2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Nesli doktor ne kadar güven verici olmasada sonuçda smir testiniyiçıkmış bu önemli e ultrosonda iyi çıkmış gerisini boşver regl sancın için ben ilaç içmeniönermem tabi bu benim fikrimm sen daha iyi bilirsin doğal yöntemler dene papatma çayı,rezene çayı ,sıcak su torbası ,dinlenmk gibi yöntemler tabi çok ciddi ağrınvarsa iç elbettee

bugünkü menünü beğendimm tabi sütlaç yadapatlamış mısır birinden biri olsaymış 10 üzerinden 10 verirdim gününee bence 10 bin adım gayetiyi yeterli olmuşş tebirklerr

Haklısın canım, ben de ilaç içme konusunda senin gibiyim, kolay kolay ilaç içmem. Yalnız verdiği ağrıkesici aynı zamanda kanamayı da azaltıyormuş, o yüzden belki deneyebilirim. Çünkü zaten B12 eksikliği yaşıyorum, bir de regl dönemi yoğun geçince daha zor oluyor. Zaten bugün dkh içmeye başlıyorum, verdiği ağrıkesiciyi en erken bir sonraki regl dönemi içeceğim. O zamana kadar karar veririm. Papatya çayı hiç aklıma gelmemişti, severim halbuki, haklısın rahatlatır o, teşekkürler canım, güzel fikir
Bugünkü menüm aslında az oldu, ondan beğendin sen Ben öğün atlamam normalde ama bugün öyle oldu, akşam çok acıkmıştım canım, o yüzden yedim. Sütlaç aynı zamanda süt demek, süt te B12 demek ya, rahatlıkla tüketiyorum, içerisinde şeker var, pirinç var ama ben onları görmek istemiyorum Aslında kalorisini hesaplayayım bakayım, kalorisepetinde çok görünüyor kalorisi, zaten epey farklı sütlaç yapma yöntemleri var. Yine de, günümü beğenmene çok sevindim
Sen ne kadar yürüdün? Kuzeyle zor gerçi ama, sen yine epey yürümüşsündür.

anladım cnm nasıl iyiolcaksanonu uygula aslında d.k.h regl azaltır ben o yüzden 3. Günü içmem bedne aksine uzasın isterim:))))

aslında azlığı çokluğu değilde bana güzel geldi sadecee soteleri severim ee salata varrgüzel ara öğün kararında kahvaltın zaten şahane ,öğle yemeği genelde temizlikde unutuluyor her zaman yaptığın şey değil

yürüyüş istediğim gib olmadı bebek arabasını bulamadım,aletlerde çalıştım birazdayürüdümm o kadarr

Pomocum giremedi bugün, yine elektrikler mi gitti acep? Ben de kalkıp süt kaynatayım ve süt içeyim, hatta herkes süt içsin:))

herkese ii akşamlarrr bende menümü yazayım

sabah: 2 dl ekmek, maydanoz, 1 yumurta, kk peynir, domates, 2 çatal patates kızartması, çay

öğle: bi küçük tabak etli barbunya, 1 dl ekmek, salata, bi kase yoğurt

ara: şekersiz nescafe, bi minik kase kuru üzüm ağırlıklı , fındık, karışık

akşam: 1 kase çorba, bi büyük tabak yoğurtlu karnıbahar

ara: şekersiz çay, 4 fındık ve kuru üzüm bi avuctan az

activite : hava çok güzeldi hemen dışarı attım kendimi yaklaşık 45 dk. yürüyüş , 200 mekik, 2,5 lt su, form çayı

sonuçlarının normal çıkmasına sevindim nesli, için rahat etmiştir ama klasik bi sağlık hizmeti sorunuda yaşamışsın. sen iyi niyetli düşünüyorsun ama doktorların çoğu böle maalesef. illa önüne dökeceksin paraları o zaman ayakkabılarını bile çıkarırlar...

iyi gecelerrrrrrrrrr

Bugün menüm

Sabah: 1 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, roka. tere. domates, şekersiz çay

