- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.161
ayyyyyy cok ımrendım tartıda gorunce. ben de ıstıyorum ben de yaaaaaaaa
randevu ısıne cok sevındım oh be cok sukur canım. haftaya hayırlı haberlerını alırız bakalım ınsaallah.
olcak olcakk herşey güzel olacak sabret..,,
p.tesi ılk randevu kaptım hayırlısı olsun bakalımm..
beniyiyim siz nasılsınızcanım mrb
neslı ve ben varım.
nasılsın
bende yalnız kalmayı yalnız yaptığım herşeyi com seviyorumoooooo en sevdıgım zamanlardır benım aksamları evde tek kalınan zamanlar. cocukluktan kalma alıskanlık mı bılmıyorum esım bıryere gıdınce halen severım evde zama zaman boyle tek kalmayı. tek takılmayı sevıyorum , dınlendırıyor ınsanı. yasasın ozgurlukkkkkkkkkkk
hımmmm ev hanımı oldu bızım cesmıcık :)))))))))
gezmeden bahsedılmıs. esımden gunu bırlık ızın cıktı ama yıne de bolca gezerız dıye dusunuyorum hem bır kez ızın cıktı mı gerısı de gelır zaten :)))) yıne gelırım ben :)))))
Pomocum 1 günlük te olsa dolu dolu gezdiririz biz seni ama güzel İzmir 1 günde gezilmez:)) Ne yapalım ilkinde inciraltı, alsancak falan olur, ikincide de bornova ve karşıyaka olur:)
nesli nasılsın kuzum herşey yolundamı
pomo gelsin bi bakalım geri dönebilcekmi:))))
neslıcıgım, ıs hayatında tecrube artıyor olsa da, yasın verdıgı olgunluk ve anlayıs gelıyor olsa da benım bır tezım var kı yıllar ıcerısınde ınsanın sabrı da tukenıyor bence. abuk subuk ınsanlar ve olaylar ıle ugrasmaktan, kucuk basıt olaylara bıle artık gulup gecemıyor oluyorsun kafaya takıyor oluyorsun cunku ben hep mı boyle garıp ınsanlar ıle calısacagım gıbı bır ısyan bır sıkıntı oluyor. psıkolojı kaldırmıyor ısyerındekı sorunları. bunu en ıyı yasayan ınsanlardanım. ınsaallah zamanla duzelır demekten baska da bırsey gelmıyor elımden ınan. ben nadır yapabılıyorum ama elınde bıraz daha fırsat var senın ve oyuzden ızın alıp kendını dısarıya atmaya calıs sık sık. deşarj olabılecegın neler varsa onları yapmaya calıs yoksa ıs stresı dıyıp gecılmıyor ınsanı bedenen de ruhen de hasta edıyor valla.
benden bır telefon esıme, ben bır hafta kalacagım :)))))
sen gelme, bence orda kal cevap((((((((
kız, kocama bosatacaksın benı delı senı :)))))))))))
Çok güzel bir tespiti çok güzel cümlelerle ifade etmişsin canım, resmen duygularıma tercüman oldun.
sensız kalsınbirazda kıymetini bilsin,hem o hıyat patronuna söylede şubet açsın açmasada size iş bulalım
45 dk sonra aynalar2 baslıcakk korku filmi benim horozlarda uyuduu ohh film keyfi yapayımm.
sensız kalsınbirazda kıymetini bilsin,hem o hıyat patronuna söylede şubet açsın açmasada size iş bulalım
Slm kizlar nasisiniz
Pomocum iyi olmana sevindim. Bugun evde temizlik yaptim. Cocuklarla epey bi dagitmistik. Sonra da yarim kalan alisverisimi tamamladim 3 saatten fazla dolasmisiz. Cok yoruldum simdi cayimi aldim, yorumlarinizi okuyorum.
Bugun Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 dilim peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
Ogle : 1 muz, 1 dilim ekmek,1 kase corba
Aksam: 3 kasik bamya, 4 kasik pirasa yemegi, 2 dilim ekmek, kucuk kase yogurt
Ara: sekersiz cay, 1 tane tuzlu kurabiye, besi biyerde form cayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?