- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.481
aaa sen de mi yapıyosun :))
ben dün nette araştırırken buldum sabah aç karnına ılık limonlu 1 çay kaşığı karbonat kattığım 2 bardak su içtim öyle yazıodun daha sonra da 1 buçk lt suyun içine yine 1 çay kaşığı koyup gün içinde tüketin yazıodu bakalım başladım bugn ne gibi bi etkisi olacak merak ediyrm :)
sen nasıl kullanıyorsun ?
kızlar eksıklere ragmen cızelgeyı yayınladım yarın tekrar guncellerım ben de bıldırım yapamadım yapamayan kısıler de yapar hem belkı. kılo veren herkesı sımdıden tebrık edıyorum
geçmiş olsun filiz, Allah korumuş desene, kimseyi böle bi haberle sınamasın Allah. iyi olduklarını gözlerinle görünce için rahat etmiştir. artık kendinide fazla üzüp yorma canım.
aaa cnm bak sen alalh kaza bela vermesin hiç kimseye
neyse ki yaradan korumuş çok çok çok geçmiş olsun tatlım
evet yorgunluğun seni senden almıştır cnm iice dinlen
eşin umreye gitmiş okudum iş için gitmiş dualarını allh kabul etsin zaten orda edilen dualar kabul olur
hayırlıısyla eşine kavuşursun yaradan daha önce yazacaktım ama alıntı lamayınca unuttum kusura bakma tatlım bazen kafam çok karışık oluyo bu aralar çok dalgınım
çok çok geçmiş olsun canımm,benimde teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirdii bu hfta
nasıl iyilermii birşeylerii varmıı
ellerine sağlıkk
hadii haftaya güzel kilolar verelim
canımm çok geçmiş olsun neyseki herkes iyiymişş
canımm allah razı olsun .allahım eşinin ve seninde dualarını kabul etsin .herşeyin vakti varmış ya o vakite kadar size sabır versin sonrada inşaallah bebekler çift çift gelsin
aminnn aminnnn canı gönülden rabbim kimseyi bunaltmasın .filiz biliyomusun kızımda anne erkek olsun inşallah diyip duruyo duaları hep öle .tabii önce hayırlısı sağlıklısı sonrada erkek olsun diyo
size yazmadan olurmu hiçç evladımın teyzeleri her aşamayı bilecek inşallahhh
Benide alin cizelgeye gecen hafta 68.8 dim bu hafta 66.5 I'm :) hedefimde 59 :) gunaydin bu arada dun aksam yumurta yerine tavuk yedim :) bide gece yatmadan once sut ictim :)
Bu aradaaa gununuz aydin olsun hepimize bol kilo vermeli az kalorili bigun diliyorum :)
günaydın hanımlar :)
dün izmirden geç geldik yolda baya oyalandık ve dışarıda yemek zorunda kaldım köfte dürüm yedim ayranla beraber..
bugünde 6:30 da kalktım eşimi işe gönderdim 1 büyük bardak ılık karbonatlı limonlu su içtim sonra evi toparladım biraz çamaşır topladım katladım yatak odasını düzenledim bulaşık makinasını boşalttım vs...
2 y.k tuzsuz çökeleğin içine küçük bir domates salatalık biber bikaçdamla z.yağı ve limon suyu ekledim 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla birlikte kahvaltı edicem şimdi :)
bu arada sabah wc den sonra giysiziz tartıldım 118 le başladığım serüvenime 114 le devam etmekteym
sayfaların hepsini okuyamadım, çok yoğunum. memlekete gidince, geldim ki.... perdelerimin de yıkanma zamanı geldi, o kadar çok perde var ki....
pomocum ben regl oldum bugün.
dünkü kg 62,6
başlangıç 66,8
memlekete giderken 61,5
toplam giden 4,2
en kısa zamanda okuyarak ve yazarak dönücem inş. ksr bakmayın
amın canım cumlemızı korusun RABBIM.
