2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydınnn

yanı aslında iyiyimm ama vucudum güçsüzz sadeceee yeme içmem fena değil aşırı su içiyorummm

sağ ol enerjin için..

bende de tam tersı sudan uzaklasma var. bugun uc sıseyı koydum onume. ancak oyle olacak baska cozum bulamadım ıse dalıp su doldurmaya gıtmıyorum mutfaga. gıdersem unutuyorum falan. en ıyısı sıse sıse onume koyayım dedım

4-5 gundur ınanılmaz sısıyor karnım. onu da anlamadım nıye oluyor. bıraz da su ıcemeyısımın sebeplerınden bırı bu ama en cok ıse dalıp unutmak.

rıca ederımmm yolladım tekrar.

evet ben sıır cok severım sabah kendım ıcın bırsey yapayım dedım bırseyler okudum ıste burada bır topık var sadece sıır uzerıne. okurken sızınle de paylasayım dedım.

sana da hayırlı cumalar

gecmıs olsun regl mı oldun sen ? agrı ne agrısı anlamadım

kızlarrr bu mevsimdeee sebzeolarak hangi yemeği yapıyorsunuzzz yaaa ,resmenn ne yapacağımı şaşırıyorummm

ben yemek yapma duzenım bozdum ama genel olarak dıkkat ettıgım seyler buzluktakı taze sebzeler dolma bıberım vardı kozlenmıs patates bıber var. kurutulmus taze fasulye ve kabak sık yapıyorum. karnıbahar alıyorum. oglenlerı hep baklıyat ve sebze yemegı oluyor ısyerınde ıspanak pırasa. oyuzden genelde aksam et oluyor benım bazen de bu saydıgım sebzeler.

tekrar cok gecmıs olsun. ALLAH acıl sıfalar versın. kayserı gelmesı cok ıyı olur ercıyes tıp gercekten cok basarılı. hasta ıcın hastalanmak bır dert yakınları ıcın ıkı dert olur ALLAH kolaylık versın canım sana.

Tesekkur ederim neslicim firsat buldukca telden girerim canim. Evet bakana da zor cekene de derler ya cok dogru buyuk bir ihtimal anjiyo olacak dedi buradaki dr.

evet hedıyeler alıyor boyle genellıkle her seyahatte bırseyler almaya calısıyor bunu da yıllar gectıkce ogrendı yapmayı yanı. ama bu kez kı hedıyeler en guzellerı oldu. cok begendım. yaz sonu ev alma gıbı bır gırısım olursa ya da yenı genıs bır eve tasınırsam cok guzel olur bır suru sus esyam var hepsını sergılemek daha guzel oluyor genıs bır evde.

sınavlar nezaman ?

ooooo saır benım herzaman ıcımde. muhakkak gunluk okurum bırseyler. bazen yazarım da. o bahsettıgım sayfaya epeydır bakamıyordum bır bakayım dedım daldım ıste. aslında cogu yazıda mutluluk yokmus onu farkettım ama olsun sıır sıırdır

geçmiş olsun kalp hastası mı kayınvalden cnm
inş bir an önce şifa bulur rabbimden
sana da kolaylık versin yaradan güzelim
sana da hayırlı cumalar

Allah razi olsun canim ritim bozuklugy vardi tansiyon hastasi zaten bazi tahlilleri de yuksek cikti. Anjiyo olabilir dedi dr bakalim kayseri de ne diyecekler. Anjiyo olursa benim ameliyat tarihi de uzar gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim

kahraman tazeoglu ben de severım ama en cok can yucel severım ve ümit yaşar oğuzcan'dır. yılmaz erdogan, ahmed arif, nazım hikmet de çok severim.

sagolasın fıstık. esım gelınce nesem azalır mı bılmıyorummalum yanyana calısırken gelıyorlar bazen bızeama yıne de evde olması burda olması cok guzel. ozlemısım ayrıca.

hımmm anladım canım ya, senın buaraların x2 olarak calısıyor oldugunu farkedıyorum cok ıyı anlıyorum bu durumu. ısyerınde herzamankı halımız oyle valla bır de esım cıkıyorsa yurtdısına x5 oluyor valla

Allah razi olsun canim ritim bozuklugy vardi tansiyon hastasi zaten bazi tahlilleri de yuksek cikti. Anjiyo olabilir dedi dr bakalim kayseri de ne diyecekler. Anjiyo olursa benim ameliyat tarihi de uzar gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim

yaaaaaa kotu olmus bak bu. sen nasılsın pekı yanı amelıyatın gecıkınce ya kotu olursan canım ALLAH korusun ? baska bır gelın ya da kızı yok mu bakabılecek ? senın saglıgın onemlı yaaaaa

Allah razi olsun filizim bakalim kalp hastanesi varmis oray gidecek.

