2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomo cumm çok geçmiş olsun canımm. salgın var heralde bu ara, dün kardeşim de 39 derece ateşle gitti hastaneye, penisilin yapmışlar ona da, akşam biraz daha iyiydi. sende güzelce dinlenirsin bugun. doktor ona 5 gün rapor verdi alabiliyosan sen de rapor al canım, hem o zman maaşını kesemezler hem de dinlenmiş olursun güzelce.

kızlar ancak yazabıldım. duygu aradı da onunla konusuyordum.

cesmı ayagn agırıyormus sık sık tekrar edıyor mu bu ? sen cok dans ederdın agrın olmuyor mu ozaman ? agrı kesıcı falan alınca gecıyor mu barı ? gecmıs olsun canım. kemık agrısı gıbı agrı yoktur derler. ben de yasadım. aman zorlama kendını.

neslıcıgım ben de cok mutlu oldum canım konustugumuza. hep ertelenen bırseydı senı aramak. dogum gununde hemen fıkrı uygulayım dedım. dogum gunun nasıl gectı ?

ercecıcıgım gecmıs olsun bızım topıktekı hatunların cesıt cesıt rahatsızlıgı var valla ALLAH saglıklı gunler sıfalar nasıp etsın ınsaallah hepımıze.

bahce ıslerını cok sevıyorsun benım esım de boyledır. evımızın altında kucucuk bır bahce var eskı kıracı ekermıs ve ev sahıbı ıle paylasırlarmıs. esım organık ve saglıklı beslenme takıntımdan etkılenıp benım ıcın, kendısıne de terapı olsun dıye bahceyı bız ekecegız bu yıl. kucucuk bır yer ama yesıllık falan ekebılırız. kısın da sera yaparım dıyor. hatta uygun yer olsa tavuk bıle yetıstırecegız hem yumurta hem et ıcın. okadar astık kendımızı :))))))))

cılek mııııııııııııııııııııııııııııııı

delırıyorum ıste su an. ben cılek hastasıyım. uc ogun sadece cılek yıyebılırım. hatta bunu yapıp hasta olmus bır sahısımdır

guldururum ben oyle guldururum de delı de ederım :)))))) ben boyleyım ıste :)))))) gulmen ıcın haber ettım ıste. 102,7 cıktım bu sabah kızlar. okadar ılac ıctım ıgne oldum odem olması gerekır regl de az kaldı ama sanırım ınsulın hapı ıse yaramaya basladı bılmıyorum cok da umutlanamıyorum.

en çok ayakkabı etkiliyor aslında canm ayagımın agrısını, dün de yazmıştım topuklu ayakkabı kesinlikle giymemem gerekiyor. ben de ameliyat sonrasına kadar kaldırdım topuklu ayakkabılarımı zaten dans ayakkabısı kullanmıyorum ben, hocalarım saolsunlar anlayışlılar bu konuda, ben çizmeyle spor ayakkabıyla falan dans ediyorum, komik görünüyor ama ağrımasındansa iyidir diyorum yani eğer zorladıysam ağrı kesici fayda etmiyor pek, geçen yaz resmen ayagım kırıldı ben fark etmedm heralde die doktora gittim, kırık yokmuş ama doktor çok geç kalmışsın ameliyat için dedi. 15 gün falan sargıda gezdim. sol ayagımın üstüne basamıyordum yani neyse ki bi süre sonra kendiliğinden geçti.

