2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amın canım benım. Alalhım ısteyen herkese bekleyen herkese nasıp etsın bebek ınsaallah. senın bebısıne saglıklı hayırlı bır omur nasıp etsın ınsaallah sag salım kucagına almak nasıp olsun ınsaallah ınsaallah oglan olur canım

Gulumsettin beni bu saatte biraz canim sıkkındı iyi geldi. Allah kolaylik versin canim haftasonu dinlenmene bak aman hasta olmayasin.

Menu de guzel olmus sut İcmeyi unutuyor musun?

canın nıye sıkkın senın. kılo veremıyorum dıye mı uzulmeye basladın sen. bıraz konusalım dertleselım uygun bırzamanda oldu mu.

maasallah canım sıze. ALLAH kabul etsın. gencecık yasta nasıp olmus sızlere.

evet esımınkı de plansız oldu. ama hep ıstıyordu. ALLAH gonlundekını verdı.

hımmmm anladım canım. hayırlısı olsun ınsaallah. sımdıden kafayı takma. saglıgına dıkkat et amelıata kadar. o yeterlı. gerısı nasılsa bırsekılde halloluyor.

ben de 83luyum. hazıran benım ay. senın hangı ay ?

2008 hazıran da evlendık bız de. hazıran da 5 olacak bızım de. zaman akıp gıdıyor resmen.

kızlar öluyorum yorgunluktan. yatıyorum ben. haftasonu menulerımı yazamayacagım kacamak yapmadım sadece. ama su ıcemedım uyuyamadım dınlenemedım.

hem de regl oldum.

bıldırım yapmayanlar varsa, yarın da yapabılır.

kenanderya, baldamlası aklımda kalanlar. neslı tartılmak ıcın ortam bulamamıs bu hafta ızınlı olayım dedı. ben de yarın sabah ancak tartılabılırım eve daha yenı gırdım cumartesı bır cıktım aksam.

hepınızı optum. sabah cızelge yapmak ıcın kısacık gırecegım.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,5 kg[/td]
[td]66,8 kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]18,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,00 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]78,9 kg (regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]1,7 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]74,8 kg[/td]
[td]75 k (regl) [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]4,8 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kenanderya[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,7 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]12 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,8 kg[/td]
[td]104,4 kg [/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]6 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar eksıklere ragmen cızelgeyı yayınladım yarın tekrar guncellerım ben de bıldırım yapamadım yapamayan kısıler de yapar hem belkı. kılo veren herkesı sımdıden tebrık edıyorum

çok çok geçmiş olsun canımm,benimde teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirdii bu hfta

nasıl iyilermii birşeylerii varmıı
kızlar eksıklere ragmen cızelgeyı yayınladım yarın tekrar guncellerım ben de bıldırım yapamadım yapamayan kısıler de yapar hem belkı. kılo veren herkesı sımdıden tebrık edıyorum

ellerine sağlıkk
hadii haftaya güzel kilolar verelim

geçmiş olsun filiz, Allah korumuş desene, kimseyi böle bi haberle sınamasın Allah. iyi olduklarını gözlerinle görünce için rahat etmiştir. artık kendinide fazla üzüp yorma canım.

aaa cnm bak sen alalh kaza bela vermesin hiç kimseye
neyse ki yaradan korumuş çok çok çok geçmiş olsun tatlım
evet yorgunluğun seni senden almıştır cnm iice dinlen
eşin umreye gitmiş okudum iş için gitmiş dualarını allh kabul etsin zaten orda edilen dualar kabul olur
hayırlıısyla eşine kavuşursun yaradan daha önce yazacaktım ama alıntı lamayınca unuttum kusura bakma tatlım bazen kafam çok karışık oluyo bu aralar çok dalgınım

Benide alin cizelgeye gecen hafta 68.8 dim bu hafta 66.5 I'm :) hedefimde 59 :) gunaydin bu arada dun aksam yumurta yerine tavuk yedim :) bide gece yatmadan once sut ictim :)

Bu aradaaa gununuz aydin olsun hepimize bol kilo vermeli az kalorili bigun diliyorum :)

günaydın hanımlar :)

dün izmirden geç geldik yolda baya oyalandık ve dışarıda yemek zorunda kaldım köfte dürüm yedim ayranla beraber..

bugünde 6:30 da kalktım eşimi işe gönderdim 1 büyük bardak ılık karbonatlı limonlu su içtim sonra evi toparladım biraz çamaşır topladım katladım yatak odasını düzenledim bulaşık makinasını boşalttım vs...

