2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben 2 aydır yapıyorum canım benim yarım lt şişem var içine ingiliz karbonatı dışardan yani marketten alma canım karbonatı işlenmemiş olmalı eczaneden aldım ben işlenmemiş olunca yarım lt suya 1 çay kaşıgı koyuyorum 3 tane içiyorum yani her su tüketimim de bunu içiyorum arada limon sıkıyorum buda suyu alkali yapar elma sirkesi de öyle çok iyi oluyo metobolizmam hızlandı diyebilirim daha sağlıklı su içiyorum birde tadı biraz değişik ama alıştım ben normal su içemiyorum

kızlar eksıklere ragmen cızelgeyı yayınladım yarın tekrar guncellerım ben de bıldırım yapamadım yapamayan kısıler de yapar hem belkı. kılo veren herkesı sımdıden tebrık edıyorum

sayfaların hepsini okuyamadım, çok yoğunum. memlekete gidince, geldim ki.... perdelerimin de yıkanma zamanı geldi, o kadar çok perde var ki....

pomocum ben regl oldum bugün.
dünkü kg 62,6
başlangıç 66,8
memlekete giderken 61,5
toplam giden 4,2

en kısa zamanda okuyarak ve yazarak dönücem inş. ksr bakmayın

geçmiş olsun filiz, Allah korumuş desene, kimseyi böle bi haberle sınamasın Allah. iyi olduklarını gözlerinle görünce için rahat etmiştir. artık kendinide fazla üzüp yorma canım.

sagol emelcıgım. tek kısı kaza yapmıs olsalar, bu yorgunluk ve ıs temposunda belkı gıtmezdım cunku ınan bıtmıs durumdayım yorgunluktan artık. ama aıle boyu kaza, ustelık bu amcam ben okurken destekledı benı sagolsun. ustelık kendısı de cok darlık cekerken. gıtme geregı duydum yanı kesınlıkle.

cok sukur ıyıler. yavas yavas saglıklarına kavusurlar ıns. ALLAH beterınden korusun herkesı.

uzme kısmına gelınce asırı uzup helak olmadım ama ıkı uc haftanın yorgunlugu ıle resmen aglayıp cınnet gecırecek durumdayım. ve bu boyle devam edecek bundan sonra. ben hep derdım bahar gelırken ınanılmaz yogun olacagım dıye. ıste geldı çattı.

sen nasılsın neler yapıyorsun

amın canım cumlemızı korusun RABBIM.

amın canım sagolasın. carsamba aksamı burada olacak kısmetse hayırlısı ıle. 3-4 gun kalacak tekrar gıdecek bır hafta olmaz sanırım yıne. bızım bundan sonra yogun olur hayatımız ıste.

ksuru olur mu ya. senın nıye dalgın kafan ? bebek haberlerı mı etkılıyor senı

çok çok geçmiş olsun canımm,benimde teyzemin oğlu motorsiklet kazası geçirdii bu hfta

nasıl iyilermii birşeylerii varmıı

ellerine sağlıkk
hadii haftaya güzel kilolar verelim

evet bılıyorum demıstın canım. ALLAH beterınden korusun tum sevdıklerımızı. ıyıler sukur.

ınsaallah guzel bır hafta olur. ben ne yorgunluk ne ıs ne hayatım ne kılo olarak hıcbırseyden memnun degılım bılmıyorum valla artık gerısını

erce sen bana resmen umut oldun. ben yazın 30 yasınd olacagım. en fazla 2-3 yıl daha ugrasırım olmuyorsa bırakırım hatta evlatlık alırım dıyordum cunku esım 35 oldu 40 yasında baba olmasını ıstemıyorum. sen bana umut oldun 17 yıl aradan sonra ne demek ya.

herseyın vaktı var evet. bırseyler bahanesı sadece. hastalıklar da vs hep bahane demekkı.

oyyyy maasallah cıfter cıfter degıl de tek tek gelsın mumkunse ama yeter kı gelsın sag salım

ya ne bılıyım cınsıyet ayrımı hıc yapmam ama kızın var oyuzden oglan ıcımden gectı benım de. hayırlısı olsun saglıklısı olsun ınsaallah gerısı bos yanı.

mrb sızınle tanısmadık. yenı gelen kısılerden yana sıkıntı cok yasadık oyuzden uzun sure ırtıbata gecmeme, lısteye de haftalar gectıkten sonra gozlemler yaptıktan sonra alma kararı aldık.

basarılarınızın devamını dılıyorum kolay gelsın umarım ıstedıgınız kıloya ulasırsınız

cızelgeye 114 olarak yazıyorum ozaman ben.

hosgeldın temızlık baslamıs demekkı. kolay gelsın

tamam yazıyorum rakamlarını ben canım kolay gelsın.

duygu nerelerdesın sen,

hıc yazmıyorsun kac gundur.

cesmı de kayboldu gıttı okula daldı.

neslı annesının yanında hıc gırmıyor.

hadı hareketlendırın ya bıraz topıgı. yorgunluktan ve ıs yogunlugundan geberıyorum ama yıne de gırıyorum azıcık destek bana lutfen. cozutmak uzereyım zaten, gıderım haaaaaaa

