- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.841
sabah:
2 dlm ekmek
maydanoz
3 zeytin
peynir
1 tatlı kaş. çokokrem
şekersiz çay
öğle:
bi kase çorba
2 büyük et köftesi
4 kaş. pilav
bol limonlu salata
4 kaş.yoğurt
ara:
şekersiz nescafe
4 kuru kayısı
6 fındık
akşam:
bi kase çorba
salata
2 köfte
1 bardak ayran
activite:
wii oyun konsolu ile 30 dk. egzersiz
jiiilian michael level 1
2 lt su
2 form çayı
2.ci form çayı şimdi içicem
cemrem gunaydın nasılsın, bırncılık nasıl gıdıyor bakayım
senın menulerını duzenlı ve guzel buluyorum. ufak tefek kacamaklar oluyor ama gozume de batmıyor. buarada ıcımızde kendını yaymayıp spor yapan tek sensın bu konuda da cok takdır edıyorum senı.
sadece tavsıyem, oglenkı yedıgınden farklı bır menu olsun aksamkı. mesela sebze olmalı, ya da baklıyat. ozaman daha dogru bır beslenme seklı oluyormus sadece dıyet anlamında degılmıs.
Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Neredeyse 4-5 gündür doğru dürüst nete giremedim. Ailemin yanına gittim bazı sebeplerden dolayı, iş yerinde müthiş bi yoğunluk var, eşimle ister istemez uzaklığın getirdiği bi stresmi bilmiyorum ama tartışmalarımız oldu. yani zor bi haftayı bitirdim. bugünde özel bazı işlerim vardı izin aldım derken epey bi yorucuydu son günler benim için. Ama moral olarak iyiyim kendimi kötü hissetmiyorum. HErşey yoluna girecek eminim.Bu arada ben epey geride kaldım forumda, inşallah yeni hafta ile birlikte yağlar erimiş, moraller düzelmiş kimsede hastalık dert kalmamıştır.
Pomomcum inşallah gribinden eser kalmamıştır ayrıca yarın sabah güne senle başlayıp MSN'de kilo verdiğini duymak harika gelecektir bana
Nesli Ankaradan dönmüştü sanırım, inşallah kazasız belasız dönmüş güzel bi seminer geçirmişsindir canım. döndüğünde tartıldınmı bilmiyorum ama umarım eksilerde çıkmıştır.en azından almadığını ümit ediyorum
Duygucum sohbetini çok özledim. Günlerdir sana sormak daha doğrusu danışmak istediğim bi iki konu var. denk geldiğimizde düşüncelerini almak için sabırsızlanıyorum :)
Gelin kızımız Nurtengeçen eski arkadaşlarımla bir araya geldim ve senin bana izlememi önerdiğin aşk filmi vardı ya onun konusu açıldı iyiki izlemişim yoksa herkes ayıplayacaktı beni çünkü çok güzel filmdi gerçekten.. teşekkür etmeyi unuttum sana
teşekkür ederim cnm benim
eşim bile tebrik etti kilo vermeme çok motive edici bişey yahu
tavsiyeni dikkate alıcam
aslında akşam çok acıkmıyorum da
geceye doğru bünyem isyan etmesin diye aynı şeyleri yiyorum
oldu cnm tabiiki bundan sonra dediğini uygulucam
Ayyy pomom guldurdun beni allah da seni guldursun. Bu kusur sayilmaz cukkk oturdu valla sozlerin agzina saglik hala guluyorum :))))))
inşallah tultancım artık görmeyi bende çok istiyorum,iyiyki yemedim diyorumm yerken mutlu olacaktım aldığım zevkten ama yaa sonra doyduğum an yine üzülecek yine yatağa başımı koyduğumda pişmanlıklarımla savaşacaktım
aynenn bende öyle yapıyorum,ama artık yoruldum yorgun bedenimi ayakta tutmaktanda yoruldum
ben iştee hemen yumuşuyorumm belkii içimde fırtınalar kopuyorr ama küs kalamıyorum
bugün komşular benii çok mutlu ettiler,
sen leslie yazınca neslicimm akşam kızımla bende yapayımm
teşekkürler canımm
Offf pomo hiç sorma bu hafta herkezde var bir huzursuzluk
yazını okuyunca inan gözlerim doldu
evet gördüm canım maşallahınn varpek hoş hatunsun ayol bütün güzeller bizim topikte buluşmuş
İyi geceler hanimlar
Bu erkekleri anlayan beri gelsin hic bisey olmamis gibi davraniyor ya deli oluyorum. Ben pas vermiyorum biraz dan ozur turlari baslar ama vazgecmek yok :)))))
Bugun
Sabah: 1 dilim cavdr ekmegi, 2 tane sigara boregi, domates, salatalik, 1 ince dilim kasar, sekersiz cay
Ara: bitki cayi
Ogle: ince bir dilim kek, 1 fincan kahve
Ara: yarim ayva
Aksam: 1 kepce corba ezogelin, 6 kasik kiymali kabak yemegi, 2 dilim cvdar ekmegi, salata
45 dk bisiklet, 10 dk egzersiz yaptim.
