2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar şu 1 lt suyu 1 çay kaşığı karbonat koyup içme muhabbetini araştırdım biraz kilo verdirmiomuş ama ödem attırıyomuş bugün denemk istiyorum benmle beraber denemk isteyen varsa beraber içelim 1 hafta sonra sonucu paylaşalım mı arkadaş arıyorum kendime :)

zararı olacağını sanmıyorum sonuçta keke falanda karıştırılan ve ninelerimizin dedelerimizin eskiden mide rahatlığı için kullandığını hatırlıyorum. hadi bakalım hayırlısı gidip hazırlayayım :))

haklısın derya, karbonatın hayatımızdaki faydalarını yazmaya kalksak burada 3 sayfa yer kaplar ama unutmamak gerekir ki karbonat bir kimyasal maddedir. o yüzden karbonatlı su olayını bence alışkanlık haline getirme, ama denemenden de çok bi zarar göreceğini bende sanmıyorum. hayırlısı hadi :))

teşekkürler kızlar valla insanın poposu da acırmı agrır mı yawwwwwwwwwwwww hem de nasıl şükür çogu geçti
cemrem nasılsın canım tultan ablam sen nasılssın

teşekkürler kızlar valla insanın poposu da acırmı agrır mı yawwwwwwwwwwwww hem de nasıl şükür çogu geçti
cemrem nasılsın canım tultan ablam sen nasılssın

İyi olmana sevindim canim insallah daha da iyi olursun. Agrimaz mi canim ya agri nerdeyse canin orda olurmus. Bugun pek havam da degilim hafta sonu regl oldum bugun +++ ciktim. Kacamak yapsam da temiz dag havasinda uzun yuruyusler yaptim dengelemek icin. Reglimi degerlendirmeye calistim ama sonuc beni mutlu etmedi. Hepinizi tebrik ederim canim.

Kizlar nasilsini bakalim
Nesli anneciginin yaninda ohh ne mutlu ona. Duygudan da ses yok temizlik yapiyordur. Kolay gelsin duygucum.
Pomocumunda esi gitti is yuku artti canim sanada kolay gelsin. Ben regl oldum +++ var seni merak ediyorum senle ayni gidiyorduk insallah bu hafta sen vermissindir. Topigimizin guzel hanimlari emel cemrem, berivan, tosuncuk , kenenderya, cesmi , erce ve karabiber ve ismini unuttugum diger arkadaslarim sizede saglikli, bereketli, huzurlu, mutlu bir hafta diliyorum.

Baslangic:108
Gecen hafta: 103,8
Bu hafta: 104,4
Toplam gelen: 600
(regl haftasindayim)

karabiberimmm dikkat eidyorsun dimi bak harika zayıflıyorsunnnn devamıgelsinnnnn

kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakınn şimdiden iyi hafta sonlarıııı
ediyorumm canımm etmez olurmuyumm bazen kendimii zor frenliyorumm

Dogru çıok haklısın ama içten gelmesi gerek sanırım birde inanki, vakit bulamıyorum.
İşten eve gidiyorum mutfaga giriyorum çamaşır at makinaya vss çay yap çay servisi ortalıgı topla kuruyanları katla derken kızı uyutmaya gidiyorum saat 11 -civarı bende uyumusum :)))))
Hafta sonuda 1 gün dışarda birgünde evde iş yapıyorum.

Canım benim görüşürüz kendien iyi bak kuziyi öp kokla lütfen kolay gelsin.[/QUOTE]
inşallahh civicimmm yine başaracağımm canımm bu yaz bititmek istiyorumm kilo işini

çok çok sevindimmm ,ALLAH analı babalı büyütsün
bak gördünmüü sıkıntını ardından çok güzel bir haber oldu buu

kızlar sonunda aranıza döndümmmm geçen hafta ilk hafta yoğunlugu haftasonu da son toparlanmalar alışverişler arkadaş görüşmeleri derken toparladım artık, sadece derslerm kaldı, ki onlar da çok yoğun bu dönem ne yapacam hiç bilmiyorumm ama neyseki aranızdayım artkk pomo ya bildirim msj ı atıyorum hemen. bi de geçmiş baya fazla tabiki hepsini okuyamadım, umarım sıkıntılar olmamıştır herkesn keyfi yerindedirr herkese mutlu haftalarr

sabah :1 dilim kepek ekmegi, yarım domates,30gr beyaz peynir,çay
ara:meyveli çay
öğlen:100 gr yogurt bi grisini
ara:biberiye+yeşilçay
ara:sade soda+muz(yememem gerekiyodu biliyorum ama çok canım çekti )
akşamda yumurta haşlıycam suda çılbır yapıcm

