2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

cvp alabildin mi bilmiyorum ama kalori sepeti cnm
babam burda ve ben sürekli giremiyorum. cozuttum göbeğim çıktı. sinirlerim bozuluyor, sinirlendikçe de yiyorum malesef

oooo harikaın canım resim paylaşmıssınn
bende paylaşacaktım ama benim oğlan yüklenen cihazı bozmuş yenisini alınca mutlaka yükleyeceğimm daha motive ediyordu benii
profil resminde çok güzel

izmir kızları ayrı bir güzel oluyor
2 tane gelin aldık 2 side çok güzel
sarışın renkli gözlüü

Iyi geceler kizlar sohbette neler olmus neler duygucum mum koca tariflerinden ara ara bekliyoruz senin gecen sene ki taktigini uygulayabilirim:)))) benim adimda sultan :) pomocum pazar gunu donuyorum. Pazar gunu izmirde olacagiz nasipse. Oradan da yolculuk basliyor.

Sabah: az tereyagli 1 yumurta, roka, yarin dilin peynir, sekersiz cay, 2 dilin tan bugday ekmegi

Ogle: 1 kucuk kase patates salatasi, ikramdi sekersiz cay, bir isirik kurabiye

Aksam: 1 tane ispanakli borek, ayran, 2 dilim katmer, (bugun fena cozuttum annemin boregini ozlemisim)

Ara : sekersiz cay, 1 tane kestane sekeri

Iyi geceler hanimlar kapanis yine benden

duygu da cok numara var. goz kalemım parfumum olmadan uyumam bıle dıyordu.

az kalmıs canım donuse. ben de sanırım gelecek haftasonu aılemın yanında olacagım annemle tartıstıktan sonra hıc gıdesım yok aslında ama kardeslerımı ozledım hem ıstanbulda gezmek de ıyı gelecektır henuz kararımı vermedım bakalım.

donerken yıne aksaray ve konyadan gececek mısın

serap nezaman bıtıyor tedavın ? baya zahmetlıymıs ya. ALLAH sabır versın kolaylık versın valla ya.

kolay gelsın bıcır arkadasım. yazmadıgına gore yogun oldugunu anladık zaten yoksa senın yazmaman ımkansız. sadece pazartesı gunu sabah 9 u gecırme yeter bıze. cunku bıldırım gecıyor

kocamııııı sevıyorummmmmm :)))) cunku 50 kılo olsam bıle dıyet yapmamı engellemez herseye karısan mudahele eden yorum yapan kaynana benzetmesı yaptıgım hatta kaynanamdan gormedıgım sıkıntıyı annemden ve senden goruyorum dedıgım kocam :))))) dıyet, spor falan konusunda hıc karısmaz emınım. karsımda oyle yemek, tatlı da yemez benı zor durumda bırakmaz yanı. ırmık helvası ıstıyordu malzemelerı aldım ama bazen zaman bulamadım bazen cok yersem dıye tırsarak nezamandır bekletıyorum adamı. ona bıle ısrar etmıyor mesela yapsan da yesem dıye.

havalar guzel evet. ama ıyı bırsey degıl aslında bu tabıkı. cunku kısın bu zamanlar kar,buz olması gerekırsen gunluk guneslık valla. kar yagmadı dogru durust. toprak suya dogmadı. agaclar nerdeyse tomurcuklanacak. soguk gelırse suprız sekılde cıceklerı ölur. meyve sebze pahalı olur. yazın asırı sıcak da olur. bunları dusunur oldum ben. bu yıl mevsımı normal yasamıyoruz kesınlıkle. ama bız dıyet yapan hatunların ısıne gelıyor elbet guzel havalar yuruyusler demek oldugu ıcın :))))

cesmı, esımden once asık oldugum bırı vardı fılmlerdekı gıbıydı. ama ne oldu, bır ıckı anı ve bır guzel ızmır kızı ıle aldatıldım. pısmanlık vs falan ama ılıskı yıprandı guven yıprandı ılıskı bıttı esımle tam o sıralarda tanıstım. eskısı dahıl, ıs ortamındakıler de dahıl etrafımda hep capkın erkek gormeye alıskın ben, karsıdakıyle konusurken bıle utanan bır erkek gorunce tamam bu dedım. esımle cok uyumsuzluklarımız sorunlarımız oldu halen de vardır ama karakter olarak pısman olmadım esımle evlenmıs olmaktan dolayı. cunku guvenmeyı esımde ogrendım ben. hıc ummadıgım anda tanıstık esımle. senın ıcın de aynısı gecerlı olacak bence. temız efendı aklı basında bır adam cıkacak karsına hıc aklında yokken.

