- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.181
Nesli doktor ne kadar güven verici olmasada sonuçda smir testiniyiçıkmış bu önemli e ultrosonda iyi çıkmış gerisini boşver regl sancın için ben ilaç içmeniönermem tabi bu benim fikrimm sen daha iyi bilirsin doğal yöntemler dene papatma çayı,rezene çayı ,sıcak su torbası ,dinlenmk gibi yöntemler tabi çok ciddi ağrınvarsa iç elbettee
bugünkü menünü beğendimm tabi sütlaç yadapatlamış mısır birinden biri olsaymış 10 üzerinden 10 verirdim gününee bence 10 bin adım gayetiyi yeterli olmuşş tebirklerr
haklısın canım, ben de ilaç içme konusunda senin gibiyim, kolay kolay ilaç içmem. Yalnız verdiği ağrıkesici aynı zamanda kanamayı da azaltıyormuş, o yüzden belki deneyebilirim. çünkü zaten b12 eksikliği yaşıyorum, bir de regl dönemi yoğun geçince daha zor oluyor. Zaten bugün dkh içmeye başlıyorum, verdiği ağrıkesiciyi en erken bir sonraki regl dönemi içeceğim. O zamana kadar karar veririm. Papatya çayı hiç aklıma gelmemişti, severim halbuki, haklısın rahatlatır o, teşekkürler canım, güzel fikir
Bugünkü menüm aslında az oldu, ondan beğendin senBen öğün atlamam normalde ama bugün öyle oldu, akşam çok acıkmıştım canım, o yüzden yedim. Sütlaç aynı zamanda süt demek, süt te b12 demek ya, rahatlıkla tüketiyorum, içerisinde şeker var, pirinç var ama ben onları görmek istemiyorum Aslında kalorisini hesaplayayım bakayım, kalorisepetinde çok görünüyor kalorisi, zaten epey farklı sütlaç yapma yöntemleri var. Yine de, günümü beğenmene çok sevindim
Sen ne kadar yürüdün? Kuzeyle zor gerçi ama, sen yine epey yürümüşsündür.
Kızlar merhaba, herkesin günü güzel geçmiştir umarım. Ben bugün biraz temizlik yaptım, yoruldum ama ev temiz olunca da pek keyifli oluyor:)) Sonra doktora gittim, randevum 14:10 içindi ama 15:30 gibi girebildim doktorun yanına, kızdım çookkk, zaten doktordan memnun değildim, iyice sinir oldum. Neyse önemli olan, Simir sonucum normalmiş, ultrason normaldi, dolayısıyla herşey yolunda görünüyor. Adet dönemlerinde ağrı olduğundan ve uzun sürdüğünden söz ettim ama ağrıkesici verdi onun için. Hiç güvenilir gelmedi bana doktor. Onların da işi zor, adam 8 saat ameliyattan çıkıp hasta bakmaya geliyor, ne kadar iyi bakabilir ki! Neyse, işte böyle. Sonra alışveriş merkezine gittim, marketten alacağım şeyler vardı. Spor yapmadım ama epey hareketli bir gün oldu.
Pomocum benden karnıbahar tarifini tekrar yazmamı istemişti, valla 1 saattir tarif arıyorum ama bulamadım, uyduruk birşey yapınca böyle olur işteÖlçü verdim mi hatırlamıyorum ama hiç bir yere kaydetmemişim, muhtemelen yemeği yaptıktan sonra sıcağı sıcağına buraya yazmışım.
Pomocum aklımda kaldığı kadarıyla tekrar tarif vereyim ama sen göz kararı ölçüleri ayarla canım, karnıbaharı çiçeklerine ayırıp haşlıyoruz, çok yumuşak olmayacak, çünkü fırında da pişecek. (Bu arada haşlama suyunu sebze çorbası için kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.) Bir kaseye süt, yumurta ve un koyarak güzelce çırpıyoruz, 1 bardak süte 1 yumurta diye düşünebiliriz. Un göz kararı, bulamaç gibi olması lazım. İçine tuz, pul biber de koyuyoruz. Belki 1 kaşık yağ da koyabilirsin. Sonra haşlanmış karnıbaharları bu bulamaca güzelce batırıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Fırında 200 C sıcaklıkta üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz, afiyet olsun:)) Valla inşallah olur, ama ben kalkıp yapsam şimdi, bu şekilde yapardım.
