- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.141
evet ben sıır cok severım sabah kendım ıcın bırsey yapayım dedım bırseyler okudum ıste burada bır topık var sadece sıır uzerıne. okurken sızınle de paylasayım dedım.
sana da hayırlı cumalar
gecmıs olsun regl mı oldun sen ? agrı ne agrısı anlamadım
filizim döktürmüş
ben şiirleri çok severim, bi kaçını not aldım hatta
tam kavuştun derken gene mi gidiyor kocacığınkız sende git hem bi hava değişikliği olur sanda. seyahati seviyordun zaten. bence harika bi fırsat.
emel kusu nasılsın ? bugun antrenman yok mu ????
spor uzmanısın tamam bunu bılıyoruz da valla sasırdım bılgılerıne. ayrıca anlatma tarzın cok guzel senden cok ıyı bır ogretıcı olur kesınlıkle. neslı de maasallah cok sey bılıyor ılk kez duyuyorum ben cogunuhem de maasallah yapmadıgı spor kalmamıs. ben valla beden derslerınden bıle kacan bır tıptım bana kızıyorsunuz da spor ve ben ınanılmaz uzak bır ıkılıydık herzaman. yazınkı yuruyusler, bısıklet alma ve kullanma gırısımım, gunluk sureklı hareket etmeye calısmalarım falan ınsanlık ıcın kucuk benım ıcın gercekten buyuk adımlarmıs sımdı daha ıyı anladım
ay yok uzman falan değilimüniveristede eğitimlerde seminerlerde ne öğrendiysek o. zaten neslinin durumu benide aşan bi durum aslında ama uygulama yöntemlerini biliyorum az çok. benim branşım cimnastikti aslında. tabi cimsantik 18-19 dan sonra biten bi branştır. spor sektörüne girmek için mecbur zayıflama alanına eğildim. aslında benimde geçmişim spor yapmaktan geçti diyemem ama vücudumun esnekliği ve bacak kuvvetim benim en büyük avantajım oldu hep. tabi bu kazanımlar özellikle ortaokul ve lisedeki çalışmalardan sağlanıyor sen bu dönemlerde spordan kaçarak kendini bugüne hazırlamışsın ama geç kalmışlığında yok. yaptığın her hareketin her aktivitenin sana faydası olacağını biliyorsun zaten. inşallah her geçen gün bu enerji sarfiyatın giderek artar canım
ben cıkıyorum emel. bazı ısler var, musaıt olursan msnden goruselım. bır plan yapmak ıstıyorum da kendıme, yardımın lazım spor turu ve dakıkaları konusunda.sonucta benım kılom cok fazla, ayak bılegı de saglam sayılmaz oyuzden profesyonelce bır plan yapmak ıstıyorum yuruyuslere vucudum alısacak, oyuzden bana karma bır program lazım
Emelcim canımmmmmmmm kıyamam ya su gibi geçer inşalah 4 ay canım eşine sağsalim kavuşursun canımmmmm verdiğin bilgiler çok harika tam bir uzmannsın valla allah razı olsun bizde sayenizde öğreniyoruz
Tultancım çok geçmiş olsun canım allah sabbır versin sağlık zor insanlarla ugraşmak zor sabırlı ol ablam
Filiz ablam hiç sorma c.tesi tatil normalde emme nerde tatil bizde çalıştığım yerde araç showroomu da var o satışçılar geliyo şirkete biz üst kattayız muhasebe ,lojistik olarak isten hafta sonu da geliyo ben genelde her hafta cumartesi saat 9 da başlar 5-5,30 arası biter işim anca haftayı topluyorum
teşşekkürler canım :d inşallah geçer die gözlerim yollarda bekliyorum. Iltifat etmişsin ayrıca ama bence abartmışsın :d sonuçta bizde beyanname nasıl hazırlanır bilseydik siz muhasebecilere ihtiyaç duymazdık :d sen nasıl o işte uzmansan, neslide alanında bilim kadını, çeşmi'de mimar, serap'ta öğretmen, bende buyum yani :d benimki sizinkilerin yanında çok daha basit ve lüks bi ihtiyaç kalıyor ayrıca... Sizlere daha çok ihtiyaç var :d
inş yeni evin olur o bütün güzel süs eşyalarını sergilersin güzelim olur olurevet hedıyeler alıyor boyle genellıkle her seyahatte bırseyler almaya calısıyor bunu da yıllar gectıkce ogrendı yapmayı yanı. ama bu kez kı hedıyeler en guzellerı oldu. cok begendım. yaz sonu ev alma gıbı bır gırısım olursa ya da yenı genıs bır eve tasınırsam cok guzel olur bır suru sus esyam var hepsını sergılemek daha guzel oluyor genıs bır evde.
sınavlar nezaman ?
ooooo saır benım herzaman ıcımde. muhakkak gunluk okurum bırseyler. bazen yazarım da. o bahsettıgım sayfaya epeydır bakamıyordum bır bakayım dedım daldım ıste. aslında cogu yazıda mutluluk yokmus onu farkettım ama olsun sıır sıırdır
a cnm inş çabuk geçşin de sen de şu ameliyatını ol rahat rahatAllah razi olsun canim ritim bozuklugy vardi tansiyon hastasi zaten bazi tahlilleri de yuksek cikti. Anjiyo olabilir dedi dr bakalim kayseri de ne diyecekler. Anjiyo olursa benim ameliyat tarihi de uzar gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim
oyyy desene ananne oldun kızzzz kızın yumurtladı heeeAllahhhhhhhhhh miniş kuşum yumurtladı1 tanecik yumurlamış kızım ayyyyyyyyyy nasıl mutlu oldum eve gitmek istiyorum miniş kızıma bakmak istiyorum yaaaaa kıyamam mini kuşum benimmmmmmm
beri anane olmuşsunn tebriklerrr bende çok severim kuşları valla benimdi göresim geldi şimdi bi şişe sütlemi gelcez yoksa kuş yemiylemi gelcezzz mubarek olsuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?