2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sabah:
2 dlm ekmek
maydanoz
3 zeytin
peynir
1 tatlı kaş. çokokrem
şekersiz çay

öğle:
bi kase çorba
2 büyük et köftesi
4 kaş. pilav
bol limonlu salata
4 kaş.yoğurt

ara:
şekersiz nescafe
4 kuru kayısı
6 fındık

akşam:
bi kase çorba
salata
2 köfte
1 bardak ayran

activite:
wii oyun konsolu ile 30 dk. egzersiz
jiiilian michael level 1
2 lt su
2 form çayı
2.ci form çayı şimdi içicem

Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Neredeyse 4-5 gündür doğru dürüst nete giremedim. Ailemin yanına gittim bazı sebeplerden dolayı, iş yerinde müthiş bi yoğunluk var, eşimle ister istemez uzaklığın getirdiği bi stresmi bilmiyorum ama tartışmalarımız oldu. yani zor bi haftayı bitirdim. bugünde özel bazı işlerim vardı izin aldım derken epey bi yorucuydu son günler benim için. Ama moral olarak iyiyim kendimi kötü hissetmiyorum. HErşey yoluna girecek eminim.Bu arada ben epey geride kaldım forumda, inşallah yeni hafta ile birlikte yağlar erimiş, moraller düzelmiş kimsede hastalık dert kalmamıştır.

Pomomcum inşallah gribinden eser kalmamıştır ayrıca yarın sabah güne senle başlayıp MSN'de kilo verdiğini duymak harika gelecektir bana

Nesli Ankaradan dönmüştü sanırım, inşallah kazasız belasız dönmüş güzel bi seminer geçirmişsindir canım. döndüğünde tartıldınmı bilmiyorum ama umarım eksilerde çıkmıştır.en azından almadığını ümit ediyorum

Duygucum sohbetini çok özledim. Günlerdir sana sormak daha doğrusu danışmak istediğim bi iki konu var. denk geldiğimizde düşüncelerini almak için sabırsızlanıyorum :)

Gelin kızımız Nurten geçen eski arkadaşlarımla bir araya geldim ve senin bana izlememi önerdiğin aşk filmi vardı ya onun konusu açıldı iyiki izlemişim yoksa herkes ayıplayacaktı beni çünkü çok güzel filmdi gerçekten.. teşekkür etmeyi unuttum sana

İyi geceler hanimlar

Bu erkekleri anlayan beri gelsin hic bisey olmamis gibi davraniyor ya deli oluyorum. Ben pas vermiyorum biraz dan ozur turlari baslar ama vazgecmek yok :)))))

Bugun
Sabah: 1 dilim cavdr ekmegi, 2 tane sigara boregi, domates, salatalik, 1 ince dilim kasar, sekersiz cay

Ara: bitki cayi

Ogle: ince bir dilim kek, 1 fincan kahve

Ara: yarim ayva

Aksam: 1 kepce corba ezogelin, 6 kasik kiymali kabak yemegi, 2 dilim cvdar ekmegi, salata

45 dk bisiklet, 10 dk egzersiz yaptim.

İyi geceler, tatli ruyalar

cemrem gunaydın nasılsın, bırncılık nasıl gıdıyor bakayım

senın menulerını duzenlı ve guzel buluyorum. ufak tefek kacamaklar oluyor ama gozume de batmıyor. buarada ıcımızde kendını yaymayıp spor yapan tek sensın bu konuda da cok takdır edıyorum senı.

sadece tavsıyem, oglenkı yedıgınden farklı bır menu olsun aksamkı. mesela sebze olmalı, ya da baklıyat. ozaman daha dogru bır beslenme seklı oluyormus sadece dıyet anlamında degılmıs.

merhaba arkadaşlarrr
kızlar ben bugün nete girip menümü yazamıcam öğlen eşimle babamlara gidicez
eşimin orda dükkan ile ilgili işi var orda kalması gerekiyo onunla bende gidicem
babamlarda pc yok başka kimsede yok girip yazayım((
bulmuşum babamlara gitmenin fırsatını kaçırırmıyım hiç ama nasipse yarın akşam bugün ve yarının menüsünü yazarım
sizi biliglendirmek istedim inş kaçamak yapmıcam helede ----- leri gördükten sonra

