- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.461
çok teşekkür ederim kızlar saoğlun .cuma akşamı kan testi yaptırdım değerim 450 çıktı hamileyim şükürler olsun .rabbim isteyen herkese pomoma kontesime cemreme veee herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınnn
Gulumsettin beni bu saatte biraz canim sıkkındı iyi geldi. Allah kolaylik versin canim haftasonu dinlenmene bak aman hasta olmayasin.
Menu de guzel olmus sut İcmeyi unutuyor musun?
Rabbim isteyen herkese gitmeye nasip etsin. Planlanan degil de biranda gelisen seyler insani daha cok mutlu ediyor. Biz evlendigimiz senenin ertesinde esimle gitmistik kizima hamileydim 3 aylikdi daha cok guzel ve huzurlu bir yer kelimelerle anlatilmaz yasanir derler ya iste oyle gozumle gormen, ani yasaman lazim. Gitmek aklimizda yoktu kayinpederim yazdirmisti bizi, nasip oldu gitmek.
Ameliyatta mart sonu yada nisan da ama kesin tarih belli degil annemler gelecek onlara gore de ayarlamamiz gerekiyor.
Amin canim allah razi olsun. Ben 83 dogumluyum canim ya ayni yastayizdir yada 1-2 yas fark vardir.
2004 te evlendik vay be 9 sene olmus ben bile unutmusum daha dun gibi :))))
çok çok geçmiş olsun canımm,benimde teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirdii bu hftakızlar herkese merhaba
ben halama gıtmeyı planlarken, anı bır haber ıle sıvas yolcusu olduk hepımız. amcamlar kaza gecırmıs aıle boyu. hem kan lazım olur dıye hem de gozumuzle gormek ıcın gıttık. 7 saayeb yakın surdu. sabah ındım kostur kostur ıse ındım. ama berbat haldeyım ı yogunlugu ve bu sayehatler canımı cıkardı. wc bıle gıtmeye vaktım olmuyor gunduz ısteyken. ozellıkle 2 haftadır boyleyım. amcamlar sukur ıyı. hayatı tehlıkesı olan yok cok sukur.
telefonumu evde unutmusum aceleyle. oyuzden msjları yenı goruyorum kızlar.
kızlar eksıklere ragmen cızelgeyı yayınladım yarın tekrar guncellerım ben de bıldırım yapamadım yapamayan kısıler de yapar hem belkı. kılo veren herkesı sımdıden tebrık edıyorum
kızlar herkese merhaba
ben halama gıtmeyı planlarken, anı bır haber ıle sıvas yolcusu olduk hepımız. amcamlar kaza gecırmıs aıle boyu. hem kan lazım olur dıye hem de gozumuzle gormek ıcın gıttık. 7 saayeb yakın surdu. sabah ındım kostur kostur ıse ındım. ama berbat haldeyım ı yogunlugu ve bu sayehatler canımı cıkardı. wc bıle gıtmeye vaktım olmuyor gunduz ısteyken. ozellıkle 2 haftadır boyleyım. amcamlar sukur ıyı. hayatı tehlıkesı olan yok cok sukur.
kızlar herkese merhaba
Saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin rabbim. İsteyen herkese nasip etsin.
erce gözün aydın canımAllah güzel bi hamilelik geçirmeni ve sonunda bebişini kucağına alabilmeyi nasip etsin
inşallahh civicimmm yine başaracağımm canımm bu yaz bititmek istiyorumm kilo işiniediyorumm canımm etmez olurmuyumm bazen kendimii zor frenliyorumm
Dogru çıok haklısın ama içten gelmesi gerek sanırım birde inanki, vakit bulamıyorum.
İşten eve gidiyorum mutfaga giriyorum çamaşır at makinaya vss çay yap çay servisi ortalıgı topla kuruyanları katla derken kızı uyutmaya gidiyorum saat 11 -civarı bende uyumusum :)))))
Hafta sonuda 1 gün dışarda birgünde evde iş yapıyorum.
