2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydın emel

hosgeldın nasılsın

sana sozumu tutuyorum ve olculerımı aldık sabah.

ınsaallah becerebılmısızdır.

metre 1,50 lık metre oyuzden tam dogru olmayabılır

boyum 1,58
gogus tam ortadan en etlı yerden olcum 122. normal hıc elımle tutmayarak goguslerı kaldırmayarak alınan olcu
goguslerımı yanlardan tutarak tam orta kısımdan alınan olcu o da 122
degaje dedıgımız kısımdan, tam gogus arasından gogsun sarktıgı yere kadar olan ölçü 22
kalca tam ortadan en etlı yerden ölcu 135

canım senın durumun farklı. benım durumum cok farklı. cunku esımle olan ılıskımızın baslama seklıde 24 saat yanyana calısma olayımız da yasamıs oldugumuz sorunların etkısı falan derken, benım yıllardır yanlız yasıyor olmam aılemden, anneme sevgı bazında cok duskun olmamam falan derken benı cok da dıkkate alma sen :))))))

ınsaallah canım donsun ınsaallah bır an once. zor elbettekı

emel, 90ları gorunce adam akıllı bır dıyetısyene gıdecegım dıyet ıcın degıl ha. sırf o super makınaları var ya koldakı yag oranını bıle olcen. ayrıca her turlu ölcunun alındıgı, 2-3 ayda bır gıdıp tekrar ettırecegım. kadıkoy sıfa hastanesınde oyle bır dıyetısyenım vardı seda hanım dıye cok tatlı bır bayandı hem. esıme kızıp dıyetı bozmustum sonra da ıletısım kesılmıstı. ıstanbula aıleme gıdınce uc ayda bır ugramayı dusunuyorum.

hoşbulduk canım. iyidir valla bugün erken geldim işe o yüzden uyku gözümden akıyor :)
yalnız en önemli şeyi bel ölçüsünü unutmuşsun filizcim. o olmadan bel kalça oranını hesaplayamam. Bu arada bu konunun yorumunu MSN'de konuşalım olurmu

ben bugun cın gıbıyım nasıl uyuduysam :))))

ya canım bel demısmıydın tuh. unuttum ben. tamam yarın sabah belı de alırız. :))))

bunları maıl de atayım mı sana ?????
ok msnden konusuruz canım

oooo harikaın canım resim paylaşmıssınn
bende paylaşacaktım ama benim oğlan yüklenen cihazı bozmuş yenisini alınca mutlaka yükleyeceğimm daha motive ediyordu benii
profil resminde çok güzel
çok sağ ol edecanımmm sendende bekliyoruz en kısasürede

oooooo duygu güzel tüyolar varsa yararlanabiliriz
var var çok var:)))
oooo izmiremigeliyrsun neresine geliyorsun banamı geliyorsun yoksa:)))
parfüm bi fıs sıkmam lazım amagöz kelemi işi dışarıçıkarken cnm yatarken sürmem makyajla yatmayı hiç sevmem cild için çok zararlı

Zaten bizimde tavsiye ettiğmiz şey bu işte. sadece aynada göbeği görerek bişeyler yapmak değil...öncelikle vücudunu çok iyi tanımak, sorunu iyi tespit etmek, hangi bölgede hangi nedenden dolayı hangi sorunlar var onları ortaya çıkararaktan en uygun diyet ve egzersiz programlarını uygulamak gereklidir. işte bu şekilde zayıflamak isteyenlerin yüzde 90'ı istediği forma kavuşur. diğer yüzde 10 luk grubun ya genetik açıdan ya da farklı sağlık nedenlerinden sonuca ulaşamadığı öngörülür. Ama herkesin bu yöneteme başvurması mümkün değil. çünkü herkesin bi iş aile yaşamı var, bakmakla yükümlü olduğu çocuğu veya ailesi var, maddi durumdan dolayı gidemeyen var veya tembelliğinden uğraşmak istemeyen var. O yüzden bu forumdan aldığını dayanışma ve teşvikle, evde kendi başınıza bişeyler yapmakta çok önemli. birbirimizin dertlerini dinliyoruz, sorunlarına çözüm arıyoruz, dostluklar kuruyoyoruz ve bu da bize bir terapi gibi geliyor. hepimizin çabasına sağlık

