2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

saolasın pomocum hakketen topikteki herkesin bi rahatsızlığı var .Rabbim çaresiz dert vermesin kimseye
yok aslında bahçe işlerini hiç sevmeyen ottan börtü böcekten fena halde tiksinen bi insandım düşün bahçedeki yetişmiş olan sebzeyi meyvayı toplamaya inmezdim ben .bu sene bana nolduysa bilmiyorum ama bahçeden çıkasım yok .kaynanam eltim hatta mahalledeki kadınlar şok olmuş gözlerle bana bakıyolar ben bahçede çalışırken
tavuk fikri biraz riskli bi iş koku yapıyo ,bde evlerden rahatsız olanlar şikayet ederse kesmek zorunda kalırsınız tavuklarınızı .benim arkadaşım tavuk besliyo ordan biliyorum .

çilek sevilmezmi dimi ama .benim favorim kiraz ve karpuz aman allahım canım çekti yahuuu

bu arada geçmiş olsun canım dün rahatsızmışsın okudum .aman dikkat iyi bak kendine ihmal etme

bu sbah regl olmanın etkisiyle biraz abarttım yediklerimi ama yinede menümü yazıcam .
kalkınca bir fincan adaçayı

kahvaltı
bir balkabaklı gül böreği
tek yumurtalı menemen
bir dilim çavdar ekmek
bir tatlı kaşığı süt kaymağı
bir tatlı kaşığı bal
bir parça peynir
şekersiz çay

aldığım enerjiyi evi temizlemek için kullandım .rutubet yapan duvarlarımı sildim .sonra halı sildim .komple evi süpürdüm koltukları çektim dipbucak temizlik yaptım .
sonra kızımla sahile indik .biraz işlerim vardı onları hallettim biraz yürüdükk hava aldık canım sıkılmıştı iyi geldi

öğle yemeği olarak kızımın canı çiğköfte çekti bende ona eşlik ettim dürüm yedik birlikte

ara şekersiz neskafe
bir elma

akşam
bir kase yoğurt çorbası
fırında pişmiş tavuk bir parça
morlahana turp karışık salata

gece kuru meyvalarımdan yerim bide süt içicem yine
su epey oldu sayamadım çok işim vardı

cnm ben mekiği aslında uzun süre yaptım çok faydasını görmüştüm
geçen sene 13 kilo vermiştim yüzme ,mekik falan yapıp da bu sefer ara verdim
işte diet sayfasına başladığım zaman tekrar yapmaya karar verdim bende mekkik aleti var onunla çalışyorum çok daha rahat oluyo
,çünki bende boyun fıtığı var dikkatli çalışıyorum cnm

evet cnm ben senden ay farkıyla önce evlenmişim
Benim 30 temmuz tarihim senin eylül galiba
17 eylül bizim aşk 'ile evleneli

havanın dibini kuruttum nesli böyle bi hava şubat ayında olamazz yaa resmen nisanmayıs havası gibiydi inciraltına gittim okadar güzeldiki zaten pomo gelsin kesin oraya giderizhepbirlikde izmirde en sevdiğim yer,sıradaki doğumgünü kim bilmiyorumama 6mayıs benim:))))

evet ben de bu sıralamayı bılıyorum sadece. Cesmı benım 12 hazıran senınkı kactı ? Duygunun oglus da hazıran ayında. 10 hazırandı sanırım.

aa ne biçim teyzesin sen 11haziran oğluşumun doğumgünü

günlük menümü yazayımmmm
sabah uyanınca 2 bardak ılık su
kahvaltı :
1 bardak çay
2 dilim ekmek
5-6 çatal patates kızartması
ara öğün:
1 mandalina
1 portakal
öğle:
1 porsiyon balık
bolca salata
ara öğün:
1 muz
akşam:
2 parça bonfile
bolca salata
1 tane içli köfte
ara öğün:
1 portakal
1 mandalina

Kardeşim burada büyük bir ihtimal geç yatarız... çay keyfi yapabiliriz ama cısssslardan uzak durmak şartıyla...

Slm kızlarrr çokyorucu ama harika bir gün geçirdimm hiç abartmıyorum neslide söyler zaten bahar havasıydı ben bir incegömlek ve deri ceketle resmen terledim neyse önce inciraltının trafiğe kapalı kısmında oğluşumla yürüdük koşturduk d vitamini alalım diye,parka götürdüm biraz eğlendik sonra özdilek avm girdik kayınvalideye hediye alayım diye neysee nevresimler giysiler,ayakkabılar a'dan z ye herşeyde indirim vardı birtane elbiseli mayo beğendim markası kom sezon gelmediği için harika bir fiyatı vardı ama rengi fuşyaydı siyah olsaydı almak çok isterdim bu arada 38 beden mayo denedim cup oturdu kızlar, pek sevindim bu aralar şu mayo işini halletsemiyi olcak sezonda fiyatlar 2 katıoluyor çünkü iyi markayı ucuza almak için tam zaman,birkere daha karar verdim artık sezon sonunda alışveriş yapmayı kış bitiminde kışlıık,yaz bitiminde yazlıkalmak için,ahhh hele o aşık olduğum reyon çanta reyonu aklımı başımdan aldı ama istediğim büyüklükde çanta bulamadım malumkuzey ,yedek giysi,ıslak mendil,araba hepsi girmeli içine,sonra görümcemle kayınvalidem geldi ve ben hediye alma işinden yırttım kayınvalide kendi seçti bende stresden kurtuldum baya uzattım kısaca çok ama çok eğlendim kaç bin attım bilmiyorum sabah 11'den akşam 18:20 kadar paso yürüdük benim paşa iyi dayanıyor anası gibi gezmeyi seviyor

