- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.281
duygucuk gıtmıs.
gunaydın cesmıcık.
opuyorum kolay gelsın
ben de kactım canım
hımm ben senı hep ıstanbul gıbı dusunmustum nıyeyse.
anlıyorum canım. bu tur seyler bana garıp gelmıstır hep. gayet guzel bır luks yanı. cunku ben 18 yasımdan berı aılemden ayrı yasıyorum. bekarken de tektım, evlıyken de. cok alısmısım ben tek olmaya. sıkılmam da bunalmam da. tabıkı ınsan ımrenıyor ozenıyor ıstıyor cevresınde aılesını zaman zaman. ama kendımı kahredecek kadar olmadım. hele kı ben daha farklı bır sehırde yasıyor olsam, arkadas cevrem olsa kafa dengı sızler gıbı, esım sosyal kafa dengı olsa, hele bır de bebek....... ooooooooo kımsecıkler aklıma gelmez valla :))))))
ALLAH kavustursun tekrar. nekadar sure kaldı donmesıne ????
senin edebiyat tutkunu biliyorum bacım herşey gönlüne göre olsunobur oıdaya gıttım geldım dosya almam lazımdı kusura bakma.
Ben edebıyat ogretmenı olmak ıstedım hatta bır gun becerırsem bır edebıyat ogretmenının hıkaysını anlatacagım hıkaye yazamıyorum ama sıır yazıyorum. Soylememısmıydım yoksa :)))))))
yokgitmedimde alışveriş sitelerine daldımbir süre yazmayınca böyle oluyor,kolay gelsinduygucuk gıtmıs.
Gunaydın cesmıcık.
Opuyorum kolay gelsın
ben de kactım canım
fark ettimde bir türlükarşılıklı konuşamadık:))) diyemedim maşallah umarım p.tesi bir tıkdaha düşmüşolur kilonncızelgemı farkettınız mı bakem :)))))))))
günaydın kızlar, bugün anca girebildim, izmir'de hava bulutlu, yağdı yağacak. Duyguşum sevmiyor böyle havaları ama ben bayılıyorum resmen, çıksam akşama kadar dışarda dolaşsam:)) yağmuru ve yağmurlu havayı benim kadar seven var mıdır bilmiyorum:)
pomocum senin için geçer mi hiç yaaBu tarz konularda eşle aynı yaklaşıma sahip olmak önemli, yani biri kutlamak ister diğeri istemezse yapacak bir şey yok tabi. Biz hediyeye falan takılmayız, ben sevmiyorum öyle zorunlu hediye alımlarını, doğum günlerimizde alırız birbirimize küçük birşeyler o kadar. Ama sevgililer gününde romantik bir şey yapmak ikimizi de mutlu eder. Sen de, onun da mutlu olacağı, rahatsız hissetmeyeceği küçük bir organizasyon yapabilirsin
Duygu yazmış zaten, bende de benzeri durum, erkek ailesi ile kaynaşmak zaman alıyor, ama iyi niyetliysen, oğullarını seviyorsan bunu er ya da geç farkediyorlar. çeşmi'cim sen sevilmeyecek kız mısın, seni çok kısa zamanda sarıp sarmalarlar hiç merak etme:) geçmişte yaşadığınh olumsuzluklar adı üstünde geçmişte kaldı:) herşey iyi ve doğru olsaydı geçmişte olmazdı zaten. Sen çok pozitif yapıda bir insansın, ben evliliğinde de çok mutlu olacağına inanıyorum, hele görümcen duygu olursa ooooo ballı börek:))
saat 1 de yatıp 8 de kalkınca 7 saat uyku yetiyor işte daha ne olsunnOldum olası uykuyu seven biri olmadm zaten, beni ayakta tutacak kadar uyuyaym yeter, bu dizi olmasa başka dizi izlerim fark etmez ki Dizi listem bile var biri bittikçe diğerini izleyeceklerim falan, yada sevdigim dizilerin sıralaması, isteyene yardımcı olabilirim
Günaydın kk nın hatunları günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel beraber olsunnnnnnnn
