- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.941
Hepinize merhaba hanımlar! 6000 küsür sayfayı okumam mümkün değildi ancak ilk sayfadaki kuralları okudum, ben hepsini kabul ediyorum siz de beni listeye kabul ederseniz ne mutlu bana.
Kendimden bahsedeyim. 23 yaşındayım. 1.50 boyum var, en son 49 kiloydum şuan tam olarak kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Senin kilon yok diyeceksiniz, haklısınız ancak bir dönem 58 kiloya dek çıkmış biriyim ve kemik yapım gerçekten ince. Bu yüzden menisküs ameliyatı olmak durumunda kaldım. bacaklarımın iç tarafında çatlaklar vardı. Hedefim 43 kilo ancak memnun olduğum kiloda kalabilirim. Kylie Minogue'un 1.50 civarı olup 43 kilo olduğunu duyduğumdan beri kafamda 43 var.Zaten öncelikli amacım sağlıklı olmak. Kilo geçmişim böyle.
Gelelim bana. Geçen haziranda mezun oldum. Henüz iş bulamadım ve son birkaç gün de asıl kararımı verdim. 2014'te kpss'ye gireceğim ve devlette çalışacağım. İş aramaktan da vazgeçtim. Bu süreyi en güzel şekilde değerlendirmek istiyorum. Burada hem farklı insanlar tanıyıp hem kendime hem başkalarına manevi destekte bulunabilirim ve arkadaşlar edinebilirim. Bugünkü menümü de hatırladığım kadarıyla yazabilirim ancak bu akşam karar verdiğim için günlük menüm hayal kırıklığı olacak. Yarın iyi bir öğrenci olacağım, söz
Sabah:
6-7 çay kaşığı pekmez
2 dilim ekmek
şekersiz çay
1-2 dilim peynir
4*5 zeytin
ara:
yok
öğle
3.5 çiğ börek
lor
biraz salça
5 -6 çay kaşığı pekmez
ara:
yok
akşam:
fırında köfteli patates
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
menü böyle. ara öğün yok, ne kadar su içtiğimi hatırlamıyorum. yiyecekleri zaten az buçuk hatırladığım kadarıyla yazdım. belki fazla bile yemişimdir.
yalnız sabah babamla 1 saat yürüyüş yaptım.
birazdan yeşil çay içerim ve su da içerim bol bol
slm neslim hadisen reglisin buhafta spor pek yapamadın yoğundunaldın ben neden aldım hiç bir neden yok spor yapıldı yemeklere dikkat edildi(haftaiçi) zaten hafta içi + oldum böreğide sinirden yedimm morall bozmak yok herşey daha güzel olcak inşallahhhmoral bozundaa motivasyon düşüyor okadar pirimimiz olsunnSelam kızlar, pek giremedim bugün. Regl dönemi sancılı geçiyor biraz. Tartıda fena halde +++ çıkıyorum, haftanın sondan birincisi olarak kendimi ilan ediyorum, hayırlı olsun:)) Eeee bir hafta salalım dedik, ödülümüzü aldık, oooyyyfffff oooyyyffff... Haftaya toparlarım inşallah, modum düşük, onu acilen yükseltmem lazım.
aramıza hoşgeldinn hakkında hayırlısıolsun umarım herşeyistediğin gibi olur ortam güzel kenarda biri yazcakdiye bekleme yazışmaları görünce dal bir yerden alışırız en kısa sürede yarın sabandan girersen konuya daha hakim olursun pomo yanitakıpkaptanı senle ilgilenirHepinize merhaba hanımlar! 6000 küsür sayfayı okumam mümkün değildi ancak ilk sayfadaki kuralları okudum, ben hepsini kabul ediyorum siz de beni listeye kabul ederseniz ne mutlu bana.
Kendimden bahsedeyim. 23 yaşındayım. 1.50 boyum var, en son 49 kiloydum şuan tam olarak kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Senin kilon yok diyeceksiniz, haklısınız ancak bir dönem 58 kiloya dek çıkmış biriyim ve kemik yapım gerçekten ince. Bu yüzden menisküs ameliyatı olmak durumunda kaldım. bacaklarımın iç tarafında çatlaklar vardı. Hedefim 43 kilo ancak memnun olduğum kiloda kalabilirim. Kylie Minogue'un 1.50 civarı olup 43 kilo olduğunu duyduğumdan beri kafamda 43 var.Zaten öncelikli amacım sağlıklı olmak. Kilo geçmişim böyle.
