- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.261
çok teşekkür edrim berivancımm
oo süpersin tebrik ederim
erce teşekkür ederimm inşallah kalan diğer kilolarımdanda kurtuldummu tamamdır bu iş
dün ben geçen haftayla aynı geldimm ama regl olmam gerekiyor daha olmadım bugün nedense fala çıktım,ama kaçamakta yapmadım hiçç ,regl olsun bitsin bir bakayımm farkedecekmi
spor yapıldımı gerçekten kilolar gidiyorr,
bu hafta bende sabit kalanlardanımm
senide tebrik ederim tosuncukk güzel kız
benimde bugün öyle dünden 500 gr fazla çıkıyorum
nasıl geçti mülakatınn deryaa
pomocumm hoşgeldinn evineee
burasıı bugünn çok soğuk nasıl rüzgar var dışarı çıkmaya korkuyorum
Pomocum ellerine saglik canim onca isinin arasinda hazirlamissin hakkini helal et.
Kizlar bu hafta supersiniz verilen rakamlar yuksek alinanlar da dusuk diger haftalara gore bana oyle geldi. İnsallah haftaya daha guzel rakamlar goruruz tabi benim regl haftam olacak korktugum basima gelmese bari
kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
iyi akşamlarr hanımlarr yeme işlemim bitti günümü toparlaya bilirim.
aç karnınıa büyük bardak ılık limonlu su
kahvaltı:3 tane kepek undan yaptığım dereotlu peynirli poğaça(poğaların boyutu ufak2 ısırıkda bitcekşekilde) ,1 sivri biber,5 tane suda bekletilmiş zeytin,2 çeri domates,1 minik körpe salatalık
ara:2 portakal ,1 elma
öğlen: sabah 9:30 doğru kahvaltı yaptığım için acıkmadım o yüzden yemedimm
ara:yaseminli yeşil çay
ara:nescafe şekersiz biraz süt ile
ara:adet olarak bilmiyorumgidipgeldikçe yedim
akşam:bugün yemek düşüncem olmadıeşim menemen istedi,makarna istedi onlaronu yedi,ben kendime ayrı makarna yaptım 1 küçük kase az haşlanmış,yağsız,tuzsuz, bol sarımsak bol maydanoz ve bol yaz dömetes sosunda yaptığım makarna yedim yanına sabahdan beri hayalini kurduğum büyükçe kase cacık (kızlarr bu aralaryediklerimi azaltma kararı aldım aç kalmıcam ama tokda kalkmıcamm)
sıvıtüketimi 2lt bulur yatasaya kadar
aktivite:
754 ip atlamaa (ayağıma her takıldığında o yorulmama bağlı 10ila 20 saniye dinlendim nefesi kontrol etmek için çünkü gerçekden çok yorucu kıpkırmızı oldum)
100 oklavayla bel inceltme hareketi
100 yanları yakan bir harekett nasıl tarif edeceğimibilmiyorum
100 pilatestopunda yarım mekik
ha birde göbek bölgemdeki yağlardan kurtulmak için belki faydası olurdiye yaklaşık 10 dk harlem shake yaptımemelciğim sence fayda etmişmidir mekik çekerken bile bu kadar karnım ağrımamıştı çünkü
saolasın canımm .biz enerjik olunca etrafımızıda güzel etkiliyoruz .
aman pomocum valla çok sevindim hem gezip mutlu olmana hemde annenle aranın düzelmene .tatlı yorgunluk bunlar dimi ama
yaa zaten çok zayıf olunca yani kendimden biliyorum insanın rengi gidiyo sanki böle azcık etli butlu daha iyi yahu
iyiyim duygucum koşturmaca gidiyo işte .bu hafta eşim gececi gündüz evde neti açamıyorum .akşamda kızım geliyo ders yapıyo falan bana sıra gelmiyo bilgisayara .
