2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Oyyyy Duyguşum şaşırttın beni, afiyet olsun, enerji olsun, sonra da yansın gitsin:)) Valla diyorum ya ben de anneme gitsem, onun yaptığı patates böreğinden en az yarım tepsi yesem

Kızlar bugün benim günüm de hareketliydi. Öğleden önce doktora gittim, dermatolojiye, benim ara ara ciltle ilgili problem oluyor, epeydir ihmal etmiştim, bugün gittim sonunda, merhem falan verdi, hemen iyi geldi zaten. Tabi epey koşturmaca geçti. Eşim de sonunda bu hafta kontrollerini oluyor, öğleden sonra da onun sonuçlarını aldık, daha tetkikler devam ediyor. İkimiz de kontrolleri başlattık yani Önümüzdeki hafta da kadın doğuma gideceğim ve detaylı kan testi yaptıracağım, bakalım verdiğim kilolar kan değerlerime nasıl yansıdı. Gözlüklerimin ayarını yaptırdım, tabi tüm bunlar için bornovada epey turladık ve adım sayım 9400 Akşam sonrası yine fazla kaçırdım ama en azından adım sayım iyi:))
Günümü toparlayayım artık;

Sabah:
- 1 tane kuru kayısı
- 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
- 3 tane zeytin (az tuzlu)
- Azıcık yağla sahanda yumurta (1 yumurta)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase şehriye çorbası
- 3-4 kaşık enginarlı bakla yemeği
- 8-9 tane z.yağlı yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt

Akşam:
- 100 gr civarı yağsız et
- 4 kaşık bulgur pilavı

1. Ara::18:
- 1 koca kase patlamış mısır

2. Ara::18:
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 1 avuç kuru erik
- 10 tane badem
- 3 tane kuru kayısı

Bu arada eşimle benim bu atıştırmalıkları konuştuk ta, eskiden yediklerimi hatırladım Epey çekirdek çitliyorduk eşimle birlikte, arada cips, sıkça kurabiye yapıyordum ve akşam yemekten sonra en az 5-6 tane kurabiye yiyordum Bunlar hatırladıklarım Ooofffff ooofffff hakkaten yemeyi pek seviyorum yaa Eskiye bakınca epey azaltmışım ve sağlıklı atıştırmalıklara geçmişim en azından

Kızlar ve özellikle Çeşmicim ben telefon siparişimi verdim darısı başına Çeşmicim eşim de bakıyordu ben de, bugün iş çıkışı mağazalara baktık, epey kurcaladım ve Samsung Galaxy S3 Mini'de karar kıldım:) HTC'ler de güzel ama baktığımız yerde telefonda biraz problem oldu, görevli, insanların kurcaladığını falan söyledi ama ben böyle şeyleri genelde işaret olarak algıladığım için vazgeçtim. İnternetten verdim siparişi, önümüzdeki hafta elimde olur diye düşünüyorum, bozuk telefonu da tamir ettiremedik daha, eşim ilgileneceğini söyledi ama o da fırsat bulamıyor, kaldım yani böyle. Gerçi bugün o benden çok şikayet etti telefonum olmamasına ve bana biraz baskı yaptı seçeyim diye. Sonuç olarak seçmiş oldum iyi oldu, inşallah bir aksilik olmaz ve memnun kalırım. Bu arada bonubon'da fiyatı 809 TL idi, uygun bir fiyat olmuş oldu yani. Çeşmicim anneannen 800'e çıkarsa bakabilirsin buradan canım Başka modeller de var mağazalardan uygun fiyata.