Günaydın kızlar, bugün anca girebildim, İzmir'de hava bulutlu, yağdı yağacak. Duyguşum sevmiyor böyle havaları ama ben bayılıyorum resmen, çıksam akşama kadar dışarda dolaşsam:)) Yağmuru ve yağmurlu havayı benim kadar seven var mıdır bilmiyorum:)
Pomocum senin için geçer mi hiç yaaBu tarz konularda eşle aynı yaklaşıma sahip olmak önemli, yani biri kutlamak ister diğeri istemezse yapacak bir şey yok tabi. Biz hediyeye falan takılmayız, ben sevmiyorum öyle zorunlu hediye alımlarını, doğum günlerimizde alırız birbirimize küçük birşeyler o kadar. Ama sevgililer gününde romantik bir şey yapmak ikimizi de mutlu eder. Sen de, onun da mutlu olacağı, rahatsız hissetmeyeceği küçük bir organizasyon yapabilirsin
Duygu yazmış zaten, bende de benzeri durum, erkek ailesi ile kaynaşmak zaman alıyor, ama iyi niyetliysen, oğullarını seviyorsan bunu er ya da geç farkediyorlar. Çeşmi'cim sen sevilmeyecek kız mısın, seni çok kısa zamanda sarıp sarmalarlar hiç merak etme:) Geçmişte yaşadığınh olumsuzluklar adı üstünde geçmişte kaldı:) Herşey iyi ve doğru olsaydı geçmişte olmazdı zaten. Sen çok pozitif yapıda bir insansın, ben evliliğinde de çok mutlu olacağına inanıyorum, hele görümcen Duygu olursa ooooo ballı börek:))
aman istanbulda asla yaşamak istemem. ama kariyer bakımından daha iyi olurdu istanbul benim için.
ben yalnız yaşamak istemem. keşke ailemde aynı yerde yaşıyor olsaydık. ailemin yanında kalırdım. eşim haziranda gelecek. aslında iş yerindeki arkadaşlrla aram çok iyidir ama eskisi kadar görüşemiyoruz. arada bi bowling turnuvamız olur, bazen pikniğe gidilir, bazen gece eğlenmelere çıkılır ama eşim olmadığı için ben onlara katılamıyorum. Yalnız çok isterdim böyle kafa dengi arkadaşlarım bana misafirliğe gelsinler ben gideyim, burda öyle bir ortamım yok işte maalesef
günaydın canımmm kolay gelsin sana
Merhabalar kızlar ne olur kızmayım bu hafta stajer öğrenciler var bizle yanımda biri oturuyo işleyişi öğrenmek için o yüzden girmeme imkan yoktu bana bu hafta izin verin pazartesi stajer de yok sınav da bomba gibi girecegim haftaya bu hafta ne diyet yapabildim ne menü yazabildim bu haftalık affedin ablacıklarımmmmmmm
oyy kıyamam sanaaaaaSana çok kolay gelsin canım iş yerinde, sınavında da şimdiden başarılarrr Pazartesi güzel habeerlerle bekliyoruz seni hadi bakalımm
inşallah canımcım sen nasılsın tatlım
hayvan severler kısmına kuşum minişim için yardım yazdım ama cevap alamadımdaha inşallah cevap yazan olur
ben bugun biraz delilerdeyim kuzum, birilerini öldürmemek için savaş veriyorum kendi kendime ofisteNeyseki genelde dşarda işim vardı da uzaklaşmak iyi geldi, şimdi de mesai bitse die bekliyorum
Kuzum forum sitelerine baktın mı hiç, oralarda daha ayrıntılı bişeyler bulabilirsin umarım
baktımda bana cevap verecek biri lazım yazıları okumak yetmiyo tatlım ayyyyyyyy ne zor şeymiş kuşumu evlendirmek heeeeeee
Tatlım ofis sorunları hep oluyo sıkma canını mesai bitse de gitsek valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?