- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.101
gunaydın cok dogru ya bugun cuma. HAYIRLI CUMALAR herkese. ınsaallah bugunden dolayı, sıfa gelır sana. nasılsın ? bıraz daha ıyılestın mı ? yeme ıcmen nasıl ?
ben tum enerjımı yollayım. yorgun olsam da enerjım yerınde
diğer yemeklere geçeyim
köfteli türlü (konserveyle yapıyorum)
bezelye
yazın kuruttuğum sebzeler
kuru fasuye,nohut
dondurulmuş taze fasulye,bamya
haşlama
tavuk
salçalı köfte
"Senden evet cevabı alana kadar kendini yırtan, sonra havalara giren canlıya 'erkek' denir..."
Küçük İskender
herkese gunaydın,
yavas yavas gelıyor bahar. bazen ruzgarlı kapalı bazen guneslı havalar. hastalanacagım ben de sanırım, uretıme gıt gel derken ara kısımda cok ruzgar esıyor carptı sanırım gır cık derken, bır de sagolsun esım hasta dondu ondan kapacagım anlasılan.
bana cok guzel hedıyler almıs baya zevkı arttı bu adamın ya. once resım gonderdı, pahalı olmasın dıye bır tanesını al dedım ucunu de almıs.ustelık tam da zevkıme uygun seyler almıs. salonumuza uyar. altın renklı papatya okadar guzel kı. cok mutlu oldum.
kızlarrr bu mevsimdeee sebzeolarak hangi yemeği yapıyorsunuzzz yaaa ,resmenn ne yapacağımı şaşırıyorummm
kızlarrr bu mevsimdeee sebzeolarak hangi yemeği yapıyorsunuzzz yaaa ,resmenn ne yapacağımı şaşırıyorummm
Gunaydin kizlar pomocum kayinvalidemi kayseri de kalp hastanesine goturcez. Orada tedavi olacak. Simdi iyi bugun taburcu olacak. Belki birkac gun menu bildirimi yapamayabilirim.
Herkese hayirli cumalar. Su mubarek cuma gununde gonlunuzden gecenlerin hayirlisi hep sizin ve sevdiklerinizin olsun.
benden çok spor yapmışsın vallazaten pilatesi burda kimseye tavsiye etmem çünkü pilates kilo vermek için değil esneklik ve sıkılık kazanmak içindir.
bu arada taşikardi ve aritmi olduğunu tabiki en başta sölemeliydin (kızma ikonu nasıl yapıldığını bilsem koyardım )
yalnız taşikardi seni yanıltmasın, çünkü regl olduğun veya fazla içki -kafein tükettiğin bi anda alınmış değerler yanıltıcı olabilir. aritmi daha dikkat edilmesi gereken bi durum. EKG sonuçların nedir bilmiyorum ama çarpıntı, panikatak ve sık başdönmeleri oluyorsa sadece sporuna değil diyetinede çok dikkat etmelisin. asla küçümsenecek ve dikkatten kaçacak bişey değildir aritmi. bu rahatsızlıklarınla birlikte nabız 200 gerçekten çok fazlaymış ve senin için riskli bi sınırda. bi kere nabzın bence senin için 170 tan fazlasına çıkarsa hemen egzersizini bitirmelisin. ara verip tekrar başlamanda uygun olmaz. tabi net veri elde etmek için sana bizim test uygulayıp fiziksel durumunu gözlemlemem lazım. birde senin durumunda olan müşterilerimizle genelde kardiyalog ve kondüsyonerlerimiz ilgilenir çünkü senin kalp ritmin, nabız iniş çıkışların, nefes alışveriş düzeninin hep ölçülmesi lazım. senin kendi durumunu anlatışından sana şunu önerebilirm ancak ve en doğrusuda bence bu:
öncelikle koşu bandına çık, hiç eğim vermeden sana göre hafif tempoda koş veya hızlı yürü ve nabzının 132 ye çıktığı süreyi hesapla. bu süre senin "SERİ SÜREN" olacaktır. diyelimki 132 ye 5 dakikada çıktın dimi, beş dakikadan 7 SERİ yap örneğin, her seri arasında 1 dk aktif dinlen, yani yerinde durarak stretching hareketleri yap. nefesi diyaframdan alıp ver, burnundan alıp ağzından ver. her molada 1 yudum su iç. toplamda 42 dk yapar. SERİ SÜREN ne kadar uzarsa serileri o kadar kısaltırsın. antrenman bitimden sonra sana verdiğim veya tekrardan yeni duruma göre çıkaracağımız egzersizleri yaparsın. çok daha verimli olacağına eminim. sana mantıksız gelen veya anlamadığın bi yer varsa mutlaka sor, sen aktif bi kadınsın bunu iyi değerlendirdiğin kadar doğru yolda değerlendirmelisin.bunun için doğru yolu bulana kadar ben yardımcı olurum sana
Gunaydin kizlar pomocum kayinvalidemi kayseri de kalp hastanesine goturcez. Orada tedavi olacak. Simdi iyi bugun taburcu olacak. Belki birkac gun menu bildirimi yapamayabilirim.
Herkese hayirli cumalar. Su mubarek cuma gununde gonlunuzden gecenlerin hayirlisi hep sizin ve sevdiklerinizin olsun.
günaydın kızlar, haftasonu geldiği için, bugün benim için son iş günü olduğu için nasıl mutluyum anlatamam. Yarın da çalışacak olan arkadaşlara başta pomocum olmak üzere allah kolaylık versin diyorum. Duygucum bugün daha iyisindir umarım. Benim durumum biraz daha iyi çok şükür, akşam erken yatmak iyi geldi. Bugün hava felaket yağmurlu, yine fırtına falan olabilir izmir'de.
Pomocum ne güzel şeyler paylaşmışsın sabah sabah, ellerine sağlık. Içlerinde benim çok sevdiğim şairler ve yazarlar var bolca. Bu beni daha da keyiflendirdi
Bugün kahvaltım standart maydanozlu yağsız tost, ceviz ve şekersiz, sütlü neskafe şeklindeydi. Detaylı menümü, yapmayı planladığım sporla birlikte akşam yazarım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?