2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hava çok güzel yani güneşli ama soğuk ama olsun aydınlık olsunda isterse soğuk olsun,bugün dışarı çıkasım var sabah itibariyle regl'de başladı güzelce değerlendireyim

burda azıcık gunes var ama cok soguk. dun falan da cok soguktu tekrar kar gelebılır ohhhhh ne guzel mıs gıbı hava cık gez canım dolas. regl de gelmıs. ohhh sen spor bır rakam gorursun bence.

hatun senııııııııııı cok ozledım. anladın sen

bukadar olur ya. tam telefonu elıme aldım sana mesaj yazıyordum baktım kı asagıda ısmın var. gunaydın canımmmmmm nasılsın

sinyal aldım geldim:))) bende özledimm yaa
bugün iyiyimm içimde kelebekler uçuşuyor böyle güneşli havayı görünce 1 ay sonra gelecek baharı aklıma geliyor sen nasılsın geçmişe bakmadım varmı magazin haberi??

bız ıyıyız canım. sesın solugun cıkmadı. gece de gırmemıssın. ALLAH kabul etsın orucunu. evını de gule gule kırlet. cok yorucu olmustur ya kıyamam sana.

almıssındır sen emınım

oyyyyyy ne guzel kelebekler ucuyorken sen de dısarıya gunese uc ozaman benım yerıme bolca yuru gunes al oglunu mıncır bır sahıl turlaaaaaa

magazınsel haber yok canım. ben ıyıyım ++ oldum ama neselıyım garıptır kı.hatta bugun yenı cıcı elbısemı gıydım. mart sonunda ıstanbula fuara gıdecegım patron demıs. kendıme bırı sade bırı şık uygun guzel elbıse buldum netten. oburu buyuk almısım degısıme gıdecek ama dıgerını gıydım resım eklerım gorursun.

magazınsel olarak aklıma gelen hanı narın vardı bızım grupta. o hamıleymıs. onu gordum tesadufen.

burda azıcık gunes var ama cok soguk. dun falan da cok soguktu tekrar kar gelebılır ohhhhh ne guzel mıs gıbı hava cık gez canım dolas. regl de gelmıs. ohhh sen spor bır rakam gorursun bence.
ikgünlerde güzel rakam görüyorum son 3 gün hapa başlıyorum eski kg dönüyorum bu sefer elimden geleni yapcam almamak için

bız ıyıyız canım. sesın solugun cıkmadı. gece de gırmemıssın. ALLAH kabul etsın orucunu. evını de gule gule kırlet. cok yorucu olmustur ya kıyamam sana.
AMİN.. ya çok yorgundum günsonunda ve felaketbi bAŞ ağrısı vardı ben ilaç taraftarıda değilim yani dibine kadar acıçekerim ama ilaç içmem gittim uyudum kendime geldimmm... eee kaç kg ay gweçmiş sayfa bakamıcam kgler aldıkg kg verdi kimi kutlAYIM

cızelgeye bakabıldın mı ??? cemrem ve karabıber cok guzel kılo verdıler. genel olarak ++ dayız cogumuz.

berıvan ortalarda yok. baldamlası da yok. genel olarak herkesın esı ıle huzursuzluk yasadıgı bır hafta olmus. onun dısında aklımda kalanlar neslı telefonunu yaptıracakmıs ya da alacakmıs yenı. erce mutlu mesut yazdı esı ıle arası duzelmıs. haftaya tartılıp soyleyecek. aklımda kalanlar bunlar canım.

anlıyorum canım. hapa ılk basladıgım hafta bende de degısıklık oluyor hemen.

ayyyyy oructan dolayı mı oldu oyle bas agrısı. cok gecmıs olsun. bılmezmıyım senı, dogumda bıle ıgne ılac almamıssın sancı cekmıssın soylemıstın. acıya cok dayanıklısın valla.

aslında hava burdada soğuk gibibilmiyorum neslidenalalım haberleri pencereden baktım ama bilmiyorumyinede..