sen nasılsın kuzeycim nasıl teyzesi öper onu kokulu kokulu
ii akşamalr kızlar bugün hiç halim yok başım ağrıyo gözlerim ağrıyo anlıcanız galliba hasta oluyorum ben
menümü yazayım
sabah:2 dl ekmek, 2 zeytin, 1 tatlı kaş. acuka, bi parça ekmeğe zahter (hakiki yağa banıp yeniyo), limonlu domates, 1 yumurta, kk peynir, çay
öğle: bi kase çorba, 4 kaş. patates yemeği, bol salata, 5 tane karalahana sarması, bi bardak ayran, ve 2 dlm kabak tatlısı ( şekeri çok az )
ara: 5 tane ceviz
akşam: bi tabak zeytinyağlı pırasa, bi kase yoğurt, 1 tane halk ekmeği olan altınçörek( bayılıryorum tadına )
ara: şekersiz çay, kuru üzümlü karışık kuruyemiş bi avuçtan az
activite: jillian level 2, 100 mekik, 2 lt su, 2 form çayı
bende de regl olunca epey -- olyo inanılmaz şişiyorum ve gergin oluyorum .bazı kadınlar diyolar ya ayol adet olduğumu anlamıyorum diye benimki bir hafta önceden başlıyo geliyorum demeye .demek seninde regl zorlu geçiyo bu kadınlık zor zaanat
bende bebek için doktora giderken bissürü doktor değiştirmiştim .sevmediğim ısınmadığım doktora bir kereden fazla gitmiyorum fazla mı duygusalısız acaba .ide kadın doktoru hiç sevmem aman tabi hepsi bir değil kesinlikle ama bizi erkek doktorların daha iyi anladığını hissediyorum .seneler önce terapi alırken doktoru değiştirmiştim bayan dokrora gitmiştim beni sinir etmişti ondan beri mecbur kalmadıkça kadın doktora gitmiyorum .
sende seneye kadar içine sinen bi doktor mutlaka bulursun .allah muhtaç etmesin ama eksik de bırakmasın
kızlarrr 2 gündür giremedimm sizlere özürlerimi sunuyorummmannemle birlikte geldik gelirken ankaraya derslerde başlamadıgı için bütün gün onunla birlikte oluyorum. resmen canım çıktı bütün gün dışarlarda. yarın sabah gidiyor annem, ondan sonra bomba gibi aranızda olacagımm öperiimmm
günaydın kızlar dün öğlen çıktım dr gittim kuyruk sokumumun hemen altında çok fena oturamayacak kadar agrı vardı acil kısmna gittim acıbademin kız muayene etti apse dedi öyle iyi de ilgilenmedi antibiyotik yazdı kullan dedi kullanmaya başladım ama pek şimdilik fayda etmedi canım hala acıy antibiyootik bitsin tekrar gideceğim
pomocum ellerine sağlık tabloyu yayınlamışsın canım kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum
veemeyenler de bu hafta verirlerrrrr
pomocum anca girebildim cnm yeni gördüm msjını. eşimde bende iiyiz çok şükür atlattık. bugünde işgörüşmesine gittim bakalım cuma günü olumlu olumsuz arayacaklar hayırlısı inş.
bu arada ben 115 oldum yine 1 kg vermişim :) bide bişi sorcam size kasıklarımda seyrime ve adet olacakmışım gibi arada hafif sancı oluyor ve adetime daha 10 günden fazla var. acaba gebe miyim ki bilemedim daha öncede yazdığm gibi garip bi şişkinliğim de var ne olaki? :S
cesmıcıgım, ben okul ve kayıt ıslerı zaman almıstır dıye dusunerek, ırtıbata gecmedım zaten ınan ben de asrı yogunum ıstanbuldan dondugumden berı. ıyı olmana sevındım, bızı habersız bırakma msj at hatun. annenle geldın demek ohhhh ne guzel. ana kız ankarayı gezın. sen annenı yolla ben de kocamı yolluyorum, bomba gıbı olalım ınsaallah
Merhaba kızlar, toplantı bitti, güzel geçti, yemeğimi de yedim, bugün yoğun geçiyor biraz, şimdiye kadarki yediklerimi yazayım;
Sabah:
- 2 tane haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 4 tane ceviz
- 1 kase maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
- 2 tane kuru pasta
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 3'te 2 porsiyon ızgara tavuk şiş
- Yarım demet maydanoz
- 1 bardak ayran
Sabah ekmek yemedim, yumurtayı fazla yedim, B12 alacağım diye kolesterolüm yükselmesin diye de cevize ağırlık verdim. Valla bu beslenmeyle nasıl kilo vereceğim bilmiyorum ama öncelik sağlık, dengelemeye çalışıyorum, fikirlere açığım.
senın menulerde kahve gormeye alısmısım, cay gorunce sasırdımpasta, kurabıye yanında en guzel gıden sey cay zaten ben cayı severım. ALLAHTAN cok acık ve sekersız ıcıyorum 2003ten berı.
menundekı maydonoz cok ıyı olmus. odem atarsın ıns canım
Merhaba kızlar, ben de günümü toparlayabilirim artık, yeme içme işini bitirdim, şimdi limonlu çay içiyorum (şekersiz), yatmadan önce de süt içerim muhtemelen.
