2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, bugün anca girebildim, İzmir'de hava bulutlu, yağdı yağacak. Duyguşum sevmiyor böyle havaları ama ben bayılıyorum resmen, çıksam akşama kadar dışarda dolaşsam:)) Yağmuru ve yağmurlu havayı benim kadar seven var mıdır bilmiyorum:)
Pomocum senin için geçer mi hiç yaa Bu tarz konularda eşle aynı yaklaşıma sahip olmak önemli, yani biri kutlamak ister diğeri istemezse yapacak bir şey yok tabi. Biz hediyeye falan takılmayız, ben sevmiyorum öyle zorunlu hediye alımlarını, doğum günlerimizde alırız birbirimize küçük birşeyler o kadar. Ama sevgililer gününde romantik bir şey yapmak ikimizi de mutlu eder. Sen de, onun da mutlu olacağı, rahatsız hissetmeyeceği küçük bir organizasyon yapabilirsin
Duygu yazmış zaten, bende de benzeri durum, erkek ailesi ile kaynaşmak zaman alıyor, ama iyi niyetliysen, oğullarını seviyorsan bunu er ya da geç farkediyorlar. Çeşmi'cim sen sevilmeyecek kız mısın, seni çok kısa zamanda sarıp sarmalarlar hiç merak etme:) Geçmişte yaşadığınh olumsuzluklar adı üstünde geçmişte kaldı:) Herşey iyi ve doğru olsaydı geçmişte olmazdı zaten. Sen çok pozitif yapıda bir insansın, ben evliliğinde de çok mutlu olacağına inanıyorum, hele görümcen Duygu olursa ooooo ballı börek:))

Kızlar kahvaltımı da yazayım ve çalışmaya döneyim,

- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık lor
- 1 tk salça
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Şimdi de kantine inip bir sade neskafe alıp, çalışmaya devam edeceğim.

aman istanbulda asla yaşamak istemem. ama kariyer bakımından daha iyi olurdu istanbul benim için.
ben yalnız yaşamak istemem. keşke ailemde aynı yerde yaşıyor olsaydık. ailemin yanında kalırdım. eşim haziranda gelecek. aslında iş yerindeki arkadaşlrla aram çok iyidir ama eskisi kadar görüşemiyoruz. arada bi bowling turnuvamız olur, bazen pikniğe gidilir, bazen gece eğlenmelere çıkılır ama eşim olmadığı için ben onlara katılamıyorum. Yalnız çok isterdim böyle kafa dengi arkadaşlarım bana misafirliğe gelsinler ben gideyim, burda öyle bir ortamım yok işte maalesef

senin edebiyat tutkunu biliyorum bacım herşey gönlüne göre olsun

duygucuk gıtmıs.

Gunaydın cesmıcık.

Opuyorum kolay gelsın

ben de kactım canım
yokgitmedimde alışveriş sitelerine daldımbir süre yazmayınca böyle oluyor,kolay gelsin
cızelgemı farkettınız mı bakem :)))))))))
fark ettimde bir türlükarşılıklı konuşamadık:))) diyemedim maşallah umarım p.tesi bir tıkdaha düşmüşolur kilonn

günaydın neslimmm kız seni ekmeğimin aradınakoysamyesem olurmuu beninasılda iyi tanıyor artıkk..

Aslında böyle havalarıda seviyorum yani şuanki evimde evladımı emanet edeceğim biri olsa kar yağsa bile çıkar yürürdüm ama işte evde çocukolunca böyle havaarda birşey yapamıyorsun evde oluncada için kararıyor ,ama yinede güneşlihavayı tercih ederim:)))))

günaydın canımmm kolay gelsin sana

Merhabalar kızlar ne olur kızmayım bu hafta stajer öğrenciler var bizle yanımda biri oturuyo işleyişi öğrenmek için o yüzden girmeme imkan yoktu bana bu hafta izin verin pazartesi stajer de yok sınav da bomba gibi girecegim haftaya bu hafta ne diyet yapabildim ne menü yazabildim bu haftalık affedin ablacıklarımmmmmmm

hediye zaten hiç önemli deil ki canım, düşünülmek önemli olan. ben şimdiye kadar bunu pek yaşamadım işte :) baştan ben düşünüyordum sonradan insan ister istemez karşılık bekliyor, göremeyince de vazgeçiyor bi süre sonra. şuan böyle pozitif olduguma bakmayın şu halimin tam tersiydim. hayattan beklentim yoktu, saçma sapan bir insandım işte. biz ayrıldıktan sonra kimse kendi annem bile benm toparlanacagımı düşünmüyordu, ama serde inat var işte :) onsuz da yaşarım hem de eskisinden de güzel yaşarım die inat ettim ve ben kazandım :) onun kaybettigini de ayrıldıktan 9 ay sonra bi gece yarısı arayıp telefonda ağladıgında anladım. neyse işte tatsız konular, Allaha şükür ki geçmişte kaldı.

