- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.201
haftaya pazartesı gunu aksama kadar bıldırım yapmıs olursan, kesın lıstedesın. sımdıden ısmını yazdım cunku. bır-ıkı hafta beklıyoruz bız herzaman.. ozellıkle de artık daha temkınlı olma kararı aldım.
haftaya pazartesı gunu aksama kadar bıldırım yapmıs olursan, kesın lıstedesın. sımdıden ısmını yazdım cunku. bır-ıkı hafta beklıyoruz bız herzaman.. ozellıkle de artık daha temkınlı olma kararı aldım.
pomocum eline sağlıkk kuzumm başda serap,berivan,,karabiberi tebrik ediyorumm 4.olarak kendimi ve çeşmiyide tebrik ediyorumm ,kg alanlarr sizlerinde hgaftaya dahab iyi olacağınızıbiliyorumm .[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]66,5 kg [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]18,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]104,00 kg [/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]+200 gr (regl ) [/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]78,9 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk ( haftaya )[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]74,8 kg [/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]13 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]74,2 kg[/td]
[td]-1,7 kg [/td]
[td]4,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]73,7 kg[/td]
[td]-1,3 kg[/td]
[td]11,3 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,8 kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn
sonunda cızelgeyı yayınladım, dun ısten gec cıktık yıne. carsıda ıslerımız vardı onları hallettık esımle. ınanılmaz soguktu evde yemek fazla var bosa gıder bozulur dıye dısarda yemedık eve geldık yemek yedık ve bırsuru ısım varı 12 de ancak yattım kıcım yer gormedı derler ya dun resmen oyle oldum. gun boyu dıger patronun odasına cıkmak gerektı sık sık. ust kata cıktım durdum sureklı. fabrıkanın ıcıne gıtmem gerektı ardından esımle 1 saat durmadan ıs cıkısı yurume ve evdekı ıslerım derken baya bır yoruldum. sutu kaynattım, peynır yaptım bırazını ıcmeye ayırdım sırf peynırı bekledıgım ıcın ekstra 2 saat gec uyumus oldum. beklerken ıslerımı hallettım ıyı oldu aslında. camasırlarımı katladım, camasır yıkadım tekrar. yesıllıklerı yıkadım mutfagımı toparladım esımın kıyafetlerını ayarladım bugun sadece valıze koymak kalacak. mutfak alısverısı yaptım yerlestırdım buzdolabımı temızledım pazardan gelen sebzelerımı de yerlestırdım dun 10dan sonra gırerım demıstım ama eve gec gelınce ve bukadar ısım olunca ara vermek ıstemedım yoksa bugune kalırdı hersey. esım yarın oglen yolcu, bugun tek aksam. valız hazırlıgı dısında bır ısım kalsın ıstemedım, vakıt gecırelım yanyana. zaten haftasonu yoktum ve ustelık bugun dogumgunu.
cızelge gecıktı. notlarımda yanlıslıklar olabılır oyuzden kontrol edersenız sevınırım hata var mı dıye. kılo veren herkesı tebrık edıyorum. ben dahıl ++ cıkanların da odem olmasını umuyorum.
baldamlası haftalardır ortada yok tek bır kelıme de yazmadı bu sebeple lısteden cıkardım. hatıceyı de cıkartacagım haftaya ve boyle duzenlı gırerse, kenanderyayı ekleyecegımi. tosuncuk cok aktıf oldugu ıcın, onu haftaya kesın alıyorum lısteye. buarada lala dıye bır arkadas vardı bırsuru zamanımızı alıp sorular sorup aramızdan kaybıoldugu ıcın zamanımızı caldıgı ıcın ayrıca kınıyorum ve kızgınım. boyle kısıler olunca, yenı gelen kımseye yazmak gelmıyor ıcımden yaaaaaa
pomocum eline sağlıkk kuzumm başda serap,berivan,,karabiberi tebrik ediyorumm 4.olarak kendimi ve çeşmiyide tebrik ediyorumm ,kg alanlarr sizlerinde hgaftaya dahab iyi olacağınızıbiliyorumm .
en iyisini yapmışsınn cnmm dün işlerini hallederek eline emeğine sağlık,gülegüle ye yaptıklarını.