Oyyyy Duyguşum şaşırttın beni, afiyet olsun, enerji olsun, sonra da yansın gitsin:)) Valla diyorum ya ben de anneme gitsem, onun yaptığı patates böreğinden en az yarım tepsi yesem
ama nesli anacuğumla yedim olsun o kadar ,sen benimyerimde olsan yermiydin yemezmiydin

cnm o saydığın cısların yanında şimdiki atıştırmalıkların masum kalır bende çiğdeme bayılıyorum ya bide hırs yapıyorum dibini göreseye kadar çıtlıyorum kıskanç kızçocukları gibi kimseylede paylaşmıyorum
ben gününü çok beğendim aktivitendeşahane neidyim maşallahhh
doktorada gidilmiş güzel sonuçlar almanıdilerim?cildinde ne sorun varr resimlerde şahane duruyorsunnn

güle güle kullan canım ay ben telefondan hiç anlamam yaa ayybu cümleyi kurarken kendimi olgun yaşlıkadınlar gibi hissettim bekarken hepsini bilirdim şimdi küçükolsun fonksiyonlu olsun yetergaliba yaşlanıyorum

ohhhh afiyet olsun duygucummmm aksın gitsin vucudundan yağ olmasın, ama sana bal olsunn

ayy hayırlı uğurlu olsun canm, güzel günlerde kullan hep iyi haberler al inşallahhh s3 mini de güzel bi telefon ama ben galaxy s serisine pek ısınamdım, daha doorusu çevrtemde herkes de var biraz farklı olsun istedim o yuzden bakmadm pek o seriye. oda arkadaşım s3 kullanıyo o çok memnun inşalah sen de çok memnun kalırsın ben limiti pek de yükseltmek istemiyorm canm yaa, 5 ay ananem ödeyecek sonrasını ben odeyecem ama yine de çok yüklenmek istemiyorm. o yuzden wonder da kesn karar kıldım, eğer değişmezse bikaç güne alacam inşalah wonder ı. bugun kılıf bile baktm valla, ısındım sanırım sonunda o tel e

sağ ol ay parçam

Oyyyy yemem mi yaaa, kesin fazlasını yerim hatta
Aynen yaa yarım kilo çiğdem alıyorduk 1 hafta dayanmıyordu bize, eşimle yarışıyorduk resmen
Günümü beğenmene sevindim Aktivite hakikaten iyiydi, epeydir 10000 adım yapmıyordum, bugün resmen bacaklarım ağrıyor.
Kulağımın arkasında kızarma, soyulma falan oluyor, onun için gittim. Daha önce de benzeri şekilde ensemde olmuştu. Hassas bir cildim var, daha önce de yazmıştım ya alerji sorunum var, bir de bazen strese bağlı böyle şeyler oluyor. Kulağımın arkasındaki öyle bir şey. Bir süredir işyerinde stres dozu yükseldi ya ondan oldu muhtemelen. Önemli bir şey değil, şimdi merhemi de kullanınca geçer birkaç güne.
Telefon konusunda inan ben de öyleyim, araştırmak bile yordu beni. Valla biri alsa verse elime süper olacak. Neyse bugün hallettik, iyi oldu, uzadıkça stres artıyor.

Sağol canım benim, daha iyileri senin olsun Wonder da güzel telefon bence, biz fiyat performans oranına baktık iki mühendis olarak, fiyat farkına değer dedik, ondan S3 mini. Elime alıp kurcalayınca ısındım ben. Bizim arkadaşlarda da wonder, ace falan var. S3 mini 1000 TL civarı aslında ama bonubonda 810 TL olunca uygun geldi, wonder 700 TL civarı, onda kampanya falan olsaydı ve 600 TL falan olsaydı belki farka değmez deyip onu alırdım ben de.
Bence sen de madem ısınmışsın al bir an önce, uzadıkça insanın aklına daha çok soru takılıyor. Zaten ilerde kendi paranı kazanınca, ihtiyaçlarını karşılamazsa değiştirirsin mimar hanım