Gelelim bana. Geçen haziranda mezun oldum. Henüz iş bulamadım ve son birkaç gün de asıl kararımı verdim. 2014'te kpss'ye gireceğim ve devlette çalışacağım. İş aramaktan da vazgeçtim. Bu süreyi en güzel şekilde değerlendirmek istiyorum. Burada hem farklı insanlar tanıyıp hem kendime hem başkalarına manevi destekte bulunabilirim ve arkadaşlar edinebilirim. Bugünkü menümü de hatırladığım kadarıyla yazabilirim ancak bu akşam karar verdiğim için günlük menüm hayal kırıklığı olacak. Yarın iyi bir öğrenci olacağım, söz
Sabah:
6-7 çay kaşığı pekmez
2 dilim ekmek
şekersiz çay
1-2 dilim peynir
4*5 zeytin
ara:
yok
öğle
3.5 çiğ börek
lor
biraz salça
5 -6 çay kaşığı pekmez
ara:
yok
akşam:
fırında köfteli patates
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
menü böyle. ara öğün yok, ne kadar su içtiğimi hatırlamıyorum. yiyecekleri zaten az buçuk hatırladığım kadarıyla yazdım. belki fazla bile yemişimdir.
Slm kizlar sonunda araniza dondum. Ozlemisim sizleri ne tuhaf degilmi gormedigim sesini bile duymadigim insanlari ozlemek. Sizlerle zamanin nasil gectigini anlamiyorum. İyi varsiniz ve cesaretimi toplayip yazmisim.
Dugunler nisanlar bitti eglenceli guzel gecti akraba, es,dost gordum. Kilo verdigimi de soylediler mutlu oldum.
Alinti yapamam ama aklimda kalanlari yazabilirim.
Serapcim gecmis olsun canim.
Kontesin gitmesine uzuldum ama pomo ve duygunun uzulmesi beni daha cok uzdu. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Neslicim afiyet olsun canim, corba tarifini denemek istiyorum bana kerevizin kokusu agir geliyor,belki corbada severim.
Hafta sonu ogunlerim eksik yada fazla oldu akilimda kalmadi hicbiri bugunu yaziyorum simdi.
Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegi 1 haslanmis yumurta, 3-4 catal patates, 3 catal peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
Ara: bitki cayi 1 cay bardagi leblebi
Ogle: yagsiz tuzsuz patlamis misir 1 cay bardagi kadar, 1 yemek kasigi kuru uzum, 4-5 tane yer fistigi
Ara: 3-4 kasik az sekerli asure
Aksam: 2 dilim cavdar ekmegi, 4 kasik kofteli bezelye yemegi, 3 tane lahana sarma, yogurt
Ara: yesil cay, sekersiz cay
1,5 litre su ictim, yatana kadar 2 litreye tamamlarim.
Yarin tarti gunu herkes guzel rakamlarla cizelgede yerini alir insallah.
İyi akşamlar arkadaşlar dünden beri annemlerdeyim az önce tartıldım 77.200 geldim.yarın sabah bilgisayara girme imkanım annemlerde bilgisayar yok ve ben yan komşudan giriyorum
a önce düğünden geldik ve henen komşuya geldim tartılıp
duygu eğer pomocum görmezse bildirebilirmisin
Hepinize merhaba hanımlar! 6000 küsür sayfayı okumam mümkün değildi ancak ilk sayfadaki kuralları okudum, ben hepsini kabul ediyorum siz de beni listeye kabul ederseniz ne mutlu bana.
