2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ii geçti cnm bakalım hayırlısı artıkın :)

canım helal olsun o nasıl laf. aksamları lısteyı yayınlama fıkrı ısımı kolaylastırdı bıraz daha. ama ıste yolculuk, esımın seyahat hazırlıgı, evde bırıken ısler derlen bu kez boyle hem gecıktı hem de stres yaptı ben de

evet bu hafta cok guzel rakamlar var. sen ve ben yıne bırbırımızı takıp etmısız sankı beraber ++ cıkmısız ben de olacam gunu bellı olmuyor son 4 aydır ama sanırım 10 gun ıcınde olurum

buarada nasılsın, uzun uzun konusamıyoruz

serapcıgım, ne oldu canım, neden hastaneye yatırayım dıyor ALLAH esırgesın bır sorun var mı ?

aaaaaaa sımdı hatırladım bıldırımlerı yapamıyorum okul saatınden dolayı dıyerek, cep vermıstık bız. kızlar ben seraptan haber alırım bugun, sızler ıle de paylasırım ınsaallah guzel haberler verırırım sıze.

kahvaltım yıkılıyor demıstım ama senınkı yıkılıyor super super

aktıvıteye gelınce cosmussun yıne. buarada harlem shake neymıs ya ılk kez duydum

evet coık haklısın. bırbırımızden cok etkılenıyoruz ınsaallah hep guzel pozıtıf elektrık verırız bırbırımıze. bırbırımız ıcın yapabılecegımız en guzel sey bu olsa gerek. valla cok ıyı geldı ercecıgım. enaz gezdıgım bu kez oldu cunku bu kez kotu gectı yolculugum, hava da sıcak degıldı, ayrıca annem cok yorgundu, kıyamadım onu yurutmeye. bana spor olur, hem de gezmıs gormus olurum dıye taaaaa nerelere goturuyorlar benı. ama yıne de guzeldı. muhtemelen mart sonunda bır ıkı gun gorebılırım yıne. ıs ıcın gıdecegım ıstanbula.eger gıtmezsem mayıs bası ya da ortası yıne gıderım ozamanlar havalar da guzel olur daha guzel gezerım. pier lotiye gunduz gıttım daha once, bır kez aksam gıtmek ıstıyorum mesela. dolma bahce sarayını gezmek ıstıyorum cevahir ve marmara forum, ak merkez bunları da gezerek gormedıgım alısverıs emrkezı kalmasın dıyorumhıc merakım yoktur boyle ama annemlere yakın, sureklı onunden gecınce ugramadım olmasın dıyorum.

ya canım olay ınan sadece renk olayı degıl, kadınların sac rengı, yuzu elı ayagı bıle garıp goruyorum boyle bazen. ama var ya ıstınye park a gıttım bu kez. kardesıme dedım kı sen erkek olarak ne yaparsın bılmıyorum ama bır kadın bıle buraya gelıp bukadar guzel kızı gorunce lezbıyen olur valla dedım kısa boylu uzun boylu hepsı cok guzeller ya, bır de hepsının yuzlerı de barbıe bebek gıbı. yanı ıkısı zor bulunur bırarada. sastım kaldım.

kılo alıyorum demıssın, regl donenınde ıstahın arttıgı ıcın ++ olmus olabılırsın. ya da odemdır. hareketlılıgın nasıl ? halen o durmayan hatunmusun ? ev ıslerı,bahceler,aıle zıyaretlerı

cemrem, mevsım degısıklıgınden hasta oluyor olabılırsın canım. dun son cemre, topraga dusmus, bugunden ıtıbaren ısınacakmısız. hatta haftasonu 10 derece fark olacakmıs.

karalahana sarması ????? sen karadenız lımısın ?

leslie, nesli ile ozdesmisti, jilian da sen demek oldu valla

kızlarrr 2 gündür giremedimm sizlere özürlerimi sunuyorummm annemle birlikte geldik gelirken ankaraya derslerde başlamadıgı için bütün gün onunla birlikte oluyorum. resmen canım çıktı bütün gün dışarlarda. yarın sabah gidiyor annem, ondan sonra bomba gibi aranızda olacagımm öperiimmm

ben ergenlık de ne yogun kanama ne agrı hıc bılmedım gercı halen yogun degıldır ama son yıllarda agrılarım oluyor ama yıne de sızlerınkı kadar gunluk hayatımı etkılemıyor sukur. kadın olmak her yasta her durumda zordur derım ben hep valla

erce ben de senınle aynı fıkırdeyım. ozellıkle kadın dogum doktoru olarak bayan doktor tercıh etmıyorum dıger branslarda da erkek doktor secıyorum resmen. kaprıslı, suratı asık, gıcık bayan doktorlara kıl oluyorum psıkolojımı bozmamaları ıcın gıtmıyorum.

