- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.321
bırak 18 yaşı ben şimdi bile yalnızken nasıl yaşarım die telaşa düşmeye başladımaslında 5 ay uzun bi süre biliyorum ama yinede yeni evli olmanın verdiği bi heyecanlada ister istemez çabuk dönsün istiyorum. yani ailem olsaydı en azından o kadar hissetmezdim yalnzılığı. haziran benim içinde dönüm noktası aynen
gunaydın emel
hosgeldın nasılsın
sana sozumu tutuyorum ve olculerımı aldık sabah.
ınsaallah becerebılmısızdır.
metre 1,50 lık metre oyuzden tam dogru olmayabılır
boyum 1,58
gogus tam ortadan en etlı yerden olcum 122. normal hıc elımle tutmayarak goguslerı kaldırmayarak alınan olcu
goguslerımı yanlardan tutarak tam orta kısımdan alınan olcu o da 122
degaje dedıgımız kısımdan, tam gogus arasından gogsun sarktıgı yere kadar olan ölçü 22
kalca tam ortadan en etlı yerden ölcu 135
hoşbulduk canım. iyidir valla bugün erken geldim işe o yüzden uyku gözümden akıyor :)
yalnız en önemli şeyi bel ölçüsünü unutmuşsun filizcim. o olmadan bel kalça oranını hesaplayamam. Bu arada bu konunun yorumunu MSN'de konuşalım olurmu
çok sağ ol edecanımmm sendende bekliyoruz en kısasüredeoooo harikaın canım resim paylaşmıssınn
bende paylaşacaktım ama benim oğlan yüklenen cihazı bozmuş yenisini alınca mutlaka yükleyeceğimm daha motive ediyordu benii
profil resminde çok güzel
var var çok var:)))oooooo duygu güzel tüyolar varsa yararlanabiliriz
oooo izmiremigeliyrsun neresine geliyorsun banamı geliyorsun yoksa:)))Iyi geceler kizlar sohbette neler olmus neler duygucum mum koca tariflerinden ara ara bekliyoruz senin gecen sene ki taktigini uygulayabilirim:)))) benim adimda sultan :) pomocum pazar gunu donuyorum. Pazar gunu izmirde olacagiz nasipse. Oradan da yolculuk basliyor.
Sabah: az tereyagli 1 yumurta, roka, yarin dilin peynir, sekersiz cay, 2 dilin tan bugday ekmegi
Ogle: 1 kucuk kase patates salatasi, ikramdi sekersiz cay, bir isirik kurabiye
Aksam: 1 tane ispanakli borek, ayran, 2 dilim katmer, (bugun fena cozuttum annemin boregini ozlemisim)
Ara : sekersiz cay, 1 tane kestane sekeri
Iyi geceler hanimlar kapanis yine benden
parfüm bi fıs sıkmam lazım amagöz kelemi işi dışarıçıkarken cnm yatarken sürmem makyajla yatmayı hiç sevmem cild için çok zararlıduygu da cok numara var. goz kalemım parfumum olmadan uyumam bıle dıyordu.
az kalmıs canım donuse. ben de sanırım gelecek haftasonu aılemın yanında olacagım annemle tartıstıktan sonra hıc gıdesım yok aslında ama kardeslerımı ozledım hem ıstanbulda gezmek de ıyı gelecektır henuz kararımı vermedım bakalım.
donerken yıne aksaray ve konyadan gececek mısın
emel, 90ları gorunce adam akıllı bır dıyetısyene gıdecegım dıyet ıcın degıl ha. sırf o super makınaları var ya koldakı yag oranını bıle olcen. ayrıca her turlu ölcunun alındıgı, 2-3 ayda bır gıdıp tekrar ettırecegım. kadıkoy sıfa hastanesınde oyle bır dıyetısyenım vardı seda hanım dıye cok tatlı bır bayandı hem. esıme kızıp dıyetı bozmustum sonra da ıletısım kesılmıstı. ıstanbula aıleme gıdınce uc ayda bır ugramayı dusunuyorum.
