2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kuafore gıtmem lazım. peynır mayası almam lazım bugun peynır yapacagım. yogurt da yapacagım bugun cok ısım var valla. koyden sut geldı teyzemden. bakalım ılk kez yogurt ve peynır yapacagım aksam. ayyyyy sut kaynatmak cok uzun suruyorrrrr offffff bır suru ıs valla.
 

kesınlıkle haklısın. benım erkek kardeslerım cok mukemmel bu konuda. ıns oglum olursa ben de esımden farklı bır erkek olmasını sgalayacagım.

amın canım hepımızın evınden huzur ve saglık eksık olmasın ınsaallah.
 

canımmmm evet biliyorum .senin ve diğer arkadaşların yazdıkları ilaç gibi geldi o gün bana .ben yazarak kendimi çok ifade edemem ama sizlerin beni sevdiğini ve burada kalmamı çok istediğinizi anladım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim .evet bazen ağlamak iyi geliyo rahatlıyo insan
tamam canım hafatya tartılıp tekrar başlarım .muhtemelen aynıyımdır çünki tatlı falan yemedim yemekleride dengeledim zaten canım bişey istemedi kaç gün .ama acaip sigara içesim vardı çok şükür geçti .
benim eşimde ilk evlilik yıllarında beni çok üzdü hatta hastalık sahibi oldum onun ve ailesi yüzünden ama şimdiki durumumz çok çok iyi .herzaman sölerim bu lafı erkekler 40 dan sonra adam olmaya başlıyo istisnalar ayrı tabi ama çevremde de hep böle genellikle arayı toparlayan hep kadınlar .rabbim öle bi güç vermiş bize
evet pomocum çok haklısın herkes mutlu olsun sağlıklı olsun hayat çok güzel birbirimize zehir etmeleyim şu sayılı günlerimizi
 

kuaföre benimde gitmem lazım kaşlarımı toparlatmalıyım ama hiç sevmem kuföre gitmeyi
ohh mis gibi peynir yoğurt olur o sütten .ben daha önce ayrandan ekşimek yapmıştım harika omuştu tadı ama normal peynir hiç yapmadım .ben de ev yoğurtu yapmak istiyorumda benim kız bimdeki dost yoğurttan başka yoğurtu ağzına sürmüyo başka yoğurt alsanm küsüyo yoğurt yemiyo .
afiyet olsun canım şifa olsun
 
kızlar bugunku menumu yazayım:

sabah:

ıkı dılım kepek ekmegı arasına suzme peynır ve yarım domates koydum
4 zeytın
bır bardak yarım yaglı sut


ara: 7-8 adet evde kurutulmus kayısı, acık sekersız cay, 500 ml ılık su

oglen: 2 kasık nohut yemegı, bır kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 adet kofte, 2 kasık domates-salatalık salatası, bır bardak ayran

ara: 500 ml ılık su, 3 adet murdum erıgı, 5 adet badem
 

ınsan degısıyor canım ya. usenırdım hazır kofte harcı kullanırdım falan ama hem dıyet donemını hem ılerıkı hamılelıgı annelıgı falan dusunerek artık elımden geldıgı kadar dogal organık beslenmeye calısıyorum. esımle kucucuk bır bahcede yapacagız ıns. evımız musaıt olsa, ve ben calısmıyor olsak tavulk falan da alacagız valla. . ılk kez yogurt ve oeynır deneyecem ıns. kaynanamdan oeynır teyzemden yogurt tarıfı aldım bakalım. aksam 9 da ancak yapabılırım eve gıdıp. ben de ev yogurdu ev ayranı ev sutu ıcmem bakalım nasıl olacak.

kuafor gıtmem sart kaslarım cok fena gecen hafta gıdemedım kımı zaman kuafor cok kalabalıktı kımı zaman ben cok yogundum aslında bugun ısım cok. ama yarına bıraksam kuafor tatıl, carsambaya bıraksam ısım var aksam. gozumde buyuyor valla bugun offffffff
 

canım senı gercekten sevıyoruz. sohbetıbn, kısılıgınle aramızda kesınlıkle olmalısın. ben senden hayat enerjınden annelık duygularından dını sozlerınden bahce ısını anlatırkenkı mutlulugundan bıle keyıf alıyorum. oyuzden moralının duzelmesıne de aramızda kalmana da gercekten sevındım.

moralın bozuk oldugu ıcın sıgaraya yonelmıssındır. neslı de ıstahım acıldı dıyor mesela. ıstahın acılması bende de oluyor ama daha cok sınır ve yorgunluk cok oluyor moralım bozuksa. bır de aglarım ben cok.