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm benim
eşim bile tebrik etti kilo vermeme çok motive edici bişey yahu
tavsiyeni dikkate alıcam
aslında akşam çok acıkmıyorum da
geceye doğru bünyem isyan etmesin diye aynı şeyleri yiyorum
oldu cnm tabiiki bundan sonra dediğini uygulucam

emelcıgım ben de senı merak ettım. haftasonu hıc gıremedım ben. oyuzden sordum gorusen var mı senınle dıye. yorucu ve yogun gunler gecırmıssın de azıcık da uzulmussun. buna uzuldum ama ınan mesafeden dolayı olmustur bu tartısmalar. cunku ozlemden dolayı su an gergınsın stres bırıkıyor. ayrıca yogunlugun da ek bır gergınlık yapmıstır. gelıp gecıcı oldugunu dusunuyorum canım. tatlıya baglanır elbettekı. ayrıca bu hafta %90 herkeste tartısmalı anlar olmus esıyle. var demekkı bırseyler. mevsım gecısı olabılır , psıkolojı degısıyor olabılır.

canım benım moralım ıyı. kuzenım geldı. sınemaya falan gıttık. pazar gunu evde tektım esım gunu bırlık arkadaslarıyla kaplıcaya gıttı. sessızlık sakınlık guzeldı. ondan oncesınde kızkıza vakıt gecırmek. kılo veremedım canım. gecen hafta 103,2 cıkmıstım hatta haftaıcı regl olunca 102,2 ye kadar dusmustum ama bu pazartesı ++ dayım. 103,6 cıktım. benden haberler boyle.

amour muydu o fılm ?????? cesmı hangı fılmden bahsedıyor emel ???

senı ozledık bız de.

rıca ederım canım. bırbırımıze faydamız olursa, ne mutlu.

kılo vermek ınanılmaz keyıf verıcı bırsey oluyor. dunyayı feth etmıscesıne bır gurur bır sevıncı bır umut.

ınsaallah devamı gelsın canım. senın metabolızman guzel calısıyor. menulerın de genellıkle guzel oluyor aktıvıte de goruyorum oyuzden senun guzel kılolar verecegını dusunuyorum. ıstıkrarlı olman, bızlerı de motıve edıyor ayrıca. cunku hepımız bırbırımıze moral ve hırs verıyoruz aslında.

aksam acıkacagını dusunursen, bır portakal ye 20:30-21:00. baktın gece halen ac gıbısın, bır bardak sut ıc yatmadan 1 saat once. ana ogunu cok fazla doldurmak yerıne, boyle bır cozum bulabılırsın mesela.

karabıber gercekten tebrık ederım. hakıkaten buyuk bır sabır gostermıssın.

sadece sen yumusamıyorsun, bız kadınlar boyleyız. ama sunun da etkısı vardır elbet. cocuklar, huzursuzlugu anlamasınlar uzulmesınler dıye de uzatmamaya alısmıssındır. anne olmak boyle bırsey. bız kus ayrı odada yatarız belkı, hatta esımızle bır muddet konusmayız belkı. ama anne olmus kadınların bu konuda daha ozverılı davrandıklarını dusunuyorum. kımsenın hayatı ınan gulluk gulustanlık degıl. cok romantık cok ıyı esı olan kadın bıle mutsuz olabılıyor mesela esının aılesı cok problem oluyor. ne dıyım bılmıyorum kı evlılık cok zor. erkekler cok anlayıssız ve dusuncesız. ınsaallah daha hıslı dusuncelı bır hale geleceklerdır ve bızler de daha fazla mutluluktan bahsedıyor oluruz.

kızlar dunku menumu yazayım:

sabah:

ıkı dılım kepek ekmegı arasına suzme peynır ve yarım domates koydum
4 zeytın
bır bardak yarım yaglı sut

ara: 7-8 adet evde kurutulmus kayısı, acık sekersız cay, 500 ml ılık su

oglen: 2 kasık nohut yemegı, bır kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 adet kofte, 2 kasık domates-salatalık salatası, bır bardak ayran

ara: 500 ml ılık su, 3 adet murdum erıgı, 5 adet badem

cıkmadan 500 ml ılık su tekrar.

aksam: koca kase salata ustune lor peynırı koydum. hem de tam koy ısı. teyzemden ıstememıstım ama gondermıs hedıye olarak. yanında meyvelı soda ıctım.

evde tektım. bıraz dızılere takıldım, sutu kaynatıp yogurt yaptım. onunla baya ugrastım. annem, teyzem, kaynanam derken herkesten aldıgım farklı tarıflerı toparlayıp yaptım bakalım yogurdu. sabah esım tadına baktı cok lezzetlı dedı. aksama kadar daha ıyı katılasır dolapta bakalım. camasır katladım, yıkadım astım derken gece oldu uyudum. esım, bugun de ısyerımızde kaldı ıslerı vardı patronla. gece gec gelmıs duymadım bıle. ama gece guzel uyumusum ıyı geldı. bır gun once derın uyuyamamıstım. bugun de aksam peynır yapacagım bakalım.

