2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar herkese günaydın. Hepimizin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun :))

Sosyal anlamda olsun, demokratik anlamda olsun her alanda eşit olduğumuz, değerimizin anlaşıldığı günleri görürüz inşallah

valla o dansta vücudun oynamadık yeri kalmıyor eğer gerçek formatında yaptıysan bel ve sırt için harika bi yöntem forumdaki her arkadaşada tavsiye et bence duygu

ercemm sah olsun beni terk etmediii leyyada ara gözükür,krizantebimdee arada selam verir herkezkendi teleşındaa işi uzattımbizim suçumuz eski heves kalmadı nerdiysee
ooo sen iyi yardımcı bulmuşsun artık sırtın yere gelmezzz.

a.s
neyseki çıkmamış ALLAH bir önce kuvvet verirdüzelir inş .zaten bulantılar geçiçi biraz daha çeker normale döner.
valla ben beğendimm menünü tebriklerr canımm
cnm biz sana kahvaltı demesek sen tek öğünmü yicektinn yoksamm valla deryacımm öğün atlamak iyi değil öğlene enkötü bir kase yoğurt ekleseydin maksak bir şey yemekolsunn be çok az buldumm yeeklerini ((((
ben gününü beğendim cnm aktivitedende düzenli ve güzel tebriklerr

sana kolay gelsinnn canımmm hava burdada kapalııı
bravo aktiviteler yapılmışşş,eşin gitti sanırım ALLAHkavuştursunn senden daha fazla aktivite bekliyorum hafta sonuu

günaydınn kuşumm seninde kutlu olsun kadınlar günün ,inşallah dediğin gibi olur

valla o dansta vücudun oynamadık yeri kalmıyor eğer gerçek formatında yaptıysan bel ve sırt için harika bi yöntem forumdaki her arkadaşada tavsiye et bence duygu
yanlarım özellikle simitlerimm yandığınıhissettim zaten şarkı tam benlik valla herkeze tavsiye ederimm

Günaydın arkadaşlar, bugün iş yoğunluğu erken başladı, ancak oturabildim, güzel bir gün olsun hepimize, KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Günaydın Hanımlar,
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Hayırlı bol bereketli cumalar
Gününüz aydın olsun inşallah

Burayada selam vermeden edemedim yine.

Duygu, senin yaptığın dans neydi, merak ettim bak şimdi:) Hem bel hem sırt çalıştırıyorsa süpermiş. Ben Jillian denemiştim ama yerde yapılan hareketlerde belimi incitiyorum ben nasıl beceriyorsam, o yüzden Jillian'dan da pilatesten te uzak duruyorum. Ama dans süper:)

Günaydın Canım benim sayfan hayırlı ugurlu olsun sana bol bol şans getirsin inşallah..Herşey yolunda umarım.Öpüyorum

Selam ben bu dansı yeni duydummmmm oooo neler var neler süpersinzi hanımlar

Kahve çok iyi geldi valla, bugün daha iyiyim, dün pek keyfim yoktu. Yarın da Denizli yolcusuyuz malum, o da ayrı bir enerji verdi tabi:))
oo denizli yolcususun demek benimde çok akrabağım var orada sana anakucağı çok iyi gelcek mis gibi denizli havasındayürüyüşler harika böreklerr valla tadınıçıkarne zaman döncenn

Günaydın Hanımlar,
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Hayırlı bol bereketli cumalar
Gününüz aydın olsun inşallah

Burayada selam vermeden edemedim yine.
inşallahh canımm,civcivimi gel yaz sende buraya illa listeyegirmenşart değilgünlük menünü yazz
aha ahaaşimdi nesli harlem shake yaz you tube ben 3dk 16 saniyeolnıdinliyorum eğer clup şarkılarını seviyorsan başlarsındansazaten ben severişm bu tarz şarkıları direk bel göbek sırt bölgem bir oraya bir oburaya dans ediyor zatennn ve yanıyorrr
afiyet olsun şekerim.
Dans ve spor konusunda tebriklerrrrrrrr
Allahım banada istek ve vakit nasip eder inşallah
cnm bi alıştınmııoluyor inan bana böyle yapmadınmı suiçmedin sanıyorsun eksiklik hissediyorsun

Son düzenleme:

Ayyyy Duygucum, nasıl özledim var ya anneciğimi, ilaç gibi gelecek ilaç. Annemle beraber yürümeyi çok severim zaten, yer içer yürürüz İşle ilgili bir görüşme de yapacağım, Denizli'nin Çal ilçesinde bir yer, annemi de götüreceğim yanımda, ne kadar çok vakit geçirsem kardır diye düşünüyorum
Youtube'dan bakayım o zaman, clup şarkılarını pek sevmem ama shake kelimesi cazip geliyor:))

özlenmezmi canımmm heraçıdan bu değişiklik sana iyi gelcekk çok daha zinde mutlu dönceksin unutmazsan bizdende selamlarrr annenee bol bolkeyfini çıkarr heşrey istediğin gibi geçsinn canımmm

sevmediğin için sanmıyorum pek dinleyeceğini yinede bi dene ama ben seni nedensee hiç hayal edemiyorummm dans ederkenn spor tamam senlik'de bilmiyorum hani sakin bi tavrın varyaaa ondan galibaaa

Söylerim tabi selam, söylemem mi Zaten çok sık olmasa da girerim foruma ben:)
He hee tipim yanıltıyor o zaman diyeyim, çünkü dans etmeyi severim:)) Dans izlemeyi de severim. Hatta bir fırsat bulabilirsek eşimle dans kursuna gitmeyi de planlıyoruz