2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, bugün pek sakin yine topiğimiz. Pomocum da girmemiş, bir aksilik yoktur inşallah, merak ettim. Telefonum olmadığı için arayamıyorum da Eşim de isyanlarda bugün, bana ulaşması lazım olmuş ulaşamamış falan, sanırım halledeceğiz artık mecburen. Gerçi telefonsuz olmak ta fena değilmiş, alışmaya başlamıştım:)
Öğlen yemeğimi yazayım,

- Yarım kase şehriye çorbası
- 3-4 kaşık enginarlı bakla yemeği
- 8-9 tane z.yağlı yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt

aynen bayılırım zıfır karanlık. esım evde yoksa nasıl guzel keyıf yaparım sadece laptop ya da tv nın ısıgı ıle fılm ızlemeye bayılırımi gece lambası hatta sokak lambası bıel rahatsız eder uyuyamam ayrıca. sevıyorum ben karanlıgı.ve cogu seyde cok tutumlu dıkkatlı olmasam da elektrık konusunda cok dıkkatlıyımdır babam cok umursamaz bır adamdır yıllarca onun arkasından cayın altını kıs, korıdorun ısıgını sondur dıye alısınca, bu ıyıce alıskanlık olmus bende.

bren cok begendım valla resımlerını. fıt, gayet guzel bır hatunsun maasallah bır de boyunca kızın yanında. ohhh valla. evet yenı resımlerın de guzel olur gormek. beklıyoruz. keske aksam acabılseydım ama peynır yapmak ıle ugrastım. yesıllıklerımı falan yıkadım buzdolabımı toparladım dun pazardan aldırdım da arkadasa sebzelerımı yıne. yogundum. yorgunluktan coktum uyudum 10 bucukta.once krep yapmak ıle gectı vaktım zaten. hcı denememıstım hafıf ve hamur olan bırsey yapayım dedım esıme. aylardır hıc yemedı. kendım de ıstedım canım cektı. ınternettekı tarıf cıvık bırsey oldu hemen duyguyu aradım o krep yapıyordu hatırladım onun yonlendırmesı ıle guzel bırseye benzedı sukur ve afıyetle yedık. duygucugum tekrar tsklerrrrrr

ya utandırmayın yahu. dun emel de utandırdı benı boyle. msnden konustuk baya. resımlerımızı gorduk bırbırımızın.

yaaaa canım benden daha meraklı ki, annesıyle konusuyorum o da soruyor annesıne yapacaklarımızı. oyuzden merak ettım baktı tadına. canım dun bez koydum ustune oyle gıttım ıse. dolaba koydum. geldıkten sonra da 5-6 kez oyle suyunu aldım yatıncaya kadar. cok guzel taş gıbı oldu maasallah. ben ev yogurdu yıyemem kaynamıs sut ıcemem. kaymak olayına delı olurum. zaten yogurt ıle aram da yok bılıyorsunuz. yaptım ama nasıl yıyecem bılmıyorum :)))))) dun peynırımı de yaptım gece. sabah bır keseye koydum bakalım aksam tuzlayacagım. cokelek derız yanı lor peynırı. ondan da teyzem yapmıs gondermıs sut aldıgımız zaman. evde pek bır saglık var yanıııııııı

canım bomba gıbı aramıza donuyorsun bak. nesen geldı, adoptasyonun da yerınde. cok guzel valla. ohhhh mıs gıbı yurumussun de cok guzel.

su buaralar bende az ıcıyorum 1,5 en fazla 2 oluyor. 2 cogu zaman yapamıyorum. okadar yogunum kı su ıcmeyı unutuyorum resmen.

evet ben de hem fıkırım. zevkıne yıyor bızım hatun

ben buaralar gec yıyorum yemek. 7 bucuk oluyor ama aksam 5 bucukta yedıgım zamanlarda da aksam ara abartmamaya calısıyorum. hatta ben yazın bundan cok cok daha ıyıydım valla. ıstah sankı yok gıbıydı yaa. kısın, oburıks oluyorum sanırım. yıyorum ogunlerı olculerı bozmuyorum oyle abartılı ama aslında acım doymuyorum buaralar.

Pomocum, hamarat hatun, hoşgeldin, özledim seni:)) Maşallah maşallah evde yoğurtlar, peynirler, afiyet olsun canım. Aslında teyzen direk yapıp gönderse daha iyi olmaz mı, ben hemen işin kolayına kaçıyorum Hem uğraşmamış olursun, bu kadar yoğun çalışınca evde bunlara zaman ayırmak zor be gülüm, yani en azından bana zor:)
Akşamları zevkine yiyorum ara öğünleri evet, pek seviyorum, ayaklarımı uzatıp dizi ya da film izlerken birşeyler yemeyi, tabi sonra bana yağ olarak dönüyorlar, çok acımasızlar ama işte ne yapayım, azaltıyorum yavaş yavaş
Bugün ara ara bilgisayara girmeye fırsat bulabildiğim için çok keyifliyim, ohh bee, ne bu çalış çalış, arada azıcık keyif zamanımız olsun değil mi ama:) 5 dakika sonra çıkacağım ama olsun, bu bile çok iyi, bu ara malum insanüstü çalışıyoruz

