2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ogünküü rüzgar çok feciydi duyguuu markete gitmeye bile korktumm
off poğaça dendimii akan sular durur bende
çok severim sıcak poğaça yemeğe
şimdilik yapmak istemiyorumm çünküü yaptımmı 5 tane yerimmm
ooo tebrik ederim yemediğin içinn
cnm bende reglyim diye ++ çıktım olsun yola devam ediyorum hedefie ulaşacağız hepimiz inş
ah cnm gencecik rabbim şifa versin tez zamanda
neysekii oldum ,basküle hemen yansıdıı ama şimdi sabitim yinee
Canim 3 gun gecmesi normal subat ayi 28 cektigi icin senin tarihde atacak tabi bos yere uzulme haa bundan sonra 1 haftayi gecerse bisey var demektir. Teyzenin oglunada rabbim acil sifalar versin en kisa zamanda eski sagligina kavusur insallah.
aaaaa bak ben onu düşünmemiştimmm çok haklısınn tultannn
bu tarifii akşama yapayım neslicimm
dolapta bozulmaya yüz tutmuşş karnıbaharlarım vardı ve kızarma yapmaya üşeniyordumm
testlerininn temiz çıokmasına sevindimm
evet ödemmiş canımm pomocumm
cok gecmıs olsun. ALLAH ACIL SIFALAR VESIN CANIM.
aminn canımm
şimdilik iyii eve çıkardıkk
dün akşama kadar teyzemlerdeydimm
duygucum ben spora yazıldım biliyon muuuuuu

oooooo arkadaşımmm merhabaa

Kızlar bugün etek giydim modum yükselsin diye, hemen fotoğraf paylaşıyorum, bu telefon süper yaa, istediğim zaman fotoğraf çekilip paylaşabiliyorum, pek hoşuma gitti:) Bu arada benzer bir kıyafetle 75 kg civarındayken de fotoğrafım var, yan yana koyacağım, bakalım ne kadar fark var:)

Eklentiler

• $IMG_1622.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $20130308_105358n.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 49

bizi ihmal etmezaten:))))

tipin değil kızz hani olgun sakinsinya seni bi clup şarkısıyla dans ederken hayaledemedimama sadece culp şarkılarında yoksa tango salsa çaça onlar yakışır sanaaaa

civcim hoşgeldinn sen kaç kilo oldun bakalımm
ben 74 buçuklara geldimm artıkın

oooooo ne kadar fark varyaaaa aslınşişman biri değilsin balık etinden zayıflığayolculukseninkisi harika gözüküyorsunn arkadaşımmm maşallah sanaa

oyy o jilliana bnede takmış durumdayımm
kaç seferdir açıyorumm tam yapmaya başlıyorum benim oğlan başımda ağlıyor kucağına al diye
bir kısmet olmadı ama bende deneyeceğimm onuu en azından bölgesel çalıştırıyorr

oooooo ne kadar fark varyaaaa aslınşişman biri değilsin balık etinden zayıflığayolculukseninkisi harika gözüküyorsunn arkadaşımmm maşallah sanaa

Ayyy sağol canım yaaa, benzer kıyafetlerde olunca çok fark ediliyor. Ben kilo alınca pompayla hava basılmış gibi olmuşum, her yerimde kalınlaşma oluyor

karabiberimmm dikkat eidyorsun dimi bak harika zayıflıyorsunnnn devamıgelsinnnnn

kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakınn şimdiden iyi hafta sonlarıııı

Ayyy sağol canım yaaa, benzer kıyafetlerde olunca çok fark ediliyor. Ben kilo alınca pompayla hava basılmış gibi olmuşum, her yerimde kalınlaşma oluyor

arkadaşımözellikle bacakların harika incelmiş ve şunu diyorumki bugün çekildiğin resmi umarımmm 60 kg indiğinde kıyaslarızz tez vakitte inşallahh

civcim hoşgeldinn sen kaç kilo oldun bakalımm
ben 74 buçuklara geldimm artıkın

Hoşbuldum kuşum karabiberim çok ama çok tebrik ediyorum seni maşallahın azmettin başaracaksın sana hep söyledik sen zamanında 60 kiloya inmişsinsin şimdimi başaramayacaksın kocaman 3 evlat anasısın..Paşan nasıl büyüdümü..Yaramazlıkları ne durumda şimdi benimdeki dolap çekmece içinde :)))
Ben kilomu korumak istiyorum çok şaşırdım asitli içeckelr kuruyemişler hamur işleri pizzalar hiç düşünemden hergün yemeye içmeye başladım aylardır he çok değişiklik yok hala aynı şartlardayım ama ya alırsam korkusu sardı
.

inşallahh canımm,civcivimi gel yaz sende buraya illa listeyegirmenşart değilgünlük menünü yazz

Tabi canım inşallah ugramaya çalışırım.listelik durum yok şimdilik benim dikkat ve takip :))))

cnm bi alıştınmııoluyor inan bana böyle yapmadınmı suiçmedin sanıyorsun eksiklik hissediyorsun[/QUOTE]

Dogru çıok haklısın ama içten gelmesi gerek sanırım birde inanki, vakit bulamıyorum.
İşten eve gidiyorum mutfaga giriyorum çamaşır at makinaya vss çay yap çay servisi ortalıgı topla kuruyanları katla derken kızı uyutmaya gidiyorum saat 11 -civarı bende uyumusum :)))))
Hafta sonuda 1 gün dışarda birgünde evde iş yapıyorum.

Canım benim görüşürüz kendien iyi bak kuziyi öp kokla lütfen kolay gelsin.

Son düzenleme:

fıstıksın fıstıkkkk maşallh :)

Bazi seyleri unutmam canim sonradan gordum umrede yapacakmis allah kabul etsin birlikte gitmeyi de nasip etsin rabbim. Sag salim gitsin gelsin seni de cokk ozlesin kiymet bilsin :))))) Ayrilik zor olmus canim icim burkuldu muhabbetiniz daim olsun. baska turlu ayrilik vermesin rabbim.

Ayy oyle valla canim manti,sarma, yogurt falan yaptim. Hem ameliyata az kaldi gelen giden olur diye de hazirladim. Birde temizlik fasli var ondan sonra zorunlu istirahat var (((
Kizim 8 yasina yeni girdi oglum da 2,5 yasinda canim.

Kahve çok iyi geldi valla, bugün daha iyiyim, dün pek keyfim yoktu. Yarın da Denizli yolcusuyuz malum, o da ayrı bir enerji verdi tabi:))

Oyyyy neslicim kismet bu haftayaymis demek gule gule git canim benden selam soyle memleketime anneninde ellerinden operim. İyi tatiller

arkadaşımözellikle bacakların harika incelmiş ve şunu diyorumki bugün çekildiğin resmi umarımmm 60 kg indiğinde kıyaslarızz tez vakitte inşallahh

Amiiiiinnnnnnnnnnnnn

Canım, ben 72 kg olduğumda ölçü almıştım, bacak kalınlığım 60 cm'miş, 75 kg'da iken daha kalındır. Şu anda 57 cm. Sırt bölgemde 7 cm incelme oldu, aslında verdiğimiz kilolar çok olmasa da spor yaptığımız için incelme de oluyor.