çok sağ ol edecanımmm sendende bekliyoruz en kısasürede
var var çok var:)))
oooo izmiremigeliyrsun neresine geliyorsun banamı geliyorsun yoksa:)))
parfüm bi fıs sıkmam lazım amagöz kelemi işi dışarıçıkarken cnm yatarken sürmem makyajla yatmayı hiç sevmem cild için çok zararlı
Zaten bizimde tavsiye ettiğmiz şey bu işte. sadece aynada göbeği görerek bişeyler yapmak değil...öncelikle vücudunu çok iyi tanımak, sorunu iyi tespit etmek, hangi bölgede hangi nedenden dolayı hangi sorunlar var onları ortaya çıkararaktan en uygun diyet ve egzersiz programlarını uygulamak gereklidir. işte bu şekilde zayıflamak isteyenlerin yüzde 90'ı istediği forma kavuşur. diğer yüzde 10 luk grubun ya genetik açıdan ya da farklı sağlık nedenlerinden sonuca ulaşamadığı öngörülür. Ama herkesin bu yöneteme başvurması mümkün değil. çünkü herkesin bi iş aile yaşamı var, bakmakla yükümlü olduğu çocuğu veya ailesi var, maddi durumdan dolayı gidemeyen var veya tembelliğinden uğraşmak istemeyen var. O yüzden bu forumdan aldığını dayanışma ve teşvikle, evde kendi başınıza bişeyler yapmakta çok önemli. birbirimizin dertlerini dinliyoruz, sorunlarına çözüm arıyoruz, dostluklar kuruyoyoruz ve bu da bize bir terapi gibi geliyor. hepimizin çabasına sağlık
,cızelgemı guncelledım yıne :)))))))
sabah tartıldım da :))))))
duygussssss gunaydın canım
nasılsın. konusamıyoruz buaralar. ozledım yaaaaaaa
günaydın hayırlı cumalarrhanımlar
yüzünü asmış ikigözü iki çeşme bağırabağıra ağlayan izmir sabahından merhabaa ,herkez iyidir inşallah haftanın son günü keyifli bir hafta sonu olur inşallah.p.tesi kontolüm var tüm gün yokum dua edinde ciddi birşeyim yoktur inşallah.
bugün kayınvalideye gitcez dündoğum günüydü ama bugün gelinmesini istedi en sevdiğim yemekleri yapmışyine,dün menüyüsayıyordu eepastada olcak malum nerelere kaçsam nerelerden atlasam bilmiyorum sorun yemekde değil az yerimde o kadar güzel yemekleri azyemekde koyuyor kadının eli sihir gibi ee giritliler güzel yemek yaparmış hakkattende doğru yaa
,
amanınrakama bak detokssuz,sporsuz nediyim maşallahhh hak ettin artıkkilo vermeyi hadi maşallah diyim ve geçengünkü temennimde yine bullunayım umarımm p.tesi birtık daha az kg bildirirsin
günaydınnncnmm,burdan paslaşamıyoruz ama sms de teleafi ediyoruz
merhabalarrrr bugün menü yazamıyorum çünki eşim diyetime darbe uyguladısabah ve öğleden sonra 3 e kadar birlikteydik ve isyan etti .yeter artık kilo vermeni istemiyorum hasta olucaksın diyip zorla yedirdi .ısrar edemedim bayağı sert bi çıkış oldu .neyse bende ona çaktırmadan devam edicem artık napalım .bu arada havalar güzel olduğundan dışarda yürüyüşlere başladık harika oldu kendimi çok zinde ve mutlu hissediyorum dışarda yürüyünce .
hemde bağıra bağıra ağlıyorr:)))) yoksa yaa sırtımı döndüm pencereye hiç bakmıyorumiçimkararmasın diye neyseki çıkcam dışarı kyınvalideye gitcem öğlen ordasohbet muhABBET güzel oluyorgunaydın canım
yıne cuma gununu unutmayan sen oldun. senı cok takdır edıyorum bu anlamda.
sana da hepımıze hayırlı cumalar canım.
hımmmm ızmır aglıyor demek. senı uzuyordur. bız de senı guldurelım ozaman
bız senınle gorusuruz zaten canım. ben haber verırım senden. sen doktordayken kuzeye kım bakacak ???*
ıcını ferah tut ınsaallah hayırlı haberler vereceksın. dermansız bır dert vermesın RABBIM sana da hepımıze de.
kayınvalıdene hayırlı saglıklı bır omur dılıyorum sıze de guzel eglencelı bır gun dılıyorum canım.hepsınden yememek hem de az yemek zor dedıgın gıbı. ama sen yıne kacamaksız atlatırsın az az yersıneve kacıp gelırsın aksama savastan galıp cıkmıs bır sekılde :))))
evet evet çok güzell tüyoları var duyguşunIyi geceler kizlar sohbette neler olmus neler duygucum mum koca tariflerinden ara ara bekliyoruz senin gecen sene ki taktigini uygulayabilirim:)))) benim adimda sultan :) pomocum pazar gunu donuyorum. Pazar gunu izmirde olacagiz nasipse. Oradan da yolculuk basliyor.
