- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.821
berıvancık, kelebekler ucusuyordur ohhhhh masaallah sana. dıyet ıcın cok da guzel yenı bır sebep daha geldı bak, senı zaten begenıyor hem de bır yıldır, ama hırsını kaybetmemek ıcın cok da guzel yenı bır sebep gelmıs cok fit bir sevgılı olmak adına.
benım cıkmam lazım berıvan, aksam denk gelırsek konusuruz artık.
kesinlikle abla zaten artık yemekle aram hiç yok desem yeridir
yok evlilik falan düşünmüyoruz yani ben şimdilik düşünmüyorum herşeyin hayırlısı ama aynı işde olmak kötü yaa göz hapsinde hissediyorum kendimi
ask oyledır ınsanı yemeden ıcmeden keser.
Sen 19 yasındamıydın ? Yanlıs mı hatırlıyorum ?
Buarada sınırlarını kendın belırleyecegın ama cok mutlu olacagın bır ılıskı olarak dusunerek basla ve odaklan. Gerısını bosver, evlılıge ılk andan odaklansan zaten heyecanı kacar, askı, sevılmeyı, heyecanı hısset gerısı kısmet ya olur ya olmaz zaten.
Guzel olur bence oyle dusunme, her sabah onun ıcın suslenır gelırsın ayrı bır heyecan olur ve daıma bakımlı olmanı saglar bence cok guzel bır avantaj bu. Bu acıdan bakarsan cok guzel olur, gerılmek yerıne. Ayrıca telefonla konusmak yuzyuze gorusmek gıbı konularda sıkıntı yasamazsın, bır an ozledıgını hıssettın an bır bakmıssın senın kapında belırmıs. Bundan daha guzel bır suprız olamaz, bence bu durumun kjeyfını cıkar, benım yazdıgım acıdan bakarsan cok keyıflı olacagını goreceksın.
Evlı olsaydın ve ozellıkle aynı departmanda calıssaydın, karı koca beraber calısmanın cok kotu oalcagını soylerdım ama sımdı tam baslangıc, cıcım ayları degıl gunlerı,saatlerı. Ayrıca departmanlarınız farklı. Oyuzden yıpratıcı olmaz.
canımm pomommm kızlar iyiyim ben 4 aaylık olduk 61.6 kiloyum toplamda 1 kilo aldım sağlıklı besleniyoruzz hepinizi çok özledimm doktor erkek dedi bebişe ama bu hafta tam net belli olacakk öpüyorum sizi muckkkk
yok abla ben 22 yaşındaym :))
öyle tabiki şimdilik çok iyi gidiyo ama biraz odun çıktı diyebilirim dün mesajlaştık biraz diyoki nereye gidersen bilmek isterim izin iste demiyorum söylemen yeter diyo bende zaten tüm gün işteyiz hafta sonu da ailem zaten bilir nereye gittiğimi merak etme dedim olsun sen yine de söyle dedi konuyu kapattı birşey diyemedim
çok ilgi çekiyoruz gözler üzerimizde molalarda geliyo çay getiriyo konuşuyoruz falan önceden molaya çıkanlar bile çıkmaz oldularnazardan korkarım ben
herkese hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrr...
kızlar bayadır yokum topikte kusura bakmayın cumartesi pazar sınav bitince eşimle babmlara gittik orda kaldım kızkardesime geçtim net olmayınca da yazamadım aam bu gün evdeyim artık listem ve ben burdayım şimdi geçmişi olkuyup geliyorummmmmmmmmmmmmm
mrb sana da hayırlı kandıller canım
merak ettık haftasonundan berı yoktun, tultan da yok haftasonundan berı. duygu da hem oruc hem tatıl telasında, neslı de eskısı kadar onlıne degıl, berıvan ve ben daha sık yazıyoruz kısaca ozetle.
haklısın cnm yazamadım kilo bildirimimden sonra hiç evde değildim ama artık evdeyim bundan sonra
cemrem ben cıkıyorum senı gordugume cok sevındım gorusuruzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?