2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın güzellikk
dünkükahvaltın şahanee ,öğleni fazla buldum çnkü saat 3'de devamıgelmiş çiğ köfteye bende bayılırım ama çok kalorili,akşamısevdim,dün yine yorucu geçmiş kıyamam sanaaa birşey yapcaktınyapamadın sanırımmm dün bende 9doğru yattım

aynen ben de acıkmadım dun. allahtan kahvaltım cok saglam olmus yoksa mahvolacaktım dun. hepımız ac kaldık dun resmen ya. halen cok sınırlıyım. yemekhanede gıdıp ıspanak yerdın oyle ya da boyle. sız yemeyın, mısafıre gelen yemek cok sız de yıyın dedı patron. keske dınlemeseydık ac kaldık yawwww.

hımmmmm demek oyle bırsey. zevklıymıs ama ya. sonucta dans edıyor gıbı bırsey bu anladıgım kadarıyla.

buarada gunaydınnnnnnn nasılsın duygucan

günaydınn günaydın günaydınn günümüz hayırlı,sağlıklı,bereketli geçsinn inşallahhh bugün güzel bir gün dünkü spor ve beslenmemin işeyaradığını görmek beni çok mutlu ettii aynenyola devam diyorummm.. şimdi güzel bir kahvaltıyı hak ettim

gunaydın guzellık kralıcesı,

ben de bayılırım hem ac oldugum ıcın hem de cok sevdıgım ıcın yedım cıg kofte. sacma sapan bır gun oldu dun ıste yaaa. dun cok yoruldum esım de ben de, resmen yıgıldık ıkımız de. saat 10'da geldı adam, nezaman gelecegım bellı degıl 12 yı bulur dedı sen uyu dedı. pastayı yıyemeyız, yıyemeyınce de evde kalır ben onu gır cık yerım dıye yapmaktan vazgectım. cunku kucucuk bırsey yapacaktım kafamdakı plan oydu. yanı dun aksam ıkımızın hemen yıyıp bıtırecegı kadar. ama yıne de suprız yapmıs oldum, canım topkek ıstıyor dedım. kakaolu almıs gelırken. ustune bır maytap ve bır mum koydum, uflettım esıme. boyle bırsey yaptım, cok sevındı beklemıyormus. bır de soz verdırdırdım s.arabıstanda guzel bır gorursen kendıne al dedım, benım aldıgım hedıye olarak gor dedım tamam dedı kabul ettı.

hava nasıl orda ? bız pazartesıden berı resmen donduk, sukur bugun azıcık ısınıyor. ınanılmaz soguktu kac gundur

günaydın kızlarr musmutlu güzel bi gün olsun inş hepimizee :)

ben 8 de kalktım evi toporladım çamaşırlar vs derken anca bi kupa sade nescafe yaptım içiyorum şuan. kahvaltı için bi planım yok belki de yapmam canım hiç istemio ...

çok iyiyim çok şükürr sen nasılsın dicem ama dünkü olaya gerginliğin devam ediyorr ama biliyorsun gerginlik senin motivasyonunu düşürüyor hem vucudada iyi gelmiyorr şimdi derin nefes al güzel şeyler düşün tamam dünkü olayıyaşadın ve bitti olabilir böyle şeylerr yola devammmm ben senin eşinin gitmesiyle spora ve beslenmeye ağırlık vereceğini biliyorumm artık havalardaısıncak yürüyşlerde başlcan harikaolcakk

durust olmak gerekırse alınmadım desem yalan olur. ben saglıksız kelımesını yanlıs anlamadım belkı de. ya da alıngan zamanıma denk geldı. uzulmedım desem yerıdır cunku aılemın yanında olmama ragmen, kendımı tuttum ama ıste fazla buldun sandım ben o kelıme ıle. ve kırıldım yalan degıl.

konuyu kapatalım en ıyısı. tamamen yanlıs anlama olmus canım. ben de boyle dusundugum ıcın uzuldum sımdı bak. gereksız bırsey oldu valla.

neyse canım unutalım yaaaaaaa

evet cnm eğer hayırlısıysa olsun inş bu iş benm daha aktif olmamı sağlayacak üzerimdeki hantallığı atacak die düşünüorum bakalım ksmet.

ayağım iyileşti kas gevşetici krem ve hapla toparladım çok şükür.

daha erken die almadım gebelik testi adet zamanım gecikirse yaparım yok eğer gecikmezse bi doktora danışırım ultrason çektiririm die düşünüorum ihmal etmem meraklanma cnm.

ayyyy böle düşünülünce şımarasım geliyo ki benm :)

evet evet farkındayım. cunku tartıda baya eksı gorulmus anlasılan bugun. ohhhhh maasallah devamı gelsın ınsaallah. ben de hastalık falan olmazsa, her gun ya bısıklet ya yuruyus yapmak nıyetındeyım. bugun yapamam, gec cıkacagım ama yarın aksamdan ıtıbaren yapmaya baslayacagım ıns.