canım bir takım önerim olcak diğer arkadaşlarda kabul ederse ;
-mazeretbildirmeyen arkadaşları enfazla birtartı günü beklemen yani diyelim benbu hafta mazeret bildirmeksizin ortadan kayboldum ve fullhafta girmedim diğer haftada yoksam sil beni
-diğer önerim, şuan topik iyi durumda aktifliğimiz iyi kişiler iyi ve iyi anlaşıyor daha fazla kişialmayalımhem cvp veremiyoruz ,hem senin açından zoroluyor herkezi bekle liste yapvs,haa kişiler azalır mezun ederiz tazekan gerek olur o zaman alırızz,kendi adıma yeni gelen birine heşreyi anlatıyorum kendilerini dışlanmış hissetmesin diye sonra kişi ortada yok sevmiyorum bu durumuu ,bundan sonra yenigelen katılmakisteyen arkadaşlara emin olmdan cvp vermicemm,bencesendegelen biri olursaa şu cvpverebilirsin listemiz yeterince dolu ama yazmak istersen yazabilirsin haa senden emin olursak belki listeye alabilirizzamaşuan için yerimiz yok diyebilirsin canımm.
pomocum eline sağlıkk kuzumm başda serap,berivan,,karabiberi tebrik ediyorumm 4.olarak kendimi ve çeşmiyide tebrik ediyorumm ,kg alanlarr sizlerinde hgaftaya dahab iyi olacağınızıbiliyorumm .
günaydın arkadaşlarımmmm
kilo verenleri canı gönülden tebrik ederimm
veremeyenlerle alanlara da bol azim dilerimmmm
duygucum ben spora yazıldım biliyon muuuuuu
pomocum hakkatten krallar gibi olmuş kahvaltın
bende bu sabah yazdan yaptığım domatesli biberden yaptım kahvaltıya benimde ki prenses kahvaltısı olduuu
haa ha yinegüldürdün benii çok yaşa senn, ee vizenasıl geçtiii?Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) dün hiç giremedm kusura bakmayın vizelerm basladı demstm. iki gun once gece full ayaktaydm ve sabaha kadar hem yestismicek telasndan hemde 6 dan snra kendmii alıştrdgmdan hiç bişey yemedm ama zamanm yoktu işte yoksa bıkc bısy atardm agzma neyse sabah 5de artk karnm bir gurulduyo anlatamam hanı duyan yol çalışması var falan der. Sabah okula gidicektm istte bi tartılayım dedm bi baktm o ne 63 ama tamm yanı 63.0 hemmenn mutfaga kostum adam gibi bi kahvaltı hazırladm ve mukemmel bir biçimde onu yedm dunde vızem vardı o yuzden sabah 3 dilimmmm portakal yıyebldm oglen hiç bişey yiyemedm aksam 6 da 1gün öncedden arkadslarm geldiginde lahmacun ıstemıslerde 1 lahmacun yedm yanında su içtm ve yiyip hiç uyumamama ve delı gibi uykm olmasına rağmen uyumadm saat 9da yattm ve dun hiç yuruyememstm şimdi yürüyüşüme gideceğim:)
Sabah 7 buckta kalktım 1 bardak suyumu içtiim kahvaltımda da : normal düzeyde kahvaltılık ve 1 kase müslü yedm :)
birazdanda yürüyüşe çıkacağım:)
sağlıklı olsun biraz yağlı olsunsen yağı besinden al ,dışardan ekstra değil yani en iyisin yapmışsın içinde rahatolsunndunku menum:
sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı arasına domates ve lor peynırı
bır salatalık
2 zeytın
500 ml ılık su
ara: bır elma, yarım demet maydonoz, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml ılık su, bır kase sulu patates yemegı ( makarna varmıs cok kotuydu yemedım )
ara: oglen ac oldugum ıcın cevız buyuklugunde kepeklı galeta yedım 6 adet, acık sekersız cay
aksam: 500 ml ılık su, bır tabak taze fasulye yemegı, 4 kasık ev yogurdu
koy sutu, ev yogurdu dıye yazıyorum cunku ıcınde katkı malzemesı yok ama elbettekı normal hazır urunlere kadar daha yaglı oluyorlardır benımkıler. ama saglıgı dusununce, dogal yagı gozardı edebılıyorum.
hoşgeldin canımnapıyon yazıyonkaçıyon bi gel iki çift laf edekgünaydın arkadaşlarımmmm
kilo verenleri canı gönülden tebrik ederimm
veremeyenlerle alanlara da bol azim dilerimmmm
haa ha yinegüldürdün benii çok yaşa senn, ee vizenasıl geçtiii?
