- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.081
Çok güzel olmuş gezin, yapmak lazım arada böyle. Hangi şehirdi? Bu arada ikinci kez regl olman ilginç, kullandığın haptan olabilir belki. Telefonu varsa doktorunu arayıp sor bence. Tartı düzelir merak etme. Gerçi sana moral vermek istiyorum ama benim de moralim bozuk o konuda. Artık 70 rakamını görmek istiyorum ama göremedim bir türlü. Bu hafta aksilik olmaz da haftaya görürüm inşallah. Sen de spor yapmaya başlayınca hızlanır kilo vermen.
valla cok guzel oldu canım. cok eglendım. ozel bırsey yapmadım ama burdan uzaklasmak bana herzaman cok ıyı gelır boguluyorum bu sehırde ben.
eskı arkadasın, senı en ıyı anlayan tanıyan ınsanlardan bırı ıle konusmak gulmek super geldı ayrıca. malatyaya gıttım canım. sanırım bır bucuk ay onceydı yıne gıtmıstım. hava cok soguk olmadı sukur ama cok da sıkı gıyındım ama yol cok sıslıydı bızım konya,aksray-nıgde-nevsehır-kayser,sivas buralar cok sıslı son 4-5 gundur.
hakıkaten ılgınc oldu canım ya. doktor ıle gorusecegım mesaı saatını beklıyorum.
hımm sen regl haftasında aldın demekkı canım. odemdır bence.
aynen ben de bır ılerı bır gerı olmaktan sıkıldım. agustosun son haftası dıyete basladım.hadı uc hafta duzen yoktu desem. ıkı bucuk ay oldu nerdeyse. ıkı bucuk ayda 7 kıloya yakın vermek zaten az, bır de son haftalarda ++++ olmak ıyıce sınır etmeye basladı benı.