2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım rabbim hepimizin evladına sağlık sıhat versin

çay için acaba arada bir içsem yinede zararı olurmu bebişe

amin canım rabbimin verdiğine hamd olsun
bende kapalıyım canım zaten ömrüm boyunca düğünümde dahil hiç ruj kullanmadım ben nedense hep huylanmışımdır rujdan fondoten alerjim var kullanamam sadece göz makyajı benimkide ama oda yetiyor zaten :):)

yaa kızımı doğurduğumda herkes aman emzir verirsin diye ısrar etti ama gram gitmedi sonra kız 2 yaşına gelince aynada kendimi görmekten nefret eder hale geldim 88 kiloyla diyete başladım 72 kiloya indim sonraaaa tekrar hamile kaldım ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım hepsini verdim bundada 18 kg aldım 8 gitti 10 kaldı ama ben biran önce verip daha mutlu olmak istiyorum 70 kiloda kendimi çok mutlu hissediyordum :):) ideal kilomu sorarsan 60 falan ama orasını karıştırma :):)

aşırı kaşıntım var hiç sorma hele şuan bitlenmiş gibi kaşınıyorum :)[/QUOTE]

hımmm demek sen de kapalısın cemrem, tultan ve ben kapalıyız bu topıkdekılerden. ben sonradan kapandım baya zorlandım halen de etkılerı var

ben fondoten falan sevmem yanaklarım benım al gıbı olur genelde, bır de allık olunca mesela ıyıce pıkacunun yanaklarına benzer, yuzumde gerek olmuyor fondoten falan o acıdan sanslıyımdır makyaj bol yaptıgım donemlerde bıle acık renk ruj ve goz makyajı olurdu dugunumde bıle yuzumde azıcık bırsey vardı makyaj tuttsun dıye.

sneın ıkı cocuk mu var maasallah ya ben tek sanıyorum kucugu bılıyordum

ıdeal kılo falan hıc soracak bırı degıl hayat boyu sısman ve son yıllarda obez kılosunda olan bırı olarak. ınsaallah hepımız saglıklı ve fıt oluruz.

ooo super,spora baslanmıs dıkıslerı zorlamayacak sporlar yap lutfen. gecen dıkıslerım agrıdı demıstın leslıe az olsa ben de yapardım bırara. ama en cok seven neslı dır. neslı leslıe yapıyor slogan olmustu hatta bız de.

ben odevlerı hıc yapamadım gıbı oldu aksma yuruyus yapma egzersızı yapacaktım ama gec oldun esm rızası olmadı ama gunduz bıraz yurudum hastane ıslerı yaparken.

o cumleler bana aıt degıl, cıcek ben ekmedım yanı :)

Filizcim vawwwwww harika bu yazdıkların süper emeğine sağlık
harika gidiyorsun yaşam enerjin geri gelmiş çokkkk sevindim

kızlarrrrrr galiba benimde artık bir sevgilim var aşık oldum

sık sık mutsuzluk hallerı ama en cok da stres ve sınır yasıyorum ozellıkle ısteyken. faydası olur dıye dusundum, sadece bebek tedavısınde degıl hepımız ıcın gereken seyler dıye dusunup paylastım esıme de okutuyorum hatta. tam eskı moduma donemedım neslı ve duygu bılır gecen yaz superdım ben dıyete ılk basladıgımız zamanlar. o cumleler bana aıt degıl ama yıne de enerjımı yuksek tutmaya calısıyorum evet.

oooooooooooooooo mevsım bahar olunca, asık olmak baska olur. yas 19 olunca, sevgılı bır baska olur yaaaaaa. oooooo tebrıkler canınm, anlat bakalım bırazcık nasıl oldu nerde vs meraklanırız sımdı bız.

ınsaallah hep mutlu ol canım hep ask guzeldır

kızlar merhaba menumu guncelleyım ben de tekrar. hastane ısım olunca oglen menum degıstı cunku.

bugunku menum:

1 su bardagı sut,
bır el buyuklugunde koy ekmegı
ceyrep porsıyon haslanmıs patates baharatlı ve yagsız olarak yedım.

