2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben cıkıyorum, aksam 10 gıbı tekrar gırecegım ve bu kez cızelgeyı yayınlayacagım soz...... kusura bakmayın.

nesli, duygu tarıf dıyınce aklıma geldı, şu karnıbaharın tarıfını bulabıldın mı canım ???

kızlarr ben ufakdan araştırmalara başlasam iyiolur sizede fikir sormak istiyorummm

benim çamaşır makinasıı 5 kg ve 7 yıl önce alındığı içinmi bilmiyorum çok program yok mesela yazın tşört giyoruz günlük değiştiriyoruzz kirlendiğinden değil terlediğimiz için değiştiriyoruz yani böyle durumlar için kısa yıkama mesela 15dk yıkanan varmış sonra kgolarak 8-9-yada10 istiyorum yorganda atayım diyee vee en önemlisi hijyen açısından özellikle kışın çamaşır zor kurutuyozz sevmiyorumm bir sürü toz dumanamahruz kalıyor ,kurutma makinası düşünüyordum amareklamlarda gördümkurutmalıçamaşır makinasııı neyse sizne önerirsiniz kullandığınız makinadan memnunmusunuz istediğimi özelliklerde makina kullananvarsaa önerirmisinizzz

diğer sorum ankastre seti ocak-davlunbaz-fırın bundada fonksiyonlu özellikle fırında başarılı bir set kullananlardaa tavsiyesi istiyorumm.

ve duygu kahvaltıya kaçar

Günaydın kızlar, geleneksel maydanozlu, salçalı, peynirli yağsız tostumu yedim, geldim Güzel bir gün olsun hepimize. Ben bugün öğleden sonra kadın doğuma kontrole gideceğim, inşallah herşey normaldir. O yüzden bugün işe gitmedim, evdeyim. Şimdi kalkıp bir süpürge yapayım diyorum en azından, aslında oturmak çok keyifli ama başka vaktim de olmuyor. Muhabbeti olmuş zaten, aynen katılıyorum, kadın olmak zooorrr.
Pomocum, menülerinde sağlıksız şeyler var ama o yürümeye ve yediğin miktarlara bakınca kilo almaman lazımdı, bence de su içmediğin için ve yorgunluktan ödem olmuştur. Maydanoz tüketimini de artır biraz. Canım tarif konusunda kusura bakma, bu ara hastane işleri falan olunca tamamen aklımdan çıkmış, söz bugün halledeceğim. Duygu zaten bonfile konusunda ümidi kesti benden, aslında eşimden, zaten düşününce adam düzgün tarif edebilse, ben de yaparım ama yok, tarif yeteneği sıfır.
Pomocum çok fena cozutuyorum, haklısın, regl dönemini değerlendirip kilo vereceğime bir de alıyorum üstelik. Bugün konuşmaya çalışacağım doktorla ama pek ümidim yok açıkçası. Adam resmen hızlıca başından savmaya bakıyor, neyse fazla doldurmayayım kendimi, bugün görüşeceğim sonuçta :18:
Duygucum ben makinemden memnunum ama benimkinin de kapasitesi 6 kg, benim beyaz eşyalar Siemens ya da Bosch, zaten ikisi de aynı çatı altındaki markalar. Fiyat/Performans oranına bakarak bu markalardan birini seçebilirsin. Ben de almadan önce epey araştırmıştım, Avrupa üretimi olanların daha sorunsuz olduğunu okumuştum, belki alırken bunu kontrol edebilirsin. Kurutma makinesi konusunda bir bilgim yok, benim ev çok küçük, istesem de sığmaz kurutma makinesi. Ama ben zaten dışarda kurutmuyorum çamaşırları, küçük odada kurutmalık üzerine asarak kurutuyorum. Tabi kurutma özelliği olursa çok daha iyi bence, asma ve toplama derdi de yok, oohhhh, sen bir bak ta hem çamaşır makinesi hem kurutucu özellikleri olan makine belki ilerde ben de düşünürüm.

hoşgeldin nesli
öncelikle makina önerin için tşk ediyorumm düşündüğüm markaları yazmışsınn offgözümde büyüyor çok işim olcak 2 ay sonra çokkk...

Sağlıkkontrollerin bugün bitiyor galiba başda smir testi olmaküzere tüm kontrollerinde güzelsonuçlar alırsn inşallahh...

Oo bonfile konusunda umudumu kestim ama eşinin tarife göre pişirdiğini düşünmüyorumm oyüzden sorun değil canımmm..

Canım kolay gelsin sanaaa

Bende dışarı çıkayımm oğlanı bebek arabasına oturta bilirsem harika bir yürüyüş planlıyorumm

emelcimm kuzeyi bebek arabasına oturcam tempolu yürücem bebek arabası sürmem ekstra kalori yaktırır dimi

Süper fikir valla bence, hava çok güzel görünüyor. Ben de hazır eşim yokken, evde yalnızken azıcık iş yapayım dedim ama bir nevresim değiştirdim helak oldum şimdiden. Bir gayret süpürge tutabilirsem, sevgili ev arkadaşımız tozlarımızdan bir müddet kurtulabiliriz hiç değilse

Duygucum o işler yorucu ama bir o kadar da keyiflidir:)) Ben de epey araştırmıştım, bilirim o süreci Sen seçim yapınca da paylaş bizimle, elimizden geldiğince fikir veririz. Beyaz eşya biraz da şans meselesi ama baştan ne kadar dikkat edebilirsen o kadar iyi olur.

