2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayy hemşehri miyiz yoksam senle cnmcm :)

Sen de Denizli'liydin değil mi Hemşehri sayılırız tabi, aslen Denizli'li değilim ama orada büyüdüm, ailem orada, kendimi Denizli'li olarak görürüm yani:) Senin ailen de Denizli'de mi? Bu arada Tultan'ın da ailesi Denizli'de:)

denizliliyim tabiki de :) Aydın didimde büyüdm burada okudum burada evlendim ailemde burada ama bir başkadır benm memleketim:) baba tarafı komple denzlide yaşıyor zaten sürekli gider geliriz :)

kg çizelgesini bulana kadar cnm çıktı ya. pomocum sanırım unuttun. babam yanımda, onunla memlekete gideceğim demiştim. ondan önce de eşimin ailesi vardı, yazamamıştım. hafta sonu da eşim sınava girecek yokum. kg almış bir şekilde döndüm evime. allah (cc) kısmet ederse pazartesi diyetime başlıyorum.
hakkınızı helal edin, ben yazmıştım giremeyeceğimi, üzmek istemedim kimseyi...

kızlarrrrr biz geldikkk
galiba hamileyim .regl gecikmişti bugünde test yaptım ikinci çizgi silik inşalla vardır allahım nasıl heyacanlıyım elimayağım birbirine karıştı

sizler nasılsınız herkes iyidir inşallahhhhh.herkesi öpüyorum gece yine giricem geçmişi okucam

Ercem tebrik ederim, herşey gönlünce olsun canım, inşallah düşündüğün gibidir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Baldamlası, arada kaynamıştır canım yazdığın muhtemelen, bir ara çok kalabalıktı ve çok hızlı ilerledi sayfalar. Pomo farkeder zaten, pazartesi yaparsın bildirimini, özel mesajla da açıkla istersen Pomoya. Uzun süre forumdan uzak kalmak iyi gelmiyor, kilo alınıyor mutlaka, burası biraz kontrol altında tutuyor galiba bizi:)

cnm fark olmaz mı ne güzel vermişsin darısı bana da olsun yaaa
sağlıklı bol bol kilo vermelerr

hadi inş cnm gözünaydın
silik çıktıysa büyük bi ihtimal hamişsin
darısı cümle isteyene olsun kesin sonuçlanınca bize bildir tatlım

ayyy ne mutlu sanaa vardır cnm Allahın izniyle sen merak etme sakin ol ve dua et :)

slm kızlarr nasılsınız :) bugünü özetlersem;

SABAH: 2 dilim kepek ekmeğinin içine 1 dilim lıgh peynir domates maydanozla tost ve sade şekersiz nescafe

ÖĞLEN: 1 domates 1 salatalık küp doğradım az limon ve tuzla tatlandırdım

AKŞAM: fırın torbasında yağsız pişirilmiş 3 tavuk baget ve yoğurtlu brüksel lahanası yanında 1 bardak şalgam suyu

ARALARDA: 3 fincan yeşilçay 2lt su (yatana kadar 3 olur)

ACTIVITE: Akşam yemekten sonra 4 km yürüyüş ve parktaki aletlerde 30 dk egzersiz...

yeni geldim sayılır eve duşumu aldım ılık elma sirkeli suyumu da hazırladım pc de keyif yapıyorum:)

bugünde menüm bitti yazayım bari

sabah: 2 dl ekmek, acuka, domates, kk peynir, çay

öğle: kuran daydım küçük bi kase kadar tavuklu pilav, 2 tulumba tatlısı, 1 ayran, çay

ara: nescafe, bi avuç kuru üzüm,1 tane elmalı kurabiye ( evde yaptım ama küçüktü )

akşam : cnm yemek istemedi bende bi kase k flakes, bi küçük muz

ara: şekersiz çay, 5 fındık

activite : pilates ve 200 mekik, yani her zaman ki gibi jillian 2, 2 lt su, 2 form çayı

Kızlar ben de günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 kk peynir
- 4 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 1 tabak barbunya yemeği
- 4 kaşık domatesli makarna
- 2 kaşık yoğurt

Akşam:
- 2 tane lahmacun
- bolca maydanoz ve roka

Ara:
- 1 porsiyon irmik helvası (tarçınlı, cevizli)

Kızlar bugün eşim de ben de yorgunduk, canımız kalan yemeklerden yemek istemedi, o yüzden sipariş verdik. Sipariş verirken irmik helvası olduğunu gördüm ve ondan da sipariş ettim, geçen hafta resmen kıvranmıştım irmik helvası diye, dayanamadım yani. Yedim ama sonrasında ağır geldi.
Bugünkü adım sayım yaklaşık 5000. Çamaşır yıkanıyor, onları çıkarıp asacağım, bulaşık makinesini boşaltıp, tekrar dolduracağım, bu arada da inşallah 10000 adıma tamamlayabilirim en azından.

