- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.161
günaydın kızlar, geleneksel maydanozlu, salçalı, peynirli yağsız tostumu yedim, geldimGüzel bir gün olsun hepimize. Ben bugün öğleden sonra kadın doğuma kontrole gideceğim, inşallah herşey normaldir. O yüzden bugün işe gitmedim, evdeyim. şimdi kalkıp bir süpürge yapayım diyorum en azından, aslında oturmak çok keyifli ama başka vaktim de olmuyor. Muhabbeti olmuş zaten, aynen katılıyorum, kadın olmak zooorrr.
Pomocum, menülerinde sağlıksız şeyler var ama o yürümeye ve yediğin miktarlara bakınca kilo almaman lazımdı, bence de su içmediğin için ve yorgunluktan ödem olmuştur. Maydanoz tüketimini de artır biraz. Canım tarif konusunda kusura bakma, bu ara hastane işleri falan olunca tamamen aklımdan çıkmış, söz bugün halledeceğim. Duygu zaten bonfile konusunda ümidi kesti benden, aslında eşimden, zaten düşününce adam düzgün tarif edebilse, ben de yaparım ama yok, tarif yeteneği sıfır.
Pomocum çok fena cozutuyorum, haklısın, regl dönemini değerlendirip kilo vereceğime bir de alıyorum üstelik. Bugün konuşmaya çalışacağım doktorla ama pek ümidim yok açıkçası. Adam resmen hızlıca başından savmaya bakıyor, neyse fazla doldurmayayım kendimi, bugün görüşeceğim sonuçta :18:
Duygucum ben makinemden memnunum ama benimkinin de kapasitesi 6 kg, benim beyaz eşyalar siemens ya da bosch, zaten ikisi de aynı çatı altındaki markalar. Fiyat/performans oranına bakarak bu markalardan birini seçebilirsin. Ben de almadan önce epey araştırmıştım, avrupa üretimi olanların daha sorunsuz olduğunu okumuştum, belki alırken bunu kontrol edebilirsin. Kurutma makinesi konusunda bir bilgim yok, benim ev çok küçük, istesem de sığmaz kurutma makinesi. Ama ben zaten dışarda kurutmuyorum çamaşırları, küçük odada kurutmalık üzerine asarak kurutuyorum. Tabi kurutma özelliği olursa çok daha iyi bence, asma ve toplama derdi de yok, oohhhh, sen bir bak ta hem çamaşır makinesi hem kurutucu özellikleri olan makine belki ilerde ben de düşünürüm.
Bende dışarı çıkayımm oğlanı bebek arabasına oturta bilirsem harika bir yürüyüş planlıyorumm
emelcimm kuzeyi bebek arabasına oturcam tempolu yürücem bebek arabası sürmem ekstra kalori yaktırır dimi
kızlar annem dedı kı uzerınden hantallıgın gıtmıs dedı. kılo veremesen bıle spor ve dıyet hayatın boyunca boyle yap dedı. cok guzel yuruyorsun dedı hem ayagının egrı basması egcmıs dedı hem de hızlı yuruyorsun dedı. cok sevındımmmmmmmmmmmm
Bende dışarı çıkayımm oğlanı bebek arabasına oturta bilirsem harika bir yürüyüş planlıyorumm
emelcimm kuzeyi bebek arabasına oturcam tempolu yürücem bebek arabası sürmem ekstra kalori yaktırır dimi
çok teşekkür edrim berivancımmGÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :79:
KARABİBERİM TEBRİK EDİYORUMHARİKA YA BAYILDIM VALLA AZMİN MÜTHİŞ ACAYİP GAZA GELDİM
NESLİCİM İĞNEYİ HİÇ SEVMEM YÜKSELTMEYE BAK TATLIM GEÇMİŞ OLDUN
CESMİCİM : YEMEĞİN İYİ GEÇMİESİNE SEVİNDİM KAÇ BÖREK YEDİN CANIM YAZMAMIŞSIN :112:
DUYGUCUM HEY MAŞALLAHHHHHHHHHADIMA KM BAK BE VALLA UTANDIM KENDİMDEN
TOSUNCUK CUM :TARTI GÜNÜMÜZ BUGÜN SEN DE BİLDİRİMİ Nİ YAPA CANIM YÜŞÜYÜŞ MÜ YAPTIN HARİKASIN :128:
