2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarr duygu kaçar gideyim mutfağımı toparlayım film izleyim yeşilçayımı içmedim içeyim
emel seninyazmanı biraz bekledim iyisindir inşallah ?

Bu onlemleri bende aliyorum canim kesinlikle cimrilik degil. Ne mutlu ki sen bunun bilincindesin. cocuklarida uyariyorum. Ellerinizi yikarken disinizi fircalarken suyu az acin diye. Gereksi isiklari kapatin falan. Bunlara ek olarak buzdolabini fazla acik birakmam birde kalorifer peteklerinin ( dogalgaz icin) uzerine camasir sermek de fazla enerji harcatiyormus. Tekrar hatirlattigin icin tesekkur ederim canim.

Çeşmi nasılsın canım? Yoğundu bugün galiba, bitmiştir projen inşallah:) Telefonlarla ilgili görüşlerini bekliyorum

canm sabah zaten gözleme vardı dolayısıyla ekmek yemedim, öğlende pilav yiyorum ya ekmek yemiyorum genelde. ki benm ekmekle de pek aram yok

valla 2 haftadır çılgınlar gibi telefon bakıyorum bende canım ve hala kararsızlıktan ölecem yani çok fena bu işlerrr

1000 tl telefon için çok iyi bi fiyat zaten canım istedgin gibi bişey çok rahat bulursun o fiyata. ben mesela maksimum 700 tl lik bişeyler bakıorm. ve aynı senin gibi samsungla htc arasındaydm ama htc den benm hoşuma gidenler yaklaşık 800 civarında. o yuzden biraz vazgeçtm gibi ondan. ama sana tavsiye edebiilirim " htc desire x " die bi telefon var. özellkleri falan baya iyi, telefonun tipi ve ekranı da güzel, bi bak istersen canım. ama işte fiyatı aşıyo onun.

bende en son samsung galaxy wonder la galaxy ace 2 arasında kalmıştım bugun baya kararımı verdim gibi. 2 haftadır hergun gidip kafasını şişirdigim telefoncuya tekrar gittim de sordum wonder la ace 2 arasındaki farkı, ace 2 nin ekranı wonderdan 1 milim daha büyükmüş ve tek fark o dedi. arada da 150 tl fark var. o yuzden ben kararımı wonderdan yana verdm gibi eğer haftasonuna kadar değiştirmezsem.

yani bugun telefonce açıkça dedi, pahalısını satmak işime gelir ama boşuna verirsin o farkı sana hiç bişey katmaz dedi, o yuzden wonder düşünebilirsn dedigim gibi. yada htc desire x onun da tipi ve özellkleri güzel uzman oldum 2 haftada bu konuda resmen

son günlerde dinlediğim en güzel yerli şarkı şarkıyıdinledikçe tüğlerim diken diken oluyor ,bi garip oluyorummm yaa
halil sezai -isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

o şarkıyı herkes okudu nerdeyse ama halil sezai den iyi okuyanı da yok yaa

Çeşmi nasılsın canım? Yoğundu bugün galiba, bitmiştir projen inşallah:) Telefonlarla ilgili görüşlerini bekliyorum
canımm iyiym şükürr. iki gündür iş yerinde gergindm biraz. aslında tam çalışmıyorm da orda biliyosun boş vakitlerm için gidiyorm o yuzdn de gerilmek istemiyorm ama çalışanlardan biri deli ediyo beni. projeyi de bitirmek için o yuzden kasıodm ama bugun patronumla konuştm daha doorusu o anlamış zaten o benmle konuştu. sen kimseyle musattap olma okulunu bitirip geldikten sonra zaten bambaşka bir dunyan olacak senin bunlarla hiç uğraşmayacaksn falan dedi baya moral verdi. beni ortak olarak düşünüyor, hem onun için çok iyi olacak hem de benm için bu ortaklık. bakalım keyfim öyle biraz yerine geldi yani

uzun uzun yazdım canm telefonla ilgili aklımdakileri sormak istedigin varsa söylerim baya uzman oldum iki haftada

Kizlar bugun sohbet guzel gecmis. Foruma canlilik gelmis. Bugun bende eltimin kizini dr goturdum git gel derken bana da hareket oldu. Menu lerim duzenli olmadi.

Sabah: az teryagi ile 1 yumurta ve 1 yumurta beyazi, domates, 5 tane yesil zeytin, sekersiz cay, yarim yufka kahvaltimi gec yaptigim icin fazla oldu.

