- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.341
iyi akşamlarr hanımlarr yeme işlemim bitti günümü toparlaya bilirim.
aç karnınıa büyük bardak ılık limonlu su
kahvaltı:3 tane kepek undan yaptığım dereotlu peynirli poğaça(poğaların boyutu ufak2 ısırıkda bitcekşekilde) ,1 sivri biber,5 tane suda bekletilmiş zeytin,2 çeri domates,1 minik körpe salatalık
ara:2 portakal ,1 elma
öğlen: sabah 9:30 doğru kahvaltı yaptığım için acıkmadım o yüzden yemedimm
ara:yaseminli yeşil çay
ara:nescafe şekersiz biraz süt ile
ara:adet olarak bilmiyorumgidipgeldikçe yedim
akşam:bugün yemek düşüncem olmadıeşim menemen istedi,makarna istedi onlaronu yedi,ben kendime ayrı makarna yaptım 1 küçük kase az haşlanmış,yağsız,tuzsuz, bol sarımsak bol maydanoz ve bol yaz dömetes sosunda yaptığım makarna yedim yanına sabahdan beri hayalini kurduğum büyükçe kase cacık (kızlarr bu aralaryediklerimi azaltma kararı aldım aç kalmıcam ama tokda kalkmıcamm)
sıvıtüketimi 2lt bulur yatasaya kadar
aktivite:
754 ip atlamaa (ayağıma her takıldığında o yorulmama bağlı 10ila 20 saniye dinlendim nefesi kontrol etmek için çünkü gerçekden çok yorucu kıpkırmızı oldum)
100 oklavayla bel inceltme hareketi
100 yanları yakan bir harekett nasıl tarif edeceğimibilmiyorum
100 pilatestopunda yarım mekik
ha birde göbek bölgemdeki yağlardan kurtulmak için belki faydası olurdiye yaklaşık 10 dk harlem shake yaptımemelciğim sence fayda etmişmidir mekik çekerken bile bu kadar karnım ağrımamıştı çünkü
ercemm sah olsun beni terk etmediii leyyada ara gözükür,krizantebimdee arada selam verir herkezkendi teleşındaa işi uzattımbizim suçumuz eski heves kalmadı nerdiyseeAbla oldu ne duysa tekrarlıyor taklit yapıyor babasıyla bana akşamları ne cilveler yapıyor bir elini babasının omzuna bir elini benim omzuma atıyor babam annem diyor ya bütün dertler yorgunluklar gidiyor.aynen aynen tatlım sus diyoruz erken konuştu çeneli biraz bana çekmiş herkes şaşırıyor o yüzden nazar degmesin diye sus diyorum.Maşallah kuziye sen işi kolayladın artık canım.
Evet sofrayı beraber kuruyoruz,topluyoruz kek yapıyoruz beraber , makinaya çamaşırları kızım atıyor elinden tutup dışarı çıkıyorum benimde en iyi arkadaşım kızım...
Tamam canım ben oraya elimden geldiğince yazmaya çalışasağım..Bir bakmışsın tekrardan dönmeye başlar arkadaşlar gerçi bahar geliyor herkes dışarlardadadır.
KOntesle Erceden haber varmı.Leyya ve krizantem ses veriyor arada sanırım.
a.sıkı kese varmıs normalde keselerden bırı tam gorunmuyormus ya ıkıncı bebek kendını yok edıyormus ya da gerıden gelıyormus dıgerıne gore. ıkızler de oyle olurmus genelde. 2 hafta ıcınde tekrar kontrol varmıs bellı olacakmıs ozaman. ıkız gorunuyyormus kan tahlıllerıne gore ve hersey ıkı katı demek oluyormus asırı mıde bulantısı varmıs okula bıle gıdememıs gunum gunumu ttmuyor dıyor. ozellıkle de sınıftakı o yıyecek kokuları dayanılmaz bır hale getırıyormus calısma saatlerını. doktor hastaneye yatırabılırım demıs, asırı mıde bulantısına ek olarak kan tahlılınde cıkmasından suphe duydugu bır madde varmıs doktorun. o cıksaymıs, hastane kesınmıs bır hafta kadar ama cok sukur cıkmamıs herkese selam soyledı ALLAH yardımcısı olsun
valla ben beğendimm menünü tebriklerr canımmben de menumu yazıp cıkayım forumdan. bısıklet surecegım. ardından dus ve bır fılm ve yatak.