2 y.k tuzsuz çökeleğin içine küçük bir domates salatalık biber bikaçdamla z.yağı ve limon suyu ekledim 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla birlikte kahvaltı edicem şimdi :)

bu arada sabah wc den sonra giysiziz tartıldım 118 le başladığım serüvenime 114 le devam etmekteym

kurtulucaz fazlalıklarımızdannnn :) şişliğim indi benmde reglim bitti ya ondan kilolarımda gitti gb hissediyorum hareketlerim bile kısıtlanmıyo artık inşallah inşallah şu 7 kilocugumuda veririm

Saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin rabbim. İsteyen herkese nasip etsin.

erce gözün aydın canım Allah güzel bi hamilelik geçirmeni ve sonunda bebişini kucağına alabilmeyi nasip etsin

inşallahh civicimmm yine başaracağımm canımm bu yaz bititmek istiyorumm kilo işini

çok çok sevindimmm ,ALLAH analı babalı büyütsün
bak gördünmüü sıkıntını ardından çok güzel bir haber oldu buu[/QUOTE]

benim alıntılar problem çıkarıyo yine arkadaşlar çoook teşekkür ederim

Son düzenleme:

canımmmm dua ediyorum zaten hepinize herkese aklıma gelen herkese okadar mutluyumki duygu allahım sonuna kadar sağlıkla kucağıma nasip etsin .herkese evlat sevgisi tattırsın
bak bak bide dua isteği yaparmışşşşaka şaka etmem kız kuziye kardeş gelsin annesi cici evinde mutlu olsun
duygu biliyomusun artık tahin pekmez yiyemiyorum cips hele amannn ne çirkin bişey ooo

bugün ilk doktor randevüm var kesemizi görcem inşalah çok heycanlıyım :18::18:

Allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah cnm bereketli huzurlu sağlıklı bi ömür sürsün bebecik inşallah :)

darısı hayırlısıyla benm başıma darısı isteyen herkesin başına inşallah :)

canımm çok geçmiş olsun neyseki herkes iyiymişş
canımm allah razı olsun .allahım eşinin ve seninde dualarını kabul etsin .herşeyin vakti varmış ya o vakite kadar size sabır versin sonrada inşaallah bebekler çift çift gelsin
aminnn aminnnn canı gönülden rabbim kimseyi bunaltmasın .filiz biliyomusun kızımda anne erkek olsun inşallah diyip duruyo duaları hep öle .tabii önce hayırlısı sağlıklısı sonrada erkek olsun diyo
size yazmadan olurmu hiçç evladımın teyzeleri her aşamayı bilecek inşallahhh

canımmm ne güzel dualar bunlar allah razı olsun
rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşaalh
kimse umutsuzluğa düşmesin rabbim vakti saati gelince nasip ediyo benim 17 sene sonra oldu hemde artık ümidimin kalmadığı artık olmıcak heralde dediğim zamanda süpriz yaptı bize

cnm senin kilon fazla değildi sanırım dimi yanlış mı hatırlıyorum?

günaydın kızlar erce cim bu ne güzel bir haber sağ salim analı babalı sağlıklı kucağına da al inşallah canımmmmmmmmm
duygucummmmmmmm kuzeye kardeş mi geliyo düşünmek gerçekleştirmenin yarısıdır hadi inşallahhhhhhh
pomocum çok geçmiş olsun canım iyi olmalarına çok sevindim Allah korumuş canım
deryacım suya karbonattan bahsetmişsin ben yarıyorum alkali su olarak tüketimi çok iyi birşey tavsiye ederim ben varım

aaa sen de mi yapıyosun :))

ben dün nette araştırırken buldum sabah aç karnına ılık limonlu 1 çay kaşığı karbonat kattığım 2 bardak su içtim öyle yazıodun daha sonra da 1 buçk lt suyun içine yine 1 çay kaşığı koyup gün içinde tüketin yazıodu bakalım başladım bugn ne gibi bi etkisi olacak merak ediyrm :)

sen nasıl kullanıyorsun ?