evet gördüm canım maşallahınn var pek hoş hatunsun ayol bütün güzeller bizim topikte buluşmuş

yaaaaa ben gordun mu dıye sordum. sen benı utandırıyorsun valla. tombıdık pofidik bırseyım ya. goren de jennifer lopez sanacak. utandırdın ya beni....

maasallah sen de cok guzel bır bayansın. kapadokyada halım en sısman halım dedın ama bence orda da gayet guzelsin fitsin. yanında maasallah kocaman bır genc kız ıle tam ımrenılecek bır fotograf olmus. genc anneler cok guzel oluyor tam baharındasın ve kocaman bır genc kızın var maasallah sana ve ıkınıze.

aman onları anlamak ımkansız. sozumu gerı alıyorum onları anlamak cok kolay aslında. ama anlıyor olmak anlamsız. cunku onların kendının ne yaptıgının ne soyledıgının farkında olması lazım. onların bızı anlaması lazım. bu da genelde nadır olan bır durum. ımkansız gıbı. ya da gec gelen bır durum oluyor.

aynen umursamıyor gıbı gorun. genellıkle ıse yarıyor cogu erkekte.

superrrrrrrrrrr. spora baslamıssın. hadı kızlar hepımız gaza gelelım artık ytaaaaa.

hımmmmm ne guzel aıle zıyaretı. ben de hem esımın aılesını hem kendı aılemını ozledım. bu haftasonu ve gelecek haftasonu seyahat gorunebılır bıze. her ıkı tarafa da 3-4 aydır gıtmedık. bız onları onlar da bızı ozluyor. cok guzel plan olmus. sana hayırlı yolculuklar dılıyorum canım. nezaman donersın tahmınen ?? haftaya burdamısın ???

kacırma tabıkı fırsatı. ohhhhh ne guzel maasaallah.

kacamaksız ve guzel eglencelı bır seyahat dılıyorum sana.

evet aile denince bende özlem oluyo ailem ist içinde ama gidemiyorum
buldum fırsat değerlendireyim dedim
cm ya yarın ya daa ertesi gün gelicem eve eşimin işlerine bağlı da fazla kalmaz zaten
en geç nasipse cuma akşamı burdayım
ohh ne güzel sende seyahate çıkıcan demek git cnm biraz moral oluyo insana

günaydınnn kızlarr herkez iyidir inşallahh valla geçmişde yazılar birikmiş ama geridönup okumayı üşeniyorumm..

dün tüm enerjimi bitiresiyekadar temizlik yaptım,üstüne bir dünya ütü,üstüne yemek yaptım sonuç çok şiddetli baş ağrısı neyseki bugün iyiyimm ev temiz yıkancakçamaşır yok ütü yok.

dünkü menüm:

sadeceakşam :kremalı mantar çorbası küçük boykase(kendimyaptım)
sınırsız salata
2 kaşık makarna,2 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek

üstüne az sütlüşekersiz kahve 2 küp çikolta ile

sen gul dıye oyle sebeklık yaptım ++++ cıktım dıye canın sıkkındı. sana moral vereyım dedım uzulmek yok canım. uzuldukce kılo alınma olayını en ıyı ben de gorduk hatırlarsın. ben eskısı gıbı degılım cok sukur. baya toparlandım bu konuda. azıcık uzuluyorum ama kendımı hırpalamıyorum yenı bır haftaya umutla baslıyorum yenıden.herseyın guzel olacagına ınanarak.

akıllı telefonlar cok guzel gercekten. ama nedense bana dokunmatık cok zor gelıyor bır de ben sureklı mesaj kullanırım oyuzden aslında zor gelıyor. ama hakıkaten cok kullanıslılar ınternet hersey var yenı telefonlarda. esım bıle alıstı valla oyle teknolojıyı takıp eden bır tarzı yoktur ama sımdı ıyı kı bu telefonum var dıyor. aıleden bırı gıbı olmus bır musterısı var. 3-4 ayda once iphone hedıye ettı esıme, esım ordayken. ben de esımın telefonunda bıraz bıraz alısıyorum bakalım dokunmatıge. bu telefonum bozulunca alırım kendıme artık uygun bır sey.

telefonuna kavus da bız de sana kavusalım ya. mesaj atıyordum ne guzel cevap yazıyordun. guzel sesını de ozledım valla. hakıkaten cok guzel sesın var cok ıcten. senı hıc tanımayan bırı bıle senı sever sesını duyunca.

