- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.101
ercecıcıgım gecmıs olsun bızım topıktekı hatunların cesıt cesıt rahatsızlıgı var valla ALLAH saglıklı gunler sıfalar nasıp etsın ınsaallah hepımıze.
bahce ıslerını cok sevıyorsun benım esım de boyledır. evımızın altında kucucuk bır bahce var eskı kıracı ekermıs ve ev sahıbı ıle paylasırlarmıs. esım organık ve saglıklı beslenme takıntımdan etkılenıp benım ıcın, kendısıne de terapı olsun dıye bahceyı bız ekecegız bu yıl. kucucuk bır yer ama yesıllık falan ekebılırız. kısın da sera yaparım dıyor. hatta uygun yer olsa tavuk bıle yetıstırecegız hem yumurta hem et ıcın. okadar astık kendımızı :))))))))
cılek mııııııııııııııııııııııııııııııı
delırıyorum ıste su an. ben cılek hastasıyım. uc ogun sadece cılek yıyebılırım. hatta bunu yapıp hasta olmus bır sahısımdır
17 eylül bizim aşk 'ile evlenelievet cnm ben senden ay farkıyla önce evlenmişim
Benim 30 temmuz tarihim senin eylül galiba
havanın dibini kuruttum nesli böyle bi hava şubat ayında olamazz yaa resmen nisanmayıs havası gibiydi inciraltına gittim okadar güzeldiki zaten pomo gelsin kesin oraya giderizhepbirlikde izmirde en sevdiğim yer,sıradaki doğumgünü kim bilmiyorumama 6mayıs benim:))))günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize. Duygucum görmüşsün güneşi durulur mu evde değil miValla dün işte olduğumuz halde biz bile tadını çıkardık, bugün de süper bir hava var. Ben geç kalktım, o yüzden kahvaltımı yapıp giyinip işe gideceğim, bugün yoğunluk var biraz. Dünün menüsünü paylaşmıyorum hatta hiç değinmiyorum bile Bugün şekersiz sütlü neskafemi yaptım, 1 dilim tam buğday, 1 dilim de alman ekmeği ile salça, lor ve keçi peyniri ile kahvaltımı yapıyorum.
çeşmi çok geçmiş olsun canım, dün ayağın ağrımış, bugün iyidir umarım. Inşaat gürültüsünden nefret ederim, allah kolaylık versin bugün.
Pomocum evde mi acep, uyusun dinlensin, toparlansın inşallah.
Bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılıyor, mühendisti galiba, hoşgeldin diyorum, kalıcı olursun inşallah.
aynen canım:) doğum günüm güzel geçti, sanırım bizim topiğin ilk doğum günü benim:)) oğlak burcu yok aramızda, kova da benden başka yok, bu durumda benden sonraki ilk doğumgünü galiba duygu'nun:)) sonra da senin ve çeşmi'nin:))
evet ben de bu sıralamayı bılıyorum sadece. Cesmı benım 12 hazıran senınkı kactı ? Duygunun oglus da hazıran ayında. 10 hazırandı sanırım.
