2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

serap gunaydın

ılk gelen sen oldun. nasılsın dıs agrın olmus baya. umarım gecmıstır. buaralar hepımızde bır hastane olayları, hastalıklar falan var.

Günaydın canım evet sabah namazından sonra uyuyamadım ki diş ağğrım tuttu yine... evet hele ki ben artık hastane yüzü görmek istemiyorum artık... nefret eder hale geldim..bir daha mevlam düşürmez inşallah oralara..
sen nasılsın naıl oldun... hastaymışsın dikkat et canım kekik çayı bulabilirsen kekik çayı iç...boğazına iyi gelir...

ay canım ben de namaza yakın ancak uyudum desem yerıdır. hıc uyuyamadım oksurmekten.

ya haklısın da ne yapacaksın. ben de senden farklı degılım sureklı hastane var hayatımda 4-5 yıldır. ama kacmak yerıne ustune gıdıyorum artık tam tersı.

baya ıyı hasta oldum canım sorma ya. gece cok agırlastım. sabah fena degıldım ama sımdı de etkısı cok fazla. nane lımon ıcıyorum. ılaclarımı da aldım yanımda.

tultan, neslı, berıvan kaldı bıldırım yapmayan.

kızlar cemrem yenı katıldı aramıza. bu hafta alıyor muyuz lısteye ?

henuz bıldırım yapmamıs gercı.

kontesı de cıkarmadım, sular durulur ve belkı aramıza doner dıye.

günaydın kızlar hayırlı güzel bir hafta dilerim 28 şubatın4 gitti kaldı 24 gün ,günler çabucak geçiyor kilolar gitmiyor en az<ından benim bu haftanınsonuncusu olarak şimdiden kendimeyuffffffff diyorum:))) ama moral boZmak yok herşey güzel olcakk inşallah

ALLAH KAVUŞTURSUN, EE YUKARISI BIYIK AŞASI SAKAL DURUMUNDASIN
BENDE CNM BİR YEREBİLE GİTSEM GÜNDEMDEN KOPMAMAK İÇİN DIŞARDA BİLE BAKARIM:)))

ÇOK GEÇMİŞOLSUN CNMM,MORALMAN İYİ OLMANA SEVİNDİMM C.TESİ YAZMIŞSIN DOKTOR İŞİNİ EMME BENİM SORUM VARR ŞİMDİ HAPOLAYI DANIŞILCAK AMELİYATA DOKTORUN OLUMSUZ BAKTI,REGLGÜNÜ BELLİ OLCAK HERŞEY DOGRUMU???

Son düzenleme:
dikkat et canım ilaçlarını da aldın mı rahatlarsın azcıkkk...

gunaydın canım.

senın moralın dusmus ama ben sana moral verecegım bırazdan merak etme :))))) kılo verdım. gorunce sevınecegını bılıyorum. senın kılo olayına gelınce kendımınkı bır nebze anlıyorum da senınkı ınan anlamıyorum. lutfen bır doktora gorun canım. nezaman regl olacaksın sen ? ben 1 hafta ıcınde olurum muhtemelen.

kendıne yufffff sakın deme. senın emegın caban ortada. senın gıbısı var mı aylardır kacamak yapmayan, her gun super spor yapan.

canım eskı stresım yok ustumde cok sukur. oyuzden moral olarak ıyıyım. hıc beklemedıgım halde kılo verdıgımı gormek de ustune guzel bır ılave oldu.

aynen canım. xenıcal o zayıflama hapını daha once kullandım o yuzden sorun yok benım kılomdakı bırı ıcın verılıyor zaten. ama ınsulın dırencı olan hap ıle beraber kullanmakta sorun dogar mı dıye bır prof a danısacak doktor. amelıyata sıcak bakmıyor evet. son care olarak dusunelım dedı. heryerınden yag aldırdık ya da mıdeye balon taktık dıyelım sen anne olmadın goguslerın dahıl heryerde sorun yasaman yuksek dedı. sıkılastırdıgımız karın bolgesı hamılelıkte genısleyecek elbet ve cok agrıya sebep olabılır falan dedı. bence bekleyelım bır yıl kadar dedı. evet canım regl 2. gunu tekrar gıdecegım.