oo süpersin tebrik ederimpazartesi sedromu yaşıyoruz canım
evet tatlım buraya yazılacak aşılışı ben yapayım
1,3 kilo gittiYaşasın spor
erce teşekkür ederimm inşallah kalan diğer kilolarımdanda kurtuldummu tamamdır bu işmerhabalarrrr nasılsınız kızlar inşallahhherkes ---- olmuştur ben ++ yım heran regl olabilirim inanılmaz şişim ve gerginim bir an önce olsam da rahatlasam
geçmişe bi göz attım maşallah karabiber çooooook güzel olmuşsun inanılmaz değişmişsin zaten çok güzelsin ama zayıflayınca fıstık gibi bi hatun olmuşsun maşşallah arkadaşıma
pomocumda elbiseli resim yüklemiş çok yakışmış çok tarz olmuş iyi günlerde kullan canım
hele nesliye BAYILDIMMMM resmen genç kız havasında etekli resiim çok güzel çıkmış:naz
başka resim yükleyen oldumu denk gelmedim arada atlayarak sayfalara baktım
herkesi öpüyorum akşama inşallah gelicem foruma hem geçmişe bir göz atıyım
dün ben geçen haftayla aynı geldimm ama regl olmam gerekiyor daha olmadım bugün nedense fala çıktım,ama kaçamakta yapmadım hiçç ,regl olsun bitsin bir bakayımm farkedecekmiSlmm kizlarr nasilsiniz ? Pomocumda gelmistir hosgeldin canim sefalar getirdin. Elektrikler yok telden yapiyorum kilo bildiririmi ++++ olmusum nolcak bu is yaaa bi al bi verr gecen hafta 800 verdim bu hafta 300 geri geldi((((
Baslangic: 108
Gecen hafta: 103,5
Bu hafta: 103,8
Top gelen: +300 gr
Bende durum boyle sizde guzel ---- haberler vardir insallah
spor yapıldımı gerçekten kilolar gidiyorr,teşekkür ederim canım ablam spor un faydası çok oldu valla 3 kez yürüyebildim o bile fark yarattı canım birde 2 hafta boyunca tatlı,kek vs yemeyeceğim diye yemin etmiştim ya onun faydası da çokkkkkkkkkkk
bu hafta bende sabit kalanlardanımmselam kızlarr herkeze iyi haftalar dilerimmm,acayip yorgunummm temizlik işi bitti akşam yemeği derdine düştümm amma zor ya hergün ne pişirsem derdi neysee bakcaz artıkk.
gelelim kg işine elbette kg verdim sonucu görcezzz ama malesef birincideğilim ama memnunum sonuçdan demek oluyorki bundansonra hafta sonları kaçamak yapmıcamm.
emelcim sorduğum soruyacevap vermişsin tşk.ler hemen araştırmaya yapacağım bana birde sağ ve sol için ne kadar ağırlık alayım onuda tavsiye edermisinn canımmm
şimdiden kg verenleri tebrik ediyorum, elinden geleni yapıp veremeyenlereüzülmeyin diyorum ödemdirdiyorum ,kilosunu koruyonlara biraz sabır diyorum,kg alanlaradaa moral bozmakyokyola devam diyorum vee çıkyorum hadi herkez kendine çok iyi baksınnn
senide tebrik ederim tosuncukk güzel kızMERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
benimde bugün öyle dünden 500 gr fazla çıkıyorumSlmm. kizlar. kilo bildirrim
Gecen hafta 79.900
Bu hafta. 80.500
Bu hafta. 600 gr. almisim. REGLYim halen o. yuzden
haftaya ----ler olacak. ins
nasıl geçti mülakatınn deryaaiyi akşamlar tatlışlar nasılsınızz :)) ben tartıda yine başladığım kilodaym 114 olmuştum hastalık haftasonu derken 116 oldum yine. ama garip bi şişlik hissediorum kendimde heralde ilaçların etkisi bilemiorum. tabii yeme düzenim de cozuttu o ayrı. ama bugün akşam üstü adımsayarım geldi ve hemen sitenin etrafında azcık yürüdüm temz hava alayım die. 5000 adım attm.
