2013 üçüz anne adayları hadi birbirimize destek olalım

süpermiş.. Bizde mayısta tupbebek yaptk ama tutmadı 2 ay dınlenmemı soledı doktr....bizimki sebebpsizdi sizin problem neydı?

benim mucizem bunlar eşim azosperm i eşim yıkama sonrası kalitesiz 3-5 sperm çıkışından yaradanım bana 3 tane nasip etti bu 3. Denemem ve 2. Denemem de doktorum bir daha deneme kök hücreyi bekle dedi bi çok doktorla görüştük hepsi kök hücre dedi yaradanım nasip etti mucizem gerçekleşti :) allahım tez zamanda sana da nasip etsin

hayırlı olsun canım.çok güzel bir duygu.ben de tüp bebekle hamiş kaldım.senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

allah kucağına almayıda nasıp eder inşallah bende üçüz bekliyorum 26. haftamdayım

allahım bana da göstersin o gunleri canım çok bulantılı geçiriyorum bu bi kaç gündür allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun canım.çok güzel bir duygu.ben de tüp bebekle hamiş kaldım.senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

çok sağol tatlım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…