2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim, ben de senin sesini çok beğendim, hem sesin hem diksiyonun çok güzel, çok ta samimi, tekrar teşekkür ediyorum, çok güzel bir sürpriz oldu benim için Sen de hep böyle neşeli ol, keyfin yerinde olsun

çok geçmişolsun çeşmiyaşam biçimini etkiliyormu bencedeiyidüşnmüşsün okul bitmesinibeklemekle..

ağrımadıgı zamanlarda bir sıkıntı olmuyor canım ama bazen bi ağrısı tutuyor kırık die doktora bile gittim daha önce o kadar ağrı yapıyor yani. ağrıyı tetikleyen şeyleri mumkun oldugu kadar yapmamaya çalışıyorum işte bende. mesela topuklu ayakkabı kesinlikle yasak, koşmak kesinlikle yasak. çok uzun süre ayakta kalmamam gerekiyor bunu ihmal ediyorum işte arada. geç kalınmış bir ameliyat demişti doktor ama bikaç daha bekleyecek mecbur. yapılacak operrasyon parmagıma çivi takıp boyunu uzatacaklar yavaş yavaş ve bu 3 4 ay alacakmış, inşalah artk yazsonu bakacaz bakalım

çoook geçmiş olsun canım

saol ercecimm

kızlaR menuyu toparlaym şimdi de.

kahvaltı

1 küçük sade poğaça

ara öğün

2 çay bardağı yarımşar şekerli ıhlamur

öğle yemegi

4 yk tavuk

3 yk pilav

ara öğün

3 adet eti form mısır patlagı

akşam yemegi

1 kepçe yoğurt çorbası

2 yk salçalı et, yanına 1 dilim ramazan pidesi

şimdi de portakal yiyecegim bugunluk bu kadar yani

slm herkese bugün ki menüm regly dönemindeyim
SABAH:
bi tane poğaça,kk peynir,domates, şekersiz çay
ARA :
bi sade soda
ÖĞLE :
az çorba, 2 kaş. pirinç pilavı,4 kaş. ciğer,2 tane küçük salatalık turşusu, bi bar.ayran
ARA:
şekersiz çay, 3 ceviz
AKŞAM :
bi tab. ıspanak yemeği ( üstüne yoğurt ),1 dl ekmek, bi de tatlı kaş. bal ( çok tatlı istedim dayanamadım )
ARA:
şekersiz çay, 3 tane kraker
2 LT SU, FORM ÇAYI,100 MEKİK,EV TEMİZLİĞİ 1 SAAT,

Son düzenleme:
cnm doğum gününmüş bugün kusura bakma
inanki pek giremedim topiğe
ii ki doğdun neslii doğum günün kutlu olsun:116::116:
sağlıklı ve mutlu nice yaşlaraaaaaaaaaaaa
:119::119::119:

İyi geceler hanimlar bu sabah simit kokusuyla uyandim dayanamadim.

Sabah: 1 simit,1 kk peynir, domates, 4 yesil zeytin, salatalik, sekersiz cay

Ogle: Alisverise gittik yemek yemedim disarida bana gore yemek yoktu.
Ara: yarim cay bardagi kadar leblebi, 5-6 tane findik

Aksam : 1 kepce corba, 2 kasik patlican musakka, 1 kucuk tabak makarna (yarim porsiyon kadar) marul ve 4-5, kasik yogurt

Aksam: 3-4 catal pasta ikramdi, sekersi cay

günaydın kızlarr herkez iyidir inşallahh saat 9 oldu kmise yok bende ben geçkalktım zannediyordum:))))

pomo büyük bir ihtimal işe gitmedi evdee hastalığından dolayı, izmirde harika bir hava var banada değerlendirmek düşerdimi eğer sizinde bulunduğunuz yerde güzel birgüneşvarsa çıkın dışıra hiçolmadı10 dk bile olsa güzel havayı dışarda alınn, şimdi güzel bir kahvaltı yapmaya gidiyorum

günaydın cnm
ooo izmir güzel yani ohhh tadını çıkar o zaman bu bugün gez toz
sana iii gezmeler tatlım

günaydın hatunlaarrrrr

ohh duygucum sen güneşin tadını bizim yerimize de çıkar, burda hava kapalı bugun çok hafif bir yagmurda var birde bizim ofisin karşısındaki binayı yıkıyorlar bugun bir gürültü sorma, kafalarımız patlayacak kesin bugun olsun yine de düşürmeyelim enerjiyi mutlu günlerr