bel 68 mi, rüyamda görsem inanmam heralde. benim hedefim 80 cnm. umarım herkes gönlündeki kg ya ulaşır

hosgeldın baldamlası

mısafırlerın olacagını ya unuttum ya da bılmıyordum oyuzden senı merak ettım ıyı olmana ve aramızda olmana sevındım canım.

nasılsın gunlerın nasıl gectı

tşk ederim pomo.
evet eşimin ailesi burdaydı. bu akşam de belki babam gelir. daha sonra da kısmetse birlikte memlekete gideceğiz.

bi kaç gün önce ben de çok kötü oldum. 2 günde geçti çok şükür. kaynamış suyun içine bal ve li,mon suyu koyup içtim. tadı da çok güzeldi ekşi ekşi iyileştim hemen

çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun inş.

ben gideyim de kahvaltı yapayım artık.

yokyok moralmandüşük değilim cnm napcam elimden geleni yaptım tabi börek hariç o birazda şöyle oldu o kadar şey spor kg veremedim hatta kg aldım ye gitsin böreği dedim iyikende yemişim çokgüzelolmuş elime sağlık:))) yaniiyiyim yufff demem işinşakası ..

Benim reglyeni bitti cnmm 14 gün var hapın bitmesine 4-5 günde gelmesini bekliyorum yani 19-20 günvarr işin kötü yani doktorla randevu nasıl ayarlıcam yani regl günüm belli değil neyse bakcaz artıkk

neslı de mesaj attı sımdı.

tultan ve berıvan kaldı. 9 bucuga kadar bekleyebılırım kızlar. ve ozellıkle bu haftadan ıtıbaren bıldırımlerı hızlandıralım lutfen. benım ıcın erken kalkmanızı rıca edıyorum. 9 a kadar bıldırımlerı yapmıs olalım. olur mu. ıslerım yogunlasıyor ozellıkle de pazartesı de gunu cok yogunum ben.

çoook teşekkür ederim duyfercim. umarım gruba kabul edilebilirim. :) evet bu grubun bayağı bi geçmişi var farkettim. :) yok dalarım zaten ben de boşum tüm gün can sıkıntısı girişkenimdir de. burda yeni arkadaşlarım olsun istiyorum.

ooooh süper! 150 olmak değil tabii ama nadir de olsa boydaşlarımı bulmak güzel oluyo yani. valla ne olursa olsun umarım mutlu olacağın kiloya kavuşursun. Aslında bir avantajı daha var kısa olmanın. 1-2 kilo versem bile hemen farkediliyo ve bu hemen moral oluyo bana. senin için de geçerlidir eminim. 1 aya kadar sağlıklı bir biçimde 3 kilo kadar verirsin canım. pasta da ödül olur :)

aılede doktor var acar sorarım da aman cok havalı teyzem benım ya. ben senden erken gıdecegım doktora. kendı doktoruma sorarım canım. hallederız ıns randevu olayını. stres yapma. bır cozum buluruz.

pomo benim sabahçı olma ihtimalim var canım ikinci dönem... ben bildirim işini pazar gününden sana yapsam olur mu ya... ben bunu unutmuşum sabah erkenden açamayablirim bilgisayarı...

merhaba haftasonu onlıne degıldım tanısamadık bız.

aramıza hosgeldın umarım kalıcı olursun. kılo, yas, boy bıraz kendını anlatır mısın

pomo benim sabahçı olma ihtimalim var canım ikinci dönem... ben bildirim işini pazar gününden sana yapsam olur mu ya... ben bunu unutmuşum sabah erkenden açamayablirim bilgisayarı...

serap ben sana cebımı verırım canım. hıc sorun degıl. mesaj atarsın. cesmı okula yetısmesı gerektıgı ıcın mesaj atar mesela hep. senın ıcın de sakıncası yoksa bana uyar.

serap ben sana cebımı verırım canım. hıc sorun degıl. mesaj atarsın. cesmı okula yetısmesı gerektıgı ıcın mesaj atar mesela hep. senın ıcın de sakıncası yoksa bana uyar.

sakıncası yok canım tabi ki... benim içinde iyi olur...
sınıf sıkıntısı vardı kim ister sabahçılığı dediler ben isterim dedim... ama bir ihtimalde bir sınıf var orayı boşaltabilirler....gruptanda ayrılmak istemiyordum aslında bizim devre iyiydi diğer devrede topu topuna dört bayan var kafa dengi de değiller...