- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.121
günaydınnn
yanı aslında iyiyimm ama vucudum güçsüzz sadeceee yeme içmem fena değil aşırı su içiyorummm
sağ ol enerjin için..
Herkeseeee günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) Hayırlı cumalar:)
Pomo döktürmüş sabah sabah hepsini okuyamasamda çok güzeller..
Duygu abla geçmiş olsun evet bu mevsimde hastalığı rüzgar taşıyo diyorlar herkes hasta..
Ve ben; bugün canım hiç birsey çekmiyor elma yiyorum şuan karnımda çok ağrıyor hc halim yok allahtan cuma bugun 2gün okul yok güzelce dinlenerek geçiririm..
kızlarrr bu mevsimdeee sebzeolarak hangi yemeği yapıyorsunuzzz yaaa ,resmenn ne yapacağımı şaşırıyorummm
Gunaydin kizlar pomocum kayinvalidemi kayseri de kalp hastanesine goturcez. Orada tedavi olacak. Simdi iyi bugun taburcu olacak. Belki birkac gun menu bildirimi yapamayabilirim.
Herkese hayirli cumalar. Su mubarek cuma gununde gonlunuzden gecenlerin hayirlisi hep sizin ve sevdiklerinizin olsun.
Tultan, kolay gelsin canım, Allah şifa versin en kısa zamanda. Menü yazman önemli değil ama arada girebilirsen ve durumla ilgili bilgi verirsen seviniriz canım. Sen de dikkat et kendine, hasta olmak zordur ama hasta yakını olmak ta zordur.
günaydın cnm aman da aman bak koçiş seni nasıl sevindirmiş ohh alalh muhabbebtinizi arttırsın güzelim
ben iim dersler ii sayılır sınavda anlıcaz bakalım ne olacak
kız bu sabah içine şair mi kaçtı senin yaaa
oh döktürmüşsün yazıları hepside çok güzel cnm hem böle mutlu ol emi şekerim
evet yarın çalışıyoruz
Havalar kötü dikkat et canım
geçmiş olsun kalp hastası mı kayınvalden cnm
inş bir an önce şifa bulur rabbimden
sana da kolaylık versin yaradan güzelim
sana da hayırlı cumalar
TÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMMM TAKIMIMMMMMM
FİLİZ ABLAMMMMMMMMMM VAYYYY VAYYY VAYYYY BU ŞİİRLER Bİ HARİKA VALLA SABAH SABAH İÇİM GÖNLÜM AÇILDIBEN KAHRAMAN TAZEOĞLU NUN ŞİİRLERİNİ ÇOK SEVERİM ÖZELLİKLE DE SESLENDİRDİKLERİNİ HARİKASIN VALLA
EŞİNİN ALDIĞI HEDİYELERİ GÜLE GÜLE SAĞLIKLI ,MUTLU GİU NEŞEN HİÇ DÜŞMESİN ABLAM
DUYGUM GEÇMİYO SENİN BU HASTALIĞIN CANIM BU YIL MI BU KADAR ETKİLEDİ YOK SA HER MEVSİM DÖNÜŞÜNDE Mİ BÖYLE OLUYORSUN ACİL ŞİFALAR OLSUN ENERJİM SENİNLE OKUDUĞUNDA HİSSEDECEKSİN
FİLİZ ABLAM YOGUNLUK BİTERMİ BABASI YOĞUN BAKIMDA GELMİYO ÖYLE OLUNCA FENALARDAIM ÖMRÜM BANKAYA TALİMAT YAZMAK FAX ÇEKMEKLE GEÇİYO VALLA ALLAH KOLAKLIK VERSİN BANA ,CÜMLEMİZE
TOSUNCUK CUM CANIM SENİN RENG DÖNEMLERİN BAYA KÖTÜ GEÇİYORMUŞ CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİM İLK GÜN AGRIR SONRA GEÇER O KADAR İLAÇ BİLE ALMAM
Allah razi olsun canim ritim bozuklugy vardi tansiyon hastasi zaten bazi tahlilleri de yuksek cikti. Anjiyo olabilir dedi dr bakalim kayseri de ne diyecekler. Anjiyo olursa benim ameliyat tarihi de uzar gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim
tekrar cok gecmıs olsun. ALLAH acıl sıfalar versın. kayserı gelmesı cok ıyı olur ercıyes tıp gercekten cok basarılı. hasta ıcın hastalanmak bır dert yakınları ıcın ıkı dert olur ALLAH kolaylık versın canım sana.