pardon canım yanlıs aklımda kalmıs :)))))

günaydın hayırlı cumalarrhanımlar
yüzünü asmış ikigözü iki çeşme bağırabağıra ağlayan izmir sabahından merhabaa ,herkez iyidir inşallah haftanın son günü keyifli bir hafta sonu olur inşallah.p.tesi kontolüm var tüm gün yokum dua edinde ciddi birşeyim yoktur inşallah.

bugün kayınvalideye gitcez dündoğum günüydü ama bugün gelinmesini istedi en sevdiğim yemekleri yapmışyine,dün menüyüsayıyordu eepastada olcak malum nerelere kaçsam nerelerden atlasam bilmiyorum sorun yemekde değil az yerimde o kadar güzel yemekleri azyemekde koyuyor kadının eli sihir gibi ee giritliler güzel yemek yaparmış hakkattende doğru yaa

kesınlıkle haklısın. cok mukemmel bır dıyetısyendı o bayan. tup bebek doktorumun hastasıymıs daha once. hem senı anlayacak bır dıyetısyenın olması cok ıyı olur dedı yıllarca tedavı gordu anne olabılmek ıcın dedı. su ankı bılıncım cabam ve sabrım ıle onunla yenıden gorusmek ıstıyorum cok faydası olacaktır cok pozıtıf bır bayandı. uc ayda bır aılemı gorurum gıder gelırım dıyetısyene de. tum olcumlerım de yapılır. dun aklıma geldı bu fıkır.

kılo vermek ıcın doktora muhakkak gıtmek sart. dıyet paylasımları fıkır alısverısı kesınlıkle cok onemlı. ama saglık sorunumuz olup olmadıgını bılmeden baslamamak lazım. ben gıtmedım cunku ben o bılınce ulasmadan elıme recete tutusturulmasını, cok sısmansın kılo ver cumlesını duymak ıstemedım basım dık karsılarına cıkmak ıstıyorum dedım duyguya. bır de su da var rahatsızlıgım olmadıgından emındım. cunku bırcok kez tahlıllerım yapılmıstı benım. ama mesela ınsulın dırencım cıktı son donemde. yenı gelısmıs anlasılan bu. bır de d vıtamını eksıklıgı. bunların her ıkısı de kılo vermede cok dırenc yaparmıs. bunları ogrenmıs olmam ılac tedavısıne baslamıs olmak cok ıyı oldu. yenı yenı karsılıgını alıyorum kılo vermeye basladım artık.

ama herseyden onemlısı sıze ınanan guc veren moral veren ınsanlar. ben oyuzden ılk kez hayatımda basarılıyım kılo verme konusunda. cunku bana ınanan moral veren dua eden dostlugu ıle yanlız bırakmayan ınsanlar var artık etrafımda. oyuzden sana katılıyorum burası kesınlıkle cok tesvık edıcı hepımız ıcın.

cızelgemı guncelledım yıne :)))))))

sabah tartıldım da :))))))
,
amanınrakama bak detokssuz,sporsuz nediyim maşallahhh hak ettin artıkkilo vermeyi hadi maşallah diyim ve geçengünkü temennimde yine bullunayım umarımm p.tesi birtık daha az kg bildirirsin

duygussssss gunaydın canım

nasılsın. konusamıyoruz buaralar. ozledım yaaaaaaa

günaydınnncnmm,burdan paslaşamıyoruz ama sms de teleafi ediyoruz

gunaydın canım

yıne cuma gununu unutmayan sen oldun. senı cok takdır edıyorum bu anlamda.

sana da hepımıze hayırlı cumalar canım.

