2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

filizim döktürmüş
ben şiirleri çok severim, bi kaçını not aldım hatta
tam kavuştun derken gene mi gidiyor kocacığın kız sende git hem bi hava değişikliği olur sanda. seyahati seviyordun zaten. bence harika bi fırsat.

emel kusu nasılsın ? bugun antrenman yok mu ????

spor uzmanısın tamam bunu bılıyoruz da valla sasırdım bılgılerıne. ayrıca anlatma tarzın cok guzel senden cok ıyı bır ogretıcı olur kesınlıkle. neslı de maasallah cok sey bılıyor ılk kez duyuyorum ben cogunu hem de maasallah yapmadıgı spor kalmamıs. ben valla beden derslerınden bıle kacan bır tıptım bana kızıyorsunuz da spor ve ben ınanılmaz uzak bır ıkılıydık herzaman. yazınkı yuruyusler, bısıklet alma ve kullanma gırısımım, gunluk sureklı hareket etmeye calısmalarım falan ınsanlık ıcın kucuk benım ıcın gercekten buyuk adımlarmıs sımdı daha ıyı anladım

ben de cok vardır, ayrıca su an aklımda degıl de o topıgın adını da soylerım sana. orda cok alıntı var boyle.

yaaa canım bızım ısler boyledır eylule kadar asırı yogun oluruz sırf patronumuz bır ayda ıkı kez rusya ya gıttı. dıger arkadas rusyaya gıttı, gelecek ay gıdecekler yıne. esım hem arabıstan hem ummana gıttı romanyaya gıdebılır yakın zamanda. dıger arkadas tunus ve azerbaycana gıttı bızım ısler boyledır ozellıkle bu donemlerde cok hareketlıdır. ıstanbula fuara gıdecek esım, eger benım burada ıslerım cok olmazsa ben de gıdecegım patron demıs zaten. ama ısler cok olursa bırının kalıp takıp etmesı gerekır esım yokken ıs ıcın bıle dahıl hıcbıryere gıdemem ben. cunku bızım ıslerımızı ancak o ya da ben yapabılırız.

ay yok uzman falan değilim üniveristede eğitimlerde seminerlerde ne öğrendiysek o. zaten neslinin durumu benide aşan bi durum aslında ama uygulama yöntemlerini biliyorum az çok. benim branşım cimnastikti aslında. tabi cimsantik 18-19 dan sonra biten bi branştır. spor sektörüne girmek için mecbur zayıflama alanına eğildim. aslında benimde geçmişim spor yapmaktan geçti diyemem ama vücudumun esnekliği ve bacak kuvvetim benim en büyük avantajım oldu hep. tabi bu kazanımlar özellikle ortaokul ve lisedeki çalışmalardan sağlanıyor sen bu dönemlerde spordan kaçarak kendini bugüne hazırlamışsın ama geç kalmışlığında yok. yaptığın her hareketin her aktivitenin sana faydası olacağını biliyorsun zaten. inşallah her geçen gün bu enerji sarfiyatın giderek artar canım

ya olur mu canım ya bıldıgın uzmansın yanı.

ya ben dans etmeyı falan hep severdım ama folklor ekıbıne bıle katılmadım beden derslerınden de kacarım voleybol falan yetenegım yoktu jımnastık tarzı hareketlerde bedenımden dolayı cekınırdım sonucta ozamanlar da kıloluydum ıste ergen psıkolojısı. bır de asık oldugun bırı varsa al sana tam kacıs dersten.

spor konusunda senınle ozel konusmak ıstıyorum aslında. cunku calısma saatlerıme gore kendım ıcın bır plan yapmak ıstıyorum. msnde mısın ?

oyyyy kıyamam ben sana. msnıne don artık yazmıs. canım benım ya. cabucak gecsın ınsaallah şu 4 ay. ıcım burkuldu yaaaaaaaa

ben cıkıyorum emel. bazı ısler var, musaıt olursan msnden goruselım. bır plan yapmak ıstıyorum da kendıme, yardımın lazım spor turu ve dakıkaları konusunda.sonucta benım kılom cok fazla, ayak bılegı de saglam sayılmaz oyuzden profesyonelce bır plan yapmak ıstıyorum yuruyuslere vucudum alısacak, oyuzden bana karma bır program lazım