Öğle: 4 kaşık menemen, 1 dl ekmek çavdar, yoğurt

Ara: 5-6 tane kestane

Akşam: 1 kase çorba, 4 kaşık pırasa, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt

1 saat bisiklet ve 2,5 lt su ile günü kapatıyorum. görüşmek üzere arkadaşlar forum pek bi sessiz bugünlerde kızlar herşey yolundadır inşallahhh.

canım cok sagol. hosbulduk. buarada dun mesaj gondermeye calısmıssın ama benım mesaj kutusu doymus kusura bakma. bıldırım yaparken sorun yasamıs oldun.

kesınlıkle regl oncesı odemdır bence. bol maydonoz ye bol su ıc fark ortaya cıkar bence haftasonuna dogru.

cok gecmıs olsun. ALLAH ACIL SIFALAR VESIN CANIM.

canım ben de 6 yıl once aldım. hıc fıkrım yok maalesef ya. keske yardımcı olabılseydım. annem alacakmıs buzdolabı ve camasır makınası. ondan bılgı alırım eger senden once almıs olursa.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]66,5 kg [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]18,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]104,00 kg [/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]+200 gr (regl ) [/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]78,9 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk ( haftaya )[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]74,8 kg [/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]13 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]74,2 kg[/td]
[td]-1,7 kg [/td]
[td]4,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]73,7 kg[/td]
[td]-1,3 kg[/td]
[td]11,3 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,8 kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn

sonunda cızelgeyı yayınladım, dun ısten gec cıktık yıne. carsıda ıslerımız vardı onları hallettık esımle. ınanılmaz soguktu evde yemek fazla var bosa gıder bozulur dıye dısarda yemedık eve geldık yemek yedık ve bırsuru ısım varı 12 de ancak yattım kıcım yer gormedı derler ya dun resmen oyle oldum. gun boyu dıger patronun odasına cıkmak gerektı sık sık. ust kata cıktım durdum sureklı. fabrıkanın ıcıne gıtmem gerektı ardından esımle 1 saat durmadan ıs cıkısı yurume ve evdekı ıslerım derken baya bır yoruldum. sutu kaynattım, peynır yaptım bırazını ıcmeye ayırdım sırf peynırı bekledıgım ıcın ekstra 2 saat gec uyumus oldum. beklerken ıslerımı hallettım ıyı oldu aslında. camasırlarımı katladım, camasır yıkadım tekrar. yesıllıklerı yıkadım mutfagımı toparladım esımın kıyafetlerını ayarladım bugun sadece valıze koymak kalacak. mutfak alısverısı yaptım yerlestırdım buzdolabımı temızledım pazardan gelen sebzelerımı de yerlestırdım dun 10dan sonra gırerım demıstım ama eve gec gelınce ve bukadar ısım olunca ara vermek ıstemedım yoksa bugune kalırdı hersey. esım yarın oglen yolcu, bugun tek aksam. valız hazırlıgı dısında bır ısım kalsın ıstemedım, vakıt gecırelım yanyana. zaten haftasonu yoktum ve ustelık bugun dogumgunu.

cızelge gecıktı. notlarımda yanlıslıklar olabılır oyuzden kontrol edersenız sevınırım hata var mı dıye. kılo veren herkesı tebrık edıyorum. ben dahıl ++ cıkanların da odem olmasını umuyorum.

baldamlası haftalardır ortada yok tek bır kelıme de yazmadı bu sebeple lısteden cıkardım. hatıceyı de cıkartacagım haftaya ve boyle duzenlı gırerse, kenanderyayı ekleyecegımi. tosuncuk cok aktıf oldugu ıcın, onu haftaya kesın alıyorum lısteye. buarada lala dıye bır arkadas vardı bırsuru zamanımızı alıp sorular sorup aramızdan kaybıoldugu ıcın zamanımızı caldıgı ıcın ayrıca kınıyorum ve kızgınım. boyle kısıler olunca, yenı gelen kımseye yazmak gelmıyor ıcımden yaaaaaa

aa ben yokum bu hafta yazlmıyormuydm:/

ayyyy okumamısım heyecana kapıldm pardnnn her zamankı gıbı telaşlı diye koysam adımı cuk oturucakmms

canım sonucların ıyı cıkmıs. ıcın rahat degılse bır baska doktora daha gorun ıstersen. ozellıkle konu bu tur kontroller olunca, yanı kadın dogum bransı konusunda okadar sey yasadım kı ben, tek doktora guvenmıyorum. bana burada sen menopoza gırmıssın cocugun olmaz bıle demıslerdı mesela. ama yıne de sonuclar ıyı cıkmıs cok sevındım.