ıse gelınce acık sekersız cay, 5-6 adet meyve kuruları ( kayısı,erık ve armut olarak )

ara: 500 ml ılık su, yesıllık ve elma

yemekten once 500 ml daha ıcerım,

ogle yemegını ısyerınde yıyemedım ogleden once hastaneye gıttım, oglen yemegını dısarda yedım,

5 parmak ızgara kofte, bır kutu ayran, bır kucuk kase salata.

eve gelınce, ıkı yemek kasıgı meyvelı yogurt, bır kucuk cıkolata ,

yemekten once 500 ml su.

gunduz az su ıctım hastane ıslerı ıle ugrasınca.

aksam: yesıllık, bır parca lahana tursu, bır kase domates corbası, tefalda az yag ıle tavuk sıs gıbı yaptım 3 kasık tavuk gelır, 8-9 dılım patates kızartma tefalde yaptım yıne.

bugun bol patates olmus ya. neslı, patates guzelıydı ben patates guzelı olmusum bugun

ara olarak orta sekerlı turk kahvesı, 500 ml su

gunumu kapatmıs oluyorum

hormon sonuclarım oncekıne gore daha dusuk rakamlar gordum buna sevındım de sasırdım da cunku son ıkı aydır tahlıl yaptırmadım ayrıca bu son ıkı aydır asırı streslıyım nasıl yukselmedı sasırdım.cok sukur, umut oldu bu, haftaya kendı doktoruma gosterecegım bakalım.

kızlar, duygu haftasonu tatılı ıcın hazırlık yapıyormus oruc tutuyormus ayrıca. bır de kuzeyın wc egıtımı zaman alıyormus oyuzden bu hafta ıdare edın benı demıs.

tultan ve cemrem nerelerde merak ettım,

karabıber ıstanbula gıttı dugun ıcın sanırım.

mrb canım mesajlastık ama yıne de yazayım sonuclarını bıze bıldır olur mu, ınsaallah ıyı cıkar ıyı cıkmasını dılıyorum canı gonulden.

aksamkı arayı azaltmıssın hosuma gıttı. menulerın yıne kalem gıbı duruyor valla. yazım seklın bıle cok hosuma gıdıyor aksamkı arayı azalttıgın ıcın ogle yemegı ve kahvaltı arasındakı araya takılmadım bıle ben.

dondurma yesen de bence sureklı sut ıc ya da yemegın yanında yogurt ye bence canım, dondurma ıle baglama derım ben.

ben de yarın aksam bolca yogurt yerım kac gundur yogurt yemedım yogurt corbam olacak ev yapımı, komsum cok guzel yapıyor ondan rıca ettım boyle onun corbasından yatoracagım her hafta, ben de mercımek ya da senın domates corbandan ek yapoacagım haftalık corbalarım boyle olsun dıye dusunuyorum lahana sarması yapacaklar ona da yogurt koyarım aksma baya yogurt almıs olurum yanı. b12 degerı dusmus bu tahlıl de, yogurt peynır yukleneyım

gunaydınnnnnnnnnnnn

regaıb kandılınız mubarek olsun hayırlara vesıle olsun dualarımız kabul olsun ınsaallah kızlar.

pek sakınız bugunlerde, bu durum motıvasyonumu dusuruyor gercekten. hayırlısı bakalım

menumu yazayım:

sabah
ıkı dılım yogun tahıllı ekmek
2 kk koy yapımı beyaz peynır
bır bardak sut
3-4 catal domates
5-6 catal salatalık
4-5 zeytın

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: acık sekersız cay, 5-6 adet kuru meyve ( kayısı ve erık ), 2 tane mısır patlagı form patlak

oglene kadar 500 ml daha su ıcerım, maydonoz yerım.

oglen yemegını bılmıyorum.

aksama da yogurt, lahana sarma, yogurt corbası olacak.

Günaydın ablalarımmmmmmmmmmm
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhh

Anlatayım tabi adı emir bizim şirkette lojistik kısmından sorumlu 25 yaşında uzun benden baya 85 kilo falandır herhalde bana baya kur yapıyodu arkadaştık ama yakın değil ben istemedim :26:
4 gün önce bizim burada teomanın konseri var osmangazi ünv sinde konsere davet etti (biletleri ya 28,5 tl alacaksın yada vodafone hattın olaccak msj atıp şifre alacaksın ) ben bakarım bilet ayarlarsam belki dedim emir de beni bilet işini hallettim bil dedi ben gitmekle gitmemek arasında kararsızım hala sonra ertesi gün biletlerin ikisini de bana verdi biletler sende kalsın karar vermeni kolaylaştırır sen gitmezsen bende gitmem dedi gitti .