Sabah yazdiklarin cok hostu hele ki erkeklerle ilgili paylastiklarin cok guldum. Yeni hediyelerini gule gule kullan canim kendine dikkat et hava burada da cok sogudu hastalanma aman

keşke ben sana bi takım testler uygulayabilsem, sana önerdiğim sistem bi süre sonra hafif gelirse ve kendini iyi hissedersen yüklenmek sana kalmış çünkü vücudunu en iyi sen tanırsın. ama bu kontrollerini sık yaptırmanı öneririm. ritim sorunu sporun gizli düşmanıdır.
düşüncelerin içinde teşekkür ederim ama emin ol şans değil sadece bi katılımcıyım bu forum için. biliyorsun ki eşim yok yalnızım ve benim içinde harika bişey burda vakit geçirmek. keşke elimden daha fazlası gelse. ama her zaman kafanızdaki soru işaretleri için yazabilirsiniz bana.

ben forumdaki arkadaşlara sunuda belirtmek isterim. spor merkezine gidememek kilo vermede bi handikap değildir. belki avantajdır ama asla kilo vermek için zorunlu bişey değildir. evde, sokakta veya parkta yaptığınız tüm efor sarf edici aktiviteler kilo verip incelmenize yardımcı olabilir. tabi faydası olması için bu aktivitelerin size ve sorunlu bölgelerinize uygun olması gerekir. mesela bizim aylık aidatımız 500 Dolar iken yaptırdığımız şeyler sadece sana gönderdiğim programdaki hareketleri yaptırmak ve emin ol fazlası yok. gerçi kime hangi hareketleri yaptıracağımızı belirlemek için uzun bi ölçü ve test evresinden geçiyoruz ama antrenman süreci tamamen o resimde gördüğün hareketlerden ibaret. 2012 yılı başarı oranımız ise yüzde 74. bize gelenler sanki komando eğitimi vereceğimizi sanıyorlar ama aslında o kadar detaylı ve zahmetli şeyler değil yaptıklarımız.

Zenginlik sabahları poğaça yiyebilmektir
Zenginlik;Merdivenleri yardımsız çıkabilmektir.
Pencereden bakıp, yoldan geçenleri görebilmektir.
Her akşam kendi kapını kapatabilmektir.
Saçının okşanmasıdır.
Kolundaki saatin geleceği göstermesidir.
Bir sonraki hafta için plan yapabilmektir.
Güzel günleri bekleyebilmektir.
Bazen bir tabak makarnadır.
Bazen iki tane domates ve bir taze ekmektir.
Kendine inanabilmektir.
Zenginlik varlığından mutluluk duyabildiğin herşeydir...
Fakirlikse...
Bir kez tanıyıp,
Sonra yokluğunu öğrenmektir...

İclal Aydın

evet canım bılıyorum cok ıyı bır hastane. hunat caddesınde :)))) benım amcamın ogluna kalp kapakcıgı takıldı orda 8 yıl once, ben de o donemde ordaydım okul ıcın. bır ay olmadı yıne aynı amelıyat ıcın gıdıldı herkes cok memnun , ankarayı bırakıp oraya gelıyor ınsaallah kaynanan da sıfasını bulur canım.

ya bıraz gulmek, bıraz dusunmek, oyle hosuma gıden seylerı paylastım sızler ıle. hem bıdı bıdı cene yapacak degılım ya sıtemler, küsmeler, kırılmalar. dıyet dahıl herseyı cok abarttıgımı gordum aslında. evet dıyete sıkı sarılmak lazım sarılacagım da ama kendımı uzmeden yapmak ıstıyorum artık. hem hayatımın stresı bır de dıyet falan ben gergınlıkten mahvolmusum onu farkettım.

yaaaaaa kotu olmus bak bu. sen nasılsın pekı yanı amelıyatın gecıkınce ya kotu olursan canım ALLAH korusun ? baska bır gelın ya da kızı yok mu bakabılecek ? senın saglıgın onemlı yaaaaa

Kizlari yurtdisinda bir tane eltim var o da bakar ama onun 3 cocugu var en kucugu 3,5 yasinda benimkide kucuk gece kalmiyoruz zaten kpederim kaliyor. Gitsen cocuklar perisan oluyor gitmesen herkesin agzina laf vermis oluyorsun daha cok canimizi sikarlar. Bilmiyorum da ben agri kesici falan iciyorum Idare ediyorum yani allaha kaldi tas kanala duserse problem olurmus dusmemesi gerekiyor.
Dusmemesi icin kullanilabilecek bir ilac falanda yok.
Dun yada bugun gidip tarih alacaktik onumuzdeki hafta icin.

BAYRAM

Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz
kalınca anlar insan...

Görmenin nasıl bir bayram oldugunu karanlık öğretir;
sevmeninkini yalnızlık...

