- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.381
ayy hemşehri miyiz yoksam senle cnmcm :)
Sen de Denizli'liydin değil miHemşehri sayılırız tabi, aslen Denizli'li değilim ama orada büyüdüm, ailem orada, kendimi Denizli'li olarak görürüm yani:) Senin ailen de Denizli'de mi? Bu arada Tultan'ın da ailesi Denizli'de:)
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn
sonunda cızelgeyı yayınladım, dun ısten gec cıktık yıne. carsıda ıslerımız vardı onları hallettık esımle. ınanılmaz soguktu evde yemek fazla var bosa gıder bozulur dıye dısarda yemedık eve geldık yemek yedık ve bırsuru ısım varı 12 de ancak yattım kıcım yer gormedı derler ya dun resmen oyle oldum. gun boyu dıger patronun odasına cıkmak gerektı sık sık. ust kata cıktım durdum sureklı. fabrıkanın ıcıne gıtmem gerektı ardından esımle 1 saat durmadan ıs cıkısı yurume ve evdekı ıslerım derken baya bır yoruldum. sutu kaynattım, peynır yaptım bırazını ıcmeye ayırdım sırf peynırı bekledıgım ıcın ekstra 2 saat gec uyumus oldum. beklerken ıslerımı hallettım ıyı oldu aslında. camasırlarımı katladım, camasır yıkadım tekrar. yesıllıklerı yıkadım mutfagımı toparladım esımın kıyafetlerını ayarladım bugun sadece valıze koymak kalacak. mutfak alısverısı yaptım yerlestırdım buzdolabımı temızledım pazardan gelen sebzelerımı de yerlestırdım dun 10dan sonra gırerım demıstım ama eve gec gelınce ve bukadar ısım olunca ara vermek ıstemedım yoksa bugune kalırdı hersey. esım yarın oglen yolcu, bugun tek aksam. valız hazırlıgı dısında bır ısım kalsın ıstemedım, vakıt gecırelım yanyana. zaten haftasonu yoktum ve ustelık bugun dogumgunu.
cızelge gecıktı. notlarımda yanlıslıklar olabılır oyuzden kontrol edersenız sevınırım hata var mı dıye. kılo veren herkesı tebrık edıyorum. ben dahıl ++ cıkanların da odem olmasını umuyorum.
baldamlası haftalardır ortada yok tek bır kelıme de yazmadı bu sebeple lısteden cıkardım. hatıceyı de cıkartacagım haftaya ve boyle duzenlı gırerse, kenanderyayı ekleyecegımi. tosuncuk cok aktıf oldugu ıcın, onu haftaya kesın alıyorum lısteye. buarada lala dıye bır arkadas vardı bırsuru zamanımızı alıp sorular sorup aramızdan kaybıoldugu ıcın zamanımızı caldıgı ıcın ayrıca kınıyorum ve kızgınım. boyle kısıler olunca, yenı gelen kımseye yazmak gelmıyor ıcımden yaaaaaa
kızlarrrrr biz geldikkk
galiba hamileyim .regl gecikmişti bugünde test yaptım ikinci çizgi silik inşalla vardır allahım nasıl heyacanlıyım elimayağım birbirine karıştı
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallahhhhh.herkesi öpüyorum gece yine giricem geçmişi okucam
kg çizelgesini bulana kadar cnm çıktı ya. pomocum sanırım unuttun. babam yanımda, onunla memlekete gideceğim demiştim. ondan önce de eşimin ailesi vardı, yazamamıştım. hafta sonu da eşim sınava girecek yokum. kg almış bir şekilde döndüm evime. allah (cc) kısmet ederse pazartesi diyetime başlıyorum.
hakkınızı helal edin, ben yazmıştım giremeyeceğimi, üzmek istemedim kimseyi...