oyy kıyamam sana ALLAH beterinden korusun cnm tez vakitte ameliyatını olup çabucak ayağakalkarsın umarım o günekadar dikkat li ol
günaydın cnm
ooo izmir güzel yani ohhh tadını çıkar o zaman bu bugün gez toz
sana iii gezmeler tatlım
valla varyagörseniz sanki BAHAR tabi soğukmu bilmiyorum gerçiizmirdehava fazla soğumuz, meselaşuan askılı buluzvarüstümde benkoca kış geçti kazak giydiğimi hatırlamıyorum askılı buluz incehırka sıcakbastımı hırkayı çıkarıyorum sadecekilimaaçıkşuan 26 derecede

aa seve seve çıkarırım abohiç sevmiyorum inşaat gürültüsünü ALLAH kolaylık versin

elimden geldigince ayagımı korumaya çalışıyorum duygucum çok saol

valla hiç sorma yarım saatte beynimin içine girdi o ses, artık bugun nasıl biter bilmiyorum sen benm için de çık sahile dinle gökhan türkmen den bi parça

sen ağrıkesicini al hemenn saat daha kaç şimdiden böyle olduysann

iyi hatırlattın alayım kulaklığımıı senin için dinlicem

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize. Duygucum görmüşsün güneşi durulur mu evde değil mi Valla dün işte olduğumuz halde biz bile tadını çıkardık, bugün de süper bir hava var. Ben geç kalktım, o yüzden kahvaltımı yapıp giyinip işe gideceğim, bugün yoğunluk var biraz. Dünün menüsünü paylaşmıyorum hatta hiç değinmiyorum bile Bugün şekersiz sütlü neskafemi yaptım, 1 dilim tam buğday, 1 dilim de alman ekmeği ile salça, lor ve keçi peyniri ile kahvaltımı yapıyorum.
Çeşmi çok geçmiş olsun canım, dün ayağın ağrımış, bugün iyidir umarım. İnşaat gürültüsünden nefret ederim, Allah kolaylık versin bugün.
Pomocum evde mi acep, uyusun dinlensin, toparlansın inşallah.
Bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılıyor, mühendisti galiba, hoşgeldin diyorum, kalıcı olursun inşallah.

gunaydın kızlar

nasılsınız

gecmısı okumadan yazayım dedım.

ben evdeyım bugun. aksam felaket bır haldeydım hayatımda hıc okadar atesımın yukseldıgını hatırlamıyorum. aksam eve gıtmeden hem d vıtamını ıgnemı hem de bu grıp ıcın ıgne oldumsaat dokuzdan sonra ınanılmaz ateslendım esım sureklı sogukladı bır saat ugrastı tam hastaneye gıtm kararı aldık dustu bıraz. oksurugum cok azaldı dun aksamdan berı. ıgne hemen etkısını gosterdı. su an nezle gıbı durum var yanı hapsırma falan. bas agrısı ates sukur cok cok azaldı.

menuye gelecek olursam ara ogunlerde ıkıser tane portakal yemıstım hastayım dıye sayıyı fazla tuttum. oglen menu zayıftı makarna ve yesıl mercımek yemegı vardı makarna cok kotu olmustu yıyemedım 7 kasık mercımek yemegı yedım cok az sulu. yanında da ıkı dılım normal ekmek.

aksam ıstahım yoktu esım yaptıgım yemeklerden ısıttı bıze. avuc ıcınden kucuk ıkı dılım tavuk yedım. 4 marul. yarım turp.

ara olarak yarım muz ve yarım nar yedım.

günaydın neslicimmm yoğun birgun bekliyormuş seni de bugun, benm de patron tatildeydi geldi bugun, benm de yoğun geçer sanırım

ayagım şükür ki geçti bugun, çizmeleri çıkarında ağrısı geçti, inşaat gürültüsü de ya azaldı ya benm kulagım alıştı artk 5 benm uğurlu sayım yaa bugun güzel geçmeli

Geçmiş olsun canım, bugün yatıp dinlen, sakın daha iyiyim diye birşeyler yapmaya kalkma Bu hastalığın en iyi ilacı dinlenmek aslında. Dün beslenmen iyi olmuş, canın istemese bile yemekle iyi yapmışsın.