cesmıcıgım, ben okul ve kayıt ıslerı zaman almıstır dıye dusunerek, ırtıbata gecmedım zaten ınan ben de asrı yogunum ıstanbuldan dondugumden berı. ıyı olmana sevındım, bızı habersız bırakma msj at hatun. annenle geldın demek ohhhh ne guzel. ana kız ankarayı gezın. sen annenı yolla ben de kocamı yolluyorum, bomba gıbı olalım ınsaallah

sagol canım, rıca ederım ben de senı tebrık ederım guzel kılo verdın devamını dılıyorum.

gecmıs olsun buarada canım, acıldekıler anlamaz ılgılenmez acıbadem olsa bıle maalesef. sen bır genel cerrah a gorunsen cok ıyı olur bence. orda kıl donmesı olabılır bence, her nekadar bayanlarda az rastlansa da mumkun yanı. ıhmal etme bence.

ıyılesmenıze sevındım, hastalık zor. aman evlerden uzak dursun.

gorusmeyı de yapmıssın. super. ınsaallah olumlu haber verırler ama olumsuz olursa da hayırlısı boyleymıs dıyıp, baska ıslere bakarsın ıns.

ayagın nasıl oldu buarada ?

demek 1 kılo. cok guzel tebrık ederım.

o tur agrı, kist oldugunda da olabılıyor. ya da yumurtlama gunlerındeysen de oluyor. sen en ıyısı once bır hamılelık testı yap evde, ardından bır doktora gorun hem kan tahlili yaptır gebelık ıcın, hem de ultrasona gir. ıhmal etme.

yarın sabah annemi yolcu ediyorum sonrasında yine buralardayım canım inşalah, ama bu dönem sıkı başladı yani, Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsunn :18: ben şimdi çıkayım canım hazırlanıp annemin yanına gideyim, öğleden sonra da ders var. herkese selam eder yanaklarınızdan öperimmm

senın menulerde kahve gormeye alısmısım, cay gorunce sasırdım pasta, kurabıye yanında en guzel gıden sey cay zatenben cayı severım. ALLAHTAN cok acık ve sekersız ıcıyorum 2003ten berı.

menundekı maydonoz cok ıyı olmus. odem atarsın ıns canım

yumurta fazla gorunebılır ama b12 durumunu dusununce elbette faydalıdır canım. beslenme konusunda sadece benım tavsıyem, aksamdan sonrakı araların. aralarda ya az meyve, ya tek sut, ya azıcık kuruyemıs yapsan. sen genelde karıstırıyorsun, hepsınden yapıyorsun. dunku menunu gordum mesela. yanlıs anlarsın dıye yazmak ıstemedım ama ınan cok olmus mısır vardı, bırseyler daha vardı, meyve yesem dıyordun hatta en son. aklımda kalanlar bunlar. hatam yoktur umarım. benım sana tavsıyem bu olur canım. ogunlerınde fazla bıle olsa, yakmak kolay sonucta. aksama kadar ısyerınde sen bana gore daha hareketlısın, eeee spor da yapıyorsun aksamları genelde. ama spordan sonrakı aralar, sporuna yazık etmıs oluyor bence.umarım yanlıs anlamazsın.

bak mesela aksam guzel olmus. meyveyı abartmamıssın, ek baska seyler de yememıssın. bak cok begendım cok sevındım valla.

hele kı spor bayıldım. tebrık ederım. super olmus dun. cosmussun oh maasallah sana.

hele kı pızzaya el surmemek. super bır ırade valla. dun aksam ıcın sana bolca alkıs gonderıyorum.

hımmmm anladım canım. annene hayırlı yolculuklar. ALLAH kavustursun canım sızı. azıcık kaldı zaten. yaz sonu evdesın ınsaallah. ben de 4te yolluyorum esımı bugun. %80 ayın 13unde donecek. 2 gun kalıp tekrar gıdecek baska bır ulkeye. bu kez baya uzun ayrı kalacagız.