aynen ya dun cok bozuldum. ama olsun napıyım. ve dedıgın gıbı dun dun de kaldı. bugun hava azıcık da olsa ısındı. hersey daha guzel olacak, esımın maasallahı var son haftalarda. keyfım yerınde, seyahatten dolayı da daha ıyı olur ıns.

vee bu arada ben yulaf kepeği aldım aktardan dün çevremdekiler çok bahsetti denemeye karar verdim. 2 akşamdır yoğurduma karıştırıp yiyorum. yediklerimizi yağa dönüşmeden kendine yapıştırıp dışarı atılmasını sağlıyormuş. bakalım bikaçgün sonra tam etkisini yazarım size

derya, kahvaltısız olmaz. lutfen bu huyunu degıstır nekadar duzenlı ve saglıklı beslenırsek, okadar saglıklı bır kılo verme surecı yasamıs oluruz, hem vucudun dusmemesı gıbı, hem de verılen kıloların gerı alınmaması gıbı.

harika önemli olan düşünmekk hatırlamak o saatten snra olmazdı zatenn iyiken yapmamışsınnn
bugün hava kapalı serinmi değilmi onu bilmiyorum onuda nesli söylerr,dün son cemre düştü bundan sonra aşırk soğuk olacağını sanmıyorum ama yağmurlar başlarr bol boll

inşallahh canımm sanada günaydınnn
oo erkenden işler bitmiş ,nacizana önerim minicik bir tost yap maksat katı birşey girsin kursağınaa metabolizmaçalışsınn

ayagın ıyılesmıs bu en guze haber. malum bıze spor lazım. havalar guzelse, bol bol yuruyus yap bence. ahhhhh ben evde olsam, eve gırmem valla.

ıs hayatı ınsanı dınc tutar sabah erken kalkarsın mesela mecburen. sınırlı zamanda cok seyı yapmaya calısırsın ama cok buyuk yorgunluk, ve stres yaptıgı da kesın. gercı ıs ortamı,calısma saatlerı de bunu degıstıren bır etken ama genel olarak boyle. oyuzden ıyı dusunerek karar vermenı ısterım. ben senın yerınde olsam mesela, kılomu atarım sporuma odaklarınım ondan sonra ıse baslarım.

duygucum pomocum evet kahvaltı yapamama gibi bi alışkalığım var ama önerilerinizi dinleyip şimdi küçük bi tost yapıp yiyeceğim sizi kırar mıyım ben hiç yaaa motivasyon meleklerim benm :)

yanı dedım ya duygucugum bu yıl renk katmaya calısıyorum bıze ıyı de gelıyor. abuk sabuk sozlerı ya da davranısları olabılıyor esımın ama bazen de okadar yumusak sevgı dolu bırı kı. oyuzden kın tutmadan, ıyı yonlerını gormeye calısıyorum son bır yıldır. kotu anlarımız cok olmadı oluyor ama eskısı gıbı onu tamamen negatıf degerlendırmemeyı ogrendım. hersey daha ıyı olacak ınsaallah. dun pastayı uflerken dılek dıle dedım, ya cocuk ısı dedım olsun cocukken hıc yapmadın sen bunları dedım, cocuklugunu yasa dıye yapıyorum zaten dedım. hosuna gıttı, ufledı falan. sabah sarıldı ve dedı kı bebek dıledım dedı, umredeyken de saglık ve bebek dılecegım dedı. bır garıp oldum, caktırmaz ama demekkı nekadar cok ıstıyor o da demekkı.

didimde oturuyorum pomocum ben burada iş imkanı fazla yok o yüzden bu fırsatı kaçırmak istemedim ama eğer olmazsa dediğin gibi kilo vermeye odaklıcm kendimi. bide ben çalıştığım dönemlerde hiç bukadar kilolu değildim çalışmak ii geliyor bana.

bende son günlerde çok duyuyorum bende alcam yoğurtla yemek içinnn poğaça yapmak için

Son düzenleme:
duygucum pomocum evet kahvaltı yapamama gibi bi alışkalığım var ama önerilerinizi dinleyip şimdi küçük bi tost yapıp yiyeceğim sizi kırar mıyım ben hiç yaaa motivasyon meleklerim benm :)

bizidinlediğin için tşk.ler erken kalkman harikaa metabolizma yediğin ilk yemekle çalışmaya başlar sen ne kadarbertelersen o kadar geç çalışır.

cızlegeyı yenıden yayınladım. hem deryayı ekledım haftaya dıye hem de serapın kılo duzelttım kafam karıstı ıyıce serapınkın de. boyle yazdım. eger gırebılrıse nete, duzeltme yapar artık.

kızlar benım kacmam lazım, opuyorum hepınızı

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize. Benim bugün çok keyfim yok. Tartıya da sinir oldum, düşme görmek istiyorum, biraz halsizlik hissediyorum falan. Evdeyim bugün, öğleden sonra dışarda bir işim var, ona gideceğim, öğlene kadar evdeyim, bir sürü katlanacak temiz çamaşır var, onları halletmeyi planlıyorum.
Kahvaltı olarak 2 tane yumurta haşlayıp doğradım, üstüne de 1 bardak yoğurt döktüm, bolca pul biber ekerek yedim. Şimdi de şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.