Kızlar ben geldim pek aktif katılamıyorum...
mide bualntılarım sıklaştı.. akafmı yerden kaldıramıyorum resmen...
gözlerimden uyku akıyor.
diyet yapmadığım halde 3 günde bir kilo gitmiş..ama sorun ki ne yiyorsun hiçbirşey midem de kalmıyor...
dua edin kızlar şu dönemi sorunsuz geçireyim...
bugün doktorumuza gittik minnakımızı gördük kesemiz belliydi..i
ki hafta sonra kalp atımına sesledi..ayın 11ine randevu aldım.
pıtpıtları o gün dinleyecez inşallah...
sizler nasılsınız..bu aralar pek giremeyebilirim...
herkes kendine iyi baksın...

yersin dimi:18: ohh içim rahatladı
geçmiş olsun cnm, benim strese dayalı bacak bölgemde kaşıntı oluyor benimde gitmem lazımdoktora stres ne hale getiriyor insanı yaa seninişyerindeki sorununçözüldümü herşey yolundamı cnm?

birkaç hafta spor yapmayınca hemen hamlaşıyoruz ya benimde 2 gündür sürekli yürümemden dolayı bacaklarımağrıyor

kardeşim teknoloji firmasında çalışıyor benm onların alışveriş yaptıgı bi internet sitesinden alacaz bizde, 660 civarı bişeye gelecek sanırım. ben kararımı verdm de annemler tatilde onların dönmesini bekliyorum almak için. çok uyguna almışsın canım s3 mini yi, çok da güzel telefon güle güle kullan tekrardan senin dedigin siteye de bi bakayım ama orda dah uygunsa ordan alırız belki. bide aksesuar konusunda takıntılıyım ben. kılıf aramanın derdine şimdiden düştüm kapagı renkli olsun istyiyorum falan gerçi gelmişim nerdeyse 30 yaşına, bide mimar olacaz ağırlıgımız olsun dimi ama. ben en iyisi siyah alayım ya şu dakka karar verdm

ayyyyerimsenin minnakını benimde enbüyük sorunum kokulardan tiskinmemdi yemek kokusuna asla tahamül edemezdimm o yüzden iyi anlıyorum seniALLAH yardımcın olsun ben 7.haftalık hamileydim öğrendiğimde ilk kontrolde pıt pıtları duymuştum

benkendi adımaçok iyiym sende kendine ve minnakına iyi bakk ALLAHA emanet olun

Doğru ya senin bacaklarında kaşıntı oluyordu, git git ihmal etme, bunların tedavisi kolay ama kalıcı tedavi için stres yapan etkenin ortadan kalkması lazım. İşyerinde sorunlar azaldı ama devam ediyor, ama ben de alışıyorum galiba, bir süre sonra da stres mtres yapmaz artık:))
Spor çok fena birşey çoookk, hiç bırakmaya gelmiyor.

aynen canım ya..bugün çubuk kraker ye dediler mideni sindirir diye...allahım çubuk krakerinin poşetini açmamla midem kokusundan havalandı buna da midem tepki verdiyse tamamdır kızım senin bu uşaktan çok çekeceğin var dedim...biz daha 5. haftamızın içersindeyiz ama beta değerine göre 7.haftamızdayız değerim çok fazla...doktorumun kafasını karıştıran bu...bakalım iki hafta sonra pıtpıtları duyabilir miyiz....
uyku hali sende de oluyor muydu canım...ya bugün derste neredeyse uyuyordum...

Serapçım hoşgeldin canım, en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların, rahat bir hamilelik geçirirsin, dualarımız seninle, sağlıkla ve keyifle geçsin inşallah bu dönem.

sevindim cnm aman huzurun yerinde olsun tümçalışanların keyfi yerinde olsunn

ahh kıyamam sana leblebi ye soda iç mutlaka ,uyku olmazmı işden gelirdim yemek yiyip erkende yatardım işyerinde uyurdum boş bulduğum her an uyuklardımm:)))) birde ben süt 'de içemezdimtiskinmiştim ayran içerdim paso düşün artık 2kat fazla uyurdum ben senin pıtırcığa kurufasulye demek istiyorum annesi müsade varmı?