- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.441
kızlar şu 1 lt suyu 1 çay kaşığı karbonat koyup içme muhabbetini araştırdım biraz kilo verdirmiomuş ama ödem attırıyomuş bugün denemk istiyorum benmle beraber denemk isteyen varsa beraber içelim 1 hafta sonra sonucu paylaşalım mı arkadaş arıyorum kendime :)
zararı olacağını sanmıyorum sonuçta keke falanda karıştırılan ve ninelerimizin dedelerimizin eskiden mide rahatlığı için kullandığını hatırlıyorum. hadi bakalım hayırlısı gidip hazırlayayım :))
teşekkürler kızlar valla insanın poposu da acırmı agrır mı yawwwwwwwwwwwww hem de nasılşükür çogu geçti
cemrem nasılsın canım tultan ablam sen nasılssın
ediyorumm canımm etmez olurmuyumm bazen kendimii zor frenliyorummkarabiberimmm dikkat eidyorsun dimi bak harika zayıflıyorsunnnn devamıgelsinnnnn
kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakınn şimdiden iyi hafta sonlarıııı
Hoşbuldum kuşum karabiberim çok ama çok tebrik ediyorum seni maşallahın azmettin başaracaksın sana hep söyledik sen zamanında 60 kiloya inmişsinsin şimdimi başaramayacaksın kocaman 3 evlat anasısın..Paşan nasıl büyüdümü..Yaramazlıkları ne durumda şimdi benimdeki dolap çekmece içinde :)))
Ben kilomu korumak istiyorum çok şaşırdım asitli içeckelr kuruyemişler hamur işleri pizzalar hiç düşünemden hergün yemeye içmeye başladım aylardır he çok değişiklik yok hala aynı şartlardayım ama ya alırsam korkusu sardı.
inşallahh canımm,civcivimi gel yaz sende buraya illa listeyegirmenşart değilgünlük menünü yazz
Tabi canım inşallah ugramaya çalışırım.listelik durum yok şimdilik benim dikkat ve takip :))))
cnm bi alıştınmııoluyor inan bana böyle yapmadınmı suiçmedin sanıyorsun eksiklik hissediyorsun
kızlarrrrr biz geldikkk
galiba hamileyim .regl gecikmişti bugünde test yaptım ikinci çizgi silik inşalla vardır allahım nasıl heyacanlıyım elimayağım birbirine karıştı
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallahhhhh.herkesi öpüyorum gece yine giricem geçmişi okucam
uzum cüm hoşgeldin canım yenisin galiba ben perşembeden beri giremedim geçmişi okumaya fırsatım olmadı tekrardan hoşgeldin canım ama menün az değil mi bana baya az geldi :26:
saglıksız beslenme ama canım unutma ki kilo verdikten sonra hızla almayasın miğdeyi aç mırakma canım ben çok bitki çayı içtim vakti zamanında şimdi canım hiç istemiyo içmem lazım aslında
acıkmıyorum aslında eşimle haftasonu birazcık kaçırdık ama genel olrak düşük kalorili saglıklı beslenmeye çalışıyoruz acıkınca elma falan yiyorum su içiyorum az öncede bi tane yeşil elma yedim :) canım makarna çekiyo çok fena ama yemicem66.6 dan aşşa düşmem lazım 64 leri falan bi görsem çok sevincem ya o zmn dikkat ede ede aynı kilomda kalıyom he bide 40 dk yürüyüş yaptım öğlen
anammmmmmmmmm habere bak haberee nasıl sevindimm anlatamam ercemm hemen dua istiyorumsenden iiki canlısınn 2 duahemde 1. si şu evime girmeyi gönlümegöre dayayıp düşemeyi nasip etsin ALLAHkızlarrrrr biz geldikkk
galiba hamileyim .regl gecikmişti bugünde test yaptım ikinci çizgi silik inşalla vardır allahım nasıl heyacanlıyım elimayağım birbirine karıştı
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallahhhhh.herkesi öpüyorum gece yine giricem geçmişi okucam
İyi olmana sevindim canim insallah daha da iyi olursun. Agrimaz mi canim ya agri nerdeyse canin orda olurmus. Bugun pek havam da degilim hafta sonu regl oldum bugun +++ ciktim. Kacamak yapsam da temiz dag havasinda uzun yuruyusler yaptim dengelemek icin. Reglimi degerlendirmeye calistim ama sonuc beni mutlu etmedi. Hepinizi tebrik ederim canim.
merhaba filizevet 3 gündür nete bakamadım hiç. nesli'yi kıskandım bende annemin yanına gittim bol bol yedim hamur işlerini nasılsa hafta boyunca telafi edeceğim garanti benim spor yapmaktan kaçmak veya bugün havamda değilim gibi mazeretim olmuyor maalesef :))
kızlar şu 1 lt suyu 1 çay kaşığı karbonat koyup içme muhabbetini araştırdım biraz kilo verdirmiomuş ama ödem attırıyomuş bugün denemk istiyorum benmle beraber denemk isteyen varsa beraber içelim 1 hafta sonra sonucu paylaşalım mı arkadaş arıyorum kendime :)
zararı olacağını sanmıyorum sonuçta keke falanda karıştırılan ve ninelerimizin dedelerimizin eskiden mide rahatlığı için kullandığını hatırlıyorum. hadi bakalım hayırlısı gidip hazırlayayım :))
canımmmm çok teşekkür ederim .cuma akşamı eşim işten gelince hastaneye gittik test yaptırmaya sonucum 450 çıktı şükürler olsun hamileyim .salı gününe ilk doktor randevümü aldım .rabbim sanave isteyen herkese nasip etsin aminn
eşin umreye gitmiş okudum allah kabul etsin çok imrendim ne güzel inşallah bizlerede nasip eder allahım .güle güle gitsin gelsin allah kavuştursun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?