Slm kızlarrr çokyorucu ama harika bir gün geçirdimm hiç abartmıyorum neslide söyler zaten bahar havasıydı ben bir incegömlek ve deri ceketle resmen terledim neyse önce inciraltının trafiğe kapalı kısmında oğluşumla yürüdük koşturduk d vitamini alalım diye,parka götürdüm biraz eğlendik sonra özdilek avm girdik kayınvalideye hediye alayım diye neysee nevresimler giysiler,ayakkabılar a'dan z ye herşeyde indirim vardı birtane elbiseli mayo beğendim markası kom sezon gelmediği için harika bir fiyatı vardı ama rengi fuşyaydı siyah olsaydı almak çok isterdim bu arada 38 beden mayo denedim cup oturdu kızlar, pek sevindim bu aralar şu mayo işini halletsemiyi olcak sezonda fiyatlar 2 katıoluyor çünkü iyi markayı ucuza almak için tam zaman,birkere daha karar verdim artık sezon sonunda alışveriş yapmayı kış bitiminde kışlıık,yaz bitiminde yazlıkalmak için,ahhh hele o aşık olduğum reyon çanta reyonu aklımı başımdan aldı ama istediğim büyüklükde çanta bulamadım malumkuzey ,yedek giysi,ıslak mendil,araba hepsi girmeli içine,sonra görümcemle kayınvalidem geldi ve ben hediye alma işinden yırttım kayınvalide kendi seçti bende stresden kurtuldum baya uzattım kısaca çok ama çok eğlendim kaç bin attım bilmiyorum sabah 11'den akşam 18:20 kadar paso yürüdük benim paşa iyi dayanıyor anası gibi gezmeyi seviyor
Slm kızlarrr çokyorucu ama harika bir gün geçirdimm hiç abartmıyorum neslide söyler zaten bahar havasıydı ben bir incegömlek ve deri ceketle resmen terledim neyse önce inciraltının trafiğe kapalı kısmında oğluşumla yürüdük koşturduk d vitamini alalım diye,parka götürdüm biraz eğlendik sonra özdilek avm girdik kayınvalideye hediye alayım diye neysee nevresimler giysiler,ayakkabılar a'dan z ye herşeyde indirim vardı birtane elbiseli mayo beğendim markası kom sezon gelmediği için harika bir fiyatı vardı ama rengi fuşyaydı siyah olsaydı almak çok isterdim bu arada 38 beden mayo denedim cup oturdu kızlar, pek sevindim bu aralar şu mayo işini halletsemiyi olcak sezonda fiyatlar 2 katıoluyor çünkü iyi markayı ucuza almak için tam zaman,birkere daha karar verdim artık sezon sonunda alışveriş yapmayı kış bitiminde kışlıık,yaz bitiminde yazlıkalmak için,ahhh hele o aşık olduğum reyon çanta reyonu aklımı başımdan aldı ama istediğim büyüklükde çanta bulamadım malumkuzey ,yedek giysi,ıslak mendil,araba hepsi girmeli içine,sonra görümcemle kayınvalidem geldi ve ben hediye alma işinden yırttım kayınvalide kendi seçti bende stresden kurtuldum baya uzattım kısaca çok ama çok eğlendim kaç bin attım bilmiyorum sabah 11'den akşam 18:20 kadar paso yürüdük benim paşa iyi dayanıyor anası gibi gezmeyi seviyor
ohhh sefanız olsun ne güzel bir gün geçirmişsiniz .38 beden mayoya benden alkış vedeSlm kızlarrr çokyorucu ama harika bir gün geçirdimm hiç abartmıyorum neslide söyler zaten bahar havasıydı ben bir incegömlek ve deri ceketle resmen terledim neyse önce inciraltının trafiğe kapalı kısmında oğluşumla yürüdük koşturduk d vitamini alalım diye,parka götürdüm biraz eğlendik sonra özdilek avm girdik kayınvalideye hediye alayım diye neysee nevresimler giysiler,ayakkabılar a'dan z ye herşeyde indirim vardı birtane elbiseli mayo beğendim markası kom sezon gelmediği için harika bir fiyatı vardı ama rengi fuşyaydı siyah olsaydı almak çok isterdim bu arada 38 beden mayo denedim cup oturdu