cnm fark olmaz mı ne güzel vermişsin darısı bana da olsun yaaaKızlar bugün etek giydim modum yükselsin diye, hemen fotoğraf paylaşıyorum, bu telefon süper yaa, istediğim zaman fotoğraf çekilip paylaşabiliyorum, pek hoşuma gitti:) Bu arada benzer bir kıyafetle 75 kg civarındayken de fotoğrafım var, yan yana koyacağım, bakalım ne kadar fark var:)
kızlarrrrr biz geldikkk
galiba hamileyim .regl gecikmişti bugünde test yaptım ikinci çizgi silik inşalla vardır allahım nasıl heyacanlıyım elimayağım birbirine karıştı
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallahhhhh.herkesi öpüyorum gece yine giricem geçmişi okucam
kızlarrrrr biz geldikkk
denizliliyim tabiki de :) Aydın didimde büyüdm burada okudum burada evlendim ailemde burada ama bir başkadır benm memleketim:) baba tarafı komple denzlide yaşıyor zaten sürekli gider geliriz :)
ercemm sah olsun beni terk etmediii leyyada ara gözükür,krizantebimdee arada selam verir herkezkendi teleşındaa işi uzattımbizim suçumuz eski heves kalmadı nerdiysee
ooo sen iyi yardımcı bulmuşsun artık sırtın yere gelmezzz.
a.s
neyseki çıkmamış ALLAH bir önce kuvvet verirdüzelir inş .zaten bulantılar geçiçi biraz daha çeker normale döner.
valla ben beğendimm menünü tebriklerr canımm
cnm biz sana kahvaltı demesek sen tek öğünmü yicektinn yoksamm valla deryacımm öğün atlamak iyi değil öğlene enkötü bir kase yoğurt ekleseydin maksak bir şey yemekolsunn be çok az buldumm yeeklerini((((
ben gününü beğendim cnm aktivitedende düzenli ve güzel tebriklerr
sana kolay gelsinnn canımmm hava burdada kapalııı
bravo aktiviteler yapılmışşş,eşin gitti sanırım ALLAHkavuştursunn senden daha fazla aktivite bekliyorum hafta sonuu
Günaydın Canım benim sayfan hayırlı ugurlu olsun sana bol bol şans getirsin inşallah..Herşey yolunda umarım.Öpüyorum
Kızlar bugün etek giydim modum yükselsin diye, hemen fotoğraf paylaşıyorum, bu telefon süper yaa, istediğim zaman fotoğraf çekilip paylaşabiliyorum, pek hoşuma gitti:) Bu arada benzer bir kıyafetle 75 kg civarındayken de fotoğrafım var, yan yana koyacağım, bakalım ne kadar fark var:)
Kahve çok iyi geldi valla, bugün daha iyiyim, dün pek keyfim yoktu. Yarın da Denizli yolcusuyuz malum, o da ayrı bir enerji verdi tabi:))
Günaydın Hanımlar,
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Hayırlı bol bereketli cumalar
Gününüz aydın olsun inşallah
Burayada selam vermeden edemedim yine.
Ayyy sağol canım yaaa, benzer kıyafetlerde olunca çok fark ediliyor. Ben kilo alınca pompayla hava basılmış gibi olmuşum, her yerimde kalınlaşma oluyor
Slmm kizlar kadinlar gununuz kutlu olsun canlarimm
Yarin gelecek misafirlerim iptal oldu yarin ben gidiyorum gezmeye iyi de oldu regl oldum bugun erken geldi karinim belim cok agriyor. Bugun istahim acilmisti nedeni belli oldu.
Bugun menum kahvaltimi gec yaptim.
Sabah: 1 yumurta, 1 tane kizarmis biber, 1kk peynir, roka, 2 dilim cavdar ekmegi, az sekerli cay
Ogle karnim ac degildi yemek yemedim
Aksam: saat 4 gibi sebzeli tavuk el kadar 2 parca tavuk, 2 dilim ekmek, salata
Ara: az sekerli 2 bardak cay
1 saat disarda isim vardi yurudum.
2 lt su ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?