Slmm kizlar kadinlar gununuz kutlu olsun canlarimm

Yarin gelecek misafirlerim iptal oldu yarin ben gidiyorum gezmeye iyi de oldu regl oldum bugun erken geldi karinim belim cok agriyor. Bugun istahim acilmisti nedeni belli oldu.

Bugun menum kahvaltimi gec yaptim.

Sabah: 1 yumurta, 1 tane kizarmis biber, 1kk peynir, roka, 2 dilim cavdar ekmegi, az sekerli cay

Ogle karnim ac degildi yemek yemedim

Aksam: saat 4 gibi sebzeli tavuk el kadar 2 parca tavuk, 2 dilim ekmek, salata

Ara: az sekerli 2 bardak cay

1 saat disarda isim vardi yurudum.
2 lt su ictim.

denizliliyim tabiki de :) Aydın didimde büyüdm burada okudum burada evlendim ailemde burada ama bir başkadır benm memleketim:) baba tarafı komple denzlide yaşıyor zaten sürekli gider geliriz :)

Ne guzel ya hemsooooo sen denizlinin neresindensin :))))))) didim cok yakin istedigin zaman gidip gelebilrsin sanslisin ben taaaaa sivaslardayim ((
Her zaman gidemiyorum kizimin okul tatillerinde gidebiliyorum artik.

hımmmmmmm begenmene sevındım canım. cok yogunum ya anlatamam sana bu haftakı yorgunlugumu. dun 9 da uyudum mesela. ıstanbulun yorgunlugunu atmadan hem evde hem ıste asırı bır yogunluga gomuldum, ısler daha da yogun hatta 2 gundur. valla cok yorgunum.dun foruma aksam gırmek bıle ıstemedım kafam dagılsın dıye bır fılm ızledım, eve kadar 1 saat yurudum servısten erken ınıp. boyle bıtırdım gunumu erkenden.

dun erken uyudum bugun de erken uyuyup pazar gunu kendımı sokaga atmayı dusunuyorum zaten :))))))

neslıcıgım ınanılmaz fark var ya. ben senın bu resmını hatırlyarak yorum yapıyordum zaten ama gorunce yanyana hem de benzer tarz kıyafet ıle daha ıyı yorum yapabılırdım supersın valla cok ıncelmıssın kesınlıkle. bence bu resmıne sık sık bak, cok ıyı motıve edecek bence senı. daha bır bomba gıbı olacaksın son surat gaz ıle devam edeceksı

Kahve çok iyi geldi valla, bugün daha iyiyim, dün pek keyfim yoktu. Yarın da Denizli yolcusuyuz malum, o da ayrı bir enerji verdi tabi:))

oooooooo super haber. demek bugun yolcusun. sımdıden hayırlı yolculuklar canım. esın gıdıyor mu sen tek mı gıdıyorsun ? nezaman doneceksın ? sımdıden hayırlı yolculuklar, belkı denk gelemeyız gorusemeyız.

Günaydın Hanımlar,
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Hayırlı bol bereketli cumalar
Gününüz aydın olsun inşallah

Burayada selam vermeden edemedim yine.

gunaydın canım,

senın de kadınlar gunun kutlu olsun, hayırlı guzel bır cuman olmustur ınsaallah. selam ver elbette, gel gel sen.

ben de beklıyorum ama nezaman olacak hıc bellı degıl eskıden 29-30 gunde olsa aynı olurdu 4 yıldır hap sayesınde duzene gırmıstı gun olarak. ama son 4 aydır duzenım bozuldu 40 gun bıle oluyor. bu belırsızlık de garıp etkılıyor benı. sen olmussun oh rahatlamıssın darısı basıma. olması bır dert olmaması bır dert hesabı bırsey bu regl valla. regl olmussun, haftasonunu guzel degerlendır kı tartıda guzel bır rakam gorebılesın ıns.

sana mısafır gelmemesıne sevındım sen cık gez bırazcık valla oh mıs gıbı.