ohh ne de güzel eğlenmişsin duygucum, kıskandım resmen. bizim burası soğuktu yine, bide tabi bende bütün gün ofiste oolunca sen bizim yerimize de gezmişsindir artk

hakkaten ama kuzey iyi dayanıyor bu kadar koşturmaya, bizim komşunun velediyle ne zaman çarşıya çıksak yarım saat sonra mutlaka kucak istiyor, almazsak da yürürken uyumuş numarası yapıyo eşşek sokak ortasında rezil oluyoruz herkese

ohh ne güzel gezmişsin cnm biz ist gezemedik malesef
baayğı adım attın demek oyyy oğluşunda sana çekmiş
ne güzel kız bende çanta delisi biriyim tebrikler38 beden mayo heeee
sen yaza kadar süpppper olucan bu gidişle

Ben bugün 5 gibii evime geçtim arkadaşlar,
cumartesi gününden köyümüze geçtik,güzel bir gece oldu akrabaalarla kuzenlerle
pazarda adanada annemlerdeydim,akşamda düğün vardı ordaydık
pazartesi kızkardeşimii istanbula yolladık,bizde bebek görmeye gittik annemle,
bugünde annemin evinii temizledim artık yarında kendii evime başlarımm
eksiklerimi almamm lazım,buğday ekmeği,lor peniri,tavuk bagetler ve eskiden olduğu gibii buzluğa kendime porsiyonluk sebzeler

bugün ki menüm
regly dönemimdeyimm uff bitse arttık yaa

sabah:
2 dl ekmek,
kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaş. bal
maydonoz
şekersiz çay

ara:
bi çilekli activiea

öğle:
az çorba
bol salata
brokoli salatası yoğurtlu
biraz ıspanak yemeği
1 dl ekmek

ara: şekersiz çay
eşim ekler past. almış ondan 2 çatal
aradan biraz zaman geçince şekersiz nescafe

akşam:
1 dl ekmek
salata
1 yumurta
küçük porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği

ara: bi portakal
4 fındık yicem

jillian egzersizi level 1,(30 dk.)
2 buçuk lt oldu su ama 3 e tamamlıcam
form çayı 2 kupa

Son düzenleme:

Çok güzel gezmişsin Duygucum, iyi yapmışsın havanın tadını çıkarmakla, ayrıca süper spor da olmuş Biz bugün yemeğe bile çıkamadık, sipariş verdik Öğle yemeği olarak 1 küçük pizza, küçük boy patates ve kola oldu menüde. Üstüne akşamüstü pasta ikram ettiler, onu da yedim. Akşam da tarhana çorbası içtim iki dilim ekmekle, üstüne de fındık, badem, kuru dut, kuru yabanmersini, oooffffff ooofffffff.. Cozuttum çok fena. İş yoğunluğu zaten yoruyor, bir de iş yerinde can sıkıcı şeyler oluyor arada, iyice yiyeceklere sarıyorum. Neyse senin de canını sıkmayayım 38 beden mayonun cuk olmasına çooookkk sevindim, kesinlikle sezon sonu almak lazım, gerçekten çok ciddi fiyat farkı oluyor.

ohhh sefanız olsun ne güzel bir gün geçirmişsiniz .38 beden mayoya benden alkış vede

çanta bende çok severim

bazen hepimiz tozutuyoruz nesli boşver fazla takılma yarın yepyeni bir gün sen telafi edersin mutlaka

bu gece kimse sohbet modund değil galiba huuu kızlar çok sessizsiniz

neyse bende çıkayım bari bir mil lesliyle yüreyeyim sonra bir bardak süt duş ve uyku
hadi herkese iyi gecelerrrr

Ben bugün 5 gibii evime geçtim arkadaşlar,
cumartesi gününden köyümüze geçtik,güzel bir gece oldu akrabaalarla kuzenlerle
pazarda adanada annemlerdeydim,akşamda düğün vardı ordaydık
pazartesi kızkardeşimii istanbula yolladık,bizde bebek görmeye gittik annemle,
bugünde annemin evinii temizledim artık yarında kendii evime başlarımm
eksiklerimi almamm lazım,buğday ekmeği,lor peniri,tavuk bagetler ve eskiden olduğu gibii buzluğa kendime porsiyonluk sebzeler

İyi geceler kizlar sayili gunlerim kaldi pazar gunu evime donuyorum. Bugun burada da hava cok guzeldi cocuklar montsuz dolastilar. Tum gunu disarida gecirdik. Bahar erken geldi. Donuste bizi nasil hava bekliyor bilmiyorum ama burasi cok guzel.
Pomocum gecmis olsun canim. Cesmicim sende en kisa zaman da sagligina kavusursun insallah.
Duygucum benim dogum gunumde 6 Mayis :)))

Bugun ku menumu toprlayayim.

Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi, yarim kk peynir, domates, 5 dilim sucuklu yumurta, sekersiz cay

Ara : form cayi

Ogle: yarim tuzlu kurabiye bir isirik kek, sekersiz cay

Aksam: izgra tavuk iki parca, ucte bir yufka ekmegi, salata

Ara: 4-5 tane kestane sekersiz cay

İyi geceler tatli ruyalar kapanisi ben yapiyorum galiba :))))))

kızlarrrr gunaydın

bugun ıse geldım. baya ısım var. kısacık kalıp cıkacagım.

dun ıse gıtmedım. saat 10 a kadar uyudum. ılkdefa o gece bıraz rahat uyudum zaten. aslında bıraz daha uyuyabılırdım ama benım yenı komsular maasallah pek gurultulu. kalktım bıraz forumda kaldım, canım bırsey ıstemedı. corn flakes yedım kahvaltı olarak. ılac falan ıctım. bıraz hareket ettım evın ıcınde. ates falan dusunce enerjım gelmıs bırazcık. bır gece once ınanılmaz ateslendım hayatımda oyle hıc olmadım. cok sukur bır daha gelmedı o ates. neyse oturma odamı falan toparladım pencerelerımı acıp, yuruyuse cıktım. duygunun dedıgı gıbı acayıp bır hava vardı bızım burda da. ızmırı anlarım da ıc anadolu bu zamanda bu havayı gormek cok garıptı. bır saat yavasca yurudum hasta oldugum ıcın cok terledıgımı farkettım oyuzden yuruyusu uzatmadan eve cıktım ustumu degıstırdım ve arkadasıma caya gıttım. bıraz sohbet falan derken saat 4 olmus. onun evındeyken kahvaltı gıbı yedım. 3-4 adet cevız, az yufka ekmek,koy peynırı ve cay ıctım.

eve gelınce bır tane muz yedım. yıne ılacları ıctım. ıgne mı oldum. fılm ızledım

aksam zayıf oldu hıc canım ıstemedı yıne. bır domates bır salatalık bır nar bır muz yedım. uyumadan da bır sut ıctım.

oksuruk halen gecmedı ama daha ıyı oldugum ıcın ıse geldım bugun. eger kotu olursam, yıne gelmem evde gelırım. benden kısaca haberler boyle.

ha sıze komık bırsey soyleyım. umsuluk denılen bırsey oldum ben gecen :))))) ben de ılk kez duydum hamıle kadınlarda ve emzıren kadınlarda olurmus genellıkle ama bazı kadınlar bu durumlarda olmasa da olurmus. goguslerde anıden baslayan ınanılmaz bır agrı ve yanma hıssı olurmus. ben pazartesı aksamı bır saat kadar cektım bunu. sol tarafımda etklılı olsaydı kalp krızı gecıyor sanacaktım ınanılmaz bır agrı oldu hatta esım acıle gıdelım dedı. canın bırsey ceker de aklında kalırsa ya da cok canın cekerse olurmus ıste ozellıkle emzıren annelerde. cok guldum kendıme.

evet canım haklısın hepımızın farklı farklı rahatsızlıkları var ALLAH sıfalar versın bıze, beterınden korusun ınsaallah RABBIM.

ben de pek sevmem ama toplamak zevklı oluyormus hele kı dolapta saglıklı bozulmayan uzun sure dayanan o sebze meyveyı gormek cok keyıflı oluyormus kurban bayramında koyden kırmızı bıber ve yesıl bıber getırdık. 3 ay bozulmadı ya. sastım kaldım. hormonsuz olunca nekadar fark oluyor demekkı.

tavuk ısı guzel de bıze uymuyor zaten canım. bahcenın ıc kısmına ızın vermedı evsahıbımız. dısarda da bız bakamayız gun boyu evde degılım calarlar hayvanları da yumurtalarını da.

benım favorım hep cılektır hep cılek.

cok tskler canım. bugun daha ıyıyım ama cok fena bır grıp oldum bu kez. benım grıpler cok sıddetlı oluyor da bu kez cok farklı oldu. ayrıca ben bu yıl 3-4 kez grıp oldum gecen yıl hıc olmamıstım.

darısı benım basıma. regl olayım ınsaallah gununde. gunu gecıkınce cozutuyorum resmen psıkolojık olarak. hem de dort gozle beklıyorum kı doktora gıtme gunum acısından.

oooooo super temızlık yapmıssın valla. bızlerın evlerı ancak yuzeysel temızlenıyor valla. bahardan bahara detaylı temızlık oluyor maalesef. ellerıne saglık gule gule kırlet canım.

kızın sana benzıyor mu erce ?????