Sabah:
6-7 çay kaşığı pekmez
2 dilim ekmek
şekersiz çay
1-2 dilim peynir
4*5 zeytin
ara:
yok
öğle
3.5 çiğ börek
lor
biraz salça
5 -6 çay kaşığı pekmez
ara:
yok
akşam:
fırında köfteli patates
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
ahan da benim boyum da biri, ama ben 28 yaşındayım. bence kg çok güzel....ben de ideal kilomun 43 olması gerektiğini görünce çok şaşırmıştım ve gülerek ben 53 olsam yeter dedim. gerçekten de öyle.
sonunda ben de geldim. misafirlerim gittiler ve geride bana gelen bir kg kaldı...
benim de toparlanmam gerek ya, kızımın doğum günü var 1 ay sonra....biri bana dur desin
boy 1.50
kg da sanırım 60-61 arası. sabah tartlıcaam bakalım kaç olmuşum
beden kitle endeksin 27 senin o zaman, aslında kg olarak çok sayılmazsın ama boy dezavantajından dolayı değer yüksek görünmüş. ideal kilon konusunda haklısın 43-45 arası görünüyor ama bence o kadar az olmanı ben önermem. bu sefer çok minyon gösterecek seni. bence 50 kg düzeyi sen hem daha dolgun gösterir hemde minyon görünmezsin. hele yağ dağılımın dengeliyse 150 cm boylarda birinin vücut şekillenmesi daha kolaydır. sanırım bu forumdaki en avantajlı hanım sensin
yani ben o kadar olmak istemem şahsen. 53 kg olunca vücut kitle indeksim de 24 ün altında oluyor o da bana yeter. evet malesef boydan kaybediyorum ama çoook şükür....
valla arkadaşlar biliyroum çok alakasız saatlerde giriyorum ama yarın tatildir die bi çoğunuz olursunuz ümidim vardı maalesef gene kimse yokyalnız şunu farkettim bi çok kişi paylaşımlarını azalttı gibi. pomomu çok merak ediyorum acaba ne yaptı iki gündür???
Slm kizlar sonunda araniza dondum. Ozlemisim sizleri ne tuhaf degilmi gormedigim sesini bile duymadigim insanlari ozlemek. Sizlerle zamanin nasil gectigini anlamiyorum. İyi varsiniz ve cesaretimi toplayip yazmisim.
Dugunler nisanlar bitti eglenceli guzel gecti akraba, es,dost gordum. Kilo verdigimi de soylediler mutlu oldum.
Alinti yapamam ama aklimda kalanlari yazabilirim.
Serapcim gecmis olsun canim.
Kontesin gitmesine uzuldum ama pomo ve duygunun uzulmesi beni daha cok uzdu. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Neslicim afiyet olsun canim, corba tarifini denemek istiyorum bana kerevizin kokusu agir geliyor,belki corbada severim.
Hafta sonu ogunlerim eksik yada fazla oldu akilimda kalmadi hicbiri bugunu yaziyorum simdi.
Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegi 1 haslanmis yumurta, 3-4 catal patates, 3 catal peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
Ara: bitki cayi 1 cay bardagi leblebi
Ogle: yagsiz tuzsuz patlamis misir 1 cay bardagi kadar, 1 yemek kasigi kuru uzum, 4-5 tane yer fistigi
Ara: 3-4 kasik az sekerli asure
Aksam: 2 dilim cavdar ekmegi, 4 kasik kofteli bezelye yemegi, 3 tane lahana sarma, yogurt
Ara: yesil cay, sekersiz cay
1,5 litre su ictim, yatana kadar 2 litreye tamamlarim.
Yarin tarti gunu herkes guzel rakamlarla cizelgede yerini alir insallah.
boy 1.50
kg da sanırım 60-61 arası. sabah tartlıcaam bakalım kaç olmuşum
sağol canım..amin geçmesini bekliyorum..çokçok geçmiş olsun serap rabbim şifa versin acılarındinsin
inşallah canım.. çok sağol...cnm geçmiş olsun bi an önce hafiflesin ağrıların....
Hoşgeldin canım aramıza... İnşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım en yakın zamanda...Hepinize merhaba hanımlar! 6000 küsür sayfayı okumam mümkün değildi ancak ilk sayfadaki kuralları okudum, ben hepsini kabul ediyorum siz de beni listeye kabul ederseniz ne mutlu bana.
Sabah:
6-7 çay kaşığı pekmez
2 dilim ekmek
şekersiz çay
1-2 dilim peynir
4*5 zeytin
ara:
yok
öğle
3.5 çiğ börek
lor
biraz salça
5 -6 çay kaşığı pekmez
ara:
yok
akşam:
fırında köfteli patates
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
sağol canım... bu diş çok sarstı beni...geçmiş olsun arkadaşım, inşallah kurtulursun en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?