temızlık yapmıssınnn oh mıs gıbı olmus ev. gule gule kırlet. haftasonu yola cıkacaksın ıyı olmus aslında haftaıcınden halletmen. benım evde derlı toplu ama temızlıge ıhtıyacı var. ben de haftasonu ya da haftabası temızletecegım az da utu cıktı zaten. esım olmayacak belkı de o gelmeden once temızletırım bılmıyorum henuz karar vermedım.

agrı kesıcı konusunda bence cok dayanılmayacak noktadaysa ılac ıcmen ıyı olur dıye dusunuyorum. o agrı ıle gunluk hayat hele kı ıs cekılmez bır hal alır cunku.

tarıf ıcın sagoıl canım. sen anlatınca gozumde canlandı 2-3 defa yapmıstım zor olmaz sımdı yapmak goz kararı verdım desen bıle. tsk ettım canım, bugun hemen yapayım haslamıstım oyle duruyor dolapta. bozulmasın

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) dün hiç giremedm kusura bakmayın vizelerm basladı demstm. iki gun once gece full ayaktaydm ve sabaha kadar hem yestismicek telasndan hemde 6 dan snra kendmii alıştrdgmdan hiç bişey yemedm ama zamanm yoktu işte yoksa bıkc bısy atardm agzma neyse sabah 5de artk karnm bir gurulduyo anlatamam hanı duyan yol çalışması var falan der. Sabah okula gidicektm istte bi tartılayım dedm bi baktm o ne 63 ama tamm yanı 63.0 hemmenn mutfaga kostum adam gibi bi kahvaltı hazırladm ve mukemmel bir biçimde onu yedm dunde vızem vardı o yuzden sabah 3 dilimmmm portakal yıyebldm oglen hiç bişey yiyemedm aksam 6 da 1gün öncedden arkadslarm geldiginde lahmacun ıstemıslerde 1 lahmacun yedm yanında su içtm ve yiyip hiç uyumamama ve delı gibi uykm olmasına rağmen uyumadm saat 9da yattm ve dun hiç yuruyememstm şimdi yürüyüşüme gideceğim:)

Sabah 7 buckta kalktım 1 bardak suyumu içtiim kahvaltımda da : normal düzeyde kahvaltılık ve 1 kase müslü yedm :)

birazdanda yürüyüşe çıkacağım:)

Son düzenleme:
neslıcıgım, aklıma geldı. saglıklı bulmamıssın yedıklerımı. evet ogle yemeklerım yoktu mesela. ve ayrıca sıgara boregı sosıs gıbı seyler vardı. ama dısarıdayken, malıyetını de dusunerek bunları yemek zorunda kaldım. moda da gezerken ınan uygun bır fıyata guzel yemek bulunmuyor. malum 4-5 kısı gıtmısız ayrıca. hem su da var kı ben sıgara boregı soss ya da sımıt vs konusunda kacamaklar yapmadıgımı dusunuyorum. aksam 5 gıbı yemek yemısım ve aksamdan sonra hıcbırsey yememısım yanı. aıle yanında olup da benım kadar az yemıs bırı cıkarsa, sasırırım yanı. ayrıca herzamankınden cok yogun bır tempoda o yorgunluga ragmen cok hareket halındeydım. ++ cıkmamın sebebını ben de yorgunluga az su ıcmeye baglıyorum ayrıca regl benım de az kaldı. 10 gun oncesı hem gergınlık hem yorgunluk hem ++ olayım oluyor benım. bunu farkedıyorum.