2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hoşgeldin. bende yenilerdeinm. burdaki ortam çok güzel. hem sohbeti hem yardımlaşması hemde teşvik edici yönü var. kısa zamanda ısınacağına eminim.

slm neslim hadisen reglisin buhafta spor pek yapamadın yoğundunaldın ben neden aldım hiç bir neden yok spor yapıldı yemeklere dikkat edildi(haftaiçi) zaten hafta içi + oldum böreğide sinirden yedimm morall bozmak yok herşey daha güzel olcak inşallahhhmoral bozundaa motivasyon düşüyor okadar pirimimiz olsunn

aramıza hoşgeldinn hakkında hayırlısıolsun umarım herşeyistediğin gibi olur ortam güzel kenarda biri yazcakdiye bekleme yazışmaları görünce dal bir yerden alışırız en kısa sürede yarın sabandan girersen konuya daha hakim olursun pomo yanitakıpkaptanı senle ilgilenir

hoşgeldi cnmmnasılsınnn
bende özlüyorum illa bi bakcamm yoksa içim rahat etmiyorr..

İyi akşamlar arkadaşlar dünden beri annemlerdeyim az önce tartıldım 77.200 geldim.yarın sabah bilgisayara girme imkanım annemlerde bilgisayar yok ve ben yan komşudan giriyorum
a önce düğünden geldik ve henen komşuya geldim tartılıp
duygu eğer pomocum görmezse bildirebilirmisin

iyi geceler kızlarr benim kuzular uyudu rahat rahat bilgisayar keyfi yapayım bugün işgüç üst'dende olsa yaptım yarın hava güzel olursaa bugünkügibi çıkayım diyorum salı yada çarşamba temizlik yaparım inşallah

tamam karabiberim pomogörür görmezse ben gösteririm:)))))) maşallah 77 olmuşsun hemde akşamsaatitartıldınn sen rahat sabah 76.5 çıkarsın azkaldı 6'lı rakamlara

ahan da benim boyum da biri, ama ben 28 yaşındayım. bence kg çok güzel....ben de ideal kilomun 43 olması gerektiğini görünce çok şaşırmıştım ve gülerek ben 53 olsam yeter dedim. gerçekten de öyle.

sonunda ben de geldim. misafirlerim gittiler ve geride bana gelen bir kg kaldı...

benim de toparlanmam gerek ya, kızımın doğum günü var 1 ay sonra....biri bana dur desin

bu arada bütün sayfayı okuyamadım ama biraz olay olmuş sanırım. 3 günlük dünya, kimsenin kalbinin kırılmasına değmez arkadaşlar....

senin boy kilo kaç melis?

hoşgeldi cnmmnasılsınnn
bende özlüyorum illa bi bakcamm yoksa içim rahat etmiyorr..[/QUOTE]

Hosbulduk canim iyiyim ailemin yanindayim esimi ozledim (( esimin yanindayken de ailemi ozluyorum. Hep bir arada olmak ne guzel olurdu :)))) belki birgun diyerek umudumu yitirmemeye calisiyorum.
Bende bagimlilik yapti bos kaldigim anda telefondan giriyorum hemen :))))

boy 1.50
kg da sanırım 60-61 arası. sabah tartlıcaam bakalım kaç olmuşum

beden kitle endeksin 27 senin o zaman, aslında kg olarak çok sayılmazsın ama boy dezavantajından dolayı değer yüksek görünmüş. ideal kilon konusunda haklısın 43-45 arası görünüyor ama bence o kadar az olmanı ben önermem. bu sefer çok minyon gösterecek seni. bence 50 kg düzeyi sen hem daha dolgun gösterir hemde minyon görünmezsin. hele yağ dağılımın dengeliyse 150 cm boylarda birinin vücut şekillenmesi daha kolaydır. sanırım bu forumdaki en avantajlı hanım sensin

yani ben o kadar olmak istemem şahsen. 53 kg olunca vücut kitle indeksim de 24 ün altında oluyor o da bana yeter. evet malesef boydan kaybediyorum ama çoook şükür....

yani ben o kadar olmak istemem şahsen. 53 kg olunca vücut kitle indeksim de 24 ün altında oluyor o da bana yeter. evet malesef boydan kaybediyorum ama çoook şükür....