uzum cüm hoşgeldin canım yenisin galiba ben perşembeden beri giremedim geçmişi okumaya fırsatım olmadı tekrardan hoşgeldin canım ama menün az değil mi bana baya az geldi :26:

uzum cüm hoşgeldin canım yenisin galiba ben perşembeden beri giremedim geçmişi okumaya fırsatım olmadı tekrardan hoşgeldin canım ama menün az değil mi bana baya az geldi :26:

evet cnm yeniyim cuma günü katıldım ama haftasonu yazamadım
az ama napim olmuyo şoklamaya çalışıyorum vücudumu takıldım 66 dan aşşa inemiyorum reglim onunda etkisi var sanırım ama bugun bitti hala değişmedi kilom yarın sabah tartılcam tekrar biberiye çayına bide tarçına başlıyorum metabolizma hızlandırıcı etkileri varmış.onu içmeye başladım yeşil çayla

saglıksız beslenme ama canım unutma ki kilo verdikten sonra hızla almayasın miğdeyi aç mırakma canım ben çok bitki çayı içtim vakti zamanında şimdi canım hiç istemiyo içmem lazım aslında

anammmmmmmmmm habere bak haberee nasıl sevindimm anlatamam ercemm hemen dua istiyorumsenden iiki canlısınn 2 duahemde 1. si şu evime girmeyi gönlümegöre dayayıp düşemeyi nasip etsin ALLAH
2. artık bende 2.bebek düşünüyorum o yüzdenn umarımm yıpranmadan ALLAH banada nasip ederr..

valla dua edersen çoksevinirim canımmm

çok sevindimmALLAH ANALIBABALI ABLALI büyütür inşallahh sağ salim kucağına alırsınnn güzel doğum yaparsın inşallahhhhhhhh çok sevindimm

iyi akşamlar kızlar cumadan beri görüşemiyoruzzz.harika bir hafta sonu geçirdimm c.tesi yağmurluhavadaaa çeşmeye gittikk pazar günü resmen terletici bir güneş vardı bizde gümüldüree gittik çokkeyfiliydii, tabi haftasonu yine ipin ucu kaçtı çeşmeyegidip meşhur çeşme kumrusunuu yemeden olmazz dıı,pazar günü gümüldürdede çok kaçırdım. bugünn oruçluydumm canım herşeyden çekti çekdikçede yaptımm günümü toparlayımmm:

akşam:
yayla çorbası(kendim yaptım hazır çorba değil) orta boy porsyon
fırındaa köfte kebap(4tane)
fırındaa beşamal soslu patates püresi (büyükçe kare)
biber ve salatalık turşusu
1dilim ekmek

son 3 gün ipin ucu iyice kaçtı telafi etsem iyi olcakkk..

kızlar herkese merhaba

ben halama gıtmeyı planlarken, anı bır haber ıle sıvas yolcusu olduk hepımız. amcamlar kaza gecırmıs aıle boyu. hem kan lazım olur dıye hem de gozumuzle gormek ıcın gıttık. 7 saayeb yakın surdu. sabah ındım kostur kostur ıse ındım. ama berbat haldeyım ı yogunlugu ve bu sayehatler canımı cıkardı. wc bıle gıtmeye vaktım olmuyor gunduz ısteyken. ozellıkle 2 haftadır boyleyım. amcamlar sukur ıyı. hayatı tehlıkesı olan yok cok sukur.

telefonumu evde unutmusum aceleyle. oyuzden msjları yenı goruyorum kızlar.

ben de regl oldum tartılamadım sabah ne gorecegım bakalım. bu yorgunluk ıle 2 haftada canım cıkarak odem kesın olmustur ben de. kacamak yapmasam da haftasonu duzenım de bozuldu regl de oldum cumartesı gunu.

ohhhhh masaallah cok sevındım. once ben aıleye gıtım sonra neslı sonra sen. bızden once de tultan gıtmıstı.

ben denemek ısterdım ama su ıcmeyı bıle unutacak kadar yogunum bugunlerde. fırsat bulabılecegımı sanmıyorum ancak aksamları yapabılırdım sen baska bır arkadas bul enıyısı yanına.

canımmmmm okdar sevındım kı anlatamam ya.bebıs gelıyor demek. yasasınnnnnnnnn

canım esım ıs ıcın gıttı aslında arabıstana ama patronumuz dındar olunca ek para odeyelım umremızı yapalım demıs. cok sevındı resımlerını gordum dun. cok duygulandım ben de. bebek ıcın saglık ıcın dua ettım sadece dıyorn ALLAHIM kabul eder ınsaallah

bızı habersız bırakma tatlı annecık. gelısmelerden haberdar et oldu mu senı kocaman opuyorummmmmm