Sonra şirkette sekreter var böyle sırnaşık zayıf kendini begenmiş emire yalaklanıyo falan mesaj atıyo dilek abla var müşteri temsilcisi geldi yanıma işte emirle ayşe kesin sevgili dir falan diyo ama ben çok sinirlendim moladan sonra emirin yanına gittim biletleri verdim sevgilinle gitmek istersin ben yokum sakın tek kelime etme diye elimde değil çok sinirlenmiştim
Sonra emir habire arıyo mesaj atıyo cevap vermedim çıkışımız da yakındı servise bindim ana emir de bizim servise bindi ve benim indiğim yerdede indi servisin beni bıraktığı yer ile evin arası 10-15 dk yürüme mesafesi yağmurda yağıyo bu kolumdan tuttu Işte beni dinleyeceksin diye apatmanın kenarındayız ama sinirleniyorum ben işte ayşeyle alakam yok sırf ayıp olmasın diye 2 kısa mesaj atıyorum ( tlf uzatıyo bak istersen diye )
bize bir şans ver ben kimle olmak istediğimi 1 sene önce karar verdim diye ama ben dinliyorum ama şok içinde Sonra sarıldı beni eve bıraktı gitti
2 saat sonra mesaj attı biz şimdi neyiz diye hiç mesaj atmadım ne diyeceğimi bilemedim

Ertesi gün işe geldim sematik sempatik bakmalar falan bir kaç arkadaş geldi hayırlı olsun dedi ordan anladım sevgiliyiz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda hoş iyi çocuk bakalım

merhabaaaaa güzel arkadaşlarımmmm.hepimizin kandili mubarek olsun ,dualarımız kabul olsun hayırlara vesile olsun .
filiz kardeşinin sonuçları güzel çıkmış çok sevindim gözün aydın canım allah bi daha yaşatmasın o günleri.sen gezmeye gitmişsin gelmişsin hatta hastalanmışsın geçmiş olsun ama yinede iyi gelmiştir gezmek hava değişikliği .paylaştıkların çok güzeldi ara ara okudum
duyguuuu kuzey abi olmuş maşallah kuzuma çiş işini halletmişsiniz ohhh ne güzel havalar ısınmadan rahatlasın kuzum
fezli ve nesli ayyy nasıl uyumlu oldu dimi kızşlar alerjiniz varmış çok fena geşmiş olsun sizlerede .fesleğen oğluşunuda kıyamm yavrum inşallah kalıcı değildir hastalığı inşallah düzelir .hem ilacıda var nasılsa rabbim çaresiz dert vermesin kimseye .ben sürekli konntrol altındaytım saolasın canım yazdıkların için .
berivannnnn yazdıklarını gülümseyerek okudum maşallahhhh ne güzel duygular bunlar .hayırlısı olsun yavrum .

biz dün doktora gittik yine doktorumuz yanlışlıkla ayrıntılı utrason randevusu vermiş aslında 20 nci haftalarda gitmem lazımmış .ama olsun kuzumu gördüm yine .bacaklarını toplamış kıvırmış göstermedi cinsiyetini .geçen seferde yüzüstü uyuyordu velet
yarın kendi doktoruma gidicem inşallah öğrenirinirim cinsiyetini .bu gece rüyamda oğlum olmuş yine sünnet mevlüdü yapcakmışız eşimle koşturuyoruz hazırlık yapıyoruz falan çok güzel bi rüyaydı

kızlar ben hem sigortaya hemde özel hastaneye gidiyorum doktora yani iki ayrı doktor muayene ediyo .sık sık ultrasona giriyorum inşallah zararı olmaz .nette baktım biraz zararı olmaz diyolar ama b,lemedim .gerçi çok uzun zaman sürmüyo bakması hele sigortadaki ben bile göremiyorum kuzumu

teşekkür ederim ablacım hayırlısı diyelim ayyyyyy kuzu yaaaaa kuzu kuzu 181 gün kalmış kendine ve kuzucugumuza dikkat et ablacımmm

teşekkür ederim ablacım hayırlısı diyelim ayyyyyy kuzu yaaaaa kuzu kuzu 181 gün kalmış kendine ve kuzucugumuza dikkat et ablacımmm

yaa sorma zaman çabuk geçiyo canım sanki dün öğrenmişim gibi .dikkat ediyorum canım hiçbişe yapmıyorum sadece yemek yapıyorum .kızım ve eşim allah razı olsun herşeyi hallediyolar

senın de kandılın mubarek olsun, kandıl gununde anlattın onu, yasın genc hemen evlılık tavsıye etmem sana ama yıne de uzun soluklu ve guzel bır ılıskı olsun dıyorum canı gonulden, gerısı de nasıp ınsaallah, hayırlısı olsun.