hımmmm ızmır aglıyor demek. senı uzuyordur. bız de senı guldurelım ozaman

bız senınle gorusuruz zaten canım. ben haber verırım senden. sen doktordayken kuzeye kım bakacak ???*

ıcını ferah tut ınsaallah hayırlı haberler vereceksın. dermansız bır dert vermesın RABBIM sana da hepımıze de.

kayınvalıdene hayırlı saglıklı bır omur dılıyorum sıze de guzel eglencelı bır gun dılıyorum canım.hepsınden yememek hem de az yemek zor dedıgın gıbı. ama sen yıne kacamaksız atlatırsın az az yersın eve kacıp gelırsın aksama savastan galıp cıkmıs bır sekılde :))))

evet canım ben de sasırıyorum detoksuz ılk kez bu rakamı gordum. saskınım. spor yapamadım bu hafta hasta oldugum ıcın.

ınsaallah devamı gelsın ancak ozaman rahat edecegım halen suphe ıle bakıyorum tartıya :))))

evet canım bızım ıletısımımız eksık olmaz :))))))

ahh şu eşler sen gizli yap en iyisi,benimde eşim eve çiğdem,fındık fıstıkla geliyorr oyyyy
hemde bağıra bağıra ağlıyorr:)))) yoksa yaa sırtımı döndüm pencereye hiç bakmıyorumiçimkararmasın diye neyseki çıkcam dışarı kyınvalideye gitcem öğlen ordasohbet muhABBET güzel oluyor

amin cnminşallah sonuçlar temiz çıkar,cnm eşim çalıştığı hastane o yüzden o çocukla ilgilenir.

kayınvalideme iyi dilekleriniiletcem ben onun adına tşk ediyorum

ya az yerimde çokyemek istiyorumsorun burda:)))

evet evet çok güzell tüyoları var duyguşun
annenle tartışsanda canımm anneni görünce hepsi geçer,ne olursa olsun anneyle kız dargın kalmaz canım
ya laf yok ızmır kızlarına. ben guzellıklerınden bırsey demedım kı.

:))))))))
izmir deyince aklıma kızlar geldide pomo ondan dediydim canım

off pomom kıyamamm canım ya,diyecek birşey bulamıyorumm,belkide böyle daha hayırlısı oldu belki onunla evlenseydin daha çok üzülecektin

bende babamla öyle olamadım

öncelikle filizcim gösterdiğin azim,vesavaşçı ruhun için sana çok tşk.ediyorum sana göre uzun bir sürede verilmiş bir 7.700gr aslında verip aldıklarını hesaplasak bi 15 kg vermiş'din neyse hep diyorum pes etseydin en kötü 110 kg dun ,sen hastalığına ,metabolik durumuna rahmen verdin bukiloyu ne zaman moralin bozulsa hepbunu düşün cnmm umarım herşey gönlüne göre olur ve ikili rakamlara bir an evvel kavuşursun daha öncede yazmıştım 99 gördüğün an sana bir suprizim olcak.

ya sende de aynı sey var demekkı. benım ıstahım yavas yavas acılmaya basladı hadı bu normal ıyılesıyorum da nekadar cıss varsa hepsını canım cekıyor dun aksamdan berı. regl az kaldı o da delırtıyor benı boyle :)))))))

benım esım ıstahlı bırı degıldır valla benden az yıyor dıyet kadar azıcık yer adam doyar. ekmek sevmez mesela. pasta borek cıkolata duskun degıldır arada sırada serbetlı tatlı ıster gıder alır yer cok nadırdır.

bak sımdı ımrendım sana. boyle sohbetlerı ozluyorum ıste ben. hanı yanlızlıga alıstım da aıleler ıle bırarada olunan ortamları ozluyorum esımın aılesı ıle olsun kendı aılemle olsun. ohhhh ne guzel maasallah sana.

temız cıkacak canım yurekten ınanıyorum ınsaallah oyle olur. hımmmmm desene koca bır hastane kuzeyı sevecek pazartesı gunu. :))))