sabah:
bır domates
bır salatalık
4 adet roka
ıkı dılım tam bugday ekmegı
6 kasık cokelek ıle omlet gıbı. dunkunun aynısı yanı.
ara: bır elma, 1ltsu
yemekten once 500 ml su, 5 kasık bulgur pılavı 5 kasık kuru fasulye, 4 kasık marul salatası
ara: 5 adet kepeklı galeta. fındıktan buyuk cevızden kucuk olcusu, 1 lt su.
aksam: buyuk kase marul domates salatalık roka salatası. ustunde 1 kk kendı yaptıgım beyaz peynır.
bugun ınanılmaz su ıctım kac haftadır boyle su ıcmemıstım. bır ıkı bardak daha su ıcer gunu kapatırım.
kızlar ben kacıyorum. hepınızı optum
cnm biz sana kahvaltı demesek sen tek öğünmü yicektinn yoksamm valla deryacımm öğün atlamak iyi değil öğlene enkötü bir kase yoğurt ekleseydin maksak bir şey yemekolsunn be çok az buldumm yeeklerinimrb şekerler :)
SABAH : pomocum ve duygucumun haklı ısrarlarıyla 2 dilim kepek ekmeği arasına 1 dilim lıght peynirli tost ve sade nescafe
AKŞAM: az zeytin yağında bir demek dereotlu ve soğanla kavurduğum kabaktan 1 tabak yedim, 1 kasede 1 yk yulaf kepeğiyle karıştırdığım yoğurt yedim (ekmek günde sadece 2 dilim tüketiyorum kepek)
ARALARDA: yaklaşık 2.5 lt su 2 kupa yeşilçay 1 avuç kuru kayısı yedim...yatana kadar 3 lt olur :)
ACTIVITE: eşimi de kandırdım 3 km yürüyüş ve parktaki aletlerde yarım saat egzersiz yaptık.
bugünlük benden bukadar fıstıklar sabah görüşmek üzere mucxxx
ben gününü beğendim cnm aktivitedende düzenli ve güzel tebriklerrevet sıra geldi menümü yazmayaaa
hadi bakalım başlayalımmmm
sabah: aynı klasik kahvaltı sayılır 2 dl ekmek, iki parça ekmeği zeytinyağına banıp zahter yeme, 1 yumurta, kk peynir, maydanoz, domates,çay, 1 tatlı kaş. acuka
ara: 1 tane çilekli activia
öğle : 4 tane et köftesi, bol salata, bi kase yoğurt, 1 buçuk dl ekmek
ara: şekersiz nescafe, bi avuç kuru üzümlü karışık yemiş
akşam: bi kase çorba, bi tabak pırasa,bi kase yoğurt
ara: eşim meyve yemiyorum diye azarladıbende hemen 1 elma, 2 küçük kivi, bi küçük muz yedim ve 4 fındık, sonra da şekersiz çay
activite:klasik jillian level 2, wii oyun konsolu ile 30 dk. spor, 200 mekik, 2 lt su, 2 form çayı
tmmdır benden bu kadar artık herkese ii akşamlarrrrrr
kızlar benım cıkmam lazım. patron erken gelmıs. herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalar buarada. bugun hıc guns yok hava kapalı. yagmur havası var.
yorgunum, uykum var, evde ıslerım var, dısarda ıslerım var aksam da yogun olacagım yanı.
dune daır menuye ekleme yapılacak bırsey yok sadece yarım saat ender sarac hareketlerınden yaptım, ekstra olarak mola vererek 20+20 yaparak 100 mekık cektım. evde esımın olmasını yadırgadım nıyeyse ve ıyı uyuyamadım. bırı gecıyordu uyudugum, uykum var.
günaydınn kuşumm seninde kutlu olsun kadınlar günün ,inşallah dediğin gibi olurArkadaşlar herkese günaydın. Hepimizin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun :))
Sosyal anlamda olsun, demokratik anlamda olsun her alanda eşit olduğumuz, değerimizin anlaşıldığı günleri görürüz inşallah
yanlarım özellikle simitlerimm yandığınıhissettim zaten şarkı tam benlik valla herkeze tavsiye ederimmvalla o dansta vücudun oynamadık yeri kalmıyoreğer gerçek formatında yaptıysan bel ve sırt için harika bi yöntem forumdaki her arkadaşada tavsiye et bence duygu
naberr neslicannnnnn
kızlar benım cıkmam lazım. patron erken gelmıs. herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalar buarada. bugun hıc guns yok hava kapalı. yagmur havası var.
