya da 21 sanırım yine oldu az süre ile yani net bu ay hangi gün olurdum bilmiyorum ama 5 haftalıkmış doktorumun dediğine göre. ağrılara gelince ben hamile olduğumu senin gibi ağrılarla anladım inşallah Allah gönlüne göre verir.

ayyy negüzel allah kucagınıza almayı nasıp etsın canım.....ben birazdaha bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…