- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.941
bende özlemişim geçen hafta yazmadım hiç
günün güzel cnm afiyet olmuştur inşallahh
cnmbenimm sağ ol ,bu aradakg verilmiş tebrikler 6 lı rakam hafifden göz kırpmya başladıı aman maşallahhh
ekmek yemiyormusun yazmayımı unuttun??
AMİN ALLAH RAZI OLSUN cnm, tabi senin alışkanlıkdan aydınlık bende zifiri karanlığıseverim oğlumada öyle alıştırdımm
haa bide pomocum karabiberim alıntı yapınca hatırladım .facedeki kapadokya resimlerinde zannedersem 72 falandım .orada mayıs ayıydı hatta hdırellezdi orda kutladık .martta 68 200 ken sigarayı bıraktım sonrada diyeti bıraktım bidaha toparlayamadım zaten .diğer resimlerde 76 idim resimlere şimdi bakıyorumda yanaklarım falan ne güzelmiş benim şimdi yüzüm çok zayıfladı ama çökmedi .aslında bi ara benim kızçe resim yüklesinde aradaki farka bakalım
şekerim niye utanıyosun aşkolsun miss gibi pırıl pırıl bi kadınsın .gerçekleri yazdım
gece gelirim yine kızım atv deki benim için üzülmeyi seyrediyo amannn çok duygusal bi dizi ben sevemedim yahuu.inşallah karşılaşırızda azcık sohbet ederiz
çoklu alıntı yapamıyorum bilgisayar kilitleniyo snki geçmişi okudum aklımda kaldığı kadar bende konulara dalayım
duygucum maşallah tasarruf önerilerin çok güzel özellikle elektrik kısmı keşke bende yapabilsem .tv açık ve holde de ışık yanar bizim sabaha kadar .senelerdir evde yalnız kalmanın alışkanlığı ev hep aydınlık benim .orucunu allah kabul etsin canım
nesli ve çeşmi çok yoğunmuş allah kolaylık versin
cemre ailesine gidiyomuş ne güzel kalabalık ortam .
emelim seninde canın sıkılmış ne oluyor bu adamlara yahu mevsimi galiba .
pomocum dün yoğurt yapmışsın okudum ama bi dahaki sefere yoğurt hemen tutunca yani mayalanınca eşin tadına bakmasınbir gece tencerede bozulmadan dolapta beklerse yoğurtun daha sert ve daha az sulanır canım .ellerine sağlık afiyetle yee
unuttuğum varsa affola
iyi akşamlarrr .bugün öğlen kendimi dışarı bi attım ancak az önce girdim eve ama günlerdir sıkılmış olmamın etkisi sanırım çok rahatladım .önce çarşıya gittim faturalar falan kızımı okuldan aldım .sonra mahalledeki bayanlarla 1 buçuk saat orta tempoda yürüdük ben aralarda koştum leslideki gibi .gecede tae bo diye bi spor varmış dün nette bakındım biraz onu denemeyi düşünüyorum
bugünkü menüm öle sabah öle akşam olmadı düxensiz yedim biraz
sabah geç kahvaltı
bir yumurtalı menemen
3 dilim çavdar ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
bir parça beyaz peynir
şekersiz çay 3 fincan
ara
şekersiz neskafe
akşam az önce yedim
bir orta tabak kıymalı patates yemeği
5 kaşık közlenmiş patlıcan yoğurtlu
5 minik acı turşu
yine 3 dilim çavdar ekmeği yedim
gece acıkırsam yoğurt yerim bide meyva
su çok fazla olmadı bugün
yatana kadar biraz daha i.çerim
özlemişim menü yazmayı
cnm ben günlük menünü beğendimde şöyle bi durum var sen akşamıkaçda yiyorsunda akşamdansonraki atıştırmalıkları yiyorsun yani zevkineyiyorsun anladığımkadarıyla hani açlık bastırmak için değilgaliba
ya evden o kadar karga tulumba çıkıyorumki unutuyorum adımsayarım:)))
benim iştahyokyine bu aralarr iyikende yokk
evet ben de hem fıkırım. zevkıne yıyor bızım hatun
ben buaralar gec yıyorum yemek. 7 bucuk oluyor ama aksam 5 bucukta yedıgım zamanlarda da aksam ara abartmamaya calısıyorum. hatta ben yazın bundan cok cok daha ıyıydım valla. ıstah sankı yok gıbıydı yaa. kısın, oburıks oluyorum sanırım. yıyorum ogunlerı olculerı bozmuyorum oyle abartılı ama aslında acım doymuyorum buaralar.
Kizlar bugun sohbet guzel gecmis. Foruma canlilik gelmis. Bugun bende eltimin kizini dr goturdum git gel derken bana da hareket oldu. Menu lerim duzenli olmadi.
Sabah: az teryagi ile 1 yumurta ve 1 yumurta beyazi, domates, 5 tane yesil zeytin, sekersiz cay, yarim yufka kahvaltimi gec yaptigim icin fazla oldu.