Emelcim çok teşekkür ederim canım, çok faydalı oldu verdiğin bilgiler. Bugün akşam salona gitmeyi düşünüyorum, dediğini uygulayacağım bakalım. Valla kızmakta haklısın, başta söylemem gerekeni sonda söyledimSerde Karadenizlilik var ya olacak o kadar Benim teşhisi Kardiyoloji doktoru koydu, holter falan takıldı yani. EKG çektirmiştim, orada gariplik görüp, bir daha çektirdiler, sonra da holter taktılar. Aritmi her zaman olmuyor ama stres olduğumda özellikle hissediyorum bile. Ben hastalıklardan falan bahsetmeyi pek sevmiyorum, hastalıktan ta nefret ediyorum, her duruma uygun yaşamayı öğrendim. Kendimi tabi ki zorlamıyorum ama elimden geleni de yapıyorum. Valla Emelcim, sen de bizim topik için büyük bir şanssın, herkesle ilgileniyorsun, tüm soruları cevaplandırmaya çalışıyorsun, gönüllü olarak yanımızda yer alıyorsun, ne diyeyim arkadaşım, Allah razı olsun senden
Allah razi olsun filizim bakalim kalp hastanesi varmis oray gidecek.
Sabah yazdiklarin cok hostu hele ki erkeklerle ilgili paylastiklarin cok guldum. Yeni hediyelerini gule gule kullan canim kendine dikkat et hava burada da cok sogudu hastalanma aman
yaaaaaa kotu olmus bak bu. sen nasılsın pekı yanı amelıyatın gecıkınce ya kotu olursan canım ALLAH korusun ? baska bır gelın ya da kızı yok mu bakabılecek ? senın saglıgın onemlı yaaaaa
Kizlari yurtdisinda bir tane eltim var o da bakar ama onun 3 cocugu var en kucugu 3,5 yasinda benimkide kucuk gece kalmiyoruz zaten kpederim kaliyor. Gitsen cocuklar perisan oluyor gitmesen herkesin agzina laf vermis oluyorsun daha cok canimizi sikarlar. Bilmiyorum da ben agri kesici falan iciyorum Idare ediyorum yani allaha kaldi tas kanala duserse problem olurmus dusmemesi gerekiyor.
Dusmemesi icin kullanilabilecek bir ilac falanda yok.
Dun yada bugun gidip tarih alacaktik onumuzdeki hafta icin.
Günaydın kızlar, haftasonu geldiği için, bugün benim için son iş günü olduğu için nasıl mutluyum anlatamam. Yarın da çalışacak olan arkadaşlara başta Pomocum olmak üzere Allah kolaylık versin diyorum. Duygucum bugün daha iyisindir umarım. Benim durumum biraz daha iyi çok şükür, akşam erken yatmak iyi geldi. Bugün hava felaket yağmurlu, yine fırtına falan olabilir İzmir'de.
Pomocum ne güzel şeyler paylaşmışsın sabah sabah, ellerine sağlık. İçlerinde benim çok sevdiğim şairler ve yazarlar var bolca. Bu beni daha da keyiflendirdi
Bugün kahvaltım standart maydanozlu yağsız tost, ceviz ve şekersiz, sütlü neskafe şeklindeydi. Detaylı menümü, yapmayı planladığım sporla birlikte akşam yazarım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?