Sabah:
- 1 kk peynir
- 4 tane ceviz
- 1 kase maydanoz
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
- 2 tane kuru pasta
Öğle:
- Yarım demet maydanoz
- 1 bardak ayran
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
- 1 tabak kabak yemeği
Ara:
- 1 portakal
- 1 elma
İşten gelir gelmez spora gittim, otursam kalkamazdım zaten. Koşu bandında 1 saat tempolu yürüdüm, toplam 6 km. Üstüne de 12 dk bisiklet bindim. Bacaklarım fena ağrıyor, biraz zorlamışım galiba. Yemek olarak ta canım sulu birşeyler istedi, dolapta kalan yemeklerden ısıtıp yedim. Eşim pizza sipariş etti, kalanlardan yemek istemedi, veeeee pizzadan bir dilim bile yemedim
yarın sabah annemi yolcu ediyorum sonrasında yine buralardayım canım inşalah, ama bu dönem sıkı başladı yani, Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsunn :18: ben şimdi çıkayım canım hazırlanıp annemin yanına gideyim, öğleden sonra da ders var. herkese selam eder yanaklarınızdan öperimmm
benim bu hafta ki kilomda hata var canım eksi görünüyorum ama 74 yazmışsın 70.8 ççıkmıştım pazartesi günü...
işte buuu bu kadarr nesli günün tam anlamıyla muh-te-şemMerhaba kızlar, ben de günümü toparlayabilirim artık, yeme içme işini bitirdim, şimdi limonlu çay içiyorum (şekersiz), yatmadan önce de süt içerim muhtemelen.
Sabah:
- 1 kk peynir
- 4 tane ceviz
- 1 kase maydanoz
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
- 2 tane kuru pasta
Öğle:
- Yarım demet maydanoz
- 1 bardak ayran
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
- 1 tabak kabak yemeği
Ara:
- 1 portakal
- 1 elma
İşten gelir gelmez spora gittim, otursam kalkamazdım zaten. Koşu bandında 1 saat tempolu yürüdüm, toplam 6 km. Üstüne de 12 dk bisiklet bindim. Bacaklarım fena ağrıyor, biraz zorlamışım galiba. Yemek olarak ta canım sulu birşeyler istedi, dolapta kalan yemeklerden ısıtıp yedim. Eşim pizza sipariş etti, kalanlardan yemek istemedi, veeeee pizzadan bir dilim bile yemedim
öperim teyzesiii seve seve,ben iyiyim çok şükürrr ercemmm seni gördüm daha iyioldummmsaolasın canımm .biz enerjik olunca etrafımızıda güzel etkiliyoruz .
aman pomocum valla çok sevindim hem gezip mutlu olmana hemde annenle aranın düzelmene .tatlı yorgunluk bunlar dimi ama
yaa zaten çok zayıf olunca yani kendimden biliyorum insanın rengi gidiyo sanki böle azcık etli butlu daha iyi yahu
iyiyim duygucum koşturmaca gidiyo işte .bu hafta eşim gececi gündüz evde neti açamıyorum .akşamda kızım geliyo ders yapıyo falan bana sıra gelmiyo bilgisayara .
sen nasılsın kuzeycim nasıl teyzesi öper onu kokulu kokulu
öğlen bir tık fazlaolmuş amadiğer öğünlerini sevdimm aktivitede güzel tebriklerrr canımmii akşamalr kızlar bugün hiç halim yok başım ağrıyo gözlerim ağrıyo anlıcanız galliba hasta oluyorum ben
menümü yazayım
sabah:2 dl ekmek, 2 zeytin, 1 tatlı kaş. acuka, bi parça ekmeğe zahter (hakiki yağa banıp yeniyo), limonlu domates, 1 yumurta, kk peynir, çay
öğle: bi kase çorba, 4 kaş. patates yemeği, bol salata, 5 tane karalahana sarması, bi bardak ayran, ve 2 dlm kabak tatlısı ( şekeri çok az )
ara: 5 tane ceviz
akşam: bi tabak zeytinyağlı pırasa, bi kase yoğurt, 1 tane halk ekmeği olan altınçörek( bayılıryorum tadına )
ara: şekersiz çay, kuru üzümlü karışık kuruyemiş bi avuçtan az
activite: jillian level 2, 100 mekik, 2 lt su, 2 form çayı
evettt canım dünkü kahvaltı beniuzun süre açıktırmadııkahvaltım yıkılıyor demıstım ama senınkı yıkılıyor super super
aktıvıteye gelınce cosmussun yıne. buarada harlem shake neymıs ya ılk kez duydum
slm nbr canımmm tempolu başladın ankarada aman dikkat et yorulmaakızlarrr 2 gündür giremedimm sizlere özürlerimi sunuyorummmannemle birlikte geldik gelirken ankaraya derslerde başlamadıgı için bütün gün onunla birlikte oluyorum. resmen canım çıktı bütün gün dışarlarda. yarın sabah gidiyor annem, ondan sonra bomba gibi aranızda olacagımm öperiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?