Sızlamayan her organ, hele de burun diregi bayramdır.

Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni
kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayip "çok sükür bugünü de gördük" diyebilmek...

Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır.

Yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmus bir
ilişkiyi bitirmek de öyle...

En acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini
bölmek, korktuğunda güvendigine sarılabilmek, dara
düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır.

Bir sürpriz paketinden çıkan hediye, tatlı bir şekerlemede
üstüne serilen battaniye, saçlarini müşfik bir sevgiyle
okşayan anne bayramdır.

"Ona güvenmistim, yanılmamışım" sözü bayramdır.
Hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram...

Yeni eve asılan basma perdeler, alın teriyle kazanılmış
ilk rızkın konduğu çerçeveler, yüklü bir borcun son
taksiti ödenirken sıkılan eller bayramdır.

Evde yalnızlığı noktalayan insan nefesi, akşam kapıda
karşılayan yavuklu busesi, sevdalı bir elin tende gezmesi,
nice adağın ardından çınlayan çocuk sesi bayramdır.

Alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta
ölebilmek bayram..

Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz bayram olur.
Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler.
Deseler de böyle delilik, bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır.

Her gününüz bayram olsun..!

Can Yücel

bu ıkı sıırı cok severım ama anlamını unuttugum seyler oldugunu gordum sık sık okumam lazım. sızınle de paylastımmmmmmmm

canım haklısın ya hastalık olayını bırak senın kaynanan sıze nıye gelmıyor dıye bıle laf yapıyorlar. kadının ıneklerı var bahcesı var akrabalar kotu nıyetlı ınsanlar, bır gun bıle bakmıyorlar canı gıdıyor ama gelemıyor bıze. ama ıste laf olsun herkese. sen sımdı gıtmesen bu kız kendısı de hasta bıle demezler. ata hakkı bılmıor dıye bır yorum gelır offffffff offff

kendını lutfen cok yıpratma sonucta senın de sorumlulukların var ve en onemlısı saglıgın ılgılı sıkıntıların var lutfen. sıkıntı yasadıgını hıssettıgın an, baskası ılgılensın. ıhmal etme kendını

sen denızlı yolculugunun etkısını atamamıssındır bence canım, oyuzden bu haftasonu hem gez dolas hem dınlen. ohhhhh haftasonu yasasın. ben aylardır plan yapıyorum ama bır ya da ıkı kez cfumartesı ıcın ızın alabıldım bundan sonra da zor gorunuyor ısler yogun. esım burda olursa belkı yıne bır ıhtımal de. yarın yogunum, haftaya kalmaması gereken ıslerım var oyuzden ızın alamam, haftaya cumartesı esım zaten olmayacak burda. yıne oyle. bakalım nezaman plana gecırebılecegım su cumartesı olaylarını. sagol canım bızı unutmamassınnn.

stres baya yogundu bu hafta, dıyet ve kırgınlıklar dısında bunlardan cok uzak bırseyler paylasmak guzel olur dıye dusundum. benzer saırlerı sevıyor olusumuza sevındım. bır zaman bulsam, sıırlerımı toplayacagım ben de, ve ardından ucuz yollu bır baskı yaptıracagım derme catma seyler ama yıne de kıtap yapmak ıstıyorum kendı sıırlerımı.

Hatice'nin 5 küçük mutluluğu

Eski mutfak eşyaları koleksiyonu yapmak: İlk parça Heidi'nin sitesinde görüp aldığım ölçü kaplarım
a. Annemin söylediğim bir söz karşısında kendisini tutmaya çalışması, sonra da dayanamayıp gülmeye başlaması
b. Babamın yoğun toplantı trafiğine rağmen yurt dışından dönerken bana birşeyler getirmesi: Rusya'dan matruşkalar, İrlanda'dan Kilkeny cookbook kitabı
Sabahın erken saatlerinde panjurdan dolaba vuran güneşi seyretmek
Yeğenimle birlikte tek başımıza bir yerlere gidip onun tatlı konuşmalarını dinlemek:
En son diyaloğumuz;
H- Teyzecim, ketçap yeme, acı birşey o.
M-Ben acı şeveyim! (severim)
Uzun zamandır giymediğim ceketlerimden birini giyip cebinde para bulmak (çok ufak bir para bile olsa hazine bulmuş gibi oluyorsunuz)
Ayşe'nin 5 küçük mutluluğu

Meryem'e sarılmak
Annemlerle vakit geçirmek
Dışarıda yemeğe gitmek
İnsanların yaptığım işlerden faydalanması ve yaptıklarımı takdir etmeleri
Sabahları Hatice'nin iş yerimize yiyecek birşeyler getirmesi

bunu bıryerde gordum ve aklıma geldı sımdı bır soru. sızı mutlu eden seyler neler ????????????????