yorgunum, uykum var, evde ıslerım var, dısarda ıslerım var aksam da yogun olacagım yanı.
dune daır menuye ekleme yapılacak bırsey yok sadece yarım saat ender sarac hareketlerınden yaptım, ekstra olarak mola vererek 20+20 yaparak 100 mekık cektım. evde esımın olmasını yadırgadım nıyeyse ve ıyı uyuyamadım. bırı gecıyordu uyudugum, uykum var.
meyve bıraz fazla olmus canım. yanılıyor muyum duygu ?
kahvemi aldımmm geldimmmmmmmmmm
Duygu, senin yaptığın dans neydi, merak ettim bak şimdi:) Hem bel hem sırt çalıştırıyorsa süpermiş. Ben Jillian denemiştim ama yerde yapılan hareketlerde belimi incitiyorum ben nasıl beceriyorsam, o yüzden Jillian'dan da pilatesten te uzak duruyorum. Ama dans süper:)
oo denizli yolcususun demek benimde çok akrabağım var orada sana anakucağı çok iyi gelcek mis gibi denizli havasındayürüyüşler harika böreklerr valla tadınıçıkarne zaman döncennKahve çok iyi geldi valla, bugün daha iyiyim, dün pek keyfim yoktu. Yarın da Denizli yolcusuyuz malum, o da ayrı bir enerji verdi tabi:))
inşallahh canımm,civcivimi gel yaz sende buraya illa listeyegirmenşart değilgünlük menünü yazzGünaydın Hanımlar,
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Hayırlı bol bereketli cumalar
Gününüz aydın olsun inşallah
Burayada selam vermeden edemedim yine.
aha ahaaşimdi nesli harlem shake yaz you tube ben 3dk 16 saniyeolnıdinliyorum eğer clup şarkılarını seviyorsan başlarsındansazaten ben severişm bu tarz şarkıları direk bel göbek sırt bölgem bir oraya bir oburaya dans ediyor zatennn ve yanıyorrrDuygu, senin yaptığın dans neydi, merak ettim bak şimdi:) Hem bel hem sırt çalıştırıyorsa süpermiş. Ben Jillian denemiştim ama yerde yapılan hareketlerde belimi incitiyorum ben nasıl beceriyorsam, o yüzden Jillian'dan da pilatesten te uzak duruyorum. Ama dans süper:)
cnm bi alıştınmııoluyor inan bana böyle yapmadınmı suiçmedin sanıyorsun eksiklik hissediyorsunafiyet olsun şekerim.
Dans ve spor konusunda tebriklerrrrrrrr
Allahım banada istek ve vakit nasip eder inşallah
oo denizli yolcususun demek benimde çok akrabağım var orada sana anakucağı çok iyi gelcek mis gibi denizli havasındayürüyüşler harika böreklerr valla tadınıçıkarne zaman döncenn
inşallahh canımm,civcivimi gel yaz sende buraya illa listeyegirmenşart değilgünlük menünü yazz
aha ahaaşimdi nesli harlem shake yaz you tube ben 3dk 16 saniyeolnıdinliyorum eğer clup şarkılarını seviyorsan başlarsındansazaten ben severişm bu tarz şarkıları direk bel göbek sırt bölgem bir oraya bir oburaya dans ediyor zatennn ve yanıyorrr
cnm bi alıştınmııoluyor inan bana böyle yapmadınmı suiçmedin sanıyorsun eksiklik hissediyorsun
Ayyyy Duygucum, nasıl özledim var ya anneciğimi, ilaç gibi gelecek ilaç. Annemle beraber yürümeyi çok severim zaten, yer içer yürürüzİşle ilgili bir görüşme de yapacağım, Denizli'nin Çal ilçesinde bir yer, annemi de götüreceğim yanımda, ne kadar çok vakit geçirsem kardır diye düşünüyorum
Youtube'dan bakayım o zaman, clup şarkılarını pek sevmem ama shake kelimesi cazip geliyor:))
özlenmezmi canımmm heraçıdan bu değişiklik sana iyi gelcekk çok daha zinde mutlu dönceksin unutmazsan bizdende selamlarrr annenee bol bolkeyfini çıkarr heşrey istediğin gibi geçsinn canımmm
sevmediğin için sanmıyorum pek dinleyeceğini yinede bi dene ama ben seni nedensee hiç hayal edemiyorummm dans ederkenn spor tamam senlik'de bilmiyorum hani sakin bi tavrın varyaaa ondan galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?