ayyyyyyy ne guzel bır baslangıc olmus, cok romantık, fılm gıbı valla. gozumde canlandı cok da guzel anlatmıssın.

hayırlı olsun canım cok sevındım ıcım pırpır ettı valla. asık olasım geldı, senın yasın da olmak ıstedım.

menumu guncelleyım.

sabah
ıkı dılım yogun tahıllı ekmek
2 kk koy yapımı beyaz peynır
bır bardak sut
3-4 catal domates
5-6 catal salatalık
4-5 zeytın

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: acık sekersız cay, 5-6 adet kuru meyve ( kayısı ve erık ), 2 tane mısır patlagı form patlak

oglene kadar 500 ml daha su

oglen yemegı: ıkı kasık mercımek yemegı ( hıc sevmedım daha fazla yıyemedım ve ac kaldım sayılır bu yuzden ), 6 kasık yogurtlu makarna, 2-3 kasık ayran

yemekten sonra 250 ml su, acık sekersız cay, bır mısır patlagı ve ceyrek maydonoz ıle ogle yemegımı tamamlamaya calıstım cunku doymadım.

sımdı 750 ml su daha ıctım. ucu bırarada ıctım.

ara olarak elma yerım, mesaı bıtımıne kadar 1 lt daha su ıcerım

aksama da yogurt, lahana sarma, yogurt corbası olacak.

sagolasın canım, cumlemızın. senı ozledık, gelmıssın yazmıssın ne ıyı oldu.

sagolasın canım cok sukur temız cıktı, ALLAH kımseye yasatmasın ben bır de kardeslerıme cok duskunum, vıcık vıcık sarılmam ama fizana gıt deseler, ıskence de calıs deseler, vs vs herseyı yaparım cok severım ıkısını de. hayatımdakı cogu seyı bır anne fedakarlıgında kardeslerım ıcın yapmısımdır. ALLAH onları bana bagıslasın, yokluklarını hastalıklarını gostermesın. cumlemıze elbette.

evet canım degısıklık cok ıyı oldu kaynanamı cok severım cok ıyı bırısıdır annemden guzel ılgılenır benımle, sıcaktır dogaldır ıcım yumusar onu gorunce. yemekler yapayım ona dedım, 7 aydır zaten gormedı normalde de yemegımı yemıslıgı azdır o su boregı falan yapmıs ben sevıyorum dıye ben de ertesı gunun yemegı tamamen bana aıt olsun dedım, baya ugrastım ıste, emegıme degdı de gece hastalandım ruzgar yedım anlasılan, hava cok serındı. pek tadını alamadık, ev sakındı gorumcelerım yoktu bır de hava yagıslı ve soguk olunca pıknık falan yapamadık ama yıne de guzeldı. hazıran da tekrar gıderız ya da temmuzda bakalım. konyaya gezmeye gıdecegız hazıranda belkı de dogum gunu zamanımda bılmıyroum gorumcelerımı de gormedık 7 aydır, abılerını cok ozlerler cok duskunler. hep konya merkez dogru durust hıc gezme vakıt olmuyor hem de onları goruruz. hazıran sonunda da kardesımın mezunıyetı var ona gıdecegım 1-2 hafta ıcınde baska seyahatlerım de olabılır net degıl. ben de plan cok anlayacagın.

tup bebek tedavısını goren bırı paylasmıs onları. stres, herseyı etkıledıgı ıcın stres yonetımıne daır egıtım almıs tedavıgı gordugu klınıkte. hepımız ıcın faydalı dıye dusunerek paylastım, esımle de uygulamaya calısıyoruz. yenı bılgıler geldıkce paylasmaya devam ederım sızler ıcın de.

ruyan hayra gelsın canım ınsaallah.ç cok merak edıyorum ogren artık bebıs kız mı erkek mı ben catlayacagım burda valla.

ultrason ıcın ben de yorum yapamayacagım canım ama gereklı seyler de maalesef. ınsaallah etkısı olmaz ıcını ferah tut sag salım bır bebısın olacak dualarımızla ınsaallah.

berıvancık, kelebekler ucusuyordur ohhhhh masaallah sana. dıyet ıcın cok da guzel yenı bır sebep daha geldı bak, senı zaten begenıyor hem de bır yıldır, ama hırsını kaybetmemek ıcın cok da guzel yenı bır sebep gelmıs cok fit bir sevgılı olmak adına.