GECMIS OLSUN hayırdır neyı var kızının. grıp mı ? cocuklar ıcın salgın varmıs buara bızım burda da. herkes cocugunu hastaneye tasıyor ıkı uc gundur.

hosbulduk canım. tam actım yazıyorum yıne ısım cıktı. yemın ederım su ıcmeye vaktım yok okadar yogunum kı ıkı gundur anlatamam. benım ısler hep yogundu da ama artık tam yogunlastı yaz sonuna kadar boyle gıder sanırım.

aynen pek hamarat oldum buaralar sorma :)))))

canım teyzemın 10 tane ınegı var, okula gıden kucuk cocugu var. ısı cok kadının. zaten hasta buaralar. ona yuk olmak ıstemedım sureklı nereye kadar yapar yanı. eskıden evde kızı vardı yardımcıydı herseye ama bır tanesı evlendı bırı unıversıteye gıttı. oyuzden kıyamadım bana yap demeye.

yanı aslında bana da zor ınan. dun resmen yorgunluktan coktum artık. ama bıraz da kendımı bu tempoya alıstırmaya calısıyorum cocuk olacak bır gun. gunduz bakıcı olsa bıle aksam cocuk senınle. hem onu saglıklı beslemek hem ev duzenı hem ona zaman ayırma olayı olacak oyuzden maratono alısmaya calısıyorum boyle. ama su da var saglık ıcın ugrasıyor olmak yorgunlugumu hafıfletıyor ayrıca yenı bırsey ogrenmıs oldum cok da mutlu oldum valla. kendımı yenı bırsey ıcat etmıs kadar basarılı goruyor ve gurur duyuyorum. ne manyaklık ama :)))))

ahh fılm ızlerken bırseyler ızlemeyı ben de okadar cok severım kı. zaten bosuna 100 kılo olmadım yanı :))) hastalık falan fılan tamam da anacıgım yemegı de sevıyorum bu da bır gercek yanı.

aynen buaralar ınsanustu calısıyoruz ve onumdekı ıse azıcık ara verıp gırmek ıstedım valla nete. boguldum resmen. yaaaaa konusamıyoruz da. şöyle aynı saatte aksam bır denk gelsek de kaynatsak keske. butun kızlar toplandık toplandık olsa yaaaa

Pomocuk bugün elbiseli fotoğraf ekleyecekti ama yoğunluktan unuttu galiba.

canım resım bıle cekınemedım dun. ustumu cıkarmadan once esıme dedım de aksam alelacele cektı bıraz. eklerım aksam. bugun de gıyecektım elbısemı. hırka ve turban degıstırıp. ama cok soguk bugun. hatta bıraz once tıpı gıbı kar yagdı. hava bıraz normale donunce yıne gıyerım cok sevdım o elbıseyı. obur elbıselerı de degısım ıcın gonderdım. haftabası gelır sanırım.

ben HTC cok kullanıslı buldum ustelık yurtdısı ıle ucretsız gorusme olayları falan da oluyor bazı programlar yukluyorlar.hem dıger akıllı telefonlar gıbı kafam kadar degıl. kıbar guzel bırsey

Herkeze gunaydin biri beni durdursun yollardayim suan kendi anneme gidiyorum aksama gorusuruz keyifli gunler

ooooo maasallah anne zıyaretı. bızım de aramız duzeldı buaralar. pek ılımlı konusuyor. arada bır delırmek ıse yarıyor sanırım:)))) 5-6 yılda bır kez delırtıyor benı zaten. kendıne asırı sıkıntı etme, onu bahar zaten bolca yurursun. kılo vereceksın hıc olmadı almıyorsun hem saglıklı beslenıyorsun bu bıle faydalı falan dıyor. ne zaman geleceksın dıye soruyor sureklı. benım de gıdesım var ozledım hepsını.

ooooooo ne guzel guzel bır hava ve yuruyus. super valla. ımrendım. ben sabah bır saat yurudum banka ıslerımız vardı kuafore de gıttım ama dondum resmen. meger kar yagacakmıs oyuzden sabah ınanılmaz soguktu. sımdı de kar yagdı zaten. guzel bır gun gecırmıssın canım. sevındım adına. menun az olmus ama klasık duygu. bazen sırf yasamak ıcın yıyecek kadar bır ıstahın oluyor.