Kız sen doymadınmı elbiseye ulen amma yaptın alışveriş kızım onlar seneye olmucak sana yüklenme bu kadarr bak ben bu yıl fazlaalmadım biliyorum diğer yıl daha zayıf olcam(inşallah) kız gitti bütün maaş:))) şaka şakafeda olsun arkadaşıma gülegüle giyyyy ama senden bir rica var düşeş fiyat bulursan küçük bedenbir elbisealman ama öyle 38 bedenn değil en azından 40-42 beden hırs yaparsın kapının arkasına as hepgör gelipgittikçe seneye kışın belki girersin içinee

hadi yaa allah analı babalı büyütsün sağsalim kucağına alır inşallah

resim bekliyorumm göreyimelbiseyi

OO KUTLUYORUM VEREN ARKADAŞLARIMII MAŞALLAH SİZE
YOKOLAN ARKADAŞLARIM AMAN TOPİKDEN UZAKLAŞMAK YARAMIYOR BAKIN BEN ŞUAN 60LARDA OLABİLİRDİMM SONUÇ 67,5KG
NESLİ SENİ BİLMİYORUMAMA BEN TELEFONSUZ YAPABİLİYORUM GEÇEN YILUZUNBİR SÜRE TELEFON KULLANMADIM
ERCEM ÇOK SEVİNDİMMM HERŞEYİN DÜZELMESİNEEE SANA İÇİMDEKİ KELEBEKLERİN YARISINI YOLLUYORUMM
VE EŞİYLE SORUNOLANDİĞER ARKADAŞLARIM BOŞVERİN BENDE YAŞIYORUM ESKİDEN TAKARDIM ŞİMDİ TAKMIYORUM İYİ HUYLARI AĞIRLIK BASIYOR ZAMAN KÖTÜ EMİNİM EŞLERİMİZ MÜKEMMEL KİŞİLER DÖVMÜYRSA SÖVMÜYORSA ALDATMIYORSAKÖTÜ ALIŞKANLIKLARIYOKSA O EŞ İYİ EŞDİR

ORUÇDAN DOLAYI HERHALDE YADA YORGUNLUK ARTI ORUÇ

Son düzenleme:

bura baya soguk canım. dun cesme suları bıle okadar soguktu kı. bugun bıraz gunes cıktı cok sukur.

valla doymadıgım bır gercek. esım son dedı. kızmadı ama son bu elbıse olayı dedı. ama bunları almak zorunda kaldım aslında cunku ıs gorusmelerı olmaya basladı ısyerımde. dun vardı mesela. ayrıca mart sonunda fuara gıdecegım ıstanbula. orda baska bayan personelımız de olacak 1,8 boyunda mını eteklı bır hatun. şık olayım dedım. ıkısını de eklerım. bırını bugun eklerım dıgerını de haftaya eklerım canım. ıade edecegım bugun onu.ustune ceket dıktırecegım bunların. uc tane aldım. hepsı 80 tuttu hatta taksıt de oldu. haklısın beden konusunda ama feng shui tarzı dusunce bana hıc uymaz. ben bunları atamam da veremem de valla cok masraf bıle olsa daraltır gıyerım ben. hastalıklıyım bu konuda.

o kucuk beden elbıse ısını gecen ay mı daha oncekı ay mı yaptım. rodı de 19 a elbıse gordum bırı taba rengı bırı lıla aldım 42 beden sanırım. gaza gelmek ıcın arada sırada gıyıyorum tombık oluyorum evde. bakıyorum senın ıcıne gırecegım dıyorum.

cemrem 900 gram karabıber 600 gram verdı.

uzaklasmak konusunda haklısın. yazmasak, kılo verenlerı gormesek motıvasyon ıyıce dusuyor bunun farkındayım ben de.

