- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.081
geçmişe dalmadan önce selamımı vereyim
bugün sabah gittim troitim için kan verdim sonuçları yarın alıcam .eve gelirken eşime ve kızıma talaş böreği aldım .kayınvalidem de kahvaltıya geldi şöle kalabalık bi kahvaltı yaptık ama ben talaş böreğinmden bi gıdım bile almadımklasik kahvaltı yaptım azcıkta turşu kavurması yedim .
sonra eltimle yaklaşık 5 kilometre yürüdük .eve geldik elektrikler kesikmiş bakım varmış ,eee evde iş yapamadığımız için çıktık bahçeye ot yol kazma yap bahçemiz çok güzel oldu .eşimde diyoki al sana spor işte .hemde stres attım valla iyi geldi.bu arada öğle yemeği yameği unuttum şimdi çorba içiyorum
bide komşum çilek fidesi verdi 7 veren cinsi şu an bile üstünde çilekler var onlarıda diktim inşallah tutar
çizwelgeyi çok merak ediyorum bakalım kim ne kadar kilo vermiş :18::18:
ALLAHiyiliğini versingüldürdün beniii:)
aa benlede oynaa neslinin doğum günü hazırlıklarına başlayalımm:118: :118: :118:
cnmm geçmiş olsun zaten geçmiş ALLAHA şükür,umarım bende birşey çıkmaz ,ayrıcasağol söylediğin için eşime söyleyim üniversite hastanesinde çalışıyr zaten
kızlar ancak yazabıldım. duygu aradı da onunla konusuyordum.
cesmı ayagn agırıyormus sık sık tekrar edıyor mu bu ? sen cok dans ederdın agrın olmuyor mu ozaman ? agrı kesıcı falan alınca gecıyor mu barı ? gecmıs olsun canım. kemık agrısı gıbı agrı yoktur derler. ben de yasadım. aman zorlama kendını.
neslıcıgım ben de cok mutlu oldum canım konustugumuza. hep ertelenen bırseydı senı aramak. dogum gununde hemen fıkrı uygulayım dedım. dogum gunun nasıl gectı ?
guldururum ben oyle guldururum de delı de ederım :)))))) ben boyleyım ıste :)))))) gulmen ıcın haber ettım ıste. 102,7 cıktım bu sabah kızlar. okadar ılac ıctım ıgne oldum odem olması gerekır regl de az kaldı ama sanırım ınsulın hapı ıse yaramaya basladı bılmıyorum cok da umutlanamıyorum.
kızlar ancak yazabıldım. duygu aradı da onunla konusuyordum.
cesmı ayagn agırıyormus sık sık tekrar edıyor mu bu ? sen cok dans ederdın agrın olmuyor mu ozaman ? agrı kesıcı falan alınca gecıyor mu barı ? gecmıs olsun canım. kemık agrısı gıbı agrı yoktur derler. ben de yasadım. aman zorlama kendını.
neslıcıgım ben de cok mutlu oldum canım konustugumuza. hep ertelenen bırseydı senı aramak. dogum gununde hemen fıkrı uygulayım dedım. dogum gunun nasıl gectı ?
en çok ayakkabı etkiliyor aslında canm ayagımın agrısını, dün de yazmıştım topuklu ayakkabı kesinlikle giymemem gerekiyor. ben de ameliyat sonrasına kadar kaldırdım topuklu ayakkabılarımı zatendans ayakkabısı kullanmıyorum ben, hocalarım saolsunlar anlayışlılar bu konuda, ben çizmeyle spor ayakkabıyla falan dans ediyorum, komik görünüyor ama ağrımasındansa iyidir diyorum yani eğer zorladıysam ağrı kesici fayda etmiyor pek, geçen yaz resmen ayagım kırıldı ben fark etmedm heralde die doktora gittim, kırık yokmuş ama doktor çok geç kalmışsın ameliyat için dedi. 15 gün falan sargıda gezdim. sol ayagımın üstüne basamıyordum yani neyse ki bi süre sonra kendiliğinden geçti.
şimdi de mumkun oldugu kadar zorlamamaya çalışıyorum, biliyosunuz hepiniz benm için en önemli şey şu okulun bitmesi şuan, gerisi hep sonradan gelir, o yuzden elimden geldigince dikkat ederek şu bikaç ayıda geçirecem sonrasında ameliyat tarihine falan kesin karar verecez bakalım
Aynen canım:) Doğum günüm güzel geçti, sanırım bizim topiğin ilk doğum günü benim:)) Oğlak burcu yok aramızda, Kova da benden başka yok, bu durumda benden sonraki ilk doğumgünü galiba Duygu'nun:)) Sonra da senin ve Çeşmi'nin:))
Aynen canım:) Doğum günüm güzel geçti, sanırım bizim topiğin ilk doğum günü benim:)) Oğlak burcu yok aramızda, Kova da benden başka yok, bu durumda benden sonraki ilk doğumgünü galiba Duygu'nun:)) Sonra da senin ve Çeşmi'nin:))
anladım canım. aman dıkkat et lutfen. ve hemen ıse baslayacam dıye amelıyatı erteleme. bır an once ol mezun olduktan sonra. cıksın aradan
evet ben de bu sıralamayı bılıyorum sadece. cesmı benım 12 hazıran senınkı kactı ? duygunun oglus da hazıran ayında. 10 hazırandı sanırım.
