- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.861
hava çok güzel yani güneşli ama soğuk ama olsun aydınlık olsunda isterse soğuk olsun,bugün dışarı çıkasım var sabah itibariyle regl'de başladı güzelce değerlendireyim
hatun senııııııııııı cok ozledım. anladın sen
bukadar olur ya. tam telefonu elıme aldım sana mesaj yazıyordum baktım kı asagıda ısmın var. gunaydın canımmmmmm nasılsın
günaydınnn kızlarr herkez iyidir inşallahh valla geçmişde yazılar birikmiş ama geridönup okumayı üşeniyorumm..
dün tüm enerjimi bitiresiyekadar temizlik yaptım,üstüne bir dünya ütü,üstüne yemek yaptım sonuç çok şiddetli baş ağrısı neyseki bugün iyiyimm ev temiz yıkancakçamaşır yok ütü yok.
dünkü menüm:
sadeceakşam :kremalı mantar çorbası küçük boykase(kendimyaptım)
sınırsız salata
2 kaşık makarna,2 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek
üstüne az sütlüşekersiz kahve 2 küp çikolta ile
sinyal aldım geldim:))) bende özledimm yaa
bugün iyiyimm içimde kelebekler uçuşuyor böyle güneşli havayı görünce 1 ay sonra gelecek baharı aklıma geliyor sen nasılsın geçmişe bakmadım varmı magazin haberi??
ikgünlerde güzel rakam görüyorum son 3 gün hapa başlıyorum eski kg dönüyorum bu sefer elimden geleni yapcam almamak içinburda azıcık gunes var ama cok soguk. dun falan da cok soguktu tekrar kar gelebılır ohhhhh ne guzel mıs gıbı hava cık gez canım dolas. regl de gelmıs. ohhh sen spor bır rakam gorursun bence.
AMİN.. ya çok yorgundum günsonunda ve felaketbi bAŞ ağrısı vardı ben ilaç taraftarıda değilim yani dibine kadar acıçekerim ama ilaç içmem gittim uyudum kendime geldimmm... eee kaç kg ay gweçmiş sayfa bakamıcam kgler aldıkg kg verdi kimi kutlAYIMbız ıyıyız canım. sesın solugun cıkmadı. gece de gırmemıssın. ALLAH kabul etsın orucunu. evını de gule gule kırlet. cok yorucu olmustur ya kıyamam sana.
ikgünlerde güzel rakam görüyorum son 3 gün hapa başlıyorum eski kg dönüyorum bu sefer elimden geleni yapcam almamak için
AMİN.. ya çok yorgundum günsonunda ve felaketbi bAŞ ağrısı vardı ben ilaç taraftarıda değilim yani dibine kadar acıçekerim ama ilaç içmem gittim uyudum kendime geldimmm... eee kaç kg ay gweçmiş sayfa bakamıcam kgler aldıkg kg verdi kimi kutlAYIM
almıssındır sen emınım
Oyyyyyy ne guzel kelebekler ucuyorken sen de dısarıya gunese uc ozamanBenım yerıme bolca yuru gunes al oglunu mıncır bır sahıl turlaaaaaa
Magazınsel haber yok canım. Ben ıyıyım ++ oldum ama neselıyım garıptır kı.hatta bugun yenı cıcı elbısemı gıydım. Mart sonunda ıstanbula fuara gıdecegım patron demıs. Kendıme bırı sade bırı şık uygun guzel elbıse buldum netten. Oburu buyuk almısım degısıme gıdecek ama dıgerını gıydım resım eklerım gorursun.
Magazınsel olarak aklıma gelen hanı narın vardı bızım grupta. O hamıleymıs. Onu gordum tesadufen.
cızelgeye bakabıldın mı ??? cemrem ve karabıber cok guzel kılo verdıler. genel olarak ++ dayız cogumuz.
berıvan ortalarda yok. baldamlası da yok. genel olarak herkesın esı ıle huzursuzluk yasadıgı bır hafta olmus. onun dısında aklımda kalanlar neslı telefonunu yaptıracakmıs ya da alacakmıs yenı. erce mutlu mesut yazdı esı ıle arası duzelmıs. haftaya tartılıp soyleyecek. aklımda kalanlar bunlar canım.
anlıyorum canım. hapa ılk basladıgım hafta bende de degısıklık oluyor hemen.
ayyyyy oructan dolayı mı oldu oyle bas agrısı. cok gecmıs olsun. bılmezmıyım senı, dogumda bıle ıgne ılac almamıssın sancı cekmıssın soylemıstın. acıya cok dayanıklısın valla.
aslında hava burdada soğuk gibibilmiyorum neslidenalalım haberleri pencereden baktım ama bilmiyorumyinede..
