- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.981
POMOCUM KG VERMİŞSİN ÇOK SEVİNDİM HEMEN MAŞALLAH DİYORUM
sağol canım..amin geçmesini bekliyorum..
inşallah canım.. çok sağol...
Hoşgeldin canım aramıza... İnşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım en yakın zamanda...
sağol canım... bu diş çok sarstı beni...
merhaba haftasonu onlıne degıldım tanısamadık bız.
aramıza hosgeldın umarım kalıcı olursun. kılo, yas, boy bıraz kendını anlatır mısın
ooooh süper! 150 olmak değil tabii ama nadir de olsa boydaşlarımı bulmak güzel oluyo yani.valla ne olursa olsun umarım mutlu olacağın kiloya kavuşursun. Aslında bir avantajı daha var kısa olmanın. 1-2 kilo versem bile hemen farkediliyo ve bu hemen moral oluyo bana. senin için de geçerlidir eminim. 1 aya kadar sağlıklı bir biçimde 3 kilo kadar verirsin canım. pasta da ödül olur :)
sakıncası yok canım tabi ki... benim içinde iyi olur...
sınıf sıkıntısı vardı kim ister sabahçılığı dediler ben isterim dedim... ama bir ihtimalde bir sınıf var orayı boşaltabilirler....gruptanda ayrılmak istemiyordum aslında bizim devre iyiydi diğer devrede topu topuna dört bayan var kafa dengi de değiller...
Gunaydin pomocum kusura bakma sabah aksilik yasadim gec kaldim
Gecen hafta:103,2
Bu hafta: 102,8
Bu hafta giden:400
Topl gidem:5,200
cumartesı aksam 8 de uyuyakaldım emel. bır tıtreme ates oksurme basladı. halen devam edıyor dınlejnmek ve ılaclar ıyı geldı pazar gunduz ıyıydım oksuruk vardı sadece. ama dun gece oksurmekten ve hapsırmektan uyuyamadım resmen. cok kotuyum bugun. yaklasık 2 ay once de cok fena olmustum boyle. gecen yıl hıc grıp, faranjıt falan olmuyordum ama bu yıl 3-4 kez tekrar ettı. gecenkı hastalanmamdan ıgnelerım haplarım kalmıstı onları kullanıyorum. gecmezse tekrar doktora gıdecegım yıne ıgne yazar zaten kesın.
cumartesı geceyı ogle gecırdım. pazar oglene kadar kahvaltı ev ıslerım falan oldu.ogleden sonra gunes var bır saat yuruyerek bır arkadasımıza gıttık cocugu amelıyat oldu da onlar benı cok zıyaret etmıstı ayagım kırıldıgında. donerken araba ıle donduk eve aksama dogru.
kurutulmus kabak, kurutulmus fasulye yaptım. tavuklarımı dogradım yemeklık herseyını hazırlayarak buzluga attım hafta ıcı pısırmek kalıyor sadece. kusbası et kavurup yemek yaptım. arkadasım bıze yemege geldı pane harclı tavuk falan yemek yaptık beraber yemek yaptık ve ısyerınden arkadasımıza gıttık esım ben ve o. eve gec geldık. atesım yukselmeye basladı ve uyudum ama tabıkı uyuyamadım. foruma gırememın sebebı bunlar. yogun gectı. enaz bır saat dururdum gırseydım belkı 2 saat. zaman bulamadım anlayacagın.
hoşbulduk canım. amin hep beraber inşallah :)
hoşbulduk kaptan. yaş 23 boy 150. kilom 49'du. bu sabah tartıldım 48.5 muşum. hedef kilom 43. beni de alırsanız acayip sevinirim.
Gunaydin pomocum kusura bakma sabah aksilik yasadim gec kaldim
Gecen hafta:103,2
Bu hafta: 102,8
Bu hafta giden:400
Topl gidem:5,200
doğru, ben de seni görünce aynı boydayız diye sevindim. evet ya ben bi ara çok azimliydim ve 6-7 kg arası verdim. herkes daha çok verdiğimi zannediyo. inş. ya ödül için vereyim bari
kabuledilip etmeme durumu sözkonusu olmaz bunu sen belirliceksin ,aktif olursan listeyede girersin bak birazsonra liste yayınlancak o listedede olursun ama aktif olmanlazım yoksa pomo arkadaşımız çok yogun ,o yoğunlukda liste yapmakgüncellemek vakit ayırıyorçoook teşekkür ederim duyfercim. Umarım gruba kabul edilebilirim. :) evet bu grubun bayağı bi geçmişi var farkettim. :) yok dalarım zaten ben de boşum tüm gün can sıkıntısı girişkenimdir de. Burda yeni arkadaşlarım olsun istiyorum.
