ohh bee sonunda geldinn çok merak ettim valla seniii

ama güzel haberlerle gelmişsin sevindim, ayagında düzeliyor yavaş, bikaç güne kadar bişeyin kalmaz inşalah ondan sonra gelsin sporlarrr
ayy valla nasıl imrendim şimdi yolculuk falan diyince. benmde eskişehire gidesim var bu ara ordan bi arkadaş çağırıyor da

ama işte cesaretim yok pek biraz özel bir durum olunca cesaretim kaçıyor yineee
benm çalıştıgım vakıf tsk vakfı canım, yani mehmetçk vakfı. kurban bayramı için oraya bagıs yapmış olanlara teşekkür mektubu, ve kurbanlarının kesildigine dair noterden tasdikli belgeleri zarflıyoruz, etiketliyoruz. bütün gün oturdugumuz yerde sadece kollarımız çalışıyor yani, dün belki 1000 tane zarfı hazırlamışımdır tek başıma. bir de bende bi iş yapıyosam mutlaka hakkını verme durumu var. insanlar yavaştan alıyor mesela, çünkü kişi denetlenmiyor, toplam yapılan iş denetleniyor öyle olunca da az yapanınki dikkat çekmiyor, tamemen vicdan meselesi yani

bende işi adam gibi yapacam diye kendimi paraladım resmen. bir de herkes sigara molasına çıkıyor ben sigara da içmedigimden dün resmen ilk defa 3 te yerimden kalktım, yemegi bile önüme koydular, tutulmuşum bildigin

neyseki çıkışta yürümek iyi geldi, baya bi yordu ama kemiklerimin işe yaradıgını hissettim
bir de söylemesi ayıptır iyi para veriyorlar. bu hafta 2 gün gittim haftaya da 2 gün gitmeyi planlıyorum. 300 tl ye yakın para gelecek o zman bu ara acayip işime yarayacak yani
ayy seni çok sevdim ben yaaa

düşünmen yeter inan şu an o sinemeye gitmiş kadar mutlu oldum seninle

baharda geldiginde de inşalah güzel bir film vizyonda olur, en güzel sinemaya gidip izleriz beraber

bence sen baharda bikaç günlüğüne gel bizim yapacaklarımıza bikaç saat yetmeyecek
canım ekmek işini ben de düşünüyorum da bizim odalarda buzdolabı yok. bende o ekmegi alsam kesin küflendirrim, günde 2 dilim yiyorum çünkü maksimum. o ekmekte de 20 dilim olsa 10 güne buzdolabı dışında dayanmaz yani malesef

adapazarında fırınlarda sandviç ekmegi gibi satılıyor onlar çok iyi oluyordu ama burda fırın yok hiç çevremde. büyük şehirin dezavantajları işte

o yuzden canım sanırım malesef böle devam etmek zorundayım
ayy valla pomo cugum bu ara ergenlik dönemindeki gençler gibi herşeye isyanım var ben de anlamadım

herşeye söyleniyorum, bi asabiyet üzerimde. yeni oda arkadaşıma pek alışamadım, 3 kişiyiz şu an biri zaten geçen seneden canım ciğerim de yenisine pek ısınamıyorum. bu gece saat 5 e kurmuş alarmını 45 dk çaldı o alarm duymadı ben artık kriz geçiriyordum yattıgım yerde. çok sorumsuz falan bana afakanlar geliyor yani

o yuzden delilerdeyim çok fenai bakalım inşalah sakinleşecegim diye umuyorum :44:
pastayı ben de severim ama işte tutabildigim zaman tutayım kendimi diyorum, bazen krize girip tutamadıgım da oluyor ya
ama ben sana dedim ya ceza vermeyelim sana hastasın sonuçta diye

normal yani o yuzden kafaya takma şimdisen ceza işini, iyileş de bi önce. spora başla, eğer o zamanda cezayı hak edersen canına okuruz merak etme
canım resim ekleyecegim de bilgisayar takılan hafıza kartı için olan aparAt bozulmuş, bir arkadaştan bulur bulmaz ondan tel den laptopa atıp buraya da yükleyecem
ayrıca kronik faranjit var bende, her ay bi kere olurum, ki düşün yaz günü bile olabiliyorum. ben o yuzden asitli içecekleri çok içemem 2 gün içsem 3. gün erkek gibi gezerim ortalıkta

senin de belirtiler benmle aynıydı o yuzden tahmin ettim yani
bana da hep doktorlar öğretmen misin diye soruyolardı, hayır deyince de anlam veremiyorlardı ama ben biliyorum, hep çok konuşmaktan oluyor benim ki

çok nadir durumlar hariç, canım sıkkınsa da mutluysam da sürekli konuşurum

menun çok güzelmiş begendim canım, tebrik ederim. bu arada ben sana bişey diyecem? pazartesi sabah kilo bildirimi var ya, ben o sabah yine vakıfa gidecegim çalışmak için, o yuzden nete girip de bildirimi sana yapamam sanırım. senin de sabah hazırlaman gerekiyorsa eğer çizelgeyi, ve bir mahsuru yoksa özelden tel no nu yazar mısın bana ? ben sabah sana ordan msj atayım, yoksa vakıftan çıkacam okula gidecem falan benm bildirimi yapmam akşam 6 yı bulur :44: