- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.361
ogünküü rüzgar çok feciydi duyguuu markete gitmeye bile korktummIyi akşamlar herkezeee
aklımda kaldığı kadar alıntılarr;
neslicim herne kadar yanımda olmasanızdaa beğendiklerimi resimleyip fikrinizi alcamm ,özellikle taze mimarımızz nurdanda fikir çok alcammm
karabiberimmmm burada hernekadar güneş yüzünü göstersede esiyorrr,biraz +çıkmışsın regl şişkinliğidir aman haa sen yinede dikkat ettt bak çok güzel kg veriyonnn.
off poğaça dendimii akan sular durur bendePomocum poğaçayı akşama doğru yaptımm bizzat denedim herçekden hafif kalorisi düşük, sağlıklı, lezzetiyerinde bi poğaça olduu ,tarif defterime ekliye bilirim gönül rahatlığıylaaa,tabi tarifdeki ölçülerle çok çıkmıyor ama deneme yanılma yöntemi olduğu için ilk deneyimi ölçüye göre yaptım bir daha yaptığımda 2kat malzeme koycamm.ha birdee planım hamurun yarısını peynirli ,diğer yarısını peynirli ve acı biberli yapcaktımki kapı çaldıeşim geldi bana jest yapmış onun mutluluğuylaa unuttum ama bir dahaki seferr acıbiberli denicemm.
çok severim sıcak poğaça yemeğe
şimdilik yapmak istemiyorumm çünküü yaptımmı 5 tane yerimmm
ooo tebrik ederim yemediğin içinnsm kızlar
ben bugün çok mutluyum çünki
komşum bana börek getirdi ( tabii diette olduğumu bilmiyo ) bende aldım
amaaaaaaa asla yemedim ucuna bile dokunmadan eşime bıraktım o yesin
dünki menü faciasından sonra bugün yememem beni çok mutlu etti
inş o 68 hedefi göreceğimmmmmm
neysekii oldum ,basküle hemen yansıdıı ama şimdi sabitim yineecnm bende reglyim diye ++ çıktım olsun yola devam ediyorum hedefie ulaşacağız hepimiz inş
ah cnm gencecik rabbim şifa versin tez zamanda
aaaaa bak ben onu düşünmemiştimmm çok haklısınn tultannnCanim 3 gun gecmesi normal subat ayi 28 cektigi icin senin tarihde atacak tabi bos yere uzulme haa bundan sonra 1 haftayi gecerse bisey var demektir. Teyzenin oglunada rabbim acil sifalar versin en kisa zamanda eski sagligina kavusur insallah.
bu tarifii akşama yapayım neslicimmKızlar merhaba, herkesin günü güzel geçmiştir umarım. Ben bugün biraz temizlik yaptım, yoruldum ama ev temiz olunca da pek keyifli oluyor:)) Sonra doktora gittim, randevum 14:10 içindi ama 15:30 gibi girebildim doktorun yanına, kızdım çookkk, zaten doktordan memnun değildim, iyice sinir oldum. Neyse önemli olan, Simir sonucum normalmiş, ultrason normaldi, dolayısıyla herşey yolunda görünüyor. Adet dönemlerinde ağrı olduğundan ve uzun sürdüğünden söz ettim ama ağrıkesici verdi onun için. Hiç güvenilir gelmedi bana doktor. Onların da işi zor, adam 8 saat ameliyattan çıkıp hasta bakmaya geliyor, ne kadar iyi bakabilir ki! Neyse, işte böyle. Sonra alışveriş merkezine gittim, marketten alacağım şeyler vardı. Spor yapmadım ama epey hareketli bir gün oldu.
Pomocum benden karnıbahar tarifini tekrar yazmamı istemişti, valla 1 saattir tarif arıyorum ama bulamadım, uyduruk birşey yapınca böyle olur işteÖlçü verdim mi hatırlamıyorum ama hiç bir yere kaydetmemişim, muhtemelen yemeği yaptıktan sonra sıcağı sıcağına buraya yazmışım.
Pomocum aklımda kaldığı kadarıyla tekrar tarif vereyim ama sen göz kararı ölçüleri ayarla canım, karnıbaharı çiçeklerine ayırıp haşlıyoruz, çok yumuşak olmayacak, çünkü fırında da pişecek. (Bu arada haşlama suyunu sebze çorbası için kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.) Bir kaseye süt, yumurta ve un koyarak güzelce çırpıyoruz, 1 bardak süte 1 yumurta diye düşünebiliriz. Un göz kararı, bulamaç gibi olması lazım. İçine tuz, pul biber de koyuyoruz. Belki 1 kaşık yağ da koyabilirsin. Sonra haşlanmış karnıbaharları bu bulamaca güzelce batırıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Fırında 200 C sıcaklıkta üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz, afiyet olsun:)) Valla inşallah olur, ama ben kalkıp yapsam şimdi, bu şekilde yapardım.
dolapta bozulmaya yüz tutmuşş karnıbaharlarım vardı ve kızarma yapmaya üşeniyordumm
testlerininn temiz çıokmasına sevindimm
evet ödemmiş canımm pomocummcanım cok sagol. hosbulduk. buarada dun mesaj gondermeye calısmıssın ama benım mesaj kutusu doymus kusura bakma. bıldırım yaparken sorun yasamıs oldun.
kesınlıkle regl oncesı odemdır bence. bol maydonoz ye bol su ıc fark ortaya cıkar bence haftasonuna dogru.
aminn canımmcok gecmıs olsun. ALLAH ACIL SIFALAR VESIN CANIM.
şimdilik iyii eve çıkardıkk
dün akşama kadar teyzemlerdeydimm
duygucum ben spora yazıldım biliyon muuuuuu
oooooo arkadaşımmm merhabaa