- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.801
sanada geçmiş olsun canım valla çok fena bir durumdayım 10lu bir test yapıldı ama sanırım daha detaylı birşey yaptırmam lazım çünkü dayanılacak gibi değilbugün yine tuttu kaşıntılarım gören dayak yedim sanıyor o kadar fena şişiyor vücudum stres haliyle herkesde var ama mesela bugün neden oldu hiç bilmiorum yummurtalı hiç bişide yemedim
fesleğenim allah analı babalı büyütsün bebişini
bu çay diüretik bir çay ve bebeğine sütle geçer bebişinin böbreklerini yorarsınn bana kalırsa süt verirken hiçbir şey içme sudan başkaaa
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim pastırma çay
ara yarım simit az peynir
ara yarım bardak süt 3 adet hurma
öğlen 3 kaşık yeşil fasülye 2 kaşık fırında patates 2 kaşık yogurt
ara çeyrek simit
ara 3 hurma yarım bardak süt
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 parça lor peynirli yağsız gözleme
2 litre su
dün leslie sanson un 3 milini indirdim ona başlayacağım geçmişte çok faydası olmuştu bana tavsiye ederim
ayrıca bu hafta bimde plates topu kondisyon bisikleti falan var sitesinden bir bakın isterseniz ihtiyacı olan varsa yani :)
paylaşımların çok güzel canım vakit buldukça parça parça okuyacağım
ödevi ilk yapan ben olayım bari :):)
1. sabah kalktım saat 10a tüm işlerimi bitirdim ki komşum zile bastı çay demledim gel içelim diye tüm yogunluğumu aldı resmen
2. senin verdiğin örneğe çok uygun akşam ilk defa çiçek dikmiştik eşimle çiçeklerim tutmuş ona sevindim
Filizcim vawwwwww harika bu yazdıkların süper emeğine sağlık
harika gidiyorsun yaşam enerjin geri gelmiş çokkkk sevindim
kızlarrrrrr galiba benimde artık bir sevgilim var aşık oldum
Merhaba kızlar, bugün çok yoğun bir gündü benim, o yüzden giremedim. Öğleden önce hastane işleri vardı, sonuçları haftaya alacakmışım. Bu arada Pomocum ilginç şeyler paylaşmış, hızlıca baktım, güzel şeyler, uygulamak lazım bence de. Stresle başetmeyi öğrenmek lazım.
Berivan, ne güzel haberler bunlarDuygularının tadını çıkar, kim bu şanslı, ne durumdasınız, ya da ne durumdasın? E biraz detay güzel olur
Kızlar ben günümü toparlayayım aklımda kaldığı kadarıyla,
Sabah:
- 1.5 dilim kepekli ekmek
- 1 tk cevizli salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 2 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 kruvasan
- 1 dilim sucuk
- 1 parça simit (1/8 simit)
(hastaneden sonra eşim kahvaltı aldı dışarda ben de tırtıkladım, ondan biraz garip bir menü oldu)
Öğlen:
- Izgara mezgit (avuç içi kadar)
- 1 haşlanmış patates
- 3-4 kaşık sebze sote
Ara:
- 10 tane fındık
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Akşam:
- 1 tabak kıymalı makarna (kerevizli, havuçlu, bol domatesli)
Epeydir dondurma yediğim için süt içmiyordum ama bu akşam süt içmeyi düşünüyorum, birazdan büyük bir bardak ballı sütümü içerim. Erken yatmayı planlıyorum zaten, çok yorgun hissediyorum.
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...
merhabaaaaa güzel arkadaşlarımmmm.hepimizin kandili mubarek olsun ,dualarımız kabul olsun hayırlara vesile olsun .
filiz kardeşinin sonuçları güzel çıkmış çok sevindim gözün aydın canım allah bi daha yaşatmasın o günleri.sen gezmeye gitmişsin gelmişsin hatta hastalanmışsın geçmiş olsun ama yinede iyi gelmiştir gezmek hava değişikliği .paylaştıkların çok güzeldi ara ara okudum
duyguuuu kuzey abi olmuş maşallah kuzuma çiş işini halletmişsiniz ohhh ne güzel havalar ısınmadan rahatlasın kuzum
fezli ve nesli ayyy nasıl uyumlu oldu dimikızşlar alerjiniz varmış çok fena geşmiş olsun sizlerede .fesleğen oğluşunuda kıyamm yavrum inşallah kalıcı değildir hastalığı inşallah düzelir .hem ilacıda var nasılsa rabbim çaresiz dert vermesin kimseye .ben sürekli konntrol altındaytım saolasın canım yazdıkların için .
berivannnnn yazdıklarını gülümseyerek okudum maşallahhhhne güzel duygular bunlar .hayırlısı olsun yavrum .