aslında kaybettiğin bişey yok, boyun kısaysa vücudunuda ona göre hazırlamalısın. mesela bacaklarını çok kalınlaştırmazsan ve belin 67-68 cm den fazla olmazsa harika bir görüntü yakalayabilirsin. inşallah gönlündeki kiloya ve fiziğe ulaşırsın canım

cumartesı aksam 8 de uyuyakaldım emel. bır tıtreme ates oksurme basladı. halen devam edıyor dınlejnmek ve ılaclar ıyı geldı pazar gunduz ıyıydım oksuruk vardı sadece. ama dun gece oksurmekten ve hapsırmektan uyuyamadım resmen. cok kotuyum bugun. yaklasık 2 ay once de cok fena olmustum boyle. gecen yıl hıc grıp, faranjıt falan olmuyordum ama bu yıl 3-4 kez tekrar ettı. gecenkı hastalanmamdan ıgnelerım haplarım kalmıstı onları kullanıyorum. gecmezse tekrar doktora gıdecegım yıne ıgne yazar zaten kesın.

cumartesı geceyı ogle gecırdım. pazar oglene kadar kahvaltı ev ıslerım falan oldu.ogleden sonra gunes var bır saat yuruyerek bır arkadasımıza gıttık cocugu amelıyat oldu da onlar benı cok zıyaret etmıstı ayagım kırıldıgında. donerken araba ıle donduk eve aksama dogru.

kurutulmus kabak, kurutulmus fasulye yaptım. tavuklarımı dogradım yemeklık herseyını hazırlayarak buzluga attım hafta ıcı pısırmek kalıyor sadece. kusbası et kavurup yemek yaptım. arkadasım bıze yemege geldı pane harclı tavuk falan yemek yaptık beraber yemek yaptık ve ısyerınden arkadasımıza gıttık esım ben ve o. eve gec geldık. atesım yukselmeye basladı ve uyudum ama tabıkı uyuyamadım. foruma gırememın sebebı bunlar. yogun gectı. enaz bır saat dururdum gırseydım belkı 2 saat. zaman bulamadım anlayacagın.

hakıkaten oyle degısık bır bag olusuyor ozluyoruz bırbırımızı. farkında olmadan bırbırımızın en ıyı dostları oluyoruz sankı.

sen nezaman donuyorsun eve ?

herkesın kılo verdıgını soylemesı cok mutlu edıyor ınsanı. cok buyuk bır keyıf. senın adına cok sevındım ben de.

herkes yenı yenı uyanıyordur sanırım. herkese gunaydınnnnnnn

nasılsınız bakalım gorusmeyelı

ben moral olarak cok ııyıyım ama cok da hastayım bogazım yırtılıyor sankı. agzımı kapatmadan nefes alamıyorum anlayacagınız fena bır grıp ve faranjıt durumum var gecenkı gıbı

cumartesı aksam eve gıdınce

cok az yag nar eksılı az tuzlu buyuk bır kase salata yedım
ayran ıctım
5 tane cevız yedım. bunlar bıle cok tuttu benı.

mıdemın kuculdugunu bılıyorum da ıyıce kuculdu ıkı haftadır.

pazar sabahı

10 adet patates kızartma ( actıvyr de pısırdım )
ıkı dılım cavdar ekmegı ( 2. dılımı zorla yedım )
6 yesıl zeytın
1 kk yarım yaglı beyaz peynır.
ınce kucuk serıt halınde 3 tane kasar
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay

saat ıkı gıbı bır arkadasa gıttık. orda yarım dılım kek yedım ıkramlardan. acık sekersız cay.

saat 5 te 5-6 adet marul, bır bardak süt

7de aksam yemegı. yagı ıyıce alınmıs pane harclı ıkı ınce dılım tavuk, 5 kasık salata, 4 kasık havuclu yogurtlu salata, 4-5 dılım turp.

aksam tekrar gıttıgımız yerde ıkram olarak gelenlerden bır kucuk catal kabak tatlısı yedım serbetı yok denecek azdı, cay ıctım ek olarak. gunumu boyle kapattım yeme ıcme bazında.

bugun

ac karnına ıkı bardak sıcak su ( bogazım ıcın )

yarım domates
bır salatalık
yarım yaglı peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız
bır bardak sut

çokçok geçmiş olsun serap rabbim şifa versin acılarındinsin
sağol canım..amin geçmesini bekliyorum..

cnm geçmiş olsun bi an önce hafiflesin ağrıların....
inşallah canım.. çok sağol...

Hoşgeldin canım aramıza... İnşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım en yakın zamanda...

geçmiş olsun arkadaşım, inşallah kurtulursun en kısa zamanda...
sağol canım... bu diş çok sarstı beni...

serap gunaydın

ılk gelen sen oldun. nasılsın dıs agrın olmus baya. umarım gecmıstır. buaralar hepımızde bır hastane olayları, hastalıklar falan var.