o günlerden bana tek kalan da güvenme problemi işte, hayatıma birini yeniden nasıl alırım nasıl severim hiç bilemiyorum. ama inancım tam, birisi gelir karşıma çıkar ve sevdirirverir kendisini die umuyorum :) umuyorum ki dediklerin çıkar neslicim de evlenip mutlu olurum, siz de benm düğünüme gelirsiniz alem güzellik görür oohhhhhh

adapazarında yaşasana seennnn, ben sana isitedigin gibi bir orrtam kurarım burdaa

günaydın canımmm kolay gelsin sana

saol duygucumm.. sabah sabah bi gerildim ofiste hala da atamadım ama du bakalım.. kendini patron zanneden insanlara sinir oluyorumm, paralayacak birilerini burda ama bakalım kısmet ne zamnaa

oyy kıyamam sanaaaaa sana çok kolay gelsin canım iş yerinde, sınavında da şimdiden başarılarrr pazartesi güzel habeerlerle bekliyoruz seni hadi bakalımm

oyy kıyamam sanaaaaa Sana çok kolay gelsin canım iş yerinde, sınavında da şimdiden başarılarrr Pazartesi güzel habeerlerle bekliyoruz seni hadi bakalımm

inşallah canımcım sen nasılsın tatlım
hayvan severler kısmına kuşum minişim için yardım yazdım ama cevap alamadım daha inşallah cevap yazan olur

inşallah canımcım sen nasılsın tatlım
hayvan severler kısmına kuşum minişim için yardım yazdım ama cevap alamadım daha inşallah cevap yazan olur

ben bugun biraz delilerdeyim kuzum, birilerini öldürmemek için savaş veriyorum kendi kendime ofiste neyseki genelde dşarda işim vardı da uzaklaşmak iyi geldi, şimdi de mesai bitse die bekliyorum

kuzum forum sitelerine baktın mı hiç, oralarda daha ayrıntılı bişeyler bulabilirsin umarım

baktımda bana cevap verecek biri lazım yazıları okumak yetmiyo tatlım ayyyyyyyy ne zor şeymiş kuşumu evlendirmek heeeeeee

Tatlım ofis sorunları hep oluyo sıkma canını mesai bitse de gitsek valla

baktımda bana cevap verecek biri lazım yazıları okumak yetmiyo tatlım ayyyyyyyy ne zor şeymiş kuşumu evlendirmek heeeeeee

Tatlım ofis sorunları hep oluyo sıkma canını mesai bitse de gitsek valla

bizim de kuşlarımız oldu şimdiye kadar ama hiç evlendirmek zorunda kalmamıştık, sorunları varmış heralde evlenmeye niyetlenmediklerine göre

ya kuzum sorun patronla olsa en fazla çıkar gidersn işten ama sorun çalışandan kaynaklanıyor, saçma sapan patronluk taslıyor bana basacam üstüne sonunda o olacakk neyseki son dakikalar, akşam daha da sakinleşirim

kızlar ben akşam teyzemlerde olacagm foruma giremem oradan şimdiden herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüzz

Kızlar menümü paylaşacağım ama bugün düzgün birşey yiyemedim..perşembeydi kanalın dolgusu konulacaktı ama tam girememiş sinirlere yeniden kanal yaptı anestezi vurdurmadım o yüzden dişim bayağı ağrıyor hafifledi gerçi ilk başta ki ağrısı yok...
sabah uyanınca 2 bardak su
kahvaltı :
1 bardak çay
1 dilim ekmek
6-7 çatal melemen
ara öğün olmadı
öğle:
2 kase domates çorbası
ara öğün :
2 muz
akşama birşey yiyemem herhalde çünkü ağzımı açamıyorum bir taraffımda çekilen dişin yarattığı boşluktan dolayı yiyemiyorum..diğer tarafta da kanal yapılan dişim olunca ön dişlerimle yiyemem herhalde......

merhabalarrrr bugün menü yazamıyorum çünki eşim diyetime darbe uyguladı sabah ve öğleden sonra 3 e kadar birlikteydik ve isyan etti .yeter artık kilo vermeni istemiyorum hasta olucaksın diyip zorla yedirdi .ısrar edemedim bayağı sert bi çıkış oldu .neyse bende ona çaktırmadan devam edicem artık napalım .bu arada havalar güzel olduğundan dışarda yürüyüşlere başladık harika oldu kendimi çok zinde ve mutlu hissediyorum dışarda yürüyünce .