Kız sen doymadınmı elbiseye ulen amma yaptın alışveriş kızım onlar seneye olmucak sana yüklenme bu kadarr bak ben bu yıl fazlaalmadım biliyorum diğer yıl daha zayıf olcam(inşallah) kız gitti bütün maaş:))) şaka şakafeda olsun arkadaşıma gülegüle giyyyy ama senden bir rica var düşeş fiyat bulursan küçük bedenbir elbisealman ama öyle 38 bedenn değil en azından 40-42 beden hırs yaparsın kapının arkasına as hepgör gelipgittikçe seneye kışın belki girersin içinee
hadi yaa allah analı babalı büyütsün sağsalim kucağına alır inşallah
resim bekliyorumm göreyimelbiseyi
OO KUTLUYORUM VEREN ARKADAŞLARIMII MAŞALLAH SİZE
YOKOLAN ARKADAŞLARIM AMAN TOPİKDEN UZAKLAŞMAK YARAMIYOR BAKIN BEN ŞUAN 60LARDA OLABİLİRDİMM SONUÇ 67,5KG
NESLİ SENİ BİLMİYORUMAMA BEN TELEFONSUZ YAPABİLİYORUM GEÇEN YILUZUNBİR SÜRE TELEFON KULLANMADIM
ERCEM ÇOK SEVİNDİMMM HERŞEYİN DÜZELMESİNEEE SANA İÇİMDEKİ KELEBEKLERİN YARISINI YOLLUYORUMM
VE EŞİYLE SORUNOLANDİĞER ARKADAŞLARIM BOŞVERİN BENDE YAŞIYORUM ESKİDEN TAKARDIM ŞİMDİ TAKMIYORUM İYİ HUYLARI AĞIRLIK BASIYOR ZAMAN KÖTÜ EMİNİM EŞLERİMİZ MÜKEMMEL KİŞİLER DÖVMÜYRSA SÖVMÜYORSA ALDATMIYORSAKÖTÜ ALIŞKANLIKLARIYOKSA O EŞ İYİ EŞDİR
ORUÇDAN DOLAYI HERHALDE YADA YORGUNLUK ARTI ORUÇ
Günaydın kızlar, nasılsınız? Ne güzel denk geldik, uzun zaman aradan sonraDuygucum özledim seni be yaw hemşerim Allah kabul etsin orucunu, dün çok yormuşsun kendini, bugün fazla yüklenme, regl de olmuşsun, oohhhh değerlendirirsin sen şimdi bu dönemi
Pomocum elbise giymişsin bugün, yeni cicilerin hayırlı olsun, ben de fotoğraf istiyoruuummmDuyguşum havayı sormuş ama ben daha evden çıkmadım Bugün öğleden sonra çok yoğun, o yüzden biraz yayılıp enerji topluyorum şimdi Bu arada sizinle karşılaşmak ta ballı börek oldu:)
amin canım..cnm diğer günler keyif yapabilmek için mecburdum yüklenmeyegünaydın kızlar, nasılsınız? Ne güzel denk geldik, uzun zaman aradan sonraDuygucum özledim seni be yaw hemşerim Allah kabul etsin orucunu, dün çok yormuşsun kendini, bugün fazla yüklenme, regl de olmuşsun, oohhhh değerlendirirsin sen şimdi bu dönemi
Pomocum elbise giymişsin bugün, yeni cicilerin hayırlı olsun, ben de fotoğraf istiyoruuummmDuyguşum havayı sormuş ama ben daha evden çıkmadım Bugün öğleden sonra çok yoğun, o yüzden biraz yayılıp enerji topluyorum şimdi Bu arada sizinle karşılaşmak ta ballı börek oldu:)
amin canım..cnm diğer günler keyif yapabilmek için mecburdum yüklenmeye
evet yaayok seyehat yok hastane derken denk gelemedikk bende özledimmm
neslişş bu hafta spora yüklenmemiz lazımm pomo hanım hadi diyorum sizde ufak ufak totoyukaldırsanızz birşey yapmaya başlasanız
hava açık ama soğuk gib olsun kat kat giyinip gezcem inşallahhh:)))
amin canım..cnm diğer günler keyif yapabilmek için mecburdum yüklenmeye
evet yaayok seyehat yok hastane derken denk gelemedikk bende özledimmm
neslişş bu hafta spora yüklenmemiz lazımm pomo hanım hadi diyorum sizde ufak ufak totoyukaldırsanızz birşey yapmaya başlasanız
hava açık ama soğuk gib olsun kat kat giyinip gezcem inşallahhh:)))
ÇALIŞANLAR İÇİNŞART BEN EVDEYDİM EVDEDE EV TELEFONU ONLa İDARE ETTİM BEKAR OLSAM YAPAMAZDIM AMA YAŞLANIYORUM GALİBA HERÇGEN YIL ALIŞKANLIKLARIMI DEĞİŞTİRİYORUMDuygucum ben de telefonsuz yapıyorum ama başkaları yapamıyor:)) Bugün öğleden sonra katılmam gereken bir organizasyon var, geçen hafta aramışlar haber vermek için ama tel kapalı olunca ulaşamamışlar, sonra eşime ulaşıp ona bilgi vermişler. Tabi eşim de bunu unutmuş, dün toplantı arasında söyledi bana:)) Böyle aksilikler olabiliyor. Bir de ailemle arada iletişim kurmak için iyi oluyor. Buradayken çok sorun değil ama seyahatteyken olmazsa olmaz gibi bir şey. Yakın zamanda yine iş için şehir dışına çıkacağım gibi görünüyor. Dur şimdi bunları düşünmeyeyim, düşünmesi bile yoruyor valla
pazar gunu yurudum cumartesı aksam da yurudum ama az tabıkı. haklısın totosları cok yaydık. ev ısı,mısafır, ıs yorgunlugu, grıp dıyoruz ama bu bedenler hıc bahane kabul etmıyor valla.
Senin hastane işleri bitti çok şükür, darısı benim başıma. Araya onu da sıkıştırmam lazım. Bu hafta kesinlikle totoların kalkması lazım, zaten başka türlü kilo veremiyoruz biz. Hele benim stres nedeniyle iştahım acayip açık, çok tehlikeli çookk, verdiğim kiloları geri almamam lazım. Sen çık bence de, hava açıksa problem olmaz, gerçi İzmir işte kapalı bile olsa güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?