- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.841
Günaydın kızlar, bu ara işyerinde hem yoğun hem stresli bir dönem, o yüzden pek sık giremiyorum. Pomocum seni tekrar burada aktif olarak görmek çok güzel canımBana kalsa hiç giremeyeceğim foruma ama Pomo böyle aktif olunca destek olmak için en azından seyrek te olsa girmeye çalışıyorum. Beslenme düzenim de bozuk, dün toplantı vardı, çok uzadı, normalde 12'de çıkardık yemeğe, dün 13:30'u geçiyordu çıktığımızda. Öğünler de kaydı tabi. Cemrem de dönmüş, iyi olmuş, hoşgelmiş Sınavlar güzel geçmiştir umarım. Bericiğimin kalbi pır pır zaten
Duyguuuuuu nerelerdesin bakayım sen, ses ver arada, bu kadar uzun süre uzak kalmamıştın hiç:44:
Günaydın kızlar, bu ara işyerinde hem yoğun hem stresli bir dönem, o yüzden pek sık giremiyorum. Pomocum seni tekrar burada aktif olarak görmek çok güzel canımBana kalsa hiç giremeyeceğim foruma ama Pomo böyle aktif olunca destek olmak için en azından seyrek te olsa girmeye çalışıyorum. Beslenme düzenim de bozuk, dün toplantı vardı, çok uzadı, normalde 12'de çıkardık yemeğe, dün 13:30'u geçiyordu çıktığımızda. Öğünler de kaydı tabi. Cemrem de dönmüş, iyi olmuş, hoşgelmiş Sınavlar güzel geçmiştir umarım. Bericiğimin kalbi pır pır zaten
Duyguuuuuu nerelerdesin bakayım sen, ses ver arada, bu kadar uzun süre uzak kalmamıştın hiç:44:
herkese hayırlı cumalar kızlar dünkü menümü paylaşayım
sabah bir dilim börek
ara form bisküvi
öğlen 1 adet karnı yarık 3 kaşık pilav (patlıcanları yazdan kızartıp koymuştum çıkarıncada suda bekletip yağını iyice aldım )
saat 4 gibi görümcem geldi karnı açmış hemen kahvaltılık bişeyler hazırladım bende yanında yedim az ekmek peynir domates yeşillik 3 4 çatal yumurta 1 kaşık ezme turşu (kaşıntı tuttu tabi sonra :) ) akşamıda hafif atlattım
yarım kaseden az sulu köfte 3 kaşık pilav bolca salata 1 kaşık yoğurt
1,5 litre su dün su çok az içtim hava soğuktu sanırım ondan canımistemedi hiç
sana da hayırlı cumalar,
su da bekletınce garıp olmadı mı tadı patlıcanların, nasıl oldu merak ettım ben hıc patlıcan koymadım etrafımda da yok yapan, merak ettım. evde karnıyarık yapmıyorum ısyerınde yıyoruz, ama patlıcanlı yemekler severım yaparım da,
sen ustelık emzırıyorsun bol bol su ıcmelesın ben oglene kadar enaz 1 lt hedefledım artık hatta 1,5 oluyor bazen, ogleden sonra mesaıye kadar 1 lt daha ıcıyorum gunluk 2,5-3 lt oluyor.
canım kızartıp derindondurucuya atıyorum ya çıkarıncada hem buzu çözülsün hem yağı çıksın diye suda bekletiyorum sudan çıkarırken de hafif sıkıp suyunu alıyorum tadı harika oluyor çok hafif oluyor tavsiye ederim hatta komşumada vermiştim oda çok beğendi ramazana kadar yine kızartıp koyacağım dolabıma pratik oluyor kıymayı kavur koy içine sür fırına :)
canım inan su içecek vaktim olmuyor bide oğlm aşı oldu o çok huzursuzdu kızımda üşütmüş öksürüyor onlara dalınca suyu unutmuşum
ama bugün 2,5 olur herhalde
Eki Görüntüle 714373
teyzelerrrr ilk cicilerimiz .biraz erkek cicisi gibiler napalım ablamız bunları çok beğendi
canım kızartıp derindondurucuya atıyorum ya çıkarıncada hem buzu çözülsün hem yağı çıksın diye suda bekletiyorum sudan çıkarırken de hafif sıkıp suyunu alıyorum tadı harika oluyor çok hafif oluyor tavsiye ederim hatta komşumada vermiştim oda çok beğendi ramazana kadar yine kızartıp koyacağım dolabıma pratik oluyor kıymayı kavur koy içine sür fırına :)
canım inan su içecek vaktim olmuyor bide oğlm aşı oldu o çok huzursuzdu kızımda üşütmüş öksürüyor onlara dalınca suyu unutmuşum
ama bugün 2,5 olur herhalde
hayırlı olsun canım saglıcakla mutlulukla gıydırmek nasıp olsun ınsaallah oglusun olacak olsun ya ben de oglus ıstıyorum kızın gıbı.
amin canım inşallah
bugün test sonuçlarını doktora götürdüm ultrasona almadı iki hafta sonra gel hem zeka testi yapalım o zaman bakarız dedi .artık o zaman gösterir inşalahh
cnm n egüzel ciciler bunlar inş sağlıklı giymeyi nasip etsin allahımEki Görüntüle 714373
teyzelerrrr ilk cicilerimiz .biraz erkek cicisi gibiler napalım ablamız bunları çok beğendi
resmen kendın cal kendın oyna dugunune benzedı benım son durumum, kımsecıkler yok yazmıyorsunuz hıc, ve eger gelecek haftada boyle olursa ben gercekten ayrılacagım kızlar,
tek basıma mucadele edeceksem kendınle konusmak gıbı buraya yazmanın ne anlamı kalıyor kı.
bu hafta dısıplıne gırdım , hatta bugun super bırsey oldu ama paylasacak kımse yok. ben haftasonu ıcın her cumartesı gıdemesem de spor salonu arastırırken hem de baya cokmus bır bahldeyken resmen super bır gelısme oldu cok yogun ısrar olmus ve haftaıcı ıkı gun ve cumartesı olarak uc gunluk aksam 8-9 arası program baslamıs bayanlar ıcın ozel. bır saat aerobık plates fıtness olacakmıs yarın konusmaya gıdecegım ve aksam ılk denemeyı yapmayı dusunuyorum yarın gece saat kalkarım, kahvaltı vs yuruyus gunumu gecırmeyı dusunuyorum herkese ıyı tatıllerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?