Ne guzel ne mutlu sana, emeklerinin karsiligini almis oldun. Annenle aranin iyi olduguna cok sevindim Rabbim muhabbetinizi arttirsin canim

duygucum, bebeğinin kilosu 10-15 kg arasıdır fakat burda sana katkı sağlaması için o ağırlığı yüklenmen lazım ama sen itiyorsun. aynı ağırlığı bağımsız bir şekilde itiyor olsan bi nebze faydası olur diyeceğim ama tekerlekler senden bu yüküde alıyor. dolayısıyla hiç bi katkısı olmayacağı gibi aksine bebek arabası senin temponu bozacak, iskelet yapının koşu modunda dğeil bebek arabasını itme ve manevra modunda olacağı için koşudan veya yürüyüşten istediğin verimi de alamayacaksın maalesef
inşallah keyifli ve bol enerji sarfiyatlı bi yürüyüş olur canım

çok teşekkür edrim berivancımm
pazartesi sedromu yaşıyoruz canım
evet tatlım buraya yazılacak aşılışı ben yapayım

1,3 kilo gitti Yaşasın spor
oo süpersin tebrik ederim
erce teşekkür ederimm inşallah kalan diğer kilolarımdanda kurtuldummu tamamdır bu iş
dün ben geçen haftayla aynı geldimm ama regl olmam gerekiyor daha olmadım bugün nedense fala çıktım,ama kaçamakta yapmadım hiçç ,regl olsun bitsin bir bakayımm farkedecekmi
teşekkür ederim canım ablam spor un faydası çok oldu valla 3 kez yürüyebildim o bile fark yarattı canım birde 2 hafta boyunca tatlı,kek vs yemeyeceğim diye yemin etmiştim ya onun faydası da çokkkkkkkkkkk
spor yapıldımı gerçekten kilolar gidiyorr,
bu hafta bende sabit kalanlardanımm
MERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
senide tebrik ederim tosuncukk güzel kız
Slmm. kizlar. kilo bildirrim
Gecen hafta 79.900

Bu hafta. 80.500

Bu hafta. 600 gr. almisim. REGLYim halen o. yuzden
haftaya ----ler olacak. ins
benimde bugün öyle dünden 500 gr fazla çıkıyorum
nasıl geçti mülakatınn deryaa
pomocumm hoşgeldinn evineee

burasıı bugünn çok soğuk nasıl rüzgar var dışarı çıkmaya korkuyorum

Dün tartıda sabit çıkmıştım ama bugün 500 gram fazlayım,
kilom 74.8 ikaen bugün 75.3 çıktı ama regl olmam gerekiyor o yüzden fazla çıktım bugün
olsam nasıl rahatlayacağım,birde günüm 3 gün geçti moralim bozuk ,resmen regl olmayı bekliyorum dört gözle,

Dün teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirmiş hastaneye gittim,çenesinden 2 yer kırılmış ameliyata aldılar 5 saat ameliyatta kaldı,kuzum daha 19 yaşında
köyde yaşıyorlar dedeme yemek götürmüş motorlaa eve giderkende araba çarpmış ve uçmuş,

Diyetime devam ediyorum kızlar,artık sporumu fazlalaştırmak istiyorumm
bugün lesliee sansone 5 mil yaptım
jillianın hareketlerinede baktımm akşamda onu deneyeceğimm daha çok bölgesel çalıştırıyorr

Bebek arabasi ile birlikte 27kg ediyor ama zaten bi onemi kalmadi bebek arabasi yerinde yoktu oyle parka gittik geldim parkdaki aletleri kullandim

Iyi akşamlar herkezeee

aklımda kaldığı kadar alıntılarr;

neslicim herne kadar yanımda olmasanızdaa beğendiklerimi resimleyip fikrinizi alcamm ,özellikle taze mimarımızz nurdanda fikir çok alcammm

karabiberimmmm burada hernekadar güneş yüzünü göstersede esiyorrr,biraz +çıkmışsın regl şişkinliğidir aman haa sen yinede dikkat ettt bak çok güzel kg veriyonnn.

