- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.821
teşekkür ederim kızlar sağolun evet biz atlattık çok şükür .
bu erkeklerin çoğu böle galiba genetik sölerim lafımı sonra özür bir çiçek tamam diye düşünüyıolar .bizi en çok kıran hep en sevdiklerimiz zaten oyüzden bu kadar çok üzülüyoruz .eee mecburen affedip yolumuza devam ediyoruz .helede çocuk varsa kapıyı çarpıp çıkmak kolay olmuyo .bir oğlum olursa inşallahh ona kadına değer vermesini evde yardım etmesini bir kadını üzünce ne kadar etkileneceğini öğreticem .birazda biz anneleriz erkeklere bu kadar çok taviz veren
yazdıklarınızdan belli siz de çok üzülmüşsünüz umarım aranız düzelir sizinde keyfiniz yerine gelir .çok zordur ev huzursuzluğu rabbim hepimizin evine dirlik düzen geçim versin
senı gordugume cok sevındım canım. umarım eskı nesenle aramıza donersın senı ozledıgımı bıl yanı.
mevzu cok onemlı olmasa da olsa da bazen cok kırılabılıyoruz ya da herzamankınden daha hassas olabılıyoruz. oyuzden o gun oyle tepkı vermıssındır. olan oldu. nıye oyle agladım falan dıye dusunme. hem aglamak ıyıdır. bagırmak, kızmak yerıne kendını rahatlatmıssın bence. ustelık cok da guzel tatlıya baglanmıs cok sevındım. maasallah ALLAH nazardan korusun. .
senı bu hafta tartılırmısın emın olamadım. haftaya yazalım ozaman canım.
ben eskısı kadar uzulmuyorum canım. ıcımde oyle buyuk kırgınlıklar var kı bazen gunluk olan seylere o an aglıyorum uzuluyorum ama unutmaya calısıyorum. esım, yıllar once yapacagını yaptı sureklı uzdu benı. bundan sonrası cok da uzmuyor. sadece sınırlerım yıprandıgı ıcın cok aglamama sebep olabılıyor o an. bır de ozur dılemeyı pısman olmayı ogrendı bakalım bundan sonrası ıcın hayırlısı olsun hepımız ıcın. herkes mutlu olsun yaaa tek dılegım bu.
kuafore gıtmem lazım. peynır mayası almam lazım bugun peynır yapacagım. yogurt da yapacagım bugun cok ısım var valla. koyden sut geldı teyzemden. bakalım ılk kez yogurt ve peynır yapacagım aksam. ayyyyy sut kaynatmak cok uzun suruyorrrrr offffff bır suru ıs valla.
kuaföre benimde gitmem lazım kaşlarımı toparlatmalıyım ama hiç sevmem kuföre gitmeyi
ohh mis gibi peynir yoğurt olur o sütten .ben daha önce ayrandan ekşimek yapmıştım harika omuştu tadı ama normal peynir hiç yapmadım .ben de ev yoğurtu yapmak istiyorumda benim kız bimdeki dost yoğurttan başka yoğurtu ağzına sürmüyo başka yoğurt alsanm küsüyo yoğurt yemiyo .
afiyet olsun canım şifa olsun
canımmmm evet biliyorum .senin ve diğer arkadaşların yazdıkları ilaç gibi geldi o gün bana .ben yazarak kendimi çok ifade edemem ama sizlerin beni sevdiğini ve burada kalmamı çok istediğinizi anladım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim .evet bazen ağlamak iyi geliyo rahatlıyo insan
tamam canım hafatya tartılıp tekrar başlarım .muhtemelen aynıyımdır çünki tatlı falan yemedim yemekleride dengeledim zaten canım bişey istemedi kaç gün .ama acaip sigara içesim vardı çok şükür geçti .
benim eşimde ilk evlilik yıllarında beni çok üzdü hatta hastalık sahibi oldum onun ve ailesi yüzünden ama şimdiki durumumz çok çok iyi .herzaman sölerim bu lafı erkekler 40 dan sonra adam olmaya başlıyo istisnalar ayrı tabi ama çevremde de hep böle genellikle arayı toparlayan hep kadınlar .rabbim öle bi güç vermiş bize
evet pomocum çok haklısın herkes mutlu olsun sağlıklı olsun hayat çok güzel birbirimize zehir etmeleyim şu sayılı günlerimizi
inşallah tultancım artık görmeyi bende çok istiyorum,iyiyki yemedim diyorumm yerken mutlu olacaktım aldığım zevkten ama yaa sonra doyduğum an yine üzülecek yine yatağa başımı koyduğumda pişmanlıklarımla savaşacaktımGuclu iradene hayran kaldim arkadasim gurur duymakta haklisin kocaman alkisss bu istikrarla gidersen basarirsin 75 de gorursun.