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,5 kg[/td]
[td]66,8 kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]18,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,00 kg[/td]
[td]104,50 kg (regl )[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]5,50 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]78,9 kg (regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]1,7 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]74,8 kg[/td]
[td]75 k (regl) [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]4,8 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kenanderya[/td]
[td]118 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]114,00 kg[/td]
[td]gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,7 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]12 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,8 kg[/td]
[td]104,4 kg [/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]6 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]62,6 kg (regl)[/td]
[td]+1,1 kg[/td]
[td]4,2[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kenan derya bılgılerın eksık ama enazından kılonu yazdım, baldamlası senı de ekledım. bılgılerınde hata olan varsa, bıldırsın lutfen.

kendım de +500 olarak lısteye ekledım kendımı. bu haftanın cızelgesını son halı ıle yayınlamıs oldum yanı bugun yenıden.

kılo veren herkesı tekrar tebrık edıyorum

amin cnm sağlık olsun da işler öle böle yapılıyo cnm
bu yoğunlukta size sağlık dilerim
evet cnm görümcemin kızı 3 haftaya kadar doğum edicek
eminönüne alışverişe gittik istedim gitmeyi de oraya gidince öle olmadı
herşeyler aldık bebişe içim gitti hem sevinip hemde üzülmek duygularını gizlemek zor oldu
yani aslında her hami,le haberi alınca çok mutlu oluyorum valla ama tanıdık biri olunca
diyorum hemen benim olsaydı 5 yaşında olurdu şimdi hepsinden büyük olurdu diyorum
yani anlıcan bu ara gene melankoliğim ama geçiyo 1 bilemedin 2 hafta sonra eski cemre oluyorum
ne yapalım haktan hayırlısını isterim hep kaderin önüne geçilmez
olsun be hayat böle de güzel sağlığım yerinde ya buna şükretsem bile az

hoşgeldinn uzum grubumuza canımm
deryacım tebrik ederim senii,az kaldı 110 olmaya
yanlış anlamaz ve kırılmazsan sana birşey sorabilirimiyim,kilonu hamilelik vardıda onun içinmi aldın yoksa evlenmeden öncede kiloluymuydunn yani kilo alma serüvenin nasıl oldu
profilideki sensenn çok güzel bayansın ve hiç kilolu durmuyorsunn
kurtulucaz fazlalıklarımızdannnn :) şişliğim indi benmde reglim bitti ya ondan kilolarımda gitti gb hissediyorum hareketlerim bile kısıtlanmıyo artık inşallah inşallah şu 7 kilocugumuda veririm
benimde bugün bitti,dün 75 gelirken bugün 73.7 geldim ve kaç kez çıktım üstüne,acaba yanlışmı tartıyor diye,kıyafetlerii bile çıkardım yani
oyy çok heyacanlıı fasüleyii görmeye gidiyorsunuzz
hem sağlıklı hemde gönlündekini verir rabbim inşallah
bende 2 kızdan sonra hamile kalınca erkekk olmasını çok istemiştimm
bekliyoruzz bugünn güzel haberlerinii
bende tarçınlı ballı limonlu su içmeye başladım
canım sen berivanın dediğii gibii ezcaneden al diğerlerii zararr verebilir mideye çünküü televizyondamı nerde duydumm bilmiyorumm ama mideye zarar verebilirmiş demişlerdi

faydası oluyormu berivan

aslında bahar hep güzel haberlerin müjdecisidir ama senin haberin yoğun işlerin olunca üzülmemen elde değil tabi ki ama günler uzuyor belki iş dışında kendine vakit ayırabilirsin.
bizim işlerde en yoğun safhasında. yaz yaklaştıkça gelenimiz çok oluyor malum, o yüzden antrenman sayılarım arttı. eve gittiğimde nete giremeden direk uyuyorum çoğu zaman. yaz gelsede bende tatile çıksam die bekliyorum yani

cevap yazarken slm vermeyi unuttum
kızlar bende sağlık acağına gitim acayibim ya her yanım döküğlüyo
ilaçlarımı aldım yatıp terleticem kendimi

yok cnm neden yanlış anlayayım takılmam ben böyle şeylere

hep tombul bi çocuktum lise yıllarımda 65 civarlarındaydım en zayıf olarak daha sonra dönem dönem hep alığ verdim çok kolay kilo alabililen bi yapm var.

en son nişanda 83 kg dım temmuz 2011 de düğünümde 85 kg oldm balayı vs 93 e çıktım hiç dikkat etmedm.

9 ay önce de aman sigarayı bırakayım da öyle gebe kalayım derken hoop bi baktm 118 kg çıktm.. evet çok şükür bıraktım sigara illetini günde 1 bçk paket içerdim. ama malesef bu mücadelem bırakmakla beraber kilo olarak geri döndü bana araştırdım vücut nikotini attıkça hücreler yağları tutup savunma mekanizması geliştiriyormuş ama sigarayı bırakan biri olarak kg da verebilirim dedim ve başladım serüvenime :))

bu arada kilomu göstermiyorum herkes öyle söylüyor profilime gir orda boydan var fotom.. direk yüzümden daha zayf görünürüm hep.. çocuğum yok ama sağlıklı bi kg düşünce istiyorm Rabbim hayırlısı nezamansa ozaman nasip etsn inş.

Son düzenleme:

cnm benm geçen hafta 114.2 bu hafta 114 200 gr vermişim