şimdi de mumkun oldugu kadar zorlamamaya çalışıyorum, biliyosunuz hepiniz benm için en önemli şey şu okulun bitmesi şuan, gerisi hep sonradan gelir, o yuzden elimden geldigince dikkat ederek şu bikaç ayıda geçirecem sonrasında ameliyat tarihine falan kesin karar verecez bakalım

Aynen canım:) Doğum günüm güzel geçti, sanırım bizim topiğin ilk doğum günü benim:)) Oğlak burcu yok aramızda, Kova da benden başka yok, bu durumda benden sonraki ilk doğumgünü galiba Duygu'nun:)) Sonra da senin ve Çeşmi'nin:))

anladım canım. aman dıkkat et lutfen. ve hemen ıse baslayacam dıye amelıyatı erteleme. bır an once ol mezun olduktan sonra. cıksın aradan

evet ben de bu sıralamayı bılıyorum sadece. cesmı benım 12 hazıran senınkı kactı ? duygunun oglus da hazıran ayında. 10 hazırandı sanırım.

daha pomo yla benmkine çok var yaa teeeeee hazirandaaa

anladım canım. aman dıkkat et lutfen. ve hemen ıse baslayacam dıye amelıyatı erteleme. bır an once ol mezun olduktan sonra. cıksın aradan

canım zaten benm bütün işim bilgisayarla oldugu için evde de çizebilirim, o yuzden çok ertelemeye benm de niyetim yok. imza yetkimi almak için kağıt işlerm olacak bi süre onları halledince hemen olayım diye düşünüyorum. ama 4 ay yaa çok uzunn ayy neyse şimdiden dertlenmiyim

kızımın bezi bitti, birazdan almak için çıkarız. ama arabayla gideceğiz...

TÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMM
NASILSINNIZ CESMİCİM KIYAMAM CANIM YA SAKIN TOPUKLU GİYME İNŞALLAH OKULUN BİTİNCE OLURSUN SAĞLĞINA KAVUŞURSUN CANIM
POMOCUM GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET CANIM ÜŞÜTME TEKRARDAN DIŞARIDA LİMON ÇORBANA FALAN SIK ŞİFA OLSUN DİKKAT EDİN KIZLAR HAVA NE KIŞ HAVASI NE YAZ ŞAŞIRTIYO O YÜZDEN HASTA OLMA ORANIMIZ ARTIYO

HERKES GİTMİŞ ANAMMMMM
BALDAMLASI Canım sen nereden yapıyordun kalori ve spor sayımını söylemiştin ama unuttum :26:

en iyisini yapmışsın işe gitmeyerek. sana iyi istirahatler canım. Allah şifa versin

tünaydın canımm sınav çalışmaları nasıl gidiyor senin :44:

topuklu ayakkabıyı yazdan beri giymiyorum zaten canım, 3 çift çizmem şiimdi dolap bekliyor ama önemli olan sağlık tabi

ben hep laptop başındaım aama kimseyi göremeyince kapatıyorum bazen sana da o ara denk gelmiş heralde

mekiği günde kaç kez çekiyorsun? bir de ne zamandır çekiyorsun? faydasını gördün mü??

çok geçmiş olsun çeşminaz.

eveet kızlar. ben de dünkü menümü yazayım geç de olsa. ama güzel bir sebebim var. dün akşam aranızdan çabuk ayrıldım ve gece 1'e kadar ders çalıştım. bugün de kahvaltı ev işi ders, öğle yemeği yine ders. umarım bu azmim hiç azalmaz. seneye kpss'den çok güzel bir puan almak istiyorum. yalnız ders çalışmak şöyle bir sorunu çıkardı başıma. Çok fazla atıştırıyorum bu sefer de! öss zamanı da sırf bu yüzden kilo almıştım zaten. ha bir de şu üçü bi aradalar vardı tabii ama neyse ki o alışkanlığım yok artık.

sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 çay kaşığı pekmez
şekersiz çay

ara:
5-6 kuru erik

öğle:
6 yk makarna
1 kase yoğurt
1 kepçe çorba

ara:
yeşilçay
8 kuru erik
1 mandalina
1 avuç tuzlu fıstık

akşam:
4 yk makarna
1 kase çorba
2 köfte

ara:
1 kase fıstık (oooof of )
1 portakal
1 mandalina
5 kuru erik

ya aralarım çok fazla. ben bu atıştırma olayından nasıl kurtulayım??