biz dün doktora gittik yine doktorumuz yanlışlıkla ayrıntılı utrason randevusu vermiş aslında 20 nci haftalarda gitmem lazımmış .ama olsun kuzumu gördüm yine .bacaklarını toplamış kıvırmış göstermedi cinsiyetini .geçen seferde yüzüstü uyuyordu velet
yarın kendi doktoruma gidicem inşallah öğrenirinirim cinsiyetini .bu gece rüyamda oğlum olmuş yine sünnet mevlüdü yapcakmışız eşimle koşturuyoruz hazırlık yapıyoruz falan çok güzel bi rüyaydı
kızlar ben hem sigortaya hemde özel hastaneye gidiyorum doktora yani iki ayrı doktor muayene ediyo .sık sık ultrasona giriyorum inşallah zararı olmaz .nette baktım biraz zararı olmaz diyolar ama b,lemedim .gerçi çok uzun zaman sürmüyo bakması hele sigortadaki ben bile göremiyorum kuzumu
teşekkür ederim ablacım hayırlısı diyelim ayyyyyy kuzu yaaaaa kuzu kuzu 181 gün kalmışkendine ve kuzucugumuza dikkat et ablacımmm
yaa sorma zaman çabuk geçiyo canım sanki dün öğrenmişim gibi .dikkat ediyorum canım hiçbişe yapmıyorum sadece yemek yapıyorum .kızım ve eşim allah razı olsun herşeyi hallediyolar
Günaydın ablalarımmmmmmmmmmm
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhh
Anlatayım tabi adı emir bizim şirkette lojistik kısmından sorumlu 25 yaşında uzun benden baya 85 kilo falandır herhalde bana baya kur yapıyoduarkadaştık ama yakın değil ben istemedim :26:
4 gün önce bizim burada teomanın konseri var osmangazi ünv sinde konsere davet etti (biletleri ya 28,5 tl alacaksın yada vodafone hattın olaccak msj atıp şifre alacaksın ) ben bakarım bilet ayarlarsam belki dedim emir de beni bilet işini hallettim bil dedi ben gitmekle gitmemek arasında kararsızım hala sonra ertesi gün biletlerin ikisini de bana verdi biletler sende kalsın karar vermeni kolaylaştırır sen gitmezsen bende gitmem dedi gitti .
Sonra şirkette sekreter var böyle sırnaşık zayıf kendini begenmiş emire yalaklanıyo falan mesaj atıyo dilek abla var müşteri temsilcisi geldi yanıma işte emirle ayşe kesin sevgili dir falan diyo ama ben çok sinirlendim moladan sonra emirin yanına gittim biletleri verdim sevgilinle gitmek istersin ben yokum sakın tek kelime etme diye elimde değil çok sinirlenmiştim
Sonra emir habire arıyo mesaj atıyo cevap vermedim çıkışımız da yakındı servise bindim ana emir de bizim servise bindive benim indiğim yerdede indi servisin beni bıraktığı yer ile evin arası 10-15 dk yürüme mesafesi yağmurda yağıyo bu kolumdan tuttu Işte beni dinleyeceksin diye apatmanın kenarındayız ama sinirleniyorum ben işte ayşeyle alakam yok sırf ayıp olmasın diye 2 kısa mesaj atıyorum ( tlf uzatıyo bak istersen diye )
bize bir şans ver ben kimle olmak istediğimi 1 sene önce karar verdim diye ama ben dinliyorum ama şok içindeSonra sarıldı beni eve bıraktı gitti
2 saat sonra mesaj attı biz şimdi neyiz diye hiç mesaj atmadım ne diyeceğimi bilemedim
Ertesi gün işe geldim sematik sempatik bakmalar falanbir kaç arkadaş geldi hayırlı olsun dedi ordan anladım sevgiliyiz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda hoş iyi çocuk bakalım
merhabaaaaa güzel arkadaşlarımmmm.hepimizin kandili mubarek olsun ,dualarımız kabul olsun hayırlara vesile olsun .
filiz kardeşinin sonuçları güzel çıkmış çok sevindim gözün aydın canım allah bi daha yaşatmasın o günleri.sen gezmeye gitmişsin gelmişsin hatta hastalanmışsın geçmiş olsun ama yinede iyi gelmiştir gezmek hava değişikliği .paylaştıkların çok güzeldi ara ara okudum
duyguuuu kuzey abi olmuş maşallah kuzuma çiş işini halletmişsiniz ohhh ne güzel havalar ısınmadan rahatlasın kuzum
fezli ve nesli ayyy nasıl uyumlu oldu dimikızşlar alerjiniz varmış çok fena geşmiş olsun sizlerede .fesleğen oğluşunuda kıyamm yavrum inşallah kalıcı değildir hastalığı inşallah düzelir .hem ilacıda var nasılsa rabbim çaresiz dert vermesin kimseye .ben sürekli konntrol altındaytım saolasın canım yazdıkların için .
berivannnnn yazdıklarını gülümseyerek okudum maşallahhhhne güzel duygular bunlar .hayırlısı olsun yavrum .
biz dün doktora gittik yine doktorumuz yanlışlıkla ayrıntılı utrason randevusu vermiş aslında 20 nci haftalarda gitmem lazımmış .ama olsun kuzumu gördüm yine .bacaklarını toplamış kıvırmış göstermedi cinsiyetini .geçen seferde yüzüstü uyuyordu velet
yarın kendi doktoruma gidicem inşallah öğrenirinirim cinsiyetini .bu gece rüyamda oğlum olmuş yine sünnet mevlüdü yapcakmışız eşimle koşturuyoruz hazırlık yapıyoruz falan çok güzel bi rüyaydı
kızlar ben hem sigortaya hemde özel hastaneye gidiyorum doktora yani iki ayrı doktor muayene ediyo .sık sık ultrasona giriyorum inşallah zararı olmaz .nette baktım biraz zararı olmaz diyolar ama b,lemedim .gerçi çok uzun zaman sürmüyo bakması hele sigortadaki ben bile göremiyorum kuzumu
harika ya çokkkkkkkkk güzel yardımcı oluyorlar ne mutlu sana kızın kaç yaşındaydı abla :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?