çok teşekkür edrim berivancımm
oo süpersin tebrik ederim
erce teşekkür ederimm inşallah kalan diğer kilolarımdanda kurtuldummu tamamdır bu iş
dün ben geçen haftayla aynı geldimm ama regl olmam gerekiyor daha olmadım bugün nedense fala çıktım,ama kaçamakta yapmadım hiçç ,regl olsun bitsin bir bakayımm farkedecekmi
spor yapıldımı gerçekten kilolar gidiyorr,
bu hafta bende sabit kalanlardanımm
senide tebrik ederim tosuncukk güzel kız
benimde bugün öyle dünden 500 gr fazla çıkıyorum
nasıl geçti mülakatınn deryaa
pomocumm hoşgeldinn evineee
burasıı bugünn çok soğuk nasıl rüzgar var dışarı çıkmaya korkuyorum
Dün tartıda sabit çıkmıştım ama bugün 500 gram fazlayım,
kilom 74.8 ikaen bugün 75.3 çıktı ama regl olmam gerekiyor o yüzden fazla çıktım bugün
olsam nasıl rahatlayacağım,birde günüm 3 gün geçti moralim bozuk ,resmen regl olmayı bekliyorum dört gözle,
Dün teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirmiş hastaneye gittim,çenesinden 2 yer kırılmış ameliyata aldılar 5 saat ameliyatta kaldı,kuzum daha 19 yaşında
köyde yaşıyorlar dedeme yemek götürmüş motorlaa eve giderkende araba çarpmış ve uçmuş,
Diyetime devam ediyorum kızlar,artık sporumu fazlalaştırmak istiyorumm
bugün lesliee sansone 5 mil yaptım
jillianın hareketlerinede baktımm akşamda onu deneyeceğimm daha çok bölgesel çalıştırıyorr
Pomocum poğaçayı akşama doğru yaptımm bizzat denedim herçekden hafif kalorisi düşük, sağlıklı, lezzetiyerinde bi poğaça olduu ,tarif defterime ekliye bilirim gönül rahatlığıylaaa,tabi tarifdeki ölçülerle çok çıkmıyor ama deneme yanılma yöntemi olduğu için ilk deneyimi ölçüye göre yaptım bir daha yaptığımda 2kat malzeme koycamm.ha birdee planım hamurun yarısını peynirli ,diğer yarısını peynirli ve acı biberli yapcaktımki kapı çaldıeşim geldi bana jest yapmış onun mutluluğuylaa unuttum ama bir dahaki seferr acıbiberli denicemm.[
tamam canım ben senden tarıf beklıyor olacagım. ellerıne saglık afıyet olsun.
ne jest yapmıs esın bak merak ettım
Ne guzel ne mutlu sana, emeklerinin karsiligini almis oldun. Annenle aranin iyi olduguna cok sevindim Rabbim muhabbetinizi arttirsin canim
kızlarr ben ufakdan araştırmalara başlasam iyiolur sizede fikir sormak istiyorummm
benim çamaşır makinasıı 5 kg ve 7 yıl önce alındığı içinmi bilmiyorum çok program yok mesela yazın tşört giyoruz günlük değiştiriyoruzz kirlendiğinden değil terlediğimiz için değiştiriyoruz yani böyle durumlar için kısa yıkama mesela 15dk yıkanan varmış sonra kgolarak 8-9-yada10 istiyorum yorganda atayım diyee vee en önemlisi hijyen açısından özellikle kışın çamaşır zor kurutuyozz sevmiyorumm bir sürü toz dumanamahruz kalıyor ,kurutma makinası düşünüyordum amareklamlarda gördümkurutmalıçamaşır makinasııı neyse sizne önerirsiniz kullandığınız makinadan memnunmusunuz istediğimi özelliklerde makina kullananvarsaa önerirmisinizzz
diğer sorum ankastre seti ocak-davlunbaz-fırın bundada fonksiyonlu özellikle fırında başarılı bir set kullananlardaa tavsiyesi istiyorumm.