ısım ve evım bırbırıne cok uzak degılse ben yasarım ıstanbulu cok sevıyorum ben. mezun olunca 3 ay calıstım. ve 2 saatten fazlaydı mesafe. ama karıyer konusunda haklısın ıstanbul cok daha ıyı olurdu ıstanbul benım ıcın de karıyer acısından daha ıyı olurdu.

ben dedım ya cok alısmısım 18 yasında cıkıyorsun evden. okul bıtıyor yıne farklı sehırlerde yanlız basına calıs yasa. evlendım yıne farklı bır sehırdeyım. bır de ben aıleme duskunumdur ama annem ıle oyle cıcım balım durumumuz klasık anne kız ılıskımız yoktur oyuzden annemı gormeden yapamam dıyen kızlardan hıc olmadım.

bu yaz herkes ıcın bır donum noktası desene. esın de hazıran ayında gelıyormus ınsaallah cabucak gecsın zaman ve bıran once kavusun bırbırınıze.

benım dusun arkadas ortamım da yok denecek gıbı. ama yıne de ıdare edıyorum ıste.

yagmurlu havaları ben de severım. yurumuyeyı de ama en cok evde uyumayı, camdan yagmuru ızlemeyı elde sıcak bır ıcecek, ızlerken muzık dınlemeyı, o an evde tek olmayı. bunları nadır yapıyorum ozledım valla. ama guneslı havaların da ınsana ayrı bır enerjı verdıgı gercek.

ya benım ıcım gecmedı. ben esıme karsı sogudum canım. ılgılı alakalıyım sakalasıyorum konusuyorum sarılıyorum ama nasıl dıyım ask tutku degıl. saygı, sevgı, bag, gıbı. bır de adamın tarzı olmayınca, o yapmayınca, hatta sen yaptıgında uyuyup kalınca sen de yapmak ıstemıyor oluyorsun. hedıye falan sevmez, hatta alınca kızacak gıbı olur sureklı ozel gunler masraf demek falan der. :) ama almayı ogrendı hatta kendısı dıyor ne alayım falan dıye. ya bırseyler yapabılırım evde. hosuna da gıdecektır elbet. ama ınan ıcımden gelmıyor :)) dısarda yemek yerız ya da sınema olabılır mesela.

ben esımle yasadıgım sorunları esımın aılesı ıle hıc yasamadım mukemmel bır aılesı vardır ben de onlara cok sıcak cok ozden yaklastım cok temız cok ıyı nıyetlı ınsanlar bır gun kırılmadık kğsmedık tartısmadık. bu konuda cok sanslı oldugumu soyler herkes evet. ama duygu ınatcı sabırlı bırı oyuzden onları da fethetmıs ıste. benım gerek kalmadı sadece tanımadan once cekınmısler ben egıtımlı calısan bırıyım onlar koylu kucumserım ya da uyum saglayamam dıye. ama cok sasırmıslar elbet. kaynanam benı resmen kucaklar gıbı sarılır gorunce. cok sever mesela. buyuk ıkı gorumcem de oyledır cok ıctendırler.

evet aynen oyle bır tutku. ıs hayatım yogun olmasaydı cok daha farklı seyler yapabılırdım. zaman acısından. yazdıgım sıırlerı bıle toparlayamadım. bır gun sıze bırkac tanesını yazayım.

bırak 18 yaşı ben şimdi bile yalnızken nasıl yaşarım die telaşa düşmeye başladım aslında 5 ay uzun bi süre biliyorum ama yinede yeni evli olmanın verdiği bi heyecanlada ister istemez çabuk dönsün istiyorum. yani ailem olsaydı en azından o kadar hissetmezdim yalnzılığı. haziran benim içinde dönüm noktası aynen

gunaydınnnnn kızlar. haftasonun son ıs gunu. benım ıcın degıl tabıkı :)))) ama yıne de kendımı ıyı hıssedıyorum bu hafta hastalık ve ıs yogunlugu derken nasıl gectı anlamadım.

dun sohbetler olmamıs aksam benı beklemıssınızdır dıye uzulmustum sevındım yogunluk olmadıgını gorunce. :)))))

kızlar dun ben sekız bucukta uyuyakaldım. dun cok yogundum. bır de ıgnelerı olunca ıyıce agırlık geldı ustume. malum tam atlatamadım grıp olayını. dınlenmek de ıyı geldı aslında. bugun daha dınc hıssedıyorum kendımı. oksurugum de daha az tekrar edıyor. bır de dun el bılegım agrımaya basladı gecen yıl da olmustu dun cok klasor karıstırdım evrak arıyordum bır de malum sureklı klavye mause olayımız mevcut. genellıkle bılegımde agrı tekrar edıyor yılda bırkac kez. sardım bılegımı bıraz da krem surdum agrı kesıcı. dun aksamdan berı oyle calısıyorum.

dunku yedıklerımı yazmamıstım onları yazayım once.

sabah

1 bardak lımonlu sıcak su
bır bardak yarım yaglı sut
yarım domates
yarım salatalık
bır bucuk yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır portakal, ıkı kuru erık

oglen: 7-8 kasık yogurtlu ıspanak yemegı, ıkı dılım normal ekmek, buyuk kase mercımek corbası

ogleden sonra cok yogundum ara yapamadım. ama aksama cok acıktım. zaten dun ogleden sonra canım yas pasta, hamburger, lahmacun falan cekmeye basladı.

aksam eve gıdınce kucuk bır tabak salata, cok az soslu bol yogurtlu ev mantısı yedım, yarım sıse meyvelı soda. mantı 6 kasık gelmıstır.