Yeme faslım bittiğine göree günümü toparlaya bilirimmm;

sabah açkarnına büyükkupa bardak'da ılık lümonlu su

kahvaltı: çeri domates,üçgen lightpeynir,acı sivri biber,çeyrek demet maydanoz,1.5dilim kızarmış çavdar ekmeği
öğlen:tavuk dönerli sandaviç(2 küçükdilimkızarmış ekmeğehazırladım)1 bardak ayran
ara:nescafe şekersiz biraz süt ile
akşam:1 kaseyoğurt,2 kaşık karışık sebze yemeği (dünkü yemeğin sebzelerinden yedim)1 dilim ekmekk

bu aralar fazla ekmek yiyorumm bugün4.5 dilim yemişim hepsi çavdar ve kızarmış olsada fazlaa

Pomocum poğaçayı akşama doğru yaptımm bizzat denedim herçekden hafif kalorisi düşük, sağlıklı, lezzetiyerinde bi poğaça olduu ,tarif defterime ekliye bilirim gönül rahatlığıylaaa,tabi tarifdeki ölçülerle çok çıkmıyor ama deneme yanılma yöntemi olduğu için ilk deneyimi ölçüye göre yaptım bir daha yaptığımda 2kat malzeme koycamm.ha birdee planım hamurun yarısını peynirli ,diğer yarısını peynirli ve acı biberli yapcaktımki kapı çaldıeşim geldi bana jest yapmış onun mutluluğuylaa unuttum ama bir dahaki seferr acıbiberli denicemm.

sm kızlar
ben bugün çok mutluyum çünki
komşum bana börek getirdi ( tabii diette olduğumu bilmiyo ) bende aldım
amaaaaaaa asla yemedim ucuna bile dokunmadan eşime bıraktım o yesin
dünki menü faciasından sonra bugün yememem beni çok mutlu etti
inş o 68 hedefi göreceğimmmmmm

cnm bende reglyim diye ++ çıktım olsun yola devam ediyorum hedefie ulaşacağız hepimiz inş
ah cnm gencecik rabbim şifa versin tez zamanda

Canim 3 gun gecmesi normal subat ayi 28 cektigi icin senin tarihde atacak tabi bos yere uzulme haa bundan sonra 1 haftayi gecerse bisey var demektir. Teyzenin oglunada rabbim acil sifalar versin en kisa zamanda eski sagligina kavusur insallah.

Kızlar merhaba, herkesin günü güzel geçmiştir umarım. Ben bugün biraz temizlik yaptım, yoruldum ama ev temiz olunca da pek keyifli oluyor:)) Sonra doktora gittim, randevum 14:10 içindi ama 15:30 gibi girebildim doktorun yanına, kızdım çookkk, zaten doktordan memnun değildim, iyice sinir oldum. Neyse önemli olan, Simir sonucum normalmiş, ultrason normaldi, dolayısıyla herşey yolunda görünüyor. Adet dönemlerinde ağrı olduğundan ve uzun sürdüğünden söz ettim ama ağrıkesici verdi onun için. Hiç güvenilir gelmedi bana doktor. Onların da işi zor, adam 8 saat ameliyattan çıkıp hasta bakmaya geliyor, ne kadar iyi bakabilir ki! Neyse, işte böyle. Sonra alışveriş merkezine gittim, marketten alacağım şeyler vardı. Spor yapmadım ama epey hareketli bir gün oldu.
Pomocum benden karnıbahar tarifini tekrar yazmamı istemişti, valla 1 saattir tarif arıyorum ama bulamadım, uyduruk birşey yapınca böyle olur işte Ölçü verdim mi hatırlamıyorum ama hiç bir yere kaydetmemişim, muhtemelen yemeği yaptıktan sonra sıcağı sıcağına buraya yazmışım.
Pomocum aklımda kaldığı kadarıyla tekrar tarif vereyim ama sen göz kararı ölçüleri ayarla canım, karnıbaharı çiçeklerine ayırıp haşlıyoruz, çok yumuşak olmayacak, çünkü fırında da pişecek. (Bu arada haşlama suyunu sebze çorbası için kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.) Bir kaseye süt, yumurta ve un koyarak güzelce çırpıyoruz, 1 bardak süte 1 yumurta diye düşünebiliriz. Un göz kararı, bulamaç gibi olması lazım. İçine tuz, pul biber de koyuyoruz. Belki 1 kaşık yağ da koyabilirsin. Sonra haşlanmış karnıbaharları bu bulamaca güzelce batırıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Fırında 200 C sıcaklıkta üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz, afiyet olsun:)) Valla inşallah olur, ama ben kalkıp yapsam şimdi, bu şekilde yapardım.

Ben günümü toparlayayım arkadaşlar,

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği içine
- 1 tk salça
- 1 tk labne
- yarım kk peynir
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle yemeği yiyemedim, temizlikten sonra hemen hazırlanıp çıktım hastaneye yetişmek için, hastaneden sonra markette 1 tane ayran içtim.

Ara:
- 10 tane fındık

Akşam:
- 1 tabak et sote (yağsız dana etinden, bol soğan ve biberli)
- 1 kase salata (yağsız)

Ara:
- 1 kase sütlaç (sonuncuydu, bitti, keşke bitmeseydi )
- 3 tane ceviz

Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır

Bir de meyve yemeyi düşünüyorum, muhtemelen 1 elma ve 1 portakal yerim, bir de yatmadan önce süt içerim.
Bugün toplam adım sayım 9000, yatana kadar 10000 olur, başka spor yok.