moralimi bozmuyorum yarından itibaren yine vermeye başlarım inş.
bu arada kipaya iş başvurusu yapmıştım mülakata çağırdılar çarşamba 15:45 de gideceğim. bana şans dileyin lütfen.
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar
pomocumm hoşgeldinn evineeekızlar annem dedı kı uzerınden hantallıgın gıtmıs dedı. kılo veremesen bıle spor ve dıyet hayatın boyunca boyle yap dedı. cok guzel yuruyorsun dedı hem ayagının egrı basması egcmıs dedı hem de hızlı yuruyorsun dedı. cok sevındımmmmmmmmmmmm
duygucum, bebeğinin kilosu 10-15 kg arasıdır fakat burda sana katkı sağlaması için o ağırlığı yüklenmen lazım ama sen itiyorsun. aynı ağırlığı bağımsız bir şekilde itiyor olsan bi nebze faydası olur diyeceğim ama tekerlekler senden bu yüküde alıyor. dolayısıyla hiç bi katkısı olmayacağı gibi aksine bebek arabası senin temponu bozacak, iskelet yapının koşu modunda dğeil bebek arabasını itme ve manevra modunda olacağı için koşudan veya yürüyüşten istediğin verimi de alamayacaksın maalesef
inşallah keyifli ve bol enerji sarfiyatlı bi yürüyüş olur canım
Dün tartıda sabit çıkmıştım ama bugün 500 gram fazlayım,
kilom 74.8 ikaen bugün 75.3 çıktı ama regl olmam gerekiyor o yüzden fazla çıktım bugün
olsam nasıl rahatlayacağım,birde günüm 3 gün geçti moralim bozuk ,resmen regl olmayı bekliyorum dört gözle,
Dün teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirmiş hastaneye gittim,çenesinden 2 yer kırılmış ameliyata aldılar 5 saat ameliyatta kaldı,kuzum daha 19 yaşında
köyde yaşıyorlar dedeme yemek götürmüş motorlaa eve giderkende araba çarpmış ve uçmuş,
Diyetime devam ediyorum kızlar,artık sporumu fazlalaştırmak istiyorumm
bugün lesliee sansone 5 mil yaptım
jillianın hareketlerinede baktımm akşamda onu deneyeceğimm daha çok bölgesel çalıştırıyorr
Dün tartıda sabit çıkmıştım ama bugün 500 gram fazlayım,
kilom 74.8 ikaen bugün 75.3 çıktı ama regl olmam gerekiyor o yüzden fazla çıktım bugün
olsam nasıl rahatlayacağım,birde günüm 3 gün geçti moralim bozuk ,resmen regl olmayı bekliyorum dört gözle,
Dün teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirmiş hastaneye gittim,çenesinden 2 yer kırılmış ameliyata aldılar 5 saat ameliyatta kaldı,kuzum daha 19 yaşında
köyde yaşıyorlar dedeme yemek götürmüş motorlaa eve giderkende araba çarpmış ve uçmuş,
Diyetime devam ediyorum kızlar,artık sporumu fazlalaştırmak istiyorumm
bugün lesliee sansone 5 mil yaptım
jillianın hareketlerinede baktımm akşamda onu deneyeceğimm daha çok bölgesel çalıştırıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?