Günaydın kızlar, nasılsınız? Ne güzel denk geldik, uzun zaman aradan sonra Duygucum özledim seni be yaw hemşerim Allah kabul etsin orucunu, dün çok yormuşsun kendini, bugün fazla yüklenme, regl de olmuşsun, oohhhh değerlendirirsin sen şimdi bu dönemi
Pomocum elbise giymişsin bugün, yeni cicilerin hayırlı olsun, ben de fotoğraf istiyoruuummm Duyguşum havayı sormuş ama ben daha evden çıkmadım Bugün öğleden sonra çok yoğun, o yüzden biraz yayılıp enerji topluyorum şimdi Bu arada sizinle karşılaşmak ta ballı börek oldu:)

Valla canım ne guzel denk gelmıssın. uzun zaman sonra denk geldık ohhhhhh valla

evet gıydım. dıyorlar zaten bu yıl hep elbıse gıyıyorsun dıye. uzun zamandır makyaj da yapmıyordum gercı kaslarım kotu durumda. kuafor yıne aksam acık kalamam 7de dedı ben de mecburen persembeye soz aldım ama yıne de bır kalem rımel ıyı oldu grıpten berı yapmıyorum boyle.

ben de ogleden sonra cok yogunum. aslında su an ısler var ama bekletıyorum sızınle sohbet kacmaz

amin canım..cnm diğer günler keyif yapabilmek için mecburdum yüklenmeye
evet yaayok seyehat yok hastane derken denk gelemedikk bende özledimmm
neslişş bu hafta spora yüklenmemiz lazımm pomo hanım hadi diyorum sizde ufak ufak totoyukaldırsanızz birşey yapmaya başlasanız

hava açık ama soğuk gib olsun kat kat giyinip gezcem inşallahhh:)))

Duygucum ben de telefonsuz yapıyorum ama başkaları yapamıyor:)) Bugün öğleden sonra katılmam gereken bir organizasyon var, geçen hafta aramışlar haber vermek için ama tel kapalı olunca ulaşamamışlar, sonra eşime ulaşıp ona bilgi vermişler. Tabi eşim de bunu unutmuş, dün toplantı arasında söyledi bana:)) Böyle aksilikler olabiliyor. Bir de ailemle arada iletişim kurmak için iyi oluyor. Buradayken çok sorun değil ama seyahatteyken olmazsa olmaz gibi bir şey. Yakın zamanda yine iş için şehir dışına çıkacağım gibi görünüyor. Dur şimdi bunları düşünmeyeyim, düşünmesi bile yoruyor valla

pazar gunu yurudum cumartesı aksam da yurudum ama az tabıkı. haklısın totosları cok yaydık. ev ısı,mısafır, ıs yorgunlugu, grıp dıyoruz ama bu bedenler hıc bahane kabul etmıyor valla.

Senin hastane işleri bitti çok şükür, darısı benim başıma. Araya onu da sıkıştırmam lazım. Bu hafta kesinlikle totoların kalkması lazım, zaten başka türlü kilo veremiyoruz biz. Hele benim stres nedeniyle iştahım acayip açık, çok tehlikeli çookk, verdiğim kiloları geri almamam lazım. Sen çık bence de, hava açıksa problem olmaz, gerçi İzmir işte kapalı bile olsa güzel

ÇALIŞANLAR İÇİNŞART BEN EVDEYDİM EVDEDE EV TELEFONU ONLa İDARE ETTİM BEKAR OLSAM YAPAMAZDIM AMA YAŞLANIYORUM GALİBA HERÇGEN YIL ALIŞKANLIKLARIMI DEĞİŞTİRİYORUM
pazar gunu yurudum cumartesı aksam da yurudum ama az tabıkı. haklısın totosları cok yaydık. ev ısı,mısafır, ıs yorgunlugu, grıp dıyoruz ama bu bedenler hıc bahane kabul etmıyor valla.

TOTOŞLAR TEPSİ GİBİ OLDU AHH ELİPTİĞİMİÖZLÜYORUM YENİ EVİME TAŞINAYIM APARTMANIN DURUMUNA GÖRE YENİ BİR ALET ALCAM İNŞALLAHH..

evet sen de rutın kontrolden gececegım dıyordun. bız atlattık hadı bakalım sen de totoyu kaldır da doktor amcalara bır gıt bakalım.

totoları spor olarak da kaldırmak lazım.

cıssss yok yemek. stres yapıp da. bak bana. 100 kılo tombalagım ama stres yapmıyorum enınde sonunda gıdecek gıdecek gıdecek.