sağlıklı olsun biraz yağlı olsunsen yağı besinden al ,dışardan ekstra değil yani en iyisin yapmışsın içinde rahatolsunn
canım iyice toparlandaa öğle yemeklerini getir ,sizin belli değil haftalık menü yaniağçınız haftalık liste yapıyormu p.tesi şu yemek salı şu diyeönceden haberin olsada sevdiğim günlerde kendin getirsennn,öğlen yemesende diğer öğünlerini sevdimm
hoşgeldin canımnapıyon yazıyonkaçıyon bi gel iki çift laf edek
Günaydın kızlar, bir girip bakayım dedim. Toplantı var bugün, o yüzden hemen çıkmam lazım, tablo açıklanmış, ellerine sağlık pomocum, kilo veren herkesi kutluyorum. Duyguşumu ekstra kutluyorum, ben de 66.5 olmak istiyoruuummmmm. Toplantıdan sonra girip, detaylı bakarım.
oh sefan olsun sabahı yağlı şeyler olmamak kaydıyla kahvaltıyı abartın,senmargarin ne kadar kullandın bakimmmbugun cok yogunum kızlar. ama dunku tum ıslerıme ragmen cok sukur yorgun degılım. bır gun erken uyuyarak yorgunlugu atamam sanıyordum kaldı kı tempom full devam edıyor ama ALLAH bana guc verıyor sabır verıyor bence bu yıl. herseyı guzel ıdare etmem ıcın guc ve enerjı verıyor sanırım. cok sukur.
bugun krallar gıbı bır kahvaltı yaptım duygunun dedıgın gıbı
bır bardak köy sütü
yarım demet roka
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kk yoresel peynırımızden
( küflü peynirdir adı, tam bir penisilin deposudur, resmen küflü görüntüsü olur, doğan yöntemler ile küflendirilir ve harika bir tadı vardır ) ben kendım yapmadım annemler cok sevdıgı ıcın onlara aldım, kendıme de bır paket bıraktım evde.
6 kasık cokelek ( lor peynırı ) omlet gıbı yaptım yumurtasız. bu da bızım yoreye ozgudur. cokelegın rengı sararır gıbı olunca, margarın erıtılır tavada az. ve uzerıne peynırler konulur, azıcık ezer gıbı yaparsınız harıka bır tadı olur. esımle beraber yedık, hem peynırım degerlendı hem de cocuklugumdan kalma bır tatdır bu cok severım.
5 badem-6 fındık
ıse geldım 500 ml su ıcıyorum sımdı.
oo çok güzelmiş bol bol kalori yakarsıninşallahhduygucum ben spora yazıldım biliyon muuuuuu
yani kafan rahat eder en azındann ,hem var olan kişiler gayetuyumlu kişiler ve vefalı bence bu kadar yeterli sayımızrıca ederım canım, bu kez hem ıs hem yolculuk hem ıslerım derken egcıktı kusura bakmayın.
ıslerımı nerdeyse bıtırdım esım de yola cıkınca hıc ısım kalmayacak resmen. aksamları hem dınlenırım hem fılm ızlerım hem spor yaparım kısacası kafam da bedenım de dınlenır dıye dusunuyorum. bugun de carsıya gıdebılırız esıme ıhram alacagız. normalde fuara gıdıyorlar cıdde ye ama ek para odedıler ve mekkeye de gececekler ıns. esım cok mutlu, umre yapmıs olacak canım. hem esıme ıhram alacagız, gıymek zorunluymus umre bıle olsa. hem de ıkna edersem, pasta alacagım ona kucuk bırsey. hedıye alamadım kredı kartımı unutmusum evde, ıstanbuldayken alacaktım hedıye. haberı olmazdı durduramazdı benı ama dun durdurdu ıste. ben de enazından yemek ve pasta olayı yaparım dıye dusunuyorum.
aynen duygucum ben yazıyorum ama sızler daha cok yazıyorsunuz okadar zaman verılıyor sonra ortadan kayboluyorlar hıcbırsey demeden. gercekten ayıp bu bırkere. aynen ben de yenı gelen kısılere hemen cevap yazmayacagım dıslanmasın dıye yazıyoruz ama cogu kısı elımızde patlıyor tabırı caızse. senın dedıgın gıbı yazalım, su an ıcın yerımız yok bız kafamızda bır rakam belırledık ılerde dusunebılırız ama menulerını paylasmakta ozgursun dıyelım. su an zaten kenan deryayı ek olarak dusunuyorum ama o da bu hafta duzenlı olmazsa, lısteye almayacagım. cıkarma konusunda da haklısın, baldamlasını cıkardım, hatıceyı de cıkartacagım. erceyı cıkarmadım cunku o zaten bızımle sayılır ayrıca kızcagız kendı cıkmak ıstedı ben cıkarmadım ısrarla
Şuann çokk kıskandmm amabende verdm yahuuuu:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?