Aksam: 3 kasik kuru fasulye, 4 tane el kadar pide, salata,
Ara: sekersiz cay, bitki cayi, 4 tatli kasigi sutlac
Bugun hastanede baya bi git gel yaptim. Evde de 30 dk bisiklet
Pomocum, hamarat hatun, hoşgeldin, özledim seni:)) Maşallah maşallah evde yoğurtlar, peynirler, afiyet olsun canım. Aslında teyzen direk yapıp gönderse daha iyi olmaz mı, ben hemen işin kolayına kaçıyorumHem uğraşmamış olursun, bu kadar yoğun çalışınca evde bunlara zaman ayırmak zor be gülüm, yani en azından bana zor:)
Akşamları zevkine yiyorum ara öğünleri evet, pek seviyorum, ayaklarımı uzatıp dizi ya da film izlerken birşeyler yemeyi, tabi sonra bana yağ olarak dönüyorlar, çok acımasızlar ama işte ne yapayım, azaltıyorum yavaş yavaş
Bugün ara ara bilgisayara girmeye fırsat bulabildiğim için çok keyifliyim, ohh bee, ne bu çalış çalış, arada azıcık keyif zamanımız olsun değil mi ama:) 5 dakika sonra çıkacağım ama olsun, bu bile çok iyi, bu ara malum insanüstü çalışıyoruz
Pomocuk bugün elbiseli fotoğraf ekleyecekti ama yoğunluktan unuttu galiba.
Çeşmicim telefon konusunda yardımcı olabileceğini söylemişsin, çok sevinirim valla, biz birkaç gündür araştırıyoruz ama şimdiden ambale olmuş durumdayım. Ben çok büyük istemiyorum, ellerim zaten normal bir kadın elinden küçük, rahat gelmiyorlar bana. Fiyat olarak tabi ki ucuz olsun istiyorum:)) Yani 1000 TL altında diyebilirim. Ben Samsung veya HTC olabilir diye düşündüm. Senin favorilerin neler? Ben Samsung Galaxy S3 Mini'yi beğendim, yine Samsung Galaxy Ace 2'yi önerdiler.
Herkeze gunaydin biri beni durdursun yollardayim suan kendi anneme gidiyorum aksama gorusuruz keyifli gunler
iyi akşamlar hanımlar herkez iyidir inşallahhh...
izmirin enteresan havası sabah günlük güneşlik şimdi yağmur neyse günüm güzel geçti bol bol yürüdüm günüm toparlayımm:
sabah aç karnına biraz süt ile şekersiz nescafe içtim
kahvaltı olarak değişiklik yapmak istedim,biraz ceviz,birazyabanmersini,çekirdekli kuru siyah üzüm,birazpeynir,2 tane form bisküvi
öğlen:yine cnm birşey istemedi ama metabolizmayavaşlamasın diye form mısır patlağı yedim 1 kutuda ayran aldım ama patlatmışım içemedim.
akşam:küçük kase kremalı mantar çorbası,2 kaşık havuçlu pilav,2 kaşık tavuklu bezelye yemeği,cacık 1 dilim ekmek
yeme işlemi tamam şimdiki hedef suyu 1.5lt tamamlayıp ,1 bardak yeşil çay içmek
aktivite, 4 saat A.V.M gezmek:)))))
evettttt gerçekten öyle birtanem
bende dün yaptımm köyden gelirkenn eşimin arkadaşının inekleri var 5 kilo kadar süt verdiler
özlettin kendinii hemen farkediliyor yokluğun duygu
pomooo yenii almak istediğin elbiseyi paylaşabilirmisin canımm merak ettim
evet cnm ani gelişti baktımhava güzel düştüm yollara ben seyyah olcakmışımda son dk muhasebeci olmuşum:)))hey olmaz olaydımmGünaydın arkadaşlar, açılışı ben yapacağım galiba diye düşünürken Duyguşun mesajını gördümCanım annene gitme planın yoktu galiba, ani gelişen bir olay sanırsam, iyi eğlenceler. Ben de anneme gitmek istiyoruuuummmmm
aaaaaaaaaaaaaane oluyor bu adamlara kendilerine gelsinlerrüzmesinler arkadaşlarımı(kocam içindegeçerli)kocam olacak yer yer azıcık düşüncesiz adam üzdü beniama şimdi iyiyiz çok şükür. ben trip ya da naz yapamıyorum kolay affediyorum nedense uzakta olmanın sıkıntıları yavaş yavaş çıkıyor ortaya ama sabredeceğim. şu an çok iyiyim herşey yolunda bakalım duygucum
çok sevindim canım ALLAH muhabbetinizi arttırsınooooo maasallah anne zıyaretı. bızım de aramız duzeldı buaralar. pek ılımlı konusuyor. arada bır delırmek ıse yarıyor sanırım:)))) 5-6 yılda bır kez delırtıyor benı zaten. kendıne asırı sıkıntı etme, onu bahar zaten bolca yurursun. kılo vereceksın hıc olmadı almıyorsun hem saglıklı beslenıyorsun bu bıle faydalı falan dıyor. ne zaman geleceksın dıye soruyor sureklı. benım de gıdesım var ozledım hepsını.
cnm benim gözüm giysilerle doydu :)))))ooooooo ne guzel guzel bır hava ve yuruyus. super valla. ımrendım. ben sabah bır saat yurudum banka ıslerımız vardı kuafore de gıttım ama dondum resmen. meger kar yagacakmıs oyuzden sabah ınanılmaz soguktu. sımdı de kar yagdı zaten. guzel bır gun gecırmıssın canım. sevındım adına. menun az olmus ama klasık duygu. bazen sırf yasamak ıcın yıyecek kadar bır ıstahın oluyor.
duygus annenden donmussun, hosgeldın canım
nasılsın ? sen topık okuya dur ben kacıyorum ok. ama msn acık olur oldu mu canım. musaıtsen konusuruz opuyorum
GECMIS OLSUN hayırdır neyı var kızının. grıp mı ? cocuklar ıcın salgın varmıs buara bızım burda da. herkes cocugunu hastaneye tasıyor ıkı uc gundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?