Merhaba kızlar, bu hafta halletmem gereken bir iş vardı, çok şükür son gün de olsa yetiştirdim ve çok rahatladım. Haftasonu da hem dinlenerek, hem spor yaparak geçirmek istiyorum. Ya da sadece dinlenirim
Pomocum Can Yücel'in şiirini paylaşmışsın, çok severim çoookkkk. Mezarına şarap dökmüşlüğüm yok ama evini görmüştüm, Datça bambaşka bir yer gerçekten, Can Yücel ise zaten bambaşka...
Ben öğle yemeğimi de yazayım unutmadan;

- yarım kase ezogelin çorba
- 3 çiçek haşlanmış karnıbahar
- 3 kaşık bakla yemeği
- 3 kaşık salçalı makarna
- 2 kaşık yoğurt

biraz önce de Orta bir Türk Kahvesi içtim.

Emelcim canımmmmmmmm kıyamam ya su gibi geçer inşalah 4 ay canım eşine sağsalim kavuşursun canımmmmm verdiğin bilgiler çok harika tam bir uzmannsın valla allah razı olsun bizde sayenizde öğreniyoruz

Tultancım çok geçmiş olsun canım allah sabbır versin sağlık zor insanlarla ugraşmak zor sabırlı ol ablam

Filiz ablam hiç sorma c.tesi tatil normalde emme nerde tatil bizde çalıştığım yerde araç showroomu da var o satışçılar geliyo şirkete biz üst kattayız muhasebe ,lojistik olarak isten hafta sonu da geliyo ben genelde her hafta cumartesi saat 9 da başlar 5-5,30 arası biter işim anca haftayı topluyorum

canım sen bana yazdın msn den bende sana yazdım hemen o an ama bi daha yazmadın. dedim işi çıktı galiba. sonra ben antrenmana girdim daha yeni geldim. akşam 9 da çıkacağım. 10 gibi msn de olurum büyük ihtimal. sende olursan konuşuruz tabi. sen yeterki spor yapmak iste, ben içimize sinene kadar uygun program için uğraşırım

teşşekkürler canım inşallah geçer die gözlerim yollarda bekliyorum. iltifat etmişsin ayrıca ama bence abartmışsın sonuçta bizde beyanname nasıl hazırlanır bilseydik siz muhasebecilere ihtiyaç duymazdık sen nasıl o işte uzmansan, neslide alanında bilim kadını, çeşmi'de mimar, serap'ta öğretmen, bende buyum yani benimki sizinkilerin yanında çok daha basit ve lüks bi ihtiyaç kalıyor ayrıca... sizlere daha çok ihtiyaç var

teşekkürler canım ama senden öğrendiklerimiz çok güzel canımmm benimmmmmmm ders çalışmam lazım mayıs da sınavım var kitaplarımın yarısını aldım oturup çalışmam lazım inşallah becere bilirim

Allahhhhhhhhhh miniş kuşum yumurtladı 1 tanecik yumurlamış kızım ayyyyyyyyyy nasıl mutlu oldum eve gitmek istiyorum miniş kızıma bakmak istiyorum yaaaaa kıyamam mini kuşum benimmmmmmm