Ooooh süper! 150 olmak değil tabii ama nadir de olsa boydaşlarımı bulmak güzel oluyo yani. :d valla ne olursa olsun umarım mutlu olacağın kiloya kavuşursun. Aslında bir avantajı daha var kısa olmanın. 1-2 kilo versem bile hemen farkediliyo ve bu hemen moral oluyo bana. Senin için de geçerlidir eminim. 1 aya kadar sağlıklı bir biçimde 3 kilo kadar verirsin canım. Pasta da ödül olur :)
umarım randevu olayını hallederimaılede doktor var acar sorarım da aman cok havalı teyzem benım ya. Ben senden erken gıdecegım doktora. Kendı doktoruma sorarım canım. Hallederız ıns randevu olayını. Stres yapma. Bır cozum buluruz.
sagol canım. Maydanoz mu ıse yaradı moral mıu ıse yaradı bılmıyorum ama ıyı bır sey gordum tartıda. Bır de sanırım ben aksam hafıf yemelıyım canım. Bu hafta denemeye devam edecem belkı de benım vucut aksamı yakmıyordur. Salata corba beslenebılırım belkı. Bıraz deneyım de.
serap sana mesaj attım sımdı
bu arada menülerimizi parça parça belirtmiyoruz dimi? bir sonraki gün yazıyoruz yani?
oooooooo sen zayıfsın zaten yaaaaaaaa :))))) ben senın ıkı katınım valla(((((((
bence guzel bır kılodasın tamam boy 1,50 ama kılon su an cok ıyı. ben sana dıyet yapmamayı tavsıye ederım kıloyu takıntı yapmak kesınlıkle ıyı degıl ama yıne de sen belırsın elbet.
ben cok sık onlıne olamıyorum ozellıkle duygu en tecrubelımız oldugu ıcın duygu ve neslı den yardım alabılırsın benden daha cok.
çok çok geçmiş olsun canım yaaa, Allah acil şifalar versin. ama ben "dinlendim iki gün boyunca" die bişey bekliyordum mesajın devamında maşallah benden çok hareket etmişsinhavalarda iki gündür günlük güneşlik ama aldanmamak lazım. Bugünde devam ederse durumun bencede git doktora.
kabuledilip etmeme durumu sözkonusu olmaz bunu sen belirliceksin ,aktif olursan listeyede girersin bak birazsonra liste yayınlancak o listedede olursun ama aktif olmanlazım yoksa pomo arkadaşımız çok yogun ,o yoğunlukda liste yapmakgüncellemek vakit ayırıyor
umarım randevu olayını hallederim
kendini güçsüz vitaminsizbırakmadan dene tabi nasıl için rahat etcekse
sana kalmıs bırsey. ıstersen gece toplu sekılde yaz, ıstersen ertesı gun sabah yaz. ıstersen gun ıcerısınde guncelle. tamamen senın zamanınla alakalı bırsey. ama herzaman ıcın derlı toplu olması takıp acısından daha kolay. ama senden daha cok kılo sorunu olan kısıler olarak gun ıcerısınde bırbırımızı yonlendırmek de ıyı oluyor mesela oglen menusunu gorduk aksama sunu yersen ıyı olur dıyebılıyoruz
kabuledilip etmeme durumu sözkonusu olmaz bunu sen belirliceksin ,aktif olursan listeyede girersin bak birazsonra liste yayınlancak o listedede olursun ama aktif olmanlazım yoksa pomo arkadaşımız çok yogun ,o yoğunlukda liste yapmakgüncellemek vakit ayırıyor
umarım randevu olayını hallederim
kendini güçsüz vitaminsizbırakmadan dene tabi nasıl için rahat etcekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?