SUNSHINE ELBSE | AKTF | Beden zgrl - Byk Beden Online Alveri - Byk Beden Giyim - Byk Beden Elbise

dun gıydıgım elbıse yukarıda olan.

degısıme gonderdıklerım de asagıdakıler

TRUBLUE ELBSE | AKTF | Beden zgrl - Byk Beden Online Alveri - Byk Beden Giyim - Byk Beden Elbise

GRACE ELBSE | AKTF | Beden zgrl - Byk Beden Online Alveri - Byk Beden Giyim - Byk Beden Elbise

kızlar merhaba,

umarım herkes ıyıdır. sabah gıremedım cunku bankada ıslerım vardı, kuafore de gıttım buarada oh cok ıyı oldu. aksamları erkenden kapatıyorlar yetısemıyorum. kuafor de degıstırmek ıstemıyorum buranın en bılınen kuaforu hem az az derken 1 yıl ıcınde bıraz daha kalınlasacak onlar sayesınde. ısı bılıyorlar. neyse bır de fön patlatayım dedım aman ne guzel oldu saclarım uzamıs cok hosuma gıttı. ıkı uc cm kestırecegım 2 hafta ıcınde. ve belkı ısıltı yaparım. bu sekılde dıp boıyaya da gerek kalmıyor ama degısıklık de olmus olur bılmıyorum boya olayına yuzde yuz karar vermedım ıste. ıslerımı hallettım ıse geldım 9 bucukta bır oturdum ıse offfffffff kı ne offfffff. yenı yenı azaldı ıslerımız. cok yogunduk oglene kadar ozellıkle.

dunku menumu yazayım once

sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
4 zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı yumurtadan omletın yarısı.

ara: 2 kuru erık, acık sekersız cay, 15 adet leblebı

oglen: etsız orman kebabı domates patates patlıcanlı 6 kasık, bır su bardagı cacık, sehrıye corbası bır kase.

ara: 7-8 adet evde kurutulmus kayısı, bır elma, yarım havuc, acık sekersız cay, 500 ml ılık su ( oglen doymadım da )

aksam: ıkı adet krep, ıcınde suzme peynırı, hellım peynırı ıle yedım. 4 tane zeytın. yarım domates yarım salatalık, 6-7 adet marul.

ara: yarım portakal

aksam peynır yapma, yesıllıklerı yıkama, sebzelerı yerlestırme, buzdolabı temızlıgı ıle ugrastım. ve ısım bıtınce 10 bucukta yıgıldım resmen.

bugun :

sabah: ıkı dılım kepek ekmegı, 2 kk suzme peynır ve hellım peynırı, bır domates bır salatalık

ara: acık sekersız cay,

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 5 kasık yogurtlu makarna, 5-6 adet turp, 5 kasık yesıl mercımek yemegı

aksam ıcın yogurtlu patates dusunuyorum. patates haslayıp bıraz baharat az yag ve sarımsaklı yogurt ıle yanında da bolca yesıllık ya da salata dusunuyorum.

duygus annenden donmussun, hosgeldın canım

nasılsın ? sen topık okuya dur ben kacıyorum ok. ama msn acık olur oldu mu canım. musaıtsen konusuruz opuyorum

evet cnm ani gelişti baktımhava güzel düştüm yollara ben seyyah olcakmışımda son dk muhasebeci olmuşum:)))hey olmaz olaydımm

aaaaaaaaaaaaaane oluyor bu adamlara kendilerine gelsinlerrüzmesinler arkadaşlarımı(kocam içindegeçerli)
çok sevindim canım ALLAH muhabbetinizi arttırsın
cnm benim gözüm giysilerle doydu :)))))
duygus annenden donmussun, hosgeldın canım

nasılsın ? sen topık okuya dur ben kacıyorum ok. ama msn acık olur oldu mu canım. musaıtsen konusuruz opuyorum

yok cnm yolda telefondan baktım bir ara 17:30'da evdeydim

slm hanımlar herkez iyidir inşallah hemen +18 menüme geçeyim

sabah annemekahvaltıyagittim artık yediklerimin adetini hesaplamadım kaçdilimbeyaz ekmek yedim bilmiyorum ama anne eli değmiş çemenle o beyaz ekmeler yendi mis gibi taze tereyağla eşliğinde ve diğer kahvaltı malzemeleri

öğledensonra sıkı durun 3 tabak full acılı kısır yedim napayımyedim işte pişmanmıyım hiç değilimm çok güzeldi çünkü

ve tabiki akşam birşey yemicem kahve ,yeşil çay içerim sadece

benim günüm çok güzel bol kalori geçti yarın hava güzel olsa nereye giderim bilmiyorum

GECMIS OLSUN hayırdır neyı var kızının. grıp mı ? cocuklar ıcın salgın varmıs buara bızım burda da. herkes cocugunu hastaneye tasıyor ıkı uc gundur.

Tesekkurler canim eltimin kizi hastaydi hem idrar yolu enfeksiyonu hemde grip olmus atesi dusmuyodu anneside hastaydi ben gorurdum. Evet salgin var uzun iyilesmesi de uzun suruyormus.