2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

maşallahsize ALLAHH mutluluğunuzu arttırsın eşin seni çok seviyorummm oralarda yaptığı dua kabulolur inşallahhh

merhaba arkadaşlar.

yulaf kepeği aktarlarda mı satılıyor.

GÜNAYDINNCANIM ÖNCELİKLE TARTIDA 1GÜNDE Bİ DEĞİŞİLİK BEKLEMEE GEÇENHAFTAYI DÜŞÜN DEYİM YERİNDEYSE ÇATLAYASAYA kADAR YİYORDUN Sabah gevrekler börekler öğlen lahmacunlar,akşam atıştırmalıklar senin vucud sağlıklı beslenmeyi görünce şuan tutuyor ayrıca hapa başladınn buda etgenn lütfen moral bozma moralda bedenimize düşman unutmaaa.

benimde bir sürü çamaşır var katlancak ütümde var bugün bunlarıı halletsem iyi olcakk

kahvaltın şahanee afiyet olsunn canımm moral bozmak yokk işlerini erken hallet biraz açık havada yürü iyi gelcekk

Sağol canım arkadaşım, haklısın, insan ne çabuk unutuyor değil mi, doğru ya geçen hafta ben cozutmuştum ama insan çabuk sonuç görmek istiyor işte. Bugün işlerimiz benzer, bolca çamaşır katlayıp, ütü yapacağız gibi görünüyor:) Bu kahvaltıyı çocukken annem bazen öğle yemeği olarak yapardı bize. Tabi orjinalinde yoğurdun üzerine tereyağı eritilip içine pul biber atılırdı ve öyle yenirdi, ben onu yapmadım

Selam kızlar buraya yazmadan geçemedim.Pomocum ve duygucum nasılsınız ? Sizi tebrik ediyorum hala diyete devam duygu fitsin şekerim fittt keşke hep diyorum sende spor aşkı bendede olaydı iyiydi :)))
Ben bu haftaya karar alarak başladım kilomu takiop edeceğim verebilirsemde fena olmaz hani..
Kış sezonunu atlattık koşturmacalar iş yoğunluğu azaldı artık..Kafamda rahat..
Burda göremedim dige ryol arkadaşlarım nerelerde haber varmı herkes iyidir inşallah..

işte o yuzdendikkat etmek lazımm cnmm moral bozmak yokkk bak biraz sabret 2-3güne meyvalarını toplarsınnn
kahvaltın çok güzel keşke bende yesem ama olmuyor nesli çok denedimsevmiyorum yumurtayııı
işlerimiz dede pişti oldumm ütü yaparken bolb bolkulaklarını çınlatırım

oooo kimleri görüyorummm civcivimmmmnapıyonnprensesimnasıl iyice abla oldumu seni görmek çok güzelll çok sevindimmm

Duygucum çok sağol evet bende sizleri gördüm çok mutlu oldun..Ve çokta özlemişim sizleri ya....
Evet prensesim 22 aylık oldu bıcır bıcır laf yetiştiriyor..Bu ayları daha bir güzelmiş beraber paylaşımlarımzı daha fazla artık bilinçli.
Senin kuzi nasıl paşa kocaman adam oldu artık.
İşlerin varmış kolay gelsin arkadaşım.

slm kızlarrr bu sabah dayanamadım tartıya çıktım az az -- gördüm sevindim
bu hafta inş hepimiz bol bol kilo vermiş olarak yazarızzz
mutlu günler herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cnmne güzel 1 kilo gitmiş darısı daha çok kilolara olsun
belli olmaz heee kız ayy bi bebiş dah mı geliyo bu topiğe ne güzel eğer istiyorsan inş vardır diyim cnm
hakkına hayırlısı olsun
galiba pomocum halsizlik hiçç geçmedi gecede şimdi bile yorgunum valla
yokk kız eşim ordulu ben gaziatepliyim
dün kayv. deydim o yapmış ama severim genede kendimi frenledim çok yememeğe çalıştım
evet jillian çok etkili 30 gün sonunda bayağı fark oluyomuş bende denemek istedim
hakikaten ilk 10 günde belden 5 basenden 3 göğüsten 3 cm inceldim çok hoşuma gitti dedim devam bu yola
cnm bu olmadııı kahvaltızız güne başlanmaz
tabii bazen mecbur kalındığı zmanlar hariç hadi kahvaltını yap zinde ollll

saol cnm bebiş istenmez mi tabiki istiyorum ama bu kilodan kurtulmam lazım önce. ama kaldıysamda takdir allahtan yapacak bişi yok rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin. verirsede vardır bi bildiği. bakalm adet günümü bekliyrm...

