NESLİ İNANMIYORUM SEN BUNU NASIL BİLMEZSİN TAVUK YÜKSEK PROTEİN İÇERİYOR PROTEİN YEDİĞİNDE YAĞ YAKIMI HIZLANIR DİKKAT ETMEN GEREKEN DERİSİNİ YEME,EĞER KIZARTILARAK PİŞTİYSE KIZARMIŞYERİNİ DEĞİL İÇ TARAFINIA YEEE EN GÜZELİ HAŞLANMIŞ VE FIRINDA PİŞEN HATTA SANA TİYO EVE DÖNDÜĞÜNDE DİYELİM ÇOK ABARTTIN DENGELEMEK İÇİN 1 TABUK GÖĞSÜ HAŞLA BAHARAKLA ZENGİNLEŞTİR YOĞURTLA ÜSTÜNE PUL BİBER EKLE YE YADA SALATANA TİFTİKLEE HARİKA BİR ÖĞÜN OLUR
Valla bilmiyordum Duygucum, zaten bu tarz şeyleri hep senden öğreniyorum, teşekkür ederim:)) Öğlen yemekte hindi sote vardı, ondan aldım, yanına iki kaşık makarna ve 1 su bardağı yoğurt aldım, bir de yarım demet maydanoz ve bir o kadar da roka yedim:) Çok ta doyurucu oldu, hoşuma gitti:)
evet neslı bence de annende kal bır gun. hava sartları kotulesır sık sık gıdemezsın artık. aılene bızden selamlar. ıyı yolculuklar canım. sag salım donun ınsaallah.
ya benı de toplayın dıyecegım ama ıkı hafta sız sureklı yuruyurken ben ahhhhhh cekecegım ya yapamıyorum dıye :))))
anladım canım haklısın. sımdı korkuyorum az yıyorum ama bır gun fazla yersem ozaman hopppppppp dıye kılo alırım bunu dusunmemıstım ıste.
anlastık canım. menulerımı arttırmaya calısacagım tuz uzak duruyorum tursu vs hıc yemıyorum yag cok sınırlı oluyor actıvıry de falan pısırıyorum bılıyorsun. ogle yemeklerının yagını alıyorum peceteye. suyunu hıc almıyorum falan. hamur ısı de hep uzagım. sadece gecen hafta bır ıkı kez ıse gec kaldım ve ılk kez pogaca yedım fırından alıp. ama artık o da olmuyor daha dıkkatlıyım gec kalmamak konusunda.
cıkolata,seker, yok dondurma bıle yemıyorum dıyebılırım ılk zamanlar haftada bır ıkı kez dondurma yerdım mesela.
Canım anneme uğradık ama kalmadık, bir an önce eve gelmek istedim açıkçası. Bir de görmek ve birlikte yemek yemek iyi geldi. Annemlerde ufak bir inşaat işi varmış evde, o yüzden biraz yoğundu da, o halde yemek nasıl hazırladı anlamadım valla:) Akşam yemeğini anneciğimin yaptığı yemeklerden yedim, kilo aldırmazlar diye düşünüyorum:)) 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak lahana sarma ve 4 kaşık salata yedim. Küçük bir dilim ekmek te yedim çorbayla. Üstüne de çayın yanına küçük bir dilim kakaolu kek. Yarım saat kadar önce geldik eve, eşim çok yorgun zaten, araba kullandığı için. Ben de aldım bilgisayarı yazdıklarınızı okudum. Bir de süt kaynattım, içine 1 tatlı kaşığı bal koydum ve onu içtim. Yorgunluğa birebir geliyor valla.
sagol fıstık.
aksama dogru operasyon ıcın gıdecegım. bırazdan cıkarım. madem kı ıse gıtmedım, arkadasıma gıdıp cay ıceyım dıyorum heyecanım stresım azalır hem belkı.
heeeeeeeeee ne baskan ne baskan. 100 kılonun asagısına ınemedım gergınım valla :))))))))))) hazıran sonu 55-60 olabılırım dıye dusunuyordum ama yaz da bıter bu gıdısle. ustelık 100 ben de takıntı olmustu ama ınemedım bır turlu.
Canım, tekrar geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatmışsındır operasyonu.