kızlar, pek sevindim bu aralar şu mayo işini halletsemiyi olcak sezonda fiyatlar 2 katıoluyor çünkü iyi markayı ucuza almak için tam zaman,birkere daha karar verdim artık sezon sonunda alışveriş yapmayı kış bitiminde kışlıık,yaz bitiminde yazlıkalmak için,ahhh hele o aşık olduğum reyon çanta reyonu aklımı başımdan aldı ama istediğim büyüklükde çanta bulamadım malumkuzey ,yedek giysi,ıslak mendil,araba hepsi girmeli içine,sonra görümcemle kayınvalidem geldi ve ben hediye alma işinden yırttım kayınvalide kendi seçti bende stresden kurtuldum baya uzattım kısaca çok ama çok eğlendim kaç bin attım bilmiyorum sabah 11'den akşam 18:20 kadar paso yürüdük benim paşa iyi dayanıyor anası gibi gezmeyi seviyor
ohh ne güzel gezmişsin cnm biz ist gezemedik malesef
baayğı adım attın demek oyyy oğluşunda sana çekmiş
ne güzel kız bende çanta delisi biriyim tebrikler38 beden mayo heeee
sen yaza kadar süpppper olucan bu gidişle
Çok güzel gezmişsin Duygucum, iyi yapmışsın havanın tadını çıkarmakla, ayrıca süper spor da olmuşBiz bugün yemeğe bile çıkamadık, sipariş verdik Öğle yemeği olarak 1 küçük pizza, küçük boy patates ve kola oldu menüde. Üstüne akşamüstü pasta ikram ettiler, onu da yedim. Akşam da tarhana çorbası içtim iki dilim ekmekle, üstüne de fındık, badem, kuru dut, kuru yabanmersini, oooffffff ooofffffff.. Cozuttum çok fena. İş yoğunluğu zaten yoruyor, bir de iş yerinde can sıkıcı şeyler oluyor arada, iyice yiyeceklere sarıyorum. Neyse senin de canını sıkmayayım 38 beden mayonun cuk olmasına çooookkk sevindim, kesinlikle sezon sonu almak lazım, gerçekten çok ciddi fiyat farkı oluyor.
saolasın pomocum hakketen topikteki herkesin bi rahatsızlığı var .Rabbim çaresiz dert vermesin kimseye
yok aslında bahçe işlerini hiç sevmeyen ottan börtü böcekten fena halde tiksinen bi insandım düşün bahçedeki yetişmiş olan sebzeyi meyvayı toplamaya inmezdim ben .bu sene bana nolduysa bilmiyorum ama bahçeden çıkasım yok .kaynanam eltim hatta mahalledeki kadınlar şok olmuş gözlerle bana bakıyolar ben bahçede çalışırken
tavuk fikri biraz riskli bi iş koku yapıyo ,bde evlerden rahatsız olanlar şikayet ederse kesmek zorunda kalırsınız tavuklarınızı .benim arkadaşım tavuk besliyo ordan biliyorum .
çilek sevilmezmi dimi ama .benim favorim kiraz ve karpuz aman allahım canım çekti yahuuu
bu arada geçmiş olsun canım dün rahatsızmışsın okudum .aman dikkat iyi bak kendine ihmal etme
bu sbah regl olmanın etkisiyle biraz abarttım yediklerimi ama yinede menümü yazıcam .
kalkınca bir fincan adaçayı
kahvaltı
bir balkabaklı gül böreği
tek yumurtalı menemen
bir dilim çavdar ekmek
bir tatlı kaşığı süt kaymağı
bir tatlı kaşığı bal
bir parça peynir
şekersiz çay
aldığım enerjiyi evi temizlemek için kullandım .rutubet yapan duvarlarımı sildim .sonra halı sildim .komple evi süpürdüm koltukları çektim dipbucak temizlik yaptım .
sonra kızımla sahile indik .biraz işlerim vardı onları hallettim biraz yürüdükk hava aldık canım sıkılmıştı iyi geldi
öğle yemeği olarak kızımın canı çiğköfte çekti bende ona eşlik ettim dürüm yedik birlikte
ara şekersiz neskafe
bir elma
akşam
bir kase yoğurt çorbası
fırında pişmiş tavuk bir parça
morlahana turp karışık salata
gece kuru meyvalarımdan yerim bide süt içicem yine
su epey oldu sayamadım çok işim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?