haklısın cnm güzel dedin kim istemez
hakkına hayırlıysa olsun cnm bakalım bende bekiyorum adet gününü sabırsızlıkla:26:

bende seni gördüğümeçok sevindimm prensesiyice ablaolmuş çok tatlıoluyorrlar bu aylardaa kuzeyy de 33 aylık oldu haziranda 3 yaşında olcak inşallah bizde ona oğlum biraz sus diyoruzzz paso konuşuyor benimde en iyi arkadaşım oğlum elinden tutup geziyoruz süreklii seninkide sana yardım etmeye başlamıştırrr ayy yerim onu ben öp onu ama koklaya koklaya öp sanada kolaygelsinn canımm ben yazarım sana diğer topikden hergünnn

haklısın cnm güzel dedin kim istemez
hakkına hayırlıysa olsun cnm bakalım bende bekiyorum adet gününü sabırsızlıkla:26:

tek takıldığım kafamı kurcalayan gebe kaldıysam bu kilo ile nasıl olacak? seninde inş hakkında hayırlısı neyse o olsun hem ne güzel kilonda benmkinden baya az. keşke senin kilonda olsam ahhh ahhh...

Abla oldu ne duysa tekrarlıyor taklit yapıyor babasıyla bana akşamları ne cilveler yapıyor bir elini babasının omzuna bir elini benim omzuma atıyor babam annem diyor ya bütün dertler yorgunluklar gidiyor.aynen aynen tatlım sus diyoruz erken konuştu çeneli biraz bana çekmiş herkes şaşırıyor o yüzden nazar degmesin diye sus diyorum.Maşallah kuziye sen işi kolayladın artık canım.
Evet sofrayı beraber kuruyoruz,topluyoruz kek yapıyoruz beraber , makinaya çamaşırları kızım atıyor elinden tutup dışarı çıkıyorum benimde en iyi arkadaşım kızım...
Tamam canım ben oraya elimden geldiğince yazmaya çalışasağım..Bir bakmışsın tekrardan dönmeye başlar arkadaşlar gerçi bahar geliyor herkes dışarlardadadır.
KOntesle Erceden haber varmı.Leyya ve krizantem ses veriyor arada sanırım.

Son düzenleme:
bende son günlerde çok duyuyorum bende alcam yoğurtla yemek içinnn poğaça yapmak için

cnm krep poğaça ekmek vs hepsi yapılabiliyormuş ama ben öle karıştırmak istemedim hazır hamurişini unutmuşken yulaflı da olsa hatırlatmak istemiyorum kendime. gün için 2 tatlı kaşığı yoğurda koyup yiyorum gecede 1 kupanın yarısına yarım yağlı süt yarısına su koyuyorum 2 tatlı kaşığı da yulaf kepeği karıştırıp dikiyorum kafaya. bakalım faydasını gören çok inş bize de yardımcı olur.

Merhaba,
Hımm bu yulaf kepeğini bu akşam aktardan alayım deneyim bakim...Poğaçalara katarım. Hep duyuyorum ama denememiştim..Yulaf ekmeğini diyet dönemide tüketenler çok vardı..İnşallah faydasını görürsün.

Evet canim bende sık giremiyorum kizim veli toplantisi komsu gezmesi derken dunde eltim ve kayinvalidem vardi yemekli misafirim oyle kosusturmaca gidiyor cumartesi de yemege misafirim gelecek onun alisverisi temizligi ayy yazarken yoruldum inan. Sende ne var neyok esin bugun gidecekti sanirim allah kavusturaun canim.