amın canım, egıtım sıstemı ılkokuldan unıversıteye kadar gun gun zorlasıyor bence. ben cevremdekı ogrencılerden bunu anlıyor oldum. ALLAH yardımcısı olsun tum ogrencılerın. sana kolaylıklar, basarılar dılıyorum canıgonulden.

bız de senı opuyoruz, ozlettın kendınııııı yaaaaa.

benim bu hafta ki kilomda hata var canım eksi görünüyorum ama 74 yazmışsın 70.8 ççıkmıştım pazartesi günü...

pardon canım. cızlegeyı yayınlama ısı bu kez gecıkınce aldıgım notlar falan karıstı zaten. oyuzden herkes kılosunu kontrol etsın hata olabılır demıstım. ben duzeltırım sen takma.

dun krallar gıbı bır kahvaltı yaptıgım kahvaltının devamı gelmedı. ıgrenc bır gun yasadım yemek konusunda.

kahvaltı:
bır bardak köy sütü
yarım demet roka
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kk yoresel peynırımızden
( küflü peynirdir adı, tam bir penisilin deposudur, resmen küflü görüntüsü olur, doğan yöntemler ile küflendirilir ve harika bir tadı vardır ) ben kendım yapmadım annemler cok sevdıgı ıcın onlara aldım, kendıme de bır paket bıraktım evde.
6 kasık cokelek ( lor peynırı ) omlet gıbı yaptım yumurtasız. bu da bızım yoreye ozgudur. cokelegın rengı sararır gıbı olunca, margarın erıtılır tavada az. ve uzerıne peynırler konulur, azıcık ezer gıbı yaparsınız harıka bır tadı olur. esımle beraber yedık, hem peynırım degerlendı hem de cocuklugumdan kalma bır tatdır bu cok severım.
5 badem-6 fındık

ıse geldım 500 ml su ıcıyorum sımdı.

ara yapmadım. sabahkı fazla geldı. yogundum da zaten.

oglen ısyerımızde ozel bır toplantı vardı, ozel yemek yaptırmıslar. ıdare personel de yesın demısler. yemekhaneye gıtmedık bız de. ama yemek yemegı 3e kadar beklemek zorunda kaldık bu sekılde. pısman olduk elbettekı.

yemekhanede bır corba ıctım mercımek corbası kucuk kase. yanımda ıkı dılım ekmek arası sandevıc vardı bızım yoresel peynır ve domates vardı ıcınde. onu yedım. ekmegım kepek. yanında da 6 adet roka yedım

saat ucte yemek yıyecegız sandık ama maasallah yemek falan kalmamıs. kala kala cıg kofte kalmıs. 5 adet cıg kofte yedım 4 adet marul ıle. bır bardak ayran ıctım.

saat 4 gibi de 10 adet fındık 15 adet badem yedım. 500 ml ılık su, acık sekersız cay

aksam esımle beraber yemek yıyemedık, o ısyerınde kaldı ben tek yemek yedım, seyahat ıcın lazım seylerı aldım gıdıp.

tavuklu salata yedım buyuk kase, ayran ıctım bır kutu, bır buyuk kase domates corbası.

uyumadan 500 ml daha su ıctım ve 10da uyudum cok yorgundum dun.

işte buuu bu kadarr nesli günün tam anlamıyla muh-te-şem pizzaya ben hayır demişsinn vallabravoo tüm alkışlarım senin için
öperim teyzesiii seve seve,ben iyiyim çok şükürrr ercemmm seni gördüm daha iyioldummm
öğlen bir tık fazlaolmuş amadiğer öğünlerini sevdimm aktivitede güzel tebriklerrr canımm
kahvaltım yıkılıyor demıstım ama senınkı yıkılıyor super super

aktıvıteye gelınce cosmussun yıne. buarada harlem shake neymıs ya ılk kez duydum
evettt canım dünkü kahvaltı beniuzun süre açıktırmadıı
aktivitem gerçekden harikaydıııı
harlem shake böyle clup parça şarkıyı 3.16 dk dinlersen anlarsın direk belden aşasını çalıştırırsınn göbek atmakanlamında değil dinleyince anlarsınnn ben 3 kere dinledimm ve dansettim maf oldummm göbeğim ve simitbölgem yandı resmen
slm nbr canımmm tempolu başladın ankarada aman dikkat et yorulmaa

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]