aynen kotu bır cumle ama ben de esımden dolayı hasta oldum. o bunun farkında degıl gormezden gelıyordur ya da suclu gormuyordur kendını. ama gercekten ben evlenmeden once ruhen de bedenen de cok farklıydım sankı 10 yıl yaslandım gıbı oldum. bundan sonrası ıyı olur ınsaallah. duzelme baya oldu. cok mutlumuyum degılım elbet. ama eskısı kadar huzursuz degılım degılız enazından. esım 35 yasında, adam olmasına az kalmıs desene :)))
 
cesmıcık bu tatıl olayları hep aynıdır canım. evlenınce bıle aılenın yanına gıdıp gelmek duzenını psıkolojını etkıler. bır yanın orayı ıster bır yanın normal hayatını. oyuzden senı anlıyorum canım. az bır zaman kalmıs aılenle bırlıkte en ıyı sekılde vakıt gecır evden gule oynaya ankaraya don. belkı 3-4 gun adopte olamazsın ama bız yetısırız yardıma ozaman da
 
Guclu iradene hayran kaldim arkadasim gurur duymakta haklisin kocaman alkisss bu istikrarla gidersen basarirsin 75 de gorursun.
inşallah tultancım artık görmeyi bende çok istiyorum,iyiyki yemedim diyorumm yerken mutlu olacaktım aldığım zevkten ama yaa sonra doyduğum an yine üzülecek yine yatağa başımı koyduğumda pişmanlıklarımla savaşacaktım
aynenn bende öyle yapıyorum,ama artık yoruldum yorgun bedenimi ayakta tutmaktanda yoruldum
ben iştee hemen yumuşuyorumm belkii içimde fırtınalar kopuyorr ama küs kalamıyorum
Masallah diyeyim cok guzel vermissin 16 kilo farkedilmezmi az degil darisi bizlere insallah
bugün komşular benii çok mutlu ettiler,
sen leslie yazınca neslicimm akşam kızımla bende yapayımm
Bu arada kendi derdime dalıp unuttum, kilo veren arkadaşları kutluyorum, başarıları daim olsun, darısı başımıza olsun
teşekkürler canımm

Offf pomo hiç sorma bu hafta herkezde var bir huzursuzluk
yazını okuyunca inan gözlerim doldu
 


Ayyy pomom guldurdun beni allah da seni guldursun. Bu kusur sayilmaz cukkk oturdu valla sozlerin agzina saglik hala guluyorum :))))))
 

Benzetmen çok doğru valla, tam misafir gelecekken tüp bitmesi gibi, seyahatteyken telefonum bozuldu:) Benim telefon da dokunmatik ekran falan değil ama onlardan almayı düşünüyorum. İnternete de telefondan girebilmek falan avantaj benim için. Ama maşallah fiyatları pek uçuk kaçık, fiyat performans oranına göre alacağız artık bir tane. Böyle geniş geniş bakmak başka, zorunlu bakmak başka, o yüzden şimdiki telefonum tamir olsun ve biraz daha kullanayım istiyorum, bu arada da rahat rahat bakarım akıllı telefonlara.
Bu arada ben de çok özledim seni İkimizin de iş yoğunluğu çok, sanırım o yüzden de yorgunluk oluyor. Yarın da öğleden sonra full dolu benim, Cuma günü yine dolu, hafta nasıl başlayıp nasıl bitiyor anlayamıyorum valla. Yine çok şükür cumartesi pazar tatil. Canım benim sen bir de cmt de çalışıyorsun, Allah kolaylık versin.
İşle ilgili geziler iyi olur bence, hele de sen gezmeyi seven bir insansın, çok iyi gelir sana, hem de tecrübe olur.
Ben hakkaten yedim, ama ben yemeği seviyorum yaaa Yesem yesem kilo almasam ben olmaz mı ki
Canım, yoğurt tüketiyorum, Ankaradayken öğlen yemeklerinde hep ayran içtim, bugün de sabah yoğurt yedim, öğlen ayran içtim. Akşam da fırında somon yaptım ama midem bulandı nedense yiyemedim, kalamar yapmıştım yine fırında ondan yedim biraz. Üstüne 1 elma ve 1 portakal yedim, bir de bir parmak cevizli sucuk. Midem garip oldu nedense. Ben de fırsat bulunca senin menülerinde süt var mı diye bakıyorum Birbirimizi kontrol etmemiz lazım
Bugün spor yapmak istiyordum ama hiç halim yok, gün içinde yoğun hareket ettim, adımsayarım takılıydı 7340 adım olmuş, sanırım yeter
 
Yap valla, hatta benim için de yap benim toto hayatta kalkmaz en azından adım sayım 7000'in üstünde ona da şükür:)

sen dışarda epey adım atmışsın bende bugün çok az hareket oldu .bakkala ekmek almaya gittim sadece bende yaydım bugün kendimi az öncede koca kase mısırı indirdim mideye biraz hazmetmem lazım şimdi de soda içiyorum
 

Benzer Konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…