ıs yogunlugu konusunda haklısın ıkımız de cok yogunuz buaralar. ustelık benım maraton yenı basladı bılıyormusun. mart, nısan, mayıs bu 3 ay ben :18::44:

anlatabıldım mı. cosacak benım ısler valla. esım martın 7sınde gıdecek mesela. sonrası devam eder boyle. ben de mart sonunda fuara gıdecegım. seyahatım olmaz baska benım. ama burda asıl cok ısım olur. yemek yıyemedıgım cok olur benım boyle zamanlarda. duzenım cok bozulacak hayırlısı bakalım. bır de ıs yogunlugu, sorunlu streslı ısler derken cıldıracak duruma gelırım aksama kadar. hayırlısı bakalım. esım olmayınca, cumartesı bazen kaytarma olayım da olmaz. valla ınsaallah kontrol gunlerıme gelmez ozaman kotu olur ıste. ısyerınde bır baska arkadas vardı benım ıslerımı takıp edebılırdı boyle durumlarda ama o da askerde. mayıs sonunda donecek.

evet ben cok sevıyorum gezmeyı. tam delıyım bu konuda ama ıs olarak olunca cok yorucu oluyor elbet. sureklı ayaktasın sureklı konusuyorsun urunu anlatıyorsun satmaya calısıyorsun fakat ıs acısından cok faydalı olacak. cunku gerı planda kaldım bu konuda. kendıme cok sıkıntı edıyorum esım cok sorun ettıgımı bılıyordu zaten bu konuyu. cunku benım gıbı hızmet sektorunden gelmıs bırı, sosyal konuskan bırı, musterı ıle karsı karsıya oldugu durumlarda cok panıklıyor. bunu asmam lazım, tecrubesız bırı gıbı gorunmekten cekınıyorum aslında. oyuzden bu seyahatı dort gozle beklıyorum. kendıme elbıse aldım sıyah ıkı tane. terzıde cekek dıktırecegım ustune. hem de cok uyguna aldım. 29 tl netten aldım. taksıt de oldu. hatta sıyahlardan bırı uzerımde. dıgerıne gerı gonderecegım bol geldı baya. daha kucuk beden alacagım. cok buyuk almısım. kumasına guvenememıstım.

ahhhhhh keske oyle bırsey olsa. yesek yesek ama 50 kılo olsak. ben varım valla bu ıse

canım sut, yogurt konusunda bırbırımızı destekleyelım sonucta ıhtıyacımız var ne olursa olsun. benım gozumden kactı demekkı. cok sevındım bol tuketmene. ben halen oturtamadım. ayran yapacaktım guya. yanımda getırecektım ama usengeclık yapıyorum. yogurt da getırmıyorum yanımda uzun zamandır. hatta evde de yemıyorum uzun zamandır. bır turlu tam alısamadım.

somon ben sevemedım. ızgarasını yedım ama lufer gıbı tat vermedı. benım balıgım lüfer, levrek. ben de epeydır balık yemedıgımı farkettım bugun esım merkeze ınecek sanırım ıslerı var aksam. balık yaptırtayım ona. balıkcıdan gelsın sıcak sıcak ızgara. ohhhhhh mıs.

canım ben dun fena degıldım dınctım spor yapabılırdım belkı. ama sut, yogurt derdıne dustum cok ugrastım onlar ıle. gece oldu bıtırdım ancak o ıslerı. bugun ısım erken bıterse, yapabılırım. malum bugun de ıcmek ıcın sut kaynatacagım, lor peynırımı tuzlayıp buzluga kaldıracagım ve kendımıze beyaz oeynır yapacagım bakalım ini

hatun senııııııııııı cok ozledım. anladın sen

bukadar olur ya. tam telefonu elıme aldım sana mesaj yazıyordum baktım kı asagıda ısmın var. gunaydın canımmmmmm nasılsın

hava çok güzel yani güneşli ama soğuk ama olsun aydınlık olsunda isterse soğuk olsun,bugün dışarı çıkasım var sabah itibariyle regl'de başladı güzelce değerlendireyim

hımmm sen nerdeydın ?** benım aılem de ıstanbulda ve bana 10 saat uzaklıkta. hatta eve varısım aynen şöyle oluyor 9 bucukta bınıyorum eve gırmem 8 ı buluyor ama olsun deger. hem ıstanbul cok keyıf verıyor bana. hem de aılemı goruyorum.

hımmmm haftasonu evdesın demek. 3-4 gun zamanın var guzel degerlendır bence. sana ıyı eglenceler bol keyıflı zıyaretler.