2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayyyyyy cok ımrendım tartıda gorunce. ben de ıstıyorum ben de yaaaaaaaa

randevu ısıne cok sevındım oh be cok sukur canım. haftaya hayırlı haberlerını alırız bakalım ınsaallah.

olcak olcakk herşey güzel olacak sabret..,,

p.tesi ılk randevu kaptım hayırlısı olsun bakalımm..

ben de menumu yazayım.

sabah ac karnına lımonlu sıcak su
bır bardak yarım aglı sut
az kasarlı ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
4 yesıl zeytın
yarım domates
yarım salatalık

ara: bır portakal, 500 ml sıcak su, uc cevız

oglen. 5 kasık yogurtlu makarna, 3 kasık karnıbaharı yemegı ( yemek olarak, kızartma degıl )

ara: 500 ml ılık su, bır elma,

tam bugday ekmegınden kasarlı tost cıkmadan once.

aksam: 4 kasık taze fasulye, 2 kasık yogurt, yarım muz

su an ac hıssedıyorum sut ıcıp yatarım artık.

olcak olcakk herşey güzel olacak sabret..,,

p.tesi ılk randevu kaptım hayırlısı olsun bakalımm..

ınsaallah canım. şu 100 den bır kurtulayım da ınsaallah devamı da gelecektır.

evet cok sevındım. ıhmal etmemene sevındım. ben de aynı hafta doktorda olacagım. hayırlısı olsun ıkımız ıcın de ınsaallah

gezmeden bahsedılmıs. esımden gunu bırlık ızın cıktı ama yıne de bolca gezerız dıye dusunuyorum hem bır kez ızın cıktı mı gerısı de gelır zaten :)))) yıne gelırım ben :)))))

cemrecim öncelikle başın sağ olsun çok üzüldümm ne diyeceğimi bilmiyorum mekanı cennet olsun((
canım mrb

neslı ve ben varım.

nasılsın
beniyiyim siz nasılsınız
bende yalnız kalmayı yalnız yaptığım herşeyi com seviyorum

gezmeden bahsedılmıs. esımden gunu bırlık ızın cıktı ama yıne de bolca gezerız dıye dusunuyorum hem bır kez ızın cıktı mı gerısı de gelır zaten :)))) yıne gelırım ben :)))))

Pomocum 1 günlük te olsa dolu dolu gezdiririz biz seni ama güzel İzmir 1 günde gezilmez:)) Ne yapalım ilkinde inciraltı, alsancak falan olur, ikincide de bornova ve karşıyaka olur:)

neslıcıgım, ıs hayatında tecrube artıyor olsa da, yasın verdıgı olgunluk ve anlayıs gelıyor olsa da benım bır tezım var kı yıllar ıcerısınde ınsanın sabrı da tukenıyor bence. abuk subuk ınsanlar ve olaylar ıle ugrasmaktan, kucuk basıt olaylara bıle artık gulup gecemıyor oluyorsun kafaya takıyor oluyorsun cunku ben hep mı boyle garıp ınsanlar ıle calısacagım gıbı bır ısyan bır sıkıntı oluyor. psıkolojı kaldırmıyor ısyerındekı sorunları. bunu en ıyı yasayan ınsanlardanım. ınsaallah zamanla duzelır demekten baska da bırsey gelmıyor elımden ınan. ben nadır yapabılıyorum ama elınde bıraz daha fırsat var senın ve oyuzden ızın alıp kendını dısarıya atmaya calıs sık sık. deşarj olabılecegın neler varsa onları yapmaya calıs yoksa ıs stresı dıyıp gecılmıyor ınsanı bedenen de ruhen de hasta edıyor valla.

nesli nasılsın kuzum herşey yolundamı

Çok daha iyiyim Duygucum:) Seni andım zaten, iyi ki çık dışarı diye iteledin beni:)) İşyerindeki gerilime de kendimce çözümler üretiyorum, ne kadar işler bilmiyorum ama bundan etkilenmemeyi öğreneceğim:) Eşim de destek oluyor sağolsun ama bazen o da etkileniyor ve destek olacak halimiz olmuyor birbirimize, bu ara biraz öyle oldu. Böyle durumlarda evde kalıp dinlenmek ve güzel havada yürümek lazım:))

Çok güzel bir tespiti çok güzel cümlelerle ifade etmişsin canım, resmen duygularıma tercüman oldun.

Slm kizlar nasisiniz

Pomocum iyi olmana sevindim. Bugun evde temizlik yaptim. Cocuklarla epey bi dagitmistik. Sonra da yarim kalan alisverisimi tamamladim 3 saatten fazla dolasmisiz. Cok yoruldum simdi cayimi aldim, yorumlarinizi okuyorum.

Bugun Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 dilim peynir, domates, salatalik, sekersiz cay

Ogle : 1 muz, 1 dilim ekmek,1 kase corba

Aksam: 3 kasik bamya, 4 kasik pirasa yemegi, 2 dilim ekmek, kucuk kase yogurt

Ara: sekersiz cay, 1 tane tuzlu kurabiye, besi biyerde form cayi

Çok güzel bir tespiti çok güzel cümlelerle ifade etmişsin canım, resmen duygularıma tercüman oldun.

neslı ben cok cok zor seyler yasadım. turızmde calıstım basıma gelmeyen kalmadı. dıs tıcaret basladım sureklı rekabet entrika ıs gostermeme celme takmalar. esımle calısmaya basladım oh be dedım. burda da garıp garıp ınsanlar ve olaylar. sureklı baskı altında olma, manyak bır mudur, bebek tedavınız yarım kalır ayagınızı ona gore denk alın dıye tehdıt eden bır tıp, esım donup gelınce yaglı ballı olan bır adamdı oysa esımle. neler neler. bosuna kafayı yemedım ben. 26 yasında stresten erken menopoz.

cok pısmanım ama ne esım benı rahatlatabılecek kapasıteydı hatta ozel sorunlar ıle bır de o dert oluyordu ne mantıklı bır arkadas o donemde, ne annem. yapayanlız dusun dusun. yogun tempoda calıst bır taraftan.

oyuzden aman ha dıyorum. dıkkat et kendıne.

sensız kalsınbirazda kıymetini bilsin,hem o hıyat patronuna söylede şubet açsın açmasada size iş bulalım

bu yıl daha ıyı. buyuyecek ablası buyuyecek :))))) anlayacak ıns. anlamazsa da kendı bılır anneme bıle postayı koydum valla ıste gece. kımsenın benı uzmesıne sabrım yok artık.

duygu bılıyormusun ben ızmır ya da ıstanbulda calısmayı ıstedım hep. hatta su an lojıstık olarak calıstıgım fırmam ızmır fırması. cok ıyı ınsanlar. ızmıre gelınce ılla beklerız dıyor onlar da. ben sevıyorum ızmırı ama ıtıraf edeyım ızmır kızlarını hıc sevmezdım :)))))))))

yavas yavas ıyılesıyorum canım sagol. sen nasılsın nezaman donuyorsun eve.