amın canım sagolasın. carsamba aksamı burada olacak kısmetse hayırlısı ıle. 3-4 gun kalacak tekrar gıdecek bır hafta olmaz sanırım yıne. bızım bundan sonra yogun olur hayatımız ıste.
ksuru olur mu ya. senın nıye dalgın kafan ? bebek haberlerı mı etkılıyor senı
hoşgeldinn uzum grubumuza canımmBenide alin cizelgeye gecen hafta 68.8 dim bu hafta 66.5 I'm :) hedefimde 59 :) gunaydin bu arada dun aksam yumurta yerine tavuk yedim :) bide gece yatmadan once sut ictim :)
Bu aradaaa gununuz aydin olsun hepimize bol kilo vermeli az kalorili bigun diliyorum :)
deryacım tebrik ederim senii,az kaldı 110 olmayagünaydın hanımlar :)
dün izmirden geç geldik yolda baya oyalandık ve dışarıda yemek zorunda kaldım köfte dürüm yedim ayranla beraber..
bugünde 6:30 da kalktım eşimi işe gönderdim 1 büyük bardak ılık karbonatlı limonlu su içtim sonra evi toparladım biraz çamaşır topladım katladım yatak odasını düzenledim bulaşık makinasını boşalttım vs...
2 y.k tuzsuz çökeleğin içine küçük bir domates salatalık biber bikaçdamla z.yağı ve limon suyu ekledim 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla birlikte kahvaltı edicem şimdi :)
bu arada sabah wc den sonra giysiziz tartıldım 118 le başladığım serüvenime 114 le devam etmekteym
benimde bugün bitti,dün 75 gelirken bugün 73.7 geldim ve kaç kez çıktım üstüne,acaba yanlışmı tartıyor diye,kıyafetlerii bile çıkardım yanikurtulucaz fazlalıklarımızdannnn :) şişliğim indi benmde reglim bitti ya ondan kilolarımda gitti gb hissediyorum hareketlerim bile kısıtlanmıyo artık inşallah inşallah şu 7 kilocugumuda veririm
oyy çok heyacanlıı fasüleyii görmeye gidiyorsunuzzcanımmmm dua ediyorum zaten hepinize herkese aklıma gelen herkese okadar mutluyumki duygu allahım sonuna kadar sağlıkla kucağıma nasip etsin .herkese evlat sevgisi tattırsın
bak bak bide dua isteği yaparmışşşşaka şaka etmem kız kuziye kardeş gelsin annesi cici evinde mutlu olsun
duygu biliyomusun artık tahin pekmez yiyemiyorum cips hele amannn ne çirkin bişey ooo
bugün ilk doktor randevüm var kesemizi görcem inşalah çok heycanlıyım :18::18:
bekliyoruzz bugünn güzel haberleriniicanımm çok geçmiş olsun neyseki herkes iyiymişş
canımm allah razı olsun .allahım eşinin ve seninde dualarını kabul etsin .herşeyin vakti varmış ya o vakite kadar size sabır versin sonrada inşaallah bebekler çift çift gelsin
aminnn aminnnn canı gönülden rabbim kimseyi bunaltmasın .filiz biliyomusun kızımda anne erkek olsun inşallah diyip duruyo duaları hep öle .tabii önce hayırlısı sağlıklısı sonrada erkek olsun diyo
size yazmadan olurmu hiçç evladımın teyzeleri her aşamayı bilecek inşallahhh
bende tarçınlı ballı limonlu su içmeye başladımgünaydın kızlar erce cim bu ne güzel bir haber sağ salim analı babalı sağlıklı kucağına da al inşallah canımmmmmmmmm
duygucummmmmmmm kuzeye kardeş mi geliyo düşünmek gerçekleştirmenin yarısıdır hadi inşallahhhhhhh
pomocum çok geçmiş olsun canım iyi olmalarına çok sevindim Allah korumuş canım
deryacım suya karbonattan bahsetmişsin ben yarıyorum alkali su olarak tüketimi çok iyi birşey tavsiye ederim ben varım
canım sen berivanın dediğii gibii ezcaneden al diğerlerii zararr verebilir mideye çünküü televizyondamı nerde duydumm bilmiyorumm ama mideye zarar verebilirmiş demişlerdiaaa sen de mi yapıyosun :))
ben dün nette araştırırken buldum sabah aç karnına ılık limonlu 1 çay kaşığı karbonat kattığım 2 bardak su içtim öyle yazıodun daha sonra da 1 buçk lt suyun içine yine 1 çay kaşığı koyup gün içinde tüketin yazıodu bakalım başladım bugn ne gibi bi etkisi olacak merak ediyrm :)
sen nasıl kullanıyorsun ?