inş yeni evin olur o bütün güzel süs eşyalarını sergilersin güzelim olur olur
benim sınavım 11 12 mayı ta daha var amam matematik ve geometriden kaldığım için hepsini bitirip onlara yoğunlaşmak isttiyorum cnm bende severim şiiri benim de kendimin yazdığı bi çok şşiir vardır
desene o sayfalara baktın daldın gittin iii yapmışsın bal bizde senin sayende okuyup sebeblendik tatlım
Allah razi olsun canim ritim bozuklugy vardi tansiyon hastasi zaten bazi tahlilleri de yuksek cikti. Anjiyo olabilir dedi dr bakalim kayseri de ne diyecekler. Anjiyo olursa benim ameliyat tarihi de uzar gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim
a cnm inş çabuk geçşin de sen de şu ameliyatını ol rahat rahat
cnm ya kayınvalde kayınbaba olunca hasta gelinler zor durum da kalıyo gitsen olmuyo gitmesen laf oluyo
allah yardımcın olsun güzelim senin de
Allahhhhhhhhhh miniş kuşum yumurtladı 1 tanecik yumurlamış kızım ayyyyyyyyyy nasıl mutlu oldum eve gitmek istiyorum miniş kızıma bakmak istiyorum yaaaaa kıyamam mini kuşum benimmmmmmm
oyyy desene ananne oldun kızzzz kızın yumurtladı heee

geçmiş olsun diyen ve güzel enerjilerini yollayan tüm arkadaşlarıma tşk ederimmmm sabahki kış sebzesi soruma cvp verenlerede tşk ederimmm artık 1-2 aya yaz sebzeleri çıkarr bende rahatlarım çünkü kış sebzelerini sevmiyorummm.

tultann çok geçmiş olsunnnn rabbim tez vakitte şifa versinnnnn canım.

beri anane olmuşsunn tebriklerrr bende çok severim kuşları valla benimdi göresim geldi şimdi bi şişe sütlemi gelcez yoksa kuş yemiylemi gelcezzz mubarek olsuna

beri anane olmuşsunn tebriklerrr bende çok severim kuşları valla benimdi göresim geldi şimdi bi şişe sütlemi gelcez yoksa kuş yemiylemi gelcezzz mubarek olsuna

içim içime sığmıyo valla çok mutluoldum bebiş kuşummmmm oldu görmek istiyorum çokkkkkk
duygu ablam yem getirsen yem çok yiyorlar

ayyyyyyyyyyy sevinçden degil stresden delirecegim mesaideyimmmmmmm

herkese iyi akşamlar merhabalar:)
beni de aranıza almanızı çok rica ediyorum valla böyle canlı topik bulamadım.
ben dukan yapmaya çalışıyorum:) başlangıç iyi gitti adetliyken başladım kilom 63.7ydi. Dukanın atak evresi sonunda 61.2 çıktım mutluluktan çığlık atabilirdim.:)) Şimdi seyir evresindeyim ama bu evre bana rahatmış gibi geldiğinden biraz abartıyorum sanıyorum. Yemek yemek bende bağımlılık gibi oldu tok olsam da tadı güzel diye o an yemekten alamıyorum kendimi. Böyle yediğimin hesabını vereceğim bir yer olarak buraya dahil olursam beni de aranıza alırsınız umarım. :) şöyle bir 58i görsem mutluluktan bayılırım herhalde:))

herkese ii akşamlar menümü yazmıyacaktım kaçamağım oldu da
ama sonra düşündüm ki eğer nasıl normal menümü yazıyosam kaçırdığım zamanda yazmalıyım eğer ben buranın üyesiysem yazmalıyım diye düşündüm ve yazayım bariii :26:
sabah:2 dl ekmek, 1 yumurta, 3 yeşil zeytin,maydanoz, domates, salatalık,şekersiz çay
ara: tek şekerli türk kahvesi, ve soda
öğle: işte kaçamağım komşu kuranımız vardı bi küçük tabak mantı 4 yaprak sarması,turşu,bi çatal revani
kızın bana haklısınız da inanın çok firenli yedim hele ki sarmayı onun için olurum başka yemedim kızlarr
ara: form çayı
akşam: bi kase çorba,yoğurt, dünden kalan fasulyemden 5 kaş. yedim
activite:30 dk. wii ile spor , 100 mekik, 2 lt su, ve gece 1 bardak maydanoz suyu
işte böle kızlar yarın telafi edicem hemde fazlasıyla şimdlik bu kadar herkese byyyyy