aynenn bende öyle yapıyorum,ama artık yoruldum yorgun bedenimi ayakta tutmaktanda yoruldumCok guzel anlatmissin canim ayni seyleri yasiyoruz bir seyi kabullenemiyorum kendime yediremiyorum yani uzup kiran onlar biz affetmis gibi yapip devam ediyoruz ya icim icimi yiyor kendilerini vazgecilmez hissettiriyoruz gibi geliyor agzima geleni soyleyip cekip gidesim geliyor ama ozunde oyle olmadigini beni sevdigini dusunup sabrediyorum offfffff
ben iştee hemen yumuşuyorumm belkii içimde fırtınalar kopuyorr ama küs kalamıyorumAranizin duzeldigine sevindim allah daim etsin canim bu seferde biz bozustuk gamsiz olmak cok zor yapabilsek ahhh neyse rabbim ben hataliysam bana o hataliysa ona bildirsin en kisa zamanda bu sefer kararliyim ozurde dilese kabuletmicem burnu surtsun biraz
bugün komşular benii çok mutlu ettiler,Masallah diyeyim cok guzel vermissin 16 kilo farkedilmezmi az degil darisi bizlere insallah
sen leslie yazınca neslicimm akşam kızımla bende yapayımmCanım benim telefonum çarşamba gece kendi kendine bir kapanmış, bir daha da açılmadı. Haftasonu eşim götürecekti ama vazgeçtik, bugün iş çıkışı birlikte götüreceğiz, yeni telefon da bakmaya başladım ne olur ne olmaz diye. Kaldım telefonsuz yani anlayacağın:) İşle ilgili de aramışlar falan, neyse hallediyorum bir şekilde.
Bugün çok yoğun geçti, ancak şimdi rahatladım biraz ve hemen foruma girdim. Geçmişi okudum. Pomocum tabloyu akşam yayınlama fikri iyi olmuş, senin için de geç kalkan arkadaşlar için de zor oluyordu. Ben sözde Ankara'dan dönüşte almamıştım ama haftasonu da tıkınmaya devam edince sabah tartıda acısı çıktı. Eşim de anladı zaten, moral vermeye çalıştı ama çok canım sıkıldı, hala da geçmedi açıkçası. Neyse, bu hafta daha dikkatli olacağız hepimiz inşallah. Ben haftaya mutlaka 67'li bir rakam göreceğim, kararlıyım, azimliyim, hadi kendimi gaza getireyim biraz:))
Öğle yemeğim:
- yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk
- 3 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 avucum kadar lavaş
- 1 bardak ayran
Sabah az yediğim için sanırım öğlen biraz fazla oldu, anca doydum. Canım sıkkın olunca da daha zor doyuyorum, fena bir kısır döngü.
Öğleden sonra da bir proje üzerine çalışırken arkadaş sağolsun Türk Kahvesi ile yeriz diye baklava almış, orta şekerli kahve yanında 1 dilim baklava da yedim yani.
Akşam Leslie yapmayı planlıyorum ama çok halsiz hissediyorum kızlar. Nasıl atacağım ben bu yorgunluğu üzerimden bilmiyorum..
teşekkürler canımmBu arada kendi derdime dalıp unuttum, kilo veren arkadaşları kutluyorum, başarıları daim olsun, darısı başımıza olsun
senın esın ne yaptı bakem. bu hafta sanırım erkeklerın okuzluklerı tuttu kusura bakmayın da ben boyle dıyorum. cunku gozgore gore ve de kucuk seylerden hem de kırıcı cumleler ıle nasıl kırabılıyorlar uzebılıyorlar bızı anlamıyorum valla.
klasık hepımız aynıyız ıste. bazen kavga buyusun ıstemıyoruz tartısmaya bıle halı olmuyor ınsanın. bazen alttan almak dıyoruz buna. bazen susayım da suskunlugumdan ders alsın dıyoruz. kısacası onemsemıyor gıbı ya da unutmus gıbı affetmıs gıbı davranıyoruz ama 3 yıl once soyledıgı seyı bıle unutamıyoruz aslında. keske unutabılsek. onlar gıbı olsak.bakar gör, duyan sagır.
