- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.921
Kızlarr duygu kaçar gideyim mutfağımı toparlayım film izleyim yeşilçayımı içmedim içeyim
emel seninyazmanı biraz bekledim iyisindir inşallah ?
EVET KIZLAR NE ZAMANDIR KONU AÇMIYORDUM BUGÜN Bİ KONUHAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM
'KONUMUZ EVDE KENDİMİZCE ÖNLEM ALDIĞIMIZ TASARRUF YÖNTEMLERİİ'
YANİ İSTER FAKİR,İSTER ORTA HALLİ,İSTERSEN ZENGİNOLALIM BENCE HER İNSANINEVDE KENDİN TASARRUF ÖNLEMLERİ ALMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
KENDİMDEN ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE;
- BULŞ.MAK.,ÇAMAŞIR MAK. , VE ÜTÜ GİBİ ELEKTİRİKLİ ALETLERİ SAAT 10'DAN SONRA ÇALIŞTIRIRIM,
SABAH 6'DAN AKŞAM 4 KADAR ORTA TARİFE ,AKŞAM4'DEN 10 KADAR PAHALI TARİFE,10'DAN SABAH 6 KADAR EN UCUZ TARİFEDE OLUYOR ELEKTİRİK ÜTÜ HARİÇ TÜM ELEKTİRİKLİ ALETLERİMİ GECE ÇALIŞTIRIRIM.. ESKİDENÜTÜYÜDE 10'DAN SONRA YAPARDIM.
- FİŞLERİ FRİZDEN ÇEKERİM MUTLAKA ,TV KUMANDA'DAN KAPATMAK YERİNE TVDEN KAPATIRIM TVIŞIĞININ YANMASI BİLE MİNİKMİNİKDE OLSA ELEKTRİK TÜKETİYOR
- VE ESKİDENGELENALIŞKANLIKHALADAHA TÜM MARKETLERİN İNSÖRTLERİNİ TAKİP EDERİM İNTERNETTEN, NE NERDE UCUZ İNCELERİM BENİMARTIMEV HANIMIOLMAK MARKETLERDE DİPDİBE OLUNCAZORLUKOLMUYOR,TABİ BU YAPTIĞIM ÇALIŞANLAR İÇİN ZOR
-BULŞ.MAKİNASIVE ÇAMAŞIRMAKİNLARIMIFULL DOLDURURUM MUTLAKA
-ÜTÜMÜ BİRİKTİRİRİM YANİ 2 PARÇAŞEY İÇİN ÜTÜ AÇMAMAYAÖZEN GÖSTERİRİM TABİ BAZEN ACİL İŞLER OLUNCA 1 PARÇA ŞEY İÇİNBİLE AÇARIM AMA ÇOK NADİRDİR
asla cimri biri değilim ama ufacık önlemlerle bütçemi boşa harcıyacağıma gidip evimeevladıma kendime harcamayı tercih ediyorum
sizlerinde varmı böyle küçük önlemleriniz??
bende özlemişim geçen hafta yazmadım hiç
günün güzel cnm afiyet olmuştur inşallahh
cnmbenimm sağ ol ,bu aradakg verilmiş tebrikler 6 lı rakam hafifden göz kırpmya başladıı aman maşallahhh
ekmek yemiyormusun yazmayımı unuttun??
AMİN ALLAH RAZI OLSUN cnm, tabi senin alışkanlıkdan aydınlık bende zifiri karanlığıseverim oğlumada öyle alıştırdımm
Çeşmicim telefon konusunda yardımcı olabileceğini söylemişsin, çok sevinirim valla, biz birkaç gündür araştırıyoruz ama şimdiden ambale olmuş durumdayım. Ben çok büyük istemiyorum, ellerim zaten normal bir kadın elinden küçük, rahat gelmiyorlar bana. Fiyat olarak tabi ki ucuz olsun istiyorum:)) Yani 1000 TL altında diyebilirim. Ben Samsung veya HTC olabilir diye düşündüm. Senin favorilerin neler? Ben Samsung Galaxy S3 Mini'yi beğendim, yine Samsung Galaxy Ace 2'yi önerdiler.