İyi geceler, tatli ruyalar
merhaba arkadaşlarrr
kızlar ben bugün nete girip menümü yazamıcam öğlen eşimle babamlara gidicez
eşimin orda dükkan ile ilgili işi var orda kalması gerekiyo onunla bende gidicem
babamlarda pc yok başka kimsede yok girip yazayım((
bulmuşum babamlara gitmenin fırsatını kaçırırmıyım hiç ama nasipse yarın akşam bugün ve yarının menüsünü yazarım
sizi biliglendirmek istedim inş kaçamak yapmıcam helede ----- leri gördükten sonra
hımmmmm ne guzel aıle zıyaretı. ben de hem esımın aılesını hem kendı aılemını ozledım. bu haftasonu ve gelecek haftasonu seyahat gorunebılır bıze. her ıkı tarafa da 3-4 aydır gıtmedık. bız onları onlar da bızı ozluyor. cok guzel plan olmus. sana hayırlı yolculuklar dılıyorum canım. nezaman donersın tahmınen ?? haftaya burdamısın ???
kacırma tabıkı fırsatı. ohhhhh ne guzel maasaallah.
kacamaksız ve guzel eglencelı bır seyahat dılıyorum sana.
Benzetmen çok doğru valla, tam misafir gelecekken tüp bitmesi gibi, seyahatteyken telefonum bozuldu:) Benim telefon da dokunmatik ekran falan değil ama onlardan almayı düşünüyorum. İnternete de telefondan girebilmek falan avantaj benim için. Ama maşallah fiyatları pek uçuk kaçık, fiyat performans oranına göre alacağız artık bir tane. Böyle geniş geniş bakmak başka, zorunlu bakmak başka, o yüzden şimdiki telefonum tamir olsun ve biraz daha kullanayım istiyorum, bu arada da rahat rahat bakarım akıllı telefonlara.
Bu arada ben de çok özledim seniİkimizin de iş yoğunluğu çok, sanırım o yüzden de yorgunluk oluyor. Yarın da öğleden sonra full dolu benim, Cuma günü yine dolu, hafta nasıl başlayıp nasıl bitiyor anlayamıyorum valla. Yine çok şükür cumartesi pazar tatil. Canım benim sen bir de cmt de çalışıyorsun, Allah kolaylık versin.
İşle ilgili geziler iyi olur bence, hele de sen gezmeyi seven bir insansın, çok iyi gelir sana, hem de tecrübe olur.
Ben hakkaten yedim, ama ben yemeği seviyorum yaaaYesem yesem kilo almasam ben olmaz mı ki
Canım, yoğurt tüketiyorum, Ankaradayken öğlen yemeklerinde hep ayran içtim, bugün de sabah yoğurt yedim, öğlen ayran içtim. Akşam da fırında somon yaptım ama midem bulandı nedense yiyemedim, kalamar yapmıştım yine fırında ondan yedim biraz. Üstüne 1 elma ve 1 portakal yedim, bir de bir parmak cevizli sucuk. Midem garip oldu nedense. Ben de fırsat bulunca senin menülerinde süt var mı diye bakıyorumBirbirimizi kontrol etmemiz lazım
Bugün spor yapmak istiyordum ama hiç halim yok, gün içinde yoğun hareket ettim, adımsayarım takılıydı 7340 adım olmuş, sanırım yeter
evet aile denince bende özlem oluyo ailem ist içinde ama gidemiyorum
buldum fırsat değerlendireyim dedim
cm ya yarın ya daa ertesi gün gelicem eve eşimin işlerine bağlı da fazla kalmaz zaten
en geç nasipse cuma akşamı burdayım
ohh ne güzel sende seyahate çıkıcan demek git cnm biraz moral oluyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?