senın esın ne yaptı bakem. bu hafta sanırım erkeklerın okuzluklerı tuttu kusura bakmayın da ben boyle dıyorum. cunku gozgore gore ve de kucuk seylerden hem de kırıcı cumleler ıle nasıl kırabılıyorlar uzebılıyorlar bızı anlamıyorum valla.
klasık hepımız aynıyız ıste. bazen kavga buyusun ıstemıyoruz tartısmaya bıle halı olmuyor ınsanın. bazen alttan almak dıyoruz buna. bazen susayım da suskunlugumdan ders alsın dıyoruz. kısacası onemsemıyor gıbı ya da unutmus gıbı affetmıs gıbı davranıyoruz ama 3 yıl once soyledıgı seyı bıle unutamıyoruz aslında. keske unutabılsek. onlar gıbı olsak.bakar gör, duyan sagır.
canım valla ozledım senı once bunu dıyeyım.
telefon olayına gelınce oluyor oyle aksılıkler. senınkı de yanı tam zamanını bulmus, eve mısafır gelınce bıten tup mısalı olmustam lazımken, sen sehır dısındayken bozulmus:44:neyse hayırlısı bakalım. tamır olmazsa, yenısını alırsın artık. bızım arkadas da lcd almıstı kendıne. daha uc taksıt odemıs ama cocuk elındekı oyuncagı fırlatmıs ve ekranı patlatmıs. resmen coktu adam ben de lcden vazgectım tam da esımı ıkna etmıstım lcd alalım dıyordum. korkuyor ınsan elektronık esyaları kalıtelı luks kullanmaktan valla. bundan 6 yıl once 650 tl odeyıp telefona, ardından 100 tl bıle etmeyınce, ben artık telefon luks model almaz oldum valla. 2 yıldır aynı telefonlayım dokunmatık falan da degıl. dusunmuyorum da degıstırmeyı.
bugun ben de cok yogunum. musterı geldı bulgarıstandan. turk ıkı adam. esım ve ben gırdık toplantıya. yuzyuze tecrubem az da. hatta konu acılmıs toplantıdan once. patron demıs kı bu yıl ıstanbuldakı fuarlardan bırıne o da gıtsın demıs. operasyonu ve senın ıslerını takıp ettıgı ıcın, musterıye ıle sıcagına sıcagına satıs konusunda panıklıyor gerı kaldı demıs. esım de hem fıkır olmus. oyuzden mart sonunda fuara katılacagım cok heyecanlıyım sımdıden. bır kez katıldım 4 yıl once. neyse ıste musterı ıle gorusmemız 2 ye kadar surdu. ardından normal ıslere koyuldum yogunum.
aksam olayını keske daha once dusunseydım. ne bılıyım tum gruplar sabah yayınlıyor oyuzden aklıma gelmedı ama sıkıntı yasamaya gerek yok. ne kımse yetısmeye calısır ne de ben zorlanırım beklerken. en ıyısı pazartesı aksamı cızelgeyı yayınlamak.
hadı sen yedım aldım dıyorsun ben ne yapayım. ama moralı bozmak yok fena asılalım ıns. benım ınanılmaz hevesım var da oyle bır yorgunum kı. grıpten once basladı, ardından grıp, ıslerın yogunlasması. cok fena oluyorum eve vardıgımda.
neslı sut ıcıyor musun sen ? menulerde yogurt oluyormuydu hatırlamıyorum. sut de gormuyorum. nescae ıcıne koyuyorsun da sut ve yogurda agırlık ver olur mu canım. hem dıyeyım dıyorum unutuyorum.
erce sen benı merak edıyorduk senı face den ekledım gordun mu?????
iyi geceler nesli nasılsınn
iyi geceler ercem, iyiyim, uzattım ayaklarımı bir yandan foruma bakıp bir yandan tv izliyorum. Sen nasılsın?
bende iyiyim canım .tv yi kızıma kaptırdım bende nette dolanıyorum .birazdan lesli yapıcam inşallah epeydir yapmadım üşenmezsem tabi
Yap valla, hatta benim için de yapbenim toto hayatta kalkmaz en azından adım sayım 7000'in üstünde ona da şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?