çoook teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun
Canım benim görüşürüz kendien iyi bak kuziyi öp kokla lütfen kolay gelsin.
anammmmmmmmmm habere bak haberee nasıl sevindimm anlatamam ercemm hemen dua istiyorumsenden iiki canlısınn 2 duahemde 1. si şu evime girmeyi gönlümegöre dayayıp düşemeyi nasip etsin ALLAH
2. artık bende 2.bebek düşünüyorum o yüzdenn umarımm yıpranmadan ALLAH banada nasip ederr..
valla dua edersen çoksevinirim canımmm
çok sevindimmALLAH ANALIBABALI ABLALI büyütür inşallahh sağ salim kucağına alırsınnn güzel doğum yaparsın inşallahhhhhhhh çok sevindimm
canımmmm dua ediyorum zaten hepinize herkese aklıma gelen herkese okadar mutluyumki duygu allahım sonuna kadar sağlıkla kucağıma nasip etsin .herkese evlat sevgisi tattırsın
bak bak bide dua isteği yaparmışşşşaka şaka etmem kız kuziye kardeş gelsin annesi cici evinde mutlu olsun
duygu biliyomusun artık tahin pekmez yiyemiyorum cips hele amannn ne çirkin bişey ooo
bugün ilk doktor randevüm var kesemizi görcem inşalah çok heycanlıyım :18::18:
canımm çok geçmiş olsun neyseki herkes iyiymişşkızlar herkese merhaba
canımm allah razı olsun .allahım eşinin ve seninde dualarını kabul etsin .herşeyin vakti varmış ya o vakite kadar size sabır versin sonrada inşaallah bebekler çift çift gelsincanımmmmm okdar sevındım kı anlatamam ya.bebıs gelıyor demek. yasasınnnnnnnnn
canım esım ıs ıcın gıttı aslında arabıstana ama patronumuz dındar olunca ek para odeyelım umremızı yapalım demıs. cok sevındı resımlerını gordum dun. cok duygulandım ben de. bebek ıcın saglık ıcın dua ettım sadece dıyorn ALLAHIM kabul eder ınsaallah
bızı habersız bırakma tatlı annecık. gelısmelerden haberdar et oldu mu senı kocaman opuyorummmmmm
aminnn aminnnn canı gönülden rabbim kimseyi bunaltmasın .filiz biliyomusun kızımda anne erkek olsun inşallah diyip duruyo duaları hep öle .tabii önce hayırlısı sağlıklısı sonrada erkek olsun diyoamın canım benım. Alalhım ısteyen herkese bekleyen herkese nasıp etsın bebek ınsaallah. senın bebısıne saglıklı hayırlı bır omur nasıp etsın ınsaallah sag salım kucagına almak nasıp olsun ınsaallah ınsaallah oglan olur canım
Allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah cnm bereketli huzurlu sağlıklı bi ömür sürsün bebecik inşallah :)
darısı hayırlısıyla benm başıma darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
canımmmm dua ediyorum zaten hepinize herkese aklıma gelen herkese okadar mutluyumki duygu allahım sonuna kadar sağlıkla kucağıma nasip etsin .herkese evlat sevgisi tattırsın
bak bak bide dua isteği yaparmışşşşaka şaka etmem kız kuziye kardeş gelsin annesi cici evinde mutlu olsun
duygu biliyomusun artık tahin pekmez yiyemiyorum cips hele amannn ne çirkin bişey ooo
bugün ilk doktor randevüm var kesemizi görcem inşalah çok heycanlıyım :18::18:
günaydın kızlar erce cim bu ne güzel bir haber sağ salim analı babalı sağlıklı kucağına da al inşallah canımmmmmmmmm
duygucummmmmmmm kuzeye kardeş mi geliyo düşünmek gerçekleştirmenin yarısıdır hadi inşallahhhhhhh
pomocum çok geçmiş olsun canım iyi olmalarına çok sevindim Allah korumuş canım
deryacım suya karbonattan bahsetmişsin ben yarıyorum alkali su olarak tüketimi çok iyi birşey tavsiye ederim ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?