Aksam: 3 kasik kuru fasulye, 4 tane el kadar pide, salata,

Ara: sekersiz cay, bitki cayi, 4 tatli kasigi sutlac

Bugun hastanede baya bi git gel yaptim. Evde de 30 dk bisiklet

Oooo sen epey bilgi sahibi olmuşsun, benzer telefonlara bakıyoruz demek ki:)) Ben de wonder da olabilir diye düşünmüştüm, HTC one V'ye bakayım diye düşünmüştüm, desire X'i de ilave edeyim bakılacaklar listesine:)) Wonder bence de güzel telefon, aslında bir arkadaşımda var ve o da memnun. Fiyat olarak 500 TL'ye bulsam daha güzel olacak ama nerdeee

benm ananem alacak telefonu bana da ilk baştan o da 500 lük bişey al demişti, bi araştırdım o fiyata uzun süre dayanabilecek telefon bulmak zor, o yuzden limiti yükselttirdim htc one v ye internetten baktm canm ama elime alıp inceleyemedim bugun iş çıkışı çok ayak üstü bakabildm çünkü, o yuzden onu tam diyemeyecegm ama desire x le özellkleri hemen hemen aynı fiyat olarak daha uygun hem de. ama o da 700 ün üstünde işte

insanlar 2 haftada nerdeyse evlenecekleri adama karar veriyorlar ben bir telefona karar veremedim ya yuhh banaaa

Çeşmi Allah iyiliğini versin emi, son cümlenle koptum resmen Telefonlara ben de internetten bakıyorum, dün birkaç tanesini elime aldım ama HTC'ye bakamadım. Desire X'e şimdi bakıyorum netten, valla hem tipi, hem özellikleri gayet iyi görünüyor

desire x çok güzel telefon neslicim işte 800 ün üstünde olunca ben alamıyorm malesef, ama senin limitine uygun, eline de alsan baya hafif yaa, onu sevdm ben ahh ahh öğrenciliğin gözü kör olsun işte

desire x çok güzel telefon neslicim işte 800 ün üstünde olunca ben alamıyorm malesef, ama senin limitine uygun, eline de alsan baya hafif yaa, onu sevdm ben ahh ahh öğrenciliğin gözü kör olsun işte

Evet evet bakacağım buna, teşekkürler:) Senin öğrenciliğin bitmesine ne kaldı ki şurada Hem öğrenci olmasan almazdı belki anneannen

Evet evet bakacağım buna, teşekkürler:) Senin öğrenciliğin bitmesine ne kaldı ki şurada Hem öğrenci olmasan almazdı belki anneannen

tabi ki almazdı aslında ben okulum bitip çalışmaya başladıktan sonra sony xperi s almak istiyodum, o 1500 tl civarında ama telefonum bozuldu ve tamir edilemiyor şuan, 3 yıldır kullanıyordm zaten teyzemn eskisiyle idare ediyordm ama onu da eniştemn fabrikaya götürmesi gerekiyormuş oyle olunca bana telefon almak zorunda kaldılar 5 ay ananem ödeyecek sonra ben ödeyecem ama işte çok yüklenmek istemiyorum, o yuzden de wonder olacak sanırım, ya da biraz daha şımarıklık yapıp desire x de olabilir off çok kararsızıımmmmmm

Çeşmicim bana müsade canım, malum yarın iş var, yavaş yavaş yatış moduna geçeyim. İyi geceler, tatlı rüyalar

Herkeze gunaydin biri beni durdursun yollardayim suan kendi anneme gidiyorum aksama gorusuruz keyifli gunler

Günaydın arkadaşlar, açılışı ben yapacağım galiba diye düşünürken Duyguşun mesajını gördüm Canım annene gitme planın yoktu galiba, ani gelişen bir olay sanırsam, iyi eğlenceler. Ben de anneme gitmek istiyoruuuummmmm

Kahvaltımı yaptım, kahvemi içtim, şimdi giyinip çıkacağım. Bugün tartıda az da olsa düşük bir rakam gördüm ve moralime iyi geldi İnşallah pazartesi hedeflediğim gibi 67'li bir rakam görürüm ve takılıp kaldığım 68'li rakamlardan kurtulurum. Kalorisepetine kahvaltımı girerken baktım da kilo takibime 1 aydır 68'li rakamlardayım resmen, yeteeerrrr diyerek kendilerini sonsuzluğa uğurlamak istiyorum bu hafta Bugün kahvaltım şu şekilde;

- 1 tane kuru kayısı
- 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
- 3 tane zeytin (az tuzlu)
- Azıcık yağla sahanda yumurta (1 yumurta)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

kocam olacak yer yer azıcık düşüncesiz adam üzdü beni ama şimdi iyiyiz çok şükür. ben trip ya da naz yapamıyorum kolay affediyorum nedense uzakta olmanın sıkıntıları yavaş yavaş çıkıyor ortaya ama sabredeceğim. şu an çok iyiyim herşey yolunda bakalım duygucum

Kızlarr duygu kaçar gideyim mutfağımı toparlayım film izleyim yeşilçayımı içmedim içeyim
emel seninyazmanı biraz bekledim iyisindir inşallah ?

canım dün öle bi yorulmuşum ki antrenmanlarda, eve geldiğimde gözümü dinlendireyim dedim uyumuş kalmışım gece 11'de bi uyandım sanki büün yorgunluğum 3 saatlik uykuda gitmiş gibiydi bu seferde uykum kaçtı ama sen ayaklarını uzatiıp sıcacık yeşil çayını içip gene başarılı bi seçimle yaptığın filmi izliyordun eminim