Kızlar, ben çıkıyorum, görüşmek üzere, size iyi sohbetler..
kızlar ben de cıkıyorum bıraz dınleneyım hava guneslı yururum belkı.
günaydın kızlarr herkez iyidir inşallahh saat 9 oldu kmise yok bende ben geçkalktım zannediyordum:))))
pomo büyük bir ihtimal işe gitmedi evdee hastalığından dolayı, izmirde harika bir hava var banada değerlendirmek düşerdimieğer sizinde bulunduğunuz yerde güzel birgüneşvarsa çıkın dışıra hiçolmadı10 dk bile olsa güzel havayı dışarda alınn, şimdi güzel bir kahvaltı yapmaya gidiyorum
gunaydın kızlar
nasılsınız
gecmısı okumadan yazayım dedım.
ben evdeyım bugun. aksam felaket bır haldeydım hayatımda hıc okadar atesımın yukseldıgını hatırlamıyorum. aksam eve gıtmeden hem d vıtamını ıgnemı hem de bu grıp ıcın ıgne oldumsaat dokuzdan sonra ınanılmaz ateslendım esım sureklı sogukladı bır saat ugrastı tam hastaneye gıtm kararı aldık dustu bıraz. oksurugum cok azaldı dun aksamdan berı. ıgne hemen etkısını gosterdı. su an nezle gıbı durum var yanı hapsırma falan. bas agrısı ates sukur cok cok azaldı.
menuye gelecek olursam ara ogunlerde ıkıser tane portakal yemıstım hastayım dıye sayıyı fazla tuttum. oglen menu zayıftı makarna ve yesıl mercımek yemegı vardı makarna cok kotu olmustu yıyemedım 7 kasık mercımek yemegı yedım cok az sulu. yanında da ıkı dılım normal ekmek.
aksam ıstahım yoktu esım yaptıgım yemeklerden ısıttı bıze. avuc ıcınden kucuk ıkı dılım tavuk yedım. 4 marul. yarım turp.
ara olarak yarım muz ve yarım nar yedım.
TÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMM
NASILSINNIZ CESMİCİM KIYAMAM CANIM YA SAKIN TOPUKLU GİYMEİNŞALLAH OKULUN BİTİNCE OLURSUN SAĞLĞINA KAVUŞURSUN CANIM
POMOCUM GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET CANIM ÜŞÜTME TEKRARDAN DIŞARIDALİMON ÇORBANA FALAN SIK ŞİFA OLSUN DİKKAT EDİN KIZLAR HAVA NE KIŞ HAVASI NE YAZ ŞAŞIRTIYO O YÜZDEN HASTA OLMA ORANIMIZ ARTIYO
HERKES GİTMİŞ ANAMMMMM
BALDAMLASI Canım sen nereden yapıyordun kalori ve spor sayımını söylemiştin ama unuttum :26:
slm herkese bugün ki menüm regly dönemindeyim
SABAH:
bi tane poğaça,kk peynir,domates, şekersiz çay
ARA :
bi sade soda
ÖĞLE :
az çorba, 2 kaş. pirinç pilavı,4 kaş. ciğer,2 tane küçük salatalık turşusu, bi bar.ayran
ARA:
şekersiz çay, 3 ceviz
AKŞAM :
bi tab. ıspanak yemeği ( üstüne yoğurt ),1 dl ekmek, bi de tatlı kaş. bal ( çok tatlı istedim dayanamadım )
ARA:
şekersiz çay, 3 tane kraker
2 LT SU, FORM ÇAYI,100 MEKİK,EV TEMİZLİĞİ 1 SAAT,
ağrımadıgı zamanlarda bir sıkıntı olmuyor canım ama bazen bi ağrısı tutuyor kırık die doktora bile gittim daha önce o kadar ağrı yapıyor yani. ağrıyı tetikleyen şeyleri mumkun oldugu kadar yapmamaya çalışıyorum işte bende. mesela topuklu ayakkabı kesinlikle yasak, koşmak kesinlikle yasak. çok uzun süre ayakta kalmamam gerekiyor bunu ihmal ediyorum işte arada. geç kalınmış bir ameliyat demişti doktor ama bikaç daha bekleyecek mecbur. yapılacak operrasyon parmagıma çivi takıp boyunu uzatacaklar yavaş yavaş ve bu 3 4 ay alacakmış, inşalah artk yazsonu bakacaz bakalım
saol ercecimm
kızlaR menuyu toparlaym şimdi de.
kahvaltı
1 küçük sade poğaça
ara öğün
2 çay bardağı yarımşar şekerli ıhlamur
öğle yemegi
4 yk tavuk
3 yk pilav
ara öğün
3 adet eti form mısır patlagı
akşam yemegi
1 kepçe yoğurt çorbası
2 yk salçalı et, yanına 1 dilim ramazan pidesi
şimdi de portakal yiyecegim bugunluk bu kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?