son günlerde dinlediğim en güzel yerli şarkı şarkıyıdinledikçe tüğlerim diken diken oluyor ,bi garip oluyorummm yaa
halil sezai -isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm iyiym şükürr. iki gündür iş yerinde gergindm biraz. aslında tam çalışmıyorm da orda biliyosun boş vakitlerm için gidiyorm o yuzdn de gerilmek istemiyorm ama çalışanlardan biri deli ediyo beni. projeyi de bitirmek için o yuzden kasıodm ama bugun patronumla konuştm daha doorusu o anlamış zaten o benmle konuştu. sen kimseyle musattap olma okulunu bitirip geldikten sonra zaten bambaşka bir dunyan olacak senin bunlarla hiç uğraşmayacaksn falan dedi baya moral verdi. beni ortak olarak düşünüyor, hem onun için çok iyi olacak hem de benm için bu ortaklık. bakalım keyfim öyle biraz yerine geldi yaniÇeşmi nasılsın canım? Yoğundu bugün galiba, bitmiştir projen inşallah:) Telefonlarla ilgili görüşlerini bekliyorum
canm sabah zaten gözleme vardı dolayısıyla ekmek yemedim, öğlende pilav yiyorum ya ekmek yemiyorum genelde. ki benm ekmekle de pek aram yok
valla 2 haftadır çılgınlar gibi telefon bakıyorum bende canım ve hala kararsızlıktan ölecem yani çok fena bu işlerrr
1000 tl telefon için çok iyi bi fiyat zaten canım istedgin gibi bişey çok rahat bulursun o fiyata. ben mesela maksimum 700 tl lik bişeyler bakıorm. ve aynı senin gibi samsungla htc arasındaydm ama htc den benm hoşuma gidenler yaklaşık 800 civarında. o yuzden biraz vazgeçtm gibi ondan. ama sana tavsiye edebiilirim " htc desire x " die bi telefon var. özellkleri falan baya iyi, telefonun tipi ve ekranı da güzel, bi bak istersen canım. ama işte fiyatı aşıyo onun.
bende en son samsung galaxy wonder la galaxy ace 2 arasında kalmıştım bugun baya kararımı verdim gibi. 2 haftadır hergun gidip kafasını şişirdigim telefoncuya tekrar gittim de sordum wonder la ace 2 arasındaki farkı, ace 2 nin ekranı wonderdan 1 milim daha büyükmüş ve tek fark o dedi. arada da 150 tl fark var. o yuzden ben kararımı wonderdan yana verdm gibi eğer haftasonuna kadar değiştirmezsem.
yani bugun telefonce açıkça dedi, pahalısını satmak işime gelir ama boşuna verirsin o farkı sana hiç bişey katmaz dedi, o yuzden wonder düşünebilirsn dedigim gibi. yada htc desire x onun da tipi ve özellkleri güzeluzman oldum 2 haftada bu konuda resmen
o şarkıyı herkes okudu nerdeyse ama halil sezai den iyi okuyanı da yok yaa
Oooo sen epey bilgi sahibi olmuşsun, benzer telefonlara bakıyoruz demek ki:)) Ben de wonder da olabilir diye düşünmüştüm, HTC one V'ye bakayım diye düşünmüştüm, desire X'i de ilave edeyim bakılacaklar listesine:)) Wonder bence de güzel telefon, aslında bir arkadaşımda var ve o da memnun. Fiyat olarak 500 TL'ye bulsam daha güzel olacak ama nerdeee
benm ananem alacak telefonu bana da ilk baştan o da 500 lük bişey al demişti, bi araştırdım o fiyata uzun süre dayanabilecek telefon bulmak zor, o yuzden limiti yükselttirdimhtc one v ye internetten baktm canm ama elime alıp inceleyemedim bugun iş çıkışı çok ayak üstü bakabildm çünkü, o yuzden onu tam diyemeyecegm ama desire x le özellkleri hemen hemen aynı fiyat olarak daha uygun hem de. ama o da 700 ün üstünde işte
insanlar 2 haftada nerdeyse evlenecekleri adama karar veriyorlar ben bir telefona karar veremedim ya yuhh banaaa
Çeşmi Allah iyiliğini versin emi, son cümlenle koptum resmenTelefonlara ben de internetten bakıyorum, dün birkaç tanesini elime aldım ama HTC'ye bakamadım. Desire X'e şimdi bakıyorum netten, valla hem tipi, hem özellikleri gayet iyi görünüyor
desire x çok güzel telefon neslicim işte 800 ün üstünde olunca ben alamıyorm malesef, ama senin limitine uygun, eline de alsan baya hafif yaa, onu sevdm benahh ahh öğrenciliğin gözü kör olsun işte
Evet evet bakacağım buna, teşekkürler:) Senin öğrenciliğin bitmesine ne kaldı ki şuradaHem öğrenci olmasan almazdı belki anneannen
Çeşmicim bana müsade canım, malum yarın iş var, yavaş yavaş yatış moduna geçeyim. İyi geceler, tatlı rüyalar
hadi 5000binadım kurtardı seni:)))9
anam sana neoldu geçmişi okumadımm kimü zmüş benimarkadaşımı
hele ben helebenn o kadar isterdimki dünyayı yiyip kg almamayı ve böyle kişilervar nesli biz ara öğün 1 tane cevizyeriz onlar ara öğünde pasta ama gr almazlar onlar almak için yanıyor biz vermek için( 50:
Kızlarr duygu kaçar gideyim mutfağımı toparlayım film izleyim yeşilçayımı içmedim içeyim
emel seninyazmanı biraz bekledim iyisindir inşallah ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?