ve duygu kahvaltıya kaçar
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]66,5 kg [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]18,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]104,00 kg [/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]+200 gr (regl ) [/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]78,9 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk ( haftaya )[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]74,8 kg [/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]13 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]74,2 kg[/td]
[td]-1,7 kg [/td]
[td]4,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]73,7 kg[/td]
[td]-1,3 kg[/td]
[td]11,3 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,8 kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn
sonunda cızelgeyı yayınladım, dun ısten gec cıktık yıne. carsıda ıslerımız vardı onları hallettık esımle. ınanılmaz soguktu evde yemek fazla var bosa gıder bozulur dıye dısarda yemedık eve geldık yemek yedık ve bırsuru ısım varı 12 de ancak yattım kıcım yer gormedı derler ya dun resmen oyle oldum. gun boyu dıger patronun odasına cıkmak gerektı sık sık. ust kata cıktım durdum sureklı. fabrıkanın ıcıne gıtmem gerektı ardından esımle 1 saat durmadan ıs cıkısı yurume ve evdekı ıslerım derken baya bır yoruldum. sutu kaynattım, peynır yaptım bırazını ıcmeye ayırdım sırf peynırı bekledıgım ıcın ekstra 2 saat gec uyumus oldum. beklerken ıslerımı hallettım ıyı oldu aslında. camasırlarımı katladım, camasır yıkadım tekrar. yesıllıklerı yıkadım mutfagımı toparladım esımın kıyafetlerını ayarladım bugun sadece valıze koymak kalacak. mutfak alısverısı yaptım yerlestırdım buzdolabımı temızledım pazardan gelen sebzelerımı de yerlestırdım dun 10dan sonra gırerım demıstım ama eve gec gelınce ve bukadar ısım olunca ara vermek ıstemedım yoksa bugune kalırdı hersey. esım yarın oglen yolcu, bugun tek aksam. valız hazırlıgı dısında bır ısım kalsın ıstemedım, vakıt gecırelım yanyana. zaten haftasonu yoktum ve ustelık bugun dogumgunu.
cızelge gecıktı. notlarımda yanlıslıklar olabılır oyuzden kontrol edersenız sevınırım hata var mı dıye. kılo veren herkesı tebrık edıyorum. ben dahıl ++ cıkanların da odem olmasını umuyorum.
baldamlası haftalardır ortada yok tek bır kelıme de yazmadı bu sebeple lısteden cıkardım. hatıceyı de cıkartacagım haftaya ve boyle duzenlı gırerse, kenanderyayı ekleyecegımi. tosuncuk cok aktıf oldugu ıcın, onu haftaya kesın alıyorum lısteye. buarada lala dıye bır arkadas vardı bırsuru zamanımızı alıp sorular sorup aramızdan kaybıoldugu ıcın zamanımızı caldıgı ıcın ayrıca kınıyorum ve kızgınım. boyle kısıler olunca, yenı gelen kımseye yazmak gelmıyor ıcımden yaaaaaa
Kızlar merhaba, herkesin günü güzel geçmiştir umarım. Ben bugün biraz temizlik yaptım, yoruldum ama ev temiz olunca da pek keyifli oluyor:)) Sonra doktora gittim, randevum 14:10 içindi ama 15:30 gibi girebildim doktorun yanına, kızdım çookkk, zaten doktordan memnun değildim, iyice sinir oldum. Neyse önemli olan, Simir sonucum normalmiş, ultrason normaldi, dolayısıyla herşey yolunda görünüyor. Adet dönemlerinde ağrı olduğundan ve uzun sürdüğünden söz ettim ama ağrıkesici verdi onun için. Hiç güvenilir gelmedi bana doktor. Onların da işi zor, adam 8 saat ameliyattan çıkıp hasta bakmaya geliyor, ne kadar iyi bakabilir ki! Neyse, işte böyle. Sonra alışveriş merkezine gittim, marketten alacağım şeyler vardı. Spor yapmadım ama epey hareketli bir gün oldu.
Pomocum benden karnıbahar tarifini tekrar yazmamı istemişti, valla 1 saattir tarif arıyorum ama bulamadım, uyduruk birşey yapınca böyle olur işteÖlçü verdim mi hatırlamıyorum ama hiç bir yere kaydetmemişim, muhtemelen yemeği yaptıktan sonra sıcağı sıcağına buraya yazmışım.
Pomocum aklımda kaldığı kadarıyla tekrar tarif vereyim ama sen göz kararı ölçüleri ayarla canım, karnıbaharı çiçeklerine ayırıp haşlıyoruz, çok yumuşak olmayacak, çünkü fırında da pişecek. (Bu arada haşlama suyunu sebze çorbası için kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.) Bir kaseye süt, yumurta ve un koyarak güzelce çırpıyoruz, 1 bardak süte 1 yumurta diye düşünebiliriz. Un göz kararı, bulamaç gibi olması lazım. İçine tuz, pul biber de koyuyoruz. Belki 1 kaşık yağ da koyabilirsin. Sonra haşlanmış karnıbaharları bu bulamaca güzelce batırıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Fırında 200 C sıcaklıkta üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz, afiyet olsun:)) Valla inşallah olur, ama ben kalkıp yapsam şimdi, bu şekilde yapardım.
aa ben yokumbu hafta yazlmıyormuydm:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?