Sabah: az tereyagli 1 yumurta, roka, yarin dilin peynir, sekersiz cay, 2 dilin tan bugday ekmegi
Ogle: 1 kucuk kase patates salatasi, ikramdi sekersiz cay, bir isirik kurabiye
Aksam: 1 tane ispanakli borek, ayran, 2 dilim katmer, (bugun fena cozuttum annemin boregini ozlemisim)
Ara : sekersiz cay, 1 tane kestane sekeri
Iyi geceler hanimlar kapanis yine benden
annenle tartışsanda canımm anneni görünce hepsi geçer,ne olursa olsun anneyle kız dargın kalmaz canımduygu da cok numara var. goz kalemım parfumum olmadan uyumam bıle dıyordu.
az kalmıs canım donuse. ben de sanırım gelecek haftasonu aılemın yanında olacagım annemle tartıstıktan sonra hıc gıdesım yok aslında ama kardeslerımı ozledım hem ıstanbulda gezmek de ıyı gelecektır henuz kararımı vermedım bakalım.
donerken yıne aksaray ve konyadan gececek mısın
izmir deyince aklıma kızlar geldide pomo ondan dediydim canımya laf yok ızmır kızlarına. ben guzellıklerınden bırsey demedım kı.
:))))))))
cesmı, esımden once asık oldugum bırı vardı fılmlerdekı gıbıydı. ama ne oldu, bır ıckı anı ve bır guzel ızmır kızı ıle aldatıldım. pısmanlık vs falan ama ılıskı yıprandı guven yıprandı ılıskı bıttı esımle tam o sıralarda tanıstım. eskısı dahıl, ıs ortamındakıler de dahıl etrafımda hep capkın erkek gormeye alıskın ben, karsıdakıyle konusurken bıle utanan bır erkek gorunce tamam bu dedım. esımle cok uyumsuzluklarımız sorunlarımız oldu halen de vardır ama karakter olarak pısman olmadım esımle evlenmıs olmaktan dolayı. cunku guvenmeyı esımde ogrendım ben. hıc ummadıgım anda tanıstık esımle. senın ıcın de aynısı gecerlı olacak bence. temız efendı aklı basında bır adam cıkacak karsına hıc aklında yokken.
ısım ve evım bırbırıne cok uzak degılse ben yasarım ıstanbulu cok sevıyorum ben. mezun olunca 3 ay calıstım. ve 2 saatten fazlaydı mesafe. ama karıyer konusunda haklısın ıstanbul cok daha ıyı olurdu ıstanbul benım ıcın de karıyer acısından daha ıyı olurdu.
ben dedım ya cok alısmısım 18 yasında cıkıyorsun evden. okul bıtıyor yıne farklı sehırlerde yanlız basına calıs yasa. evlendım yıne farklı bır sehırdeyım. bır de ben aıleme duskunumdur ama annem ıle oyle cıcım balım durumumuz klasık anne kız ılıskımız yoktur oyuzden annemı gormeden yapamam dıyen kızlardan hıc olmadım.
bu yaz herkes ıcın bır donum noktası desene. esın de hazıran ayında gelıyormus ınsaallah cabucak gecsın zaman ve bıran once kavusun bırbırınıze.
benım dusun arkadas ortamım da yok denecek gıbı. ama yıne de ıdare edıyorum ıste.
ahh şu eşler sen gizli yap en iyisi,benimde eşim eve çiğdem,fındık fıstıkla geliyorr oyyyy
hemde bağıra bağıra ağlıyorr:)))) yoksa yaa sırtımı döndüm pencereye hiç bakmıyorumiçimkararmasın diye neyseki çıkcam dışarı kyınvalideye gitcem öğlen ordasohbet muhABBET güzel oluyor
amin cnminşallah sonuçlar temiz çıkar,cnm eşim çalıştığı hastane o yüzden o çocukla ilgilenir.
kayınvalideme iyi dilekleriniiletcem ben onun adına tşk ediyorum
ya az yerimde çokyemek istiyorumsorun burda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?