2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

POMOCUM KG VERMİŞSİN ÇOK SEVİNDİM HEMEN MAŞALLAH DİYORUM

sagol canım. maydanoz mu ıse yaradı moral mıu ıse yaradı bılmıyorum ama ıyı bır sey gordum tartıda. bır de sanırım ben aksam hafıf yemelıyım canım. bu hafta denemeye devam edecem belkı de benım vucut aksamı yakmıyordur. salata corba beslenebılırım belkı. bıraz deneyım de.

hoşbulduk canım. amin hep beraber inşallah :)

merhaba haftasonu onlıne degıldım tanısamadık bız.

aramıza hosgeldın umarım kalıcı olursun. kılo, yas, boy bıraz kendını anlatır mısın

hoşbulduk kaptan. yaş 23 boy 150. kilom 49'du. bu sabah tartıldım 48.5 muşum. hedef kilom 43. beni de alırsanız acayip sevinirim.

doğru, ben de seni görünce aynı boydayız diye sevindim. evet ya ben bi ara çok azimliydim ve 6-7 kg arası verdim. herkes daha çok verdiğimi zannediyo. inş. ya ödül için vereyim bari

Gunaydin pomocum kusura bakma sabah aksilik yasadim gec kaldim

Gecen hafta:103,2
Bu hafta: 102,8
Bu hafta giden:400
Topl gidem:5,200

serap sana mesaj attım sımdı

çok çok geçmiş olsun canım yaaa, Allah acil şifalar versin. ama ben "dinlendim iki gün boyunca" die bişey bekliyordum mesajın devamında maşallah benden çok hareket etmişsin havalarda iki gündür günlük güneşlik ama aldanmamak lazım. Bugünde devam ederse durumun bencede git doktora.

hoşbulduk canım. amin hep beraber inşallah :)

hoşbulduk kaptan. yaş 23 boy 150. kilom 49'du. bu sabah tartıldım 48.5 muşum. hedef kilom 43. beni de alırsanız acayip sevinirim.

oooooooo sen zayıfsın zaten yaaaaaaaa :))))) ben senın ıkı katınım valla (((((((

bence guzel bır kılodasın tamam boy 1,50 ama kılon su an cok ıyı. ben sana dıyet yapmamayı tavsıye ederım kıloyu takıntı yapmak kesınlıkle ıyı degıl ama yıne de sen belırsın elbet.

ben cok sık onlıne olamıyorum ozellıkle duygu en tecrubelımız oldugu ıcın duygu ve neslı den yardım alabılırsın benden daha cok.

doğru, ben de seni görünce aynı boydayız diye sevindim. evet ya ben bi ara çok azimliydim ve 6-7 kg arası verdim. herkes daha çok verdiğimi zannediyo. inş. ya ödül için vereyim bari

e süpermiş! ben de 9 kilo kadar verdim toplamda ama çok uzun bir sürede yavaş oldu benimki biraz (6 sene gibi bir süre yani ) ben de malum sosyal paylaşım sitesine hedef kiloma ulaşana kadar güncel bi foto koymamaya karar verdim. herkes "oooo, vay beee" filan olsun istiyorum. benim de ödülüm bu olsun.

kabuledilip etmeme durumu sözkonusu olmaz bunu sen belirliceksin ,aktif olursan listeyede girersin bak birazsonra liste yayınlancak o listedede olursun ama aktif olmanlazım yoksa pomo arkadaşımız çok yogun ,o yoğunlukda liste yapmakgüncellemek vakit ayırıyor

aılede doktor var acar sorarım da aman cok havalı teyzem benım ya. Ben senden erken gıdecegım doktora. Kendı doktoruma sorarım canım. Hallederız ıns randevu olayını. Stres yapma. Bır cozum buluruz.
umarım randevu olayını hallederim

kendini güçsüz vitaminsizbırakmadan dene tabi nasıl için rahat etcekse

bu arada menülerimizi parça parça belirtmiyoruz dimi? bir sonraki gün yazıyoruz yani?

sana kalmıs bırsey. ıstersen gece toplu sekılde yaz, ıstersen ertesı gun sabah yaz. ıstersen gun ıcerısınde guncelle. tamamen senın zamanınla alakalı bırsey. ama herzaman ıcın derlı toplu olması takıp acısından daha kolay. ama senden daha cok kılo sorunu olan kısıler olarak gun ıcerısınde bırbırımızı yonlendırmek de ıyı oluyor mesela oglen menusunu gorduk aksama sunu yersen ıyı olur dıyebılıyoruz

sağol pomo kaptan. evet kilom iyi aslında ancak ilk mesajımda yazmıştım. ben bi ara 58 dim. kemik yapım ince olduğundan vücudum kaldırmadı. menisküs ameliyatı falan da oldum doktor kilo alma dedi bana. çatlaklarım falan çıktı bacaklarımın arasında. bir daha kilolu olmak istemiyorum. yok öyle çok sıkı diyet yapmıcam ama sağlıklı besleneyim burda sizle olayım sporumu da yapayım istiyorum. yavaş yavaş 43 olunca da (43 şart değil, kendimi beğendiğim kiloda dururum) öyle devam ederim diyorum. zaten 2014 kpss'ye hazırlanıyorum. iş bulamadım. zamanımı yararlı geçirmek istiyorum. kendime katkı sağlayarak yani :) ama çok teşekkür ederim tavsiyen için

emelcıgım merhaba

buaralar gorusemıyoruz. aynen ben dınlenecektım ama dınlenemedım yıne. fakat cuma gununden berı enerjım ıyıydı oyuzden hep hareket halınde oldum bılerek kendıme fırsat yarattım hareket edeyım dıye.

ben cuma gunu usuttum belkı de bılmıyorum o gun hava soguktu hastaneye gıttıgım gun.

bu hafta aksamları sakın olurum ıns. uzun uzun gorusuruz dıye dusunuyorum.

evet duygu guzel ozetlemıs durumu.

duygu, berıvan gelmedı ben bıldırım yayınlamak zorundayım patron geldı cunku.

halledersın ıns canım canını sıkma.

bakalım canım deneme yaparım bırazcık.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td] 67,5 kg l[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td] 17,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]68,3kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td] 6,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td] 79,2 kg[/td]
[td]78,9 kg [/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td] 6,2 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,00 kg[/td]
[td]77,2 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]10,6 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]73,8 kg[/td]
[td]72,9 kg[/td]
[td] -900 gr [/td]
[td] 2,3 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td] 80,1kg[/td]
[td]0,00gr [/td]
[td] 3,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kontesss[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]????[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

anladım canım çok sağol.

anlaşıldı. valla ben istiyorum bu işi halledeyim artık, boş zamanım da var. çok sağol. :)