ben 2 aydır yapıyorum canım benim yarım lt şişem var içine ingiliz karbonatı dışardan yani marketten alma canım karbonatı işlenmemiş olmalı eczaneden aldım ben işlenmemiş olunca yarım lt suya 1 çay kaşıgı koyuyorum 3 tane içiyorum yani her su tüketimim de bunu içiyorum arada limon sıkıyorum buda suyu alkali yapar elma sirkesi de öyle çok iyi oluyo metobolizmam hızlandı diyebilirim daha sağlıklı su içiyorum birde tadı biraz değişik ama alıştım ben normal su içemiyorum
sagol emelcıgım. tek kısı kaza yapmıs olsalar, bu yorgunluk ve ıs temposunda belkı gıtmezdım cunku ınan bıtmıs durumdayım yorgunluktan artık. ama aıle boyu kaza, ustelık bu amcam ben okurken destekledı benı sagolsun. ustelık kendısı de cok darlık cekerken. gıtme geregı duydum yanı kesınlıkle.
cok sukur ıyıler. yavas yavas saglıklarına kavusurlar ıns. ALLAH beterınden korusun herkesı.
uzme kısmına gelınce asırı uzup helak olmadım ama ıkı uc haftanın yorgunlugu ıle resmen aglayıp cınnet gecırecek durumdayım. ve bu boyle devam edecek bundan sonra. ben hep derdım bahar gelırken ınanılmaz yogun olacagım dıye. ıste geldı çattı.
sen nasılsın neler yapıyorsun
hoşgeldinn uzum grubumuza canımm
deryacım tebrik ederim senii,az kaldı 110 olmaya
yanlış anlamaz ve kırılmazsan sana birşey sorabilirimiyim,kilonu hamilelik vardıda onun içinmi aldın yoksa evlenmeden öncede kiloluymuydunn yani kilo alma serüvenin nasıl oldu
profilideki sensenn çok güzel bayansın ve hiç kilolu durmuyorsunn
benimde bugün bitti,dün 75 gelirken bugün 73.7 geldim ve kaç kez çıktım üstüne,acaba yanlışmı tartıyor diye,kıyafetlerii bile çıkardım yani
oyy çok heyacanlıı fasüleyii görmeye gidiyorsunuzz
hem sağlıklı hemde gönlündekini verir rabbim inşallah
bende 2 kızdan sonra hamile kalınca erkekk olmasını çok istemiştimm
bekliyoruzz bugünn güzel haberlerinii
bende tarçınlı ballı limonlu su içmeye başladım
canım sen berivanın dediğii gibii ezcaneden al diğerlerii zararr verebilir mideye çünküü televizyondamı nerde duydumm bilmiyorumm ama mideye zarar verebilirmiş demişlerdi
faydası oluyormu berivan
kenan derya bılgılerın eksık ama enazından kılonu yazdım, baldamlası senı de ekledım. bılgılerınde hata olan varsa, bıldırsın lutfen.
kendım de +500 olarak lısteye ekledım kendımı. bu haftanın cızelgesını son halı ıle yayınlamıs oldum yanı bugun yenıden.
kılo veren herkesı